Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:03:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem pa danes tako zanič. Poleg tega, da sem sama z Galom imam sedaj že cel otroški vrtec doma (4-letni nečak, 8-letna soseda) in še malo pa bom pop... Glava me boli, na živce mi gre vse... Mah.... naj gre vse nekam Kaj pa boš ko boš v službi? Tisto je pa potem čisto drugo. Je pa prav zanimivo ja . Rabite pri vas Anitka kako vzgojiteljico ali pa pomočnico? V vrtcu žal ne. Doma bi pa rabila občasno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:04:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem pa danes tako zanič. Poleg tega, da sem sama z Galom imam sedaj že cel otroški vrtec doma (4-letni nečak, 8-letna soseda) in še malo pa bom pop... Glava me boli, na živce mi gre vse... Mah.... naj gre vse nekam Očitno imaš podobno kot jaz zdajle Ko sta otroka odšla, sva se z Galom spakirala in šla na en doooooolg čvek ob kavi in je moje razpoloženje spet dosti boljše . Sicer pa je danes prišla ta rdeča in sem upravičeno take volje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:05:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. poslano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:06:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem pa danes tako zanič. Poleg tega, da sem sama z Galom imam sedaj že cel otroški vrtec doma (4-letni nečak, 8-letna soseda) in še malo pa bom pop... Glava me boli, na živce mi gre vse... Mah.... naj gre vse nekam Anitka, v taki situaciji sem bila kar na dnevnem spisku, ko so hodil sosedovi otroc. Se mi je rolalo. Sedaj pa so pri nas samo kadar je Matej doma, drugače pa ne in mi je bolje Verjamem. Tudi ko je pri nas ati doma je situacija dosti boljša. Bolj ubogajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:08:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem totalno zmatrana in brez energije. Novice od Veta niso vzpodbudne. Asja je razvila kar hudo obliko alergije in seveda rana se ne celi, ker skoz opleta z glavo. Bruhat mi je začela po AB in sedaj sva dobile druge in še kapljice za ušesa. Te je imela že prej in so ji kar pomagale . Skratka v torek bodo šive ven pobral in če se rana ne bo celila, bodo tam ponovno šivali Ojej, boga Asja Ko sem prišla domov mi je Alja bruhala, ker se ji je kao prevelik nudelček od juhe zataknil , potem sem šla v klet spucat Asjino bruhanje, skuhala kosilo in sedaj čakam gospoda , da lahko odpeljem Andraža na plavanje. Govorila sem s Katino, z Intijem sta bila pri P mere so: 69,5cm, 8780g, 45,5 cm za mere v ponedeljek pa gresta na pediatrično, kjer bodo izvedli provokacijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:08:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje ste vse??????????????? hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa Asjo Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanje A boš organizirala majčice, da ti pridejo pomagat? ej to je pa res dobra ideja . sej ni tolk umazano, ni nič malte , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir Ej pa vse omare spucat in not zložit Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:09:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem pa danes tako zanič. Poleg tega, da sem sama z Galom imam sedaj že cel otroški vrtec doma (4-letni nečak, 8-letna soseda) in še malo pa bom pop... Glava me boli, na živce mi gre vse... Mah.... naj gre vse nekam Očitno imaš podobno kot jaz zdajle Ko sta otroka odšla, sva se z Galom spakirala in šla na en doooooolg čvek ob kavi in je moje razpoloženje spet dosti boljše . Sicer pa je danes prišla ta rdeča in sem upravičeno take volje imaš vsaj izgovor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:10:04
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:10:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje ste vse??????????????? hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa Asjo Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanje A boš organizirala majčice, da ti pridejo pomagat? ej to je pa res dobra ideja . sej ni tolk umazano, ni nič malte , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir Ej pa vse omare spucat in not zložit Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu. Dve sta varuški ostale pa delajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:10:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem pa danes tako zanič. Poleg tega, da sem sama z Galom imam sedaj že cel otroški vrtec doma (4-letni nečak, 8-letna soseda) in še malo pa bom pop... Glava me boli, na živce mi gre vse... Mah.... naj gre vse nekam Očitno imaš podobno kot jaz zdajle Ko sta otroka odšla, sva se z Galom spakirala in šla na en doooooolg čvek ob kavi in je moje razpoloženje spet dosti boljše . Sicer pa je danes prišla ta rdeča in sem upravičeno take volje jana81, naj se Nejčku ritka čimprej pocajta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:11:17
|
|
|
|
jana81
|
Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:11:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:11:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Drugače pa: v torek je pokukal še zadnji od štirih zobekov ven , upam da bo zdaj vsaj nekaj časa mir. Včeraj pa smo imeli "majhno" nezgodo, ko sem čistila po tleh, mi je bil en podstavek od tegla (od rože) napoti in sem ga porinla vstran, a ni bil moj vragec že zraven in samo čujem kako zruži in si je ta podstavek (keramični, velik, težki ko ) vrgla na palček. Sploh ne vem kako ga je lahko dvignila, ker je res težek in seveda posledica je danes vijolično, rdeči črn nohtek. Jokala pa je neutolažljivo . Smo šli k zdravniku in ji je obvezala prstek in rekla naj počakamo do danes, do sistematskega in danes je njena P rekla, da bo verjetno nohtek šel dol , bogica mala. No vendar danes več HB ne kaže znakov bolečine in ga uporablja kot da ne bi bilo nič. Malo človek ne poštudira in evo, si v riti ne bi mislila da se to lahko zgodi. No zdaj pa še mere od danes: Višina: 71cm Teža: 8200g Obseg glave: 43cm Bila je pridna, dala pa nam je napotnico za okulista, ker je rekla da se ji zdi da malce škili , pa k zobarju nas je napotila, imamo pa ja 6 zobkov Malo mi je bilo dolgčas ker nisem mogla čvekat z vami, vendar se mi res ne da brat za nazaj. A ste kaj drastičnega debatirale? za zobeka in mere. Sicer pa za prsteka. Glede očk pa upam, da se kmalu poštima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:12:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Drugače pa: v torek je pokukal še zadnji od štirih zobekov ven , upam da bo zdaj vsaj nekaj časa mir. Včeraj pa smo imeli "majhno" nezgodo, ko sem čistila po tleh, mi je bil en podstavek od tegla (od rože) napoti in sem ga porinla vstran, a ni bil moj vragec že zraven in samo čujem kako zruži in si je ta podstavek (keramični, velik, težki ko ) vrgla na palček. Sploh ne vem kako ga je lahko dvignila, ker je res težek in seveda posledica je danes vijolično, rdeči črn nohtek. Jokala pa je neutolažljivo . Smo šli k zdravniku in ji je obvezala prstek in rekla naj počakamo do danes, do sistematskega in danes je njena P rekla, da bo verjetno nohtek šel dol , bogica mala. No vendar danes več HB ne kaže znakov bolečine in ga uporablja kot da ne bi bilo nič. Malo človek ne poštudira in evo, si v riti ne bi mislila da se to lahko zgodi. No zdaj pa še mere od danes: Višina: 71cm Teža: 8200g Obseg glave: 43cm Bila je pridna, dala pa nam je napotnico za okulista, ker je rekla da se ji zdi da malce škili , pa k zobarju nas je napotila, imamo pa ja 6 zobkov Malo mi je bilo dolgčas ker nisem mogla čvekat z vami, vendar se mi res ne da brat za nazaj. A ste kaj drastičnega debatirale? Ej, ti pikica boga Drugače ima pa lepe mere Glede okulista se nič bat, očitno je vaša P bolj previdne sorte in ziheraš, kar je čisto ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:12:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla... tebe bi mogla pa našeškat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:12:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nia5; a nisi mogla prej napisat Zakaj, a si mogla kaj popravljat? Nekam zgovorne ste danes , meni pa bo to vse "biguanarsko" živce požrlo, črke so glomazne Nia kaj pa kombinacija tipk CTRL in - . Si probala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:13:29
|
|
|
|
špelin@
|
tally, kakšno je stanje s ploščicami? Ste jih že zamenjali? Kakšne boš (ali si) dala gor?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:14:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. poslano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:14:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, naj se Nejčku ritka čimprej pocajta hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:15:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla... tebe bi mogla pa našeškat zaka že? aja sej jutr grem na bolj zdravo prehrano, z manj sladkarijami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:15:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla... tebe bi mogla pa našeškat zaka že? ker nas pol razen tebe hujša, ti pa delaš lušte tule s hrano (me Hb nič ne gane )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:16:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:17:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla... tebe bi mogla pa našeškat zaka že? ker nas pol razen tebe hujša, ti pa delaš lušte tule s hrano (me Hb nič ne gane ) no sej jutr se bom pridružila, mal zarad sebe , mal iz solidarnosti ok ?? ne res se morem, ker sem mal nazaj dobila, pa se ne počutim glih vredu..samo sladkiše je v meni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:17:51
|
|
|
|
hijenca
|
Videk pa že spi , po novem hodi ob 20 spat. Pa nič več mu ne paše AM. Štrajka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:17:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. zbirčna metka Tvoja mami je bila prav boga, ko je mogla kuhat zate.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.