Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 na hiter kej napišem, ker Nejc spi, se je vmes že zbudil sem misla da bo auf, pa ga prinesem v dnevno in nazaj zaspi..no HB še vsaj malo miru.. Sem čsit kaput, grem en red bul spit,al pa eno energijsko tableto, ker ne vem če me bodo noge držale še dolg pokonc. Barbaw in hijenca blagor vama da lahko kupujeta na atijevo kartico, midva tega ne moreva, mojemu ostane bore malo, ko plača vse kredite in trajnike...tako da kr moja laufa vse dni v mesecu. Ne vem kaj naj kuham za Nejca ..ima tako vneto ritko, pa ne vem od česa, prav ranico ima, in pod jajčkami ima vse pikasto in rdeče..lahko da je pojedl kej preveč začinjenega, ali pa od manadrine, ampak jih je že prej jedel, pa ni bilo nič...tako da ne vem kaj je to...je pa zelo bogi, zgleda ga fejst boli, ker ga še obrisat ne morem normalno, se kr odmika. Midva ima oba kredite in obema nekaj ostane. Jaz plačujem skoraj vse v trgovini, ko mi pa zmanjka pa on plačuje. Včasih mu ni treba nič. Glede pikic in .... ti jaz svetujem, da kupiš od Nivee kremo Wundschutz creme, hautsensitiv. Jaz sem jo v DM kupila. Maja je imela plenični izpuščaj in praška pasta ni pomagala. To pa sem dobila en vzorček v porodnišnici in je ful pomagala. Je pa ful mastna in sem ji na debelo mazala in je v 1t bilo vse ok. nam je praška pomagala ko je imel plenični izpuščaj od teh kurčevih poljskih pampersk, zdej bomo pa videli .. hvala še za informacijo. bom pa šla zdej kamilice skuhat , pa s tem umila. jaz sem Tajo tud po nasvetu P kr dala sedet v kamilice za kakih 20 min... zelo dobro izsušijo...in dobor je, da je čimve čodvit, brez kakršnekoli pleničke... zrak rabi za celjenje . ja to ga itak pustim da nagi skače po kavču, sam pol se falot polula. ja tega ti nisem rabla pisat, ne...' Mi je znano , samo pomaga...jAZ SEM JO DALA NA BRISAČO PA POLEG NJE SEDELA PA KAKO FUL NJEJ LJUBO IGRAČO IN SEM JO ANIMIRALA,...ČE JE OPRAVLA SVOJE SEM JO LAHKO POL MALO PUSTILA... joj, nisem mislila...kričat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|