špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Zdaj sem se pa navozla. Sem iskala eno trgovino v Mb z avtodeli in sem eno križišče prehitro zavila in sem celo tovarno Tam skoz dala, da sem našla. madona, madona. Sem pa 20 % popust dobila, je bil en prijazen fant, s katerim sma se zjutraj po telefonu pogovarjala, če del sploh imajo. Zapravla opet 92 € za ta ku....v avto. Sedaj kuham Vidku porovo juhico s krompirčkom, potem pa gre spat, jaz pa takoj za njim . Barbaw si zrihtala vse??? Pa kaj za vraga ta avto ne misli nehat nagajat? Trenutno ni nič drugega narobe kot to, da moramo zamenjat tesnilo glave motorja, ker smo mogli tolikokrat narazen jemat in sedaj mi hladilna tekočina izginja. Za vsak slučaj sem nabavla še nove vijake za glavo in potem upam upam, da bo avto tip top. Ker drugega zamenjat ne moremo več, ker je cela mašina že skoraj nova, koliko je pa šlo denarja, pa ne vprašaj. Zdaj je pa avto res že generalno obnovljen! Pišuka, mora delat, drugače ga pridem jaz v blatnik brcnit Aja, ti povem eno prigodo: je moral pred nekaj leti menjat tesnilo na glavi motorja pri takratni astri in so bili vijaki tako "zapečeni" v navoj, da je mehanik 2 potrgal... In jih potem ni bilo za ven dobit Če boste sami menjali, fajn pazite, ker to je potem eno hudo in drago sr.anje Samo vijaki stanejo za astro 62 €, se mi je skoraj zrolalo, ko je reko. HB, da je dal 20 % popust Ja, hudirjevo drag špas je to Če vijaku odtrgaš glavo, ker ga hočeš na silo "odšraufat" in je "zapečen" v navoj, se ga pa potem ne dobi ven iz navoja in ga je treba na silo izbit, kar potegne za sabo to, da je treba v glavo motorja vrezati nov navoj... jao, glava boli od stroškov Pa pazit je treba pri odpiranju glave zaradi batov... Menjava tesnila glave motorja pri starem avtu ni hec. Za astro si upam to trditi
|