Arwen
|
Uau, včeraj so bili pa res hormoni na udaru. Kaj bo šele naslednji teden, ko bo mlaj? Živa25 – tudi meni se moj trebuh ne zdi primeren za objavo. Otročka še ne čutim, ampak zame je še malo zgodaj, ker sem šele v 13. tednu. Če pričakuješ prvega, gibov pred 17. tednom še ne boš čutila. Kar se opreme tiče, že vse imamo, samo eno omaro za oblekice ali komodo bomo potrebovali. Pa je še čas za to. V prvi nosečnosti sem tudi po NS začela po malem nakupovati, večje stvari sicer bolj na koncu, ampak tistim micenim cunjicam se pa res nisem mogla upreti. Za ostalo raje počakaj morfologijo. Sulfinija – zdaj mi je pa jasno, kaj so mlečne kumarice. Sem že jedla, samo mi temu rečemo kar kumarična solata z jogurtovim prelivom. Je res njami…Mafini bi mi pa tudi zdajle prav pasali, saj sem ravno po malici, ampak za piko na i mi pa manjka še nekaj sladkega. Nisi iz Ljubljane, kaj? *Anč*- res si lepo napisala. Moraš pozitivno razmišljat, pa bo otroček tudi zdrav, boš videla! Vidim, da ste malce na boljšem kakor mi glede alergije. Mi smo imeli že enkrat anafilakso 3. stopnje po zaužitju kruha, premazanega z jajcem, in enkrat tisto z arašidi (quinckejev edem). Se sicer ful pazimo, tudi prijatelji so fer in v naši družbi ne jedo teh alergenov, ali pa si potem vsaj pridno roke umijejo. Že samim otrokom je to prišlo v kri, naš mali pa se hvala bogu tudi že toliko zaveda, da jih sam okrega, če si ne umijejo rok. Ravno včeraj smo dobili vabilo na praznovanje rojstnega dneva njegovega prijatelja, pa je rekel, da bo šel samo, če ne bo nobenih smokijev in jajc. Ga tako učim, da mora sam nase pazit. Aprilčica07 – dobro opravi na pregledu pa držim pesti, da ti da bolniško. Morskadeklica – groza, si ne predstavljam, kako te je moralo boleti. No, upam, da je danes bolečina že pozabljena in da se ti ne ponovi. Verjetno je za vseeno bolje, da ti niso dali narkoze. No, glavno, da je mimo. Drnula – verjetno bo res težko najti kopalke sredi zime. Ja, zanimivo, kako se ta mali včasih kar ustrašijo česa…mogoče je sosedov otrok kakšen čuden zvok spustil ali pa se je kaj spakoval, jo malo pocukal…kaj veš… AnjaPH – Ne vem, ali danes tebi hormoni nagajajo ali pa si samo škorpijon po horoskopu. Eee35 – no, mene po trebuhu ravno ne božajo, samo si ga pa vsak hoče natančno ogledat. Pa me nič ne moti, ga ponosno postavim na ogled. Simonalokar – glede plenic vztrajaj, da mu jih v vrtcu tudi ne dajejo gor. Pri nas je bil mali čisto zmeden na začetku, ko smo ga počasi odvajali. Je tudi imel enkrat plenico gor, drugič brez, tretjič nagec, pa nam nikamor ni šlo. Potem sem jih pa ČISTO ukinila. Pač se je kdaj tudi v trgovini pokakal v hlače, ampak je vsaj vedel, da je to narobe. In smo bili v enem tednu suhi, tudi ponoči, star je bil 2 leti. Sodelavci so šli pa zdajle na pohod in sem prav nesrečna, ker ne morem zraven. Sem ful prehlajena, glava me boli, vsa zabasana, brez energije…že en teden ne pridem k sebi in si ne upam zdaj še na mraz, potem pa vsa prepotena, pa veter,… In res ne bi rada na kakšnih antibiotikih pristala. Kdaj bo že konec tega mraza????!!! pa pa, A.
|