Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:18:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. sem glih razmišlajla o tem, da petek ne bo šlo, grem še na en RD zvečer, pa bom še kej spila, bom kr v pon. začela sicer bi rada sam v bedre zgubila, to pa bo šlo z rolanjem, sam da bo vreme tako.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 19.2.2009 20:21:35 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:23:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje ste vse??????????????? hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa Asjo Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanje A boš organizirala majčice, da ti pridejo pomagat? ej to je pa res dobra ideja . sej ni tolk umazano, ni nič malte , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir Ej pa vse omare spucat in not zložit Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu. a se javiš za prostovoljko. eno že imam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:23:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. zbirčna metka Tvoja mami je bila prav boga, ko je mogla kuhat zate. To pa ne. Sem mogla tako dolgo pri mizi sedet, da sem vse pojedla, pa če sem mela rada ali ne. Zato pa jaz ne silim Vidka k hrani, ko je je, ko pa ne, pa nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:25:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:25:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:25:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. zbirčna metka Tvoja mami je bila prav boga, ko je mogla kuhat zate. To pa ne. Sem mogla tako dolgo pri mizi sedet, da sem vse pojedla, pa če sem mela rada ali ne. Zato pa jaz ne silim Vidka k hrani, ko je je, ko pa ne, pa nič. To sem jaz mogla 1x pri teti in sem se zaklela, da tega svojim otrokom ne bom delala. Tale način se mi zdi .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:25:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje ste vse??????????????? hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa Asjo Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanje A boš organizirala majčice, da ti pridejo pomagat? ej to je pa res dobra ideja . sej ni tolk umazano, ni nič malte , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir Ej pa vse omare spucat in not zložit Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu. Dve sta varuški ostale pa delajo. Ideja je padla, sedaj rabiš samo še kandidatke Jaz se javim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:25:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Za lepoto je treba potrpet To je moja tolažba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:26:04
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:26:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kakšno je stanje s ploščicami? Ste jih že zamenjali? Kakšne boš (ali si) dala gor? ej nismo nič še zamenjali, ene sva gledala v obiju, ki bi šle gor, bom šla še drug teden mal okoli pogledat. do 17. marca mormo neki zrihtat , pa vsi mi govorijo da se dobi nekaj kar se da čez ploščice pojma nimam kaj kot ena stena al kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:26:36
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:27:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. sem glih razmišlajla o tem, da petek ne bo šlo, grem še na en RD zvečer, pa bom še kej spila, bom kr v pon. začela sicer bi rada sam v bedre zgubila, to pa bo šlo z rolanjem, sam da bo vreme tako. RD ni ovira. Men je rekla, da se pač takrat pregrešiš, drugi dan pa samo voda, zelenjava in sadje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:27:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek Točno , na RD grem v soboto. Pa rabim par dni, da se pripravim psihično, ne morem iz danes na jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:27:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kakšno je stanje s ploščicami? Ste jih že zamenjali? Kakšne boš (ali si) dala gor? ej nismo nič še zamenjali, ene sva gledala v obiju, ki bi šle gor, bom šla še drug teden mal okoli pogledat. do 17. marca mormo neki zrihtat , pa vsi mi govorijo da se dobi nekaj kar se da čez ploščice pojma nimam kaj kot ena stena al kaj. Nekateri dajo "leseno" oblogo. To bi mogla pa vprašat tam, kjer si kuhno naročila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:28:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kdo je kdo? A ju ločiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:28:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. sem glih razmišlajla o tem, da petek ne bo šlo, grem še na en RD zvečer, pa bom še kej spila, bom kr v pon. začela sicer bi rada sam v bedre zgubila, to pa bo šlo z rolanjem, sam da bo vreme tako. RD ni ovira. Men je rekla, da se pač takrat pregrešiš, drugi dan pa samo voda, zelenjava in sadje A si videla tole, sami izgovori.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:29:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek Točno , na RD grem v soboto. Pa rabim par dni, da se pripravim psihično, ne morem iz danes na jutri. Joj, kot bi mene poslušal. Tud jaz sem prestavljala iz dneva v dan iz tedna v mesece.......ko bi prej začela, bi bilo veliko lažje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:29:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kak so lepi, to bi jaz zdaj malo žulila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:29:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kdo je kdo? A ju ločiš? 7 jih je in jih nisem ločila. Eni malo večji, drugi manjši, ..... Danes so šli v novi dom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:30:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje ste vse??????????????? hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa Asjo Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanje A boš organizirala majčice, da ti pridejo pomagat? ej to je pa res dobra ideja . sej ni tolk umazano, ni nič malte , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir Ej pa vse omare spucat in not zložit Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu. Dve sta varuški ostale pa delajo. Ideja je padla, sedaj rabiš samo še kandidatke Jaz se javim no še kakšna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:30:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek Točno , na RD grem v soboto. Pa rabim par dni, da se pripravim psihično, ne morem iz danes na jutri. Joj, kot bi mene poslušal. Tud jaz sem prestavljala iz dneva v dan iz tedna v mesece.......ko bi prej začela, bi bilo veliko lažje To ti pa verjamem, ker taki smo po moje večina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:35:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. sem glih razmišlajla o tem, da petek ne bo šlo, grem še na en RD zvečer, pa bom še kej spila, bom kr v pon. začela sicer bi rada sam v bedre zgubila, to pa bo šlo z rolanjem, sam da bo vreme tako. RD ni ovira. Men je rekla, da se pač takrat pregrešiš, drugi dan pa samo voda, zelenjava in sadje A si videla tole, sami izgovori. ja ja izgovori, sej če bi bila kriza bi se krepko zamisla, in verjetno že včeri začela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:35:57
|
|
|
|
tally
|
jooooooooooooooj kolk mi tale RR šteka sploh ne morem citirat mi noče objavit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:35:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje ste vse??????????????? hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa Asjo Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanje A boš organizirala majčice, da ti pridejo pomagat? ej to je pa res dobra ideja . sej ni tolk umazano, ni nič malte , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir Ej pa vse omare spucat in not zložit Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu. Dve sta varuški ostale pa delajo. Ideja je padla, sedaj rabiš samo še kandidatke Jaz se javim no še kakšna Če se meni doma rata zmenit pridem, samo varuška pa ne bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:36:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek Točno , na RD grem v soboto. Pa rabim par dni, da se pripravim psihično, ne morem iz danes na jutri. Joj, kot bi mene poslušal. Tud jaz sem prestavljala iz dneva v dan iz tedna v mesece.......ko bi prej začela, bi bilo veliko lažje Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.