Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej en dobro jutro no pri nas smo pa vstali ob 7:15 h k je ura zvonila možek je sinka peljal v vrtec jaz sem pa mal pospravla in si naredila čokolino, no zdaj ga je že zmankal, k ste tojk na čvekale od t zadnje k sem se oglasila no danes spet ne bo miru, pri sosedovih delajo stopnice za zgoren štuk k bosta tmlada dve si naredila stanovanje na vrh , bomo že ptrpel, ker bomo tud mi enkrat v tem, upam da že drugo leto, sva se z možekom odločila da ne bova za enkrat na podstrehi nič delala, ker imamo drugo leto namen streho prekrivat, in da ne bo kakšne škode bova raje počakala in se takrat lotila dela glede papirjev jaz bom pa mal še počakala da mi G. da tiste papirje in da jih nesem pol na socialo to pomeni čez 11 dni pol se bom pa lotila birokracije
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no punce imam eno vprašanje KJE STE!!!!!!?????????????? mene je včeraj moj možek vprašal, če lahko danes računalnik odnese, da bi ga kao neki rabu, pa sem se takoj ubranila da ga jaz rabim, on pa v smeh, pa mi odgoori, no saj sem vedu da ne moreš brez RR en dan zdržat pa še prav ima mi bi bilo ful dolgčas če ne bi mogla bit na RR in z vami klepetat sem mu rekla da lahko TV odnese, ga ne rabim, ker pri meni ni prižgan no še se strinja z mano rač. ostane v mojih rokah TV pa naj gre
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:08:45
|
|
|
|
lananai
|
Končno se je še ena zbudila!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:12:11
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro mam zajtrk sirovo štručko direkt iz pekarne in tekoči jogurt sadni spal smo ful lepo še mali je lepo spal ker sem mislila da ne bo ker je šel v drugo sobo včeraj ,no pa hvalabogu se je udobno namestiu. no papirje mam jaz urejene samo še ko se rodi za otroški dodatek in očetovski dopust
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:13:46
|
|
|
|
lananai
|
Jst mam pa danes polnih 28 tednov! Kako gre kar naenkrat hitro, na začetku se pa ni hotelo premaknit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:19:24
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz pa že 30 pa že en dan ,takoj bo tukaj čas za nas ko bomo pestvale naše .. komaj čakam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:24:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro,evo mene... Kako?Jaz bom tudi zdaj zdaj v 28.tednu,en dan sem za tabo lananai. Sem si šla po krofe v pekarno,sem si jih že zvečer zaželela,pa kavico čez.Mmmm.. Še prej sem pa vzela ene zeliščne železove tbl.pa magnezij,posledica tega bo čez pet minut...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:26:14
|
|
|
|
Dudica1
|
ZDAJ SEM PA SE NASMEJALA ZA DOBRO JUTRO
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz imam pa danes 27tednov pa 1dan, res je kar hitro grejo tejle dnevi ! jaz tud komaj čakam da ga bom lahko držala v naročju kaj boste kuhale: jazpom pečen krompir in pečeno kare in fižolova solata, njami, mi je zmankalo rdeče pese, bo pa fižol tud čist o.k tejle paperji jaz komaj čakam, da jih grem uredit, se bom potem ful boljš počutila, ker k enkrat urediš vse papirje je prc tukaj porodniška in rojstvo otroka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:29:09
|
|
|
|
OliveOyl
|
Spet me bo nekaj napadlo,me grlo boli pa nos imam zamašen.Pejmo že rodit,jaz že komaj čakam,pol pa še enga a ne? Bomo mogli kar šlepar kupit,da bomo šli vsi noter.Aja,sem dobila tastarga senika gre ko šus,sam mal se moram privadit na ta stara jajca.Ja z dobrega na slabo ni lih preveč lušno.Mi je zjutraj sred vasi šipa zmrznila,nasproti pa kamion,ma sem klela,tamala dva pa v smeh.Sem šla kar na eno dvorišče počakat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro,evo mene... Kako?Jaz bom tudi zdaj zdaj v 28.tednu,en dan sem za tabo lananai. Sem si šla po krofe v pekarno,sem si jih že zvečer zaželela,pa kavico čez.Mmmm.. Še prej sem pa vzela ene zeliščne železove tbl.pa magnezij,posledica tega bo čez pet minut...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:31:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma jaz ne vem kaj naj skuham...mogoče pečen krompir+meso+rdeča pesa bomo še videli,od trenutnega navdiha odvisno..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:32:15
|
|
|
|
Dudica1
|
oliveoyl dva že maš,eden je na poti,koliko jih boste imeli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:33:55
|
|
|
|
OliveOyl
|
Res me zašraufa no...odkar imam to kombinacijo nimam problemov s prebavo,pa ne sam zjutraj.. Tak da se hrana sam mal v želodcu ustavi pa že leti naprej... bom nehala bedarije pisat,se vidi da sem dokaj uredu spala..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Spet me bo nekaj napadlo,me grlo boli pa nos imam zamašen.Pejmo že rodit,jaz že komaj čakam,pol pa še enga a ne? Bomo mogli kar šlepar kupit,da bomo šli vsi noter.Aja,sem dobila tastarga senika gre ko šus,sam mal se moram privadit na ta stara jajca.Ja z dobrega na slabo ni lih preveč lušno.Mi je zjutraj sred vasi šipa zmrznila,nasproti pa kamion,ma sem klela,tamala dva pa v smeh.Sem šla kar na eno dvorišče počakat. ti pa imaš probleme z avti, boš mogla naslednjič pravga mehanika sabo vzet, ko boš kupovala avto, pol ne boš mela teh problemov samo a ti nekaj povem; midva sva septembra kupila kio enoprostorca, super avto, za ne prehvalt, sam je čist res da je" domača kobila vedno bosa" ker moj je šele zdaj zrihtav avto tako da nič več ne zmarzuje, to je pa tako ko hočeš čim ceneje kupiti rabljen avto, in potem šele pogruntaš da ima skrite napake no ja važen da gre in da te ne pusti na cesti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:36:28
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 oliveoyl dva že maš,eden je na poti,koliko jih boste imeli Al mi smo Zajci,bi bilo že čudno da imamo sam tri.. Bog ne daj še kakšnega..A že kaj razmišljate o zaščiti po porodu?Meni KT ne odgovarjajo,Mirena tud verjetno ne,ker ima lih tako hormone...ne vem..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:38:32
|
|
|
|
OliveOyl
|
Je šel mehanik zraven,ma sej je uredu avto,sam je tud zunaj -10 stopinj,ja pa mal prej bi ga mogla vžgat,sam sta se drla da ne bosta počakala sama.Mulci..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:38:44
|
|
|
|
Dudica1
|
no saj pri nas bodo tudi trije pol pa kontracepcija...pa ne vem kaj ker o mireni ne slišim nič dobrega...dve kolegici sta jo imeli pa sta obe skoz krvaveli in sta dali potem obe ven tko da bo treba mal premislit.Sej kaj drugega pa še ostane pol kot tabletke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:39:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no saj pri nas bodo tudi trije pol pa kontracepcija...pa ne vem kaj ker o mireni ne slišim nič dobrega...dve kolegici sta jo imeli pa sta obe skoz krvaveli in sta dali potem obe ven tko da bo treba mal premislit.Sej kaj drugega pa še ostane pol kot tabletke Mmm...kondom,diafragma al pa sterilizacija po 35 letu,al pa otrok kolikor jih bo bog dal...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:41:32
|
|
|
|
Dudica1
|
ma sam bejž,trije bodo dovolj... dva tko potem pa eden malo kasneje za razvajat hja nevem nekaj bo treba pomoje bo sam kondom pol pa kar bo dalo bo dalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no olive: se boš glih navadla na avto pol bo pa že toplo in ne bo več problema zaščita po rojstvu: KONDOM NAJ BO! jaz ne maram nobenih tablet in hormonov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas bosta pa dva čist dovolj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:45:20
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma sam bejž,trije bodo dovolj... dva tko potem pa eden malo kasneje za razvajat hja nevem nekaj bo treba pomoje bo sam kondom pol pa kar bo dalo bo dalo Pol ji bo dalo še precej.. Jaz bom mojga poslala na to..kastracijo... ,naj še on mal trpi..saj ne vem kako se prav reče,ko prekinejo semenovode..baje da je lažji poseg in da boljše prenašajo kot ženske.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:47:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
Saj jaz tudi ne prenašam nobenih hormonov,sam kondom mi pa tudi ne gre... Ma za tiste parkrat na leto bo tud kondom dober..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:50:39
|
|
|
|
maja1488
|
Jutroooo! Mi smo vstali že ob 6, tamala in moj sta šla gledat pujso pepo, jaz pa sem še mal poležala do 7. Danes ne bomo nič kuhali, ker gremo na leskovačko v eno restavracijo tuki blizu. Jutri tudi nič, ker ima tast rojstni dan in nas vabi na kmečki turizem. V nedeljo pa pride moja sestrca z njenim na obisk in bo tako kot vedno mesna lazanja. Njamiiii. Pol pa naslednji teden spet rehabilitacija od preveč pojedene hrane.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.