|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
20.2.2009 8:00:23   
Anonimen
najprej en dobro jutro

no pri nas smo pa vstali ob 7:15 h k je ura zvonila možek je sinka peljal v vrtec jaz sem pa mal pospravla in si naredila čokolino, no zdaj ga je že zmankal, k ste tojk na čvekale od t zadnje k sem se oglasilauser posted image user posted image user posted image
no danes spet ne bo miru, pri sosedovih delajo stopnice za zgoren štuk k bosta tmlada dve si naredila stanovanje na vrhuser posted image user posted image user posted image user posted image , bomo že ptrpel, ker bomo tud mi enkrat v tem, upam da že drugo leto, sva se z možekom odločila da ne bova za enkrat na podstrehi nič delala, ker imamo drugo leto namen streho prekrivat, in da ne bo kakšne škode bova raje počakala in se takrat lotila delauser posted image user posted image user posted image user posted image

glede papirjev jaz bom pa mal še počakala da mi G. da tiste papirje in da jih nesem pol na socialo to pomeni čez 11 dniuser posted image user posted image user posted image

pol se bom pa lotila birokracijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.2.2009 8:07:29   
Anonimen
no punce imam eno vprašanje

KJE STE!!!!!!??????????????user posted image user posted image user posted image

mene je včeraj moj možek vprašal, če lahko danes računalnik odnese, da bi ga kao neki rabu, pa sem se takoj ubranila da ga jaz rabim, on pa v smeh, pa mi odgoori, no saj sem vedu da ne moreš brez RR en dan zdržatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še prav imauser posted image mi bi bilo ful dolgčas če ne bi mogla bit na RR in z vami klepetatuser posted image
sem mu rekla da lahko TV odnese, ga ne rabim, ker pri meni ni prižganuser posted image user posted image user posted image

no še user posted image se strinja z mano rač. ostane v mojih rokah TV pa naj greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.2.2009 8:08:45   
lananai
Končno se je še ena zbudila! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.2.2009 8:12:11   
Dudica1
dobro jutro
mam zajtrk sirovo štručko direkt iz pekarne in tekoči jogurt sadniuser posted image
spal smo ful lepo še mali je lepo spal ker sem mislila da ne bo ker je šel v drugo sobo včerajuser posted image ,no pa hvalabogu se je udobno namestiu.
no papirje mam jaz urejene samo še ko se rodi za otroški dodatek in očetovski dopustuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.2.2009 8:13:46   
lananai
Jst mam pa danes polnih 28 tednov! Kako gre kar naenkrat hitro, na začetku se pa ni hotelo premaknit. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.2.2009 8:19:24   
Dudica1
ja jaz pa že 30 pa že en danuser posted image ,takoj bo tukaj čas za nas ko bomo pestvale naše user posted image .. komaj čakamuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.2.2009 8:24:33   
OliveOyl
Jutro,evo mene...user posted image

Kako?Jaz bom tudi zdaj zdaj v 28.tednu,en dan sem za tabo lananai.
Sem si šla po krofe v pekarno,sem si jih že zvečer zaželela,pa kavico čez.Mmmm..
Še prej sem pa vzela ene zeliščne železove tbl.pa magnezij,posledica tega bo čez pet minut...
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.2.2009 8:26:14   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image
ZDAJ SEM PA SE NASMEJALA ZA DOBRO JUTRO

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.2.2009 8:28:48   
Anonimen
no jaz imam pa danes 27tednov pa 1dan, res je kar hitro grejo tejle dneviuser posted image ! jaz tud komaj čakam da ga bom lahko držala v naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste kuhale: jazpom pečen krompir in pečeno kare in fižolova solata, njami, mi je zmankalo rdeče pese, bo pa fižol tud čist o.kuser posted image user posted image user posted image

tejle paperji jaz komaj čakam, da jih grem uredit, se bom potem ful boljš počutila, ker k enkrat urediš vse papirje je prc tukaj porodniška in rojstvo otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.2.2009 8:29:09   
OliveOyl
Spet me bo nekaj napadlo,me grlo boli pa nos imam zamašen.Pejmo že rodit,jaz že komaj čakam,pol pa še enga a ne?

Bomo mogli kar šlepar kupit,da bomo šli vsi noter.Aja,sem dobila tastarga senika gre ko šus,sam mal se moram privadit na ta stara jajca.Ja z dobrega na slabo ni lih preveč lušno.Mi je zjutraj sred vasi šipa zmrznila,nasproti pa kamion,ma sem klela,tamala dva pa v smeh.Sem šla kar na eno dvorišče počakat.user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.2.2009 8:29:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jutro,evo mene...user posted image

Kako?Jaz bom tudi zdaj zdaj v 28.tednu,en dan sem za tabo lananai.
Sem si šla po krofe v pekarno,sem si jih že zvečer zaželela,pa kavico čez.Mmmm..
Še prej sem pa vzela ene zeliščne železove tbl.pa magnezij,posledica tega bo čez pet minut...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.2.2009 8:31:24   
OliveOyl
Ma jaz ne vem kaj naj skuham...mogoče pečen krompir+meso+rdeča pesa
bomo še videli,od trenutnega navdiha odvisno..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.2.2009 8:32:15   
Dudica1
oliveoyl dva že maš,eden je na poti,koliko jih boste imeliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.2.2009 8:33:55   
OliveOyl
Res me zašraufa no...odkar imam to kombinacijo nimam problemov s prebavo,pa ne sam zjutraj..user posted image  Tak da se hrana sam mal v želodcu ustavi pa že leti naprej...
bom nehala bedarije pisat,se vidi da sem dokaj uredu spala..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.2.2009 8:34:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Spet me bo nekaj napadlo,me grlo boli pa nos imam zamašen.Pejmo že rodit,jaz že komaj čakam,pol pa še enga a ne?

Bomo mogli kar šlepar kupit,da bomo šli vsi noter.Aja,sem dobila tastarga senika gre ko šus,sam mal se moram privadit na ta stara jajca.Ja z dobrega na slabo ni lih preveč lušno.Mi je zjutraj sred vasi šipa zmrznila,nasproti pa kamion,ma sem klela,tamala dva pa v smeh.Sem šla kar na eno dvorišče počakat.user posted image user posted image

ti pa imaš probleme z avti, boš mogla naslednjič pravga mehanika sabo vzet, ko boš kupovala avto, pol ne boš mela teh problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo a ti nekaj povem; midva sva septembra kupila kio enoprostorca, super avto, za ne prehvalt, sam je čist res da je" domača kobila vedno bosa" ker moj je šele zdaj zrihtav avto tako da nič več ne zmarzuje, to je pa tako ko hočeš čim ceneje kupiti rabljen avto, in potem šele pogruntaš da ima skrite napakeuser posted image user posted image no ja važen da gre in da te ne pusti na cestiuser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.2.2009 8:36:28   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

oliveoyl dva že maš,eden je na poti,koliko jih boste imeliuser posted image

Al mi smo Zajci,bi bilo že čudno da imamo sam tri..user posted image user posted image

Bog ne daj še kakšnega..A že kaj razmišljate o zaščiti po porodu?Meni KT ne odgovarjajo,Mirena tud verjetno ne,ker ima lih tako hormone...ne vem..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.2.2009 8:38:32   
OliveOyl
Je šel mehanik zraven,ma sej je uredu avto,sam je tud zunaj -10 stopinj,ja pa mal prej bi ga mogla vžgat,sam sta se drla da ne bosta počakala sama.Mulci..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.2.2009 8:38:44   
Dudica1
no saj pri nas bodo tudi trije user posted image user posted image user posted image

pol pa kontracepcija...pa ne vem kaj ker o mireni ne slišim nič dobrega...dve kolegici sta jo imeli pa sta obe skoz krvaveli in sta dali potem obe ven tko da bo treba mal premislit.Sej kaj drugega pa še ostane pol kot tabletkeuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
20.2.2009 8:39:40   
OliveOyl

no saj pri nas bodo tudi trije user posted image user posted image user posted image

pol pa kontracepcija...pa ne vem kaj ker o mireni ne slišim nič dobrega...dve kolegici sta jo imeli pa sta obe skoz krvaveli in sta dali potem obe ven tko da bo treba mal premislit.Sej kaj drugega pa še ostane pol kot tabletkeuser posted image

Mmm...kondom,diafragma al pa sterilizacija po 35 letu,al pa otrok kolikor jih bo bog dal...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
20.2.2009 8:41:32   
Dudica1
ma sam bejž,trije bodo dovolj...
dva tko potem pa eden malo kasneje za razvajat user posted image user posted image user posted image
hja nevem nekaj bo treba pomoje bo sam kondom pol pa kar bo dalo bo dalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
20.2.2009 8:44:01   
Anonimen
no olive: se boš glih navadla na avto pol bo pa že toplo in ne bo več problemauser posted image user posted image

zaščita po rojstvu: KONDOM NAJ BO! jaz ne maram nobenih tablet in hormonovuser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
20.2.2009 8:45:03   
Anonimen
pri nas bosta pa dva user posted image čist dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.2.2009 8:45:20   
OliveOyl

ma sam bejž,trije bodo dovolj...
dva tko potem pa eden malo kasneje za razvajat user posted image user posted image user posted image
hja nevem nekaj bo treba pomoje bo sam kondom pol pa kar bo dalo bo dalo user posted image user posted image user posted image

Pol ji bo dalo še precej..user posted image user posted image  Jaz bom mojga poslala na to..kastracijo...user posted image ,naj še on mal trpi..saj ne vem kako se prav reče,ko prekinejo semenovode..baje da je lažji poseg in da boljše prenašajo kot ženske.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.2.2009 8:47:15   
OliveOyl
Saj jaz tudi ne prenašam nobenih hormonov,sam kondom mi pa tudi ne gre...
Ma za tiste parkrat na leto bo tud kondom dober..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.2.2009 8:50:39   
maja1488
Jutroooo! Mi smo vstali že ob 6, tamala in moj sta šla gledat pujso pepo, jaz pa sem še mal poležala do 7.
Danes ne bomo nič kuhali, ker gremo na leskovačko v eno restavracijo tuki blizu. Jutri tudi nič, ker ima tast rojstni dan in nas vabi na kmečki turizem. V nedeljo pa pride moja sestrca z njenim na obisk in bo tako kot vedno mesna lazanja. Njamiiii. Pol pa naslednji teden spet rehabilitacija od preveč pojedene hrane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.