Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:31:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:33:15
|
|
|
|
tally
|
ej mafi prav škoda je k sva obe nemobilne , bi lahko po tem lepem vremenu skupi vozičkale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:34:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po priden čupko, pri men je bil zdej alarem pa je dragi letel v čeking . greste mal na izlet do stanovanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:34:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ej mafi prav škoda je k sva obe nemobilne , bi lahko po tem lepem vremenu skupi vozičkale čak da zadanem na lotu ma du tud do postojne priletim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:35:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po priden čupko, pri men je bil zdej alarem pa je dragi letel v čeking . greste mal na izlet do stanovanja jaaa pa tašča gre z nami ker še ni bila tam, kdaj pa tvoj začne delat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:35:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, kaj ve že dajate tamalim take bolj šraufaste zadeve... repo, zelje , fižol... kako je pa z mesekom, zakaj že naj ne bi svinjskega jedli... Mam golaž s konjskim meskom,..bi ga lahko Taji dala? Kaj pravite? Repe, zelja in fižola mu jaz še ne dajem, poskusil pa je že repo in zelje, ampak je bilo dovolj, ker ga je tako pucalo, da nisem sfolgala plenic menjavat. Bomo še raje počakali, ker trenutno mu ne paše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:36:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ej mafi prav škoda je k sva obe nemobilne , bi lahko po tem lepem vremenu skupi vozičkale čak da zadanem na lotu ma du tud do postojne priletim ja upam da boš res in to oboje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:36:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo priden čupko, pri men je bil zdej alarem pa je dragi letel v čeking . greste mal na izlet do stanovanja jaaa pa tašča gre z nami ker še ni bila tam, kdaj pa tvoj začne delat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:37:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, kaj ve že dajate tamalim take bolj šraufaste zadeve... repo, zelje , fižol... kako je pa z mesekom, zakaj že naj ne bi svinjskega jedli... Mam golaž s konjskim meskom,..bi ga lahko Taji dala? Kaj pravite? Repe, zelja in fižola mu jaz še ne dajem, poskusil pa je že repo in zelje, ampak je bilo dovolj, ker ga je tako pucalo, da nisem sfolgala plenic menjavat. Bomo še raje počakali, ker trenutno mu ne paše. jaz tudi še nisem nič od tega dajala, svinjskega pa ne vem zakaj naj ne bi do 1 leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:37:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ej mafi prav škoda je k sva obe nemobilne , bi lahko po tem lepem vremenu skupi vozičkale čak da zadanem na lotu ma du tud do postojne priletim ja upam da boš res in to oboje ma če zadanem nama kupim vsaki po eno makino , sam morm prej začet igrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:38:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:39:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico jaz je pa še nikol v življenu nisem nardila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:44:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico jaz je pa še nikol v življenu nisem nardila jaz jo tudi ne bi če bi bila na tvojem mestu. ma danes sem jo ker se nam mudi in bomo hitro pojedli pa šibamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:46:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Zdaj sem se pa navozla. Sem iskala eno trgovino v Mb z avtodeli in sem eno križišče prehitro zavila in sem celo tovarno Tam skoz dala, da sem našla. madona, madona. Sem pa 20 % popust dobila, je bil en prijazen fant, s katerim sma se zjutraj po telefonu pogovarjala, če del sploh imajo. Zapravla opet 92 € za ta ku....v avto. Sedaj kuham Vidku porovo juhico s krompirčkom, potem pa gre spat, jaz pa takoj za njim . Barbaw si zrihtala vse??? Majino jakno sem dvignila, pa za Jako nekaj, v DM se mi ni dalo več. Bom šla drugič v DM ko bo treba. Še ni sile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:50:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Zdaj sem se pa navozla. Sem iskala eno trgovino v Mb z avtodeli in sem eno križišče prehitro zavila in sem celo tovarno Tam skoz dala, da sem našla. madona, madona. Sem pa 20 % popust dobila, je bil en prijazen fant, s katerim sma se zjutraj po telefonu pogovarjala, če del sploh imajo. Zapravla opet 92 € za ta ku....v avto. Sedaj kuham Vidku porovo juhico s krompirčkom, potem pa gre spat, jaz pa takoj za njim . Barbaw si zrihtala vse??? Majino jakno sem dvignila, pa za Jako nekaj, v DM se mi ni dalo več. Bom šla drugič v DM ko bo treba. Še ni sile. Jaz blizu DM-a ne smem ta mesec več. Trenutno imamo vse, tako da , boljše da me ni v bližini. Jutri še moram nekaj kupit v leclercu, potem pa atijeva kartica do moje porodniške laufa, jaz mojo skrijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:53:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Zdaj sem se pa navozla. Sem iskala eno trgovino v Mb z avtodeli in sem eno križišče prehitro zavila in sem celo tovarno Tam skoz dala, da sem našla. madona, madona. Sem pa 20 % popust dobila, je bil en prijazen fant, s katerim sma se zjutraj po telefonu pogovarjala, če del sploh imajo. Zapravla opet 92 € za ta ku....v avto. Sedaj kuham Vidku porovo juhico s krompirčkom, potem pa gre spat, jaz pa takoj za njim . Barbaw si zrihtala vse??? Majino jakno sem dvignila, pa za Jako nekaj, v DM se mi ni dalo več. Bom šla drugič v DM ko bo treba. Še ni sile. Jaz blizu DM-a ne smem ta mesec več. Trenutno imamo vse, tako da , boljše da me ni v bližini. Jutri še moram nekaj kupit v leclercu, potem pa atijeva kartica do moje porodniške laufa, jaz mojo skrijem jaz še imam fore(brez limita) na kartici, ampak konec meseca bom tudi jaz mojo skrila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 12:55:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico jaz je pa še nikol v življenu nisem nardila Jaz tudi ne. Vedno jo moj naredi. Mi je pa boljša iz pizzerije (ene določene).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:08:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico jaz je pa še nikol v življenu nisem nardila Jaz tudi ne. Vedno jo moj naredi. Mi je pa boljša iz pizzerije (ene določene). mafi in barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:12:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico jaz je pa še nikol v življenu nisem nardila Jaz tudi ne. Vedno jo moj naredi. Mi je pa boljša iz pizzerije (ene določene). mafi in barbaw da jo znaš naredit, jaz je niti poskusila nisem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:15:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a čupko spi??? Filip je v horitontali , ko se zbudi se gremo pa mal vozičkat dokler ni začel kej pihat spi spi že drugo rundo jo je zjutri poštar zbudil pa pol je spet zmazala cca 300g sadja(ne me spraševat kam to da ne vem )in spi. Pol pa ko moj pride iz službe gremo v Po ob 15, zakaj a greš k njemu na pizzo he he jo bom glihkar dala v pečico jaz je pa še nikol v življenu nisem nardila Jaz tudi ne. Vedno jo moj naredi. Mi je pa boljša iz pizzerije (ene določene). mafi in barbaw da jo znaš naredit, jaz je niti poskusila nisem jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:21:15
|
|
|
|
mafi
|
Filip spi že dobro uro , ja zdej se dela ko ma atija doma, jaz bom mela pa popoldne spet hajke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:21:59
|
|
|
|
jana81
|
na hiter kej napišem, ker Nejc spi, se je vmes že zbudil sem misla da bo auf, pa ga prinesem v dnevno in nazaj zaspi..no HB še vsaj malo miru.. Sem čsit kaput, grem en red bul spit,al pa eno energijsko tableto, ker ne vem če me bodo noge držale še dolg pokonc. Barbaw in hijenca blagor vama da lahko kupujeta na atijevo kartico, midva tega ne moreva, mojemu ostane bore malo, ko plača vse kredite in trajnike...tako da kr moja laufa vse dni v mesecu. Ne vem kaj naj kuham za Nejca ..ima tako vneto ritko, pa ne vem od česa, prav ranico ima, in pod jajčkami ima vse pikasto in rdeče..lahko da je pojedl kej preveč začinjenega, ali pa od manadrine, ampak jih je že prej jedel, pa ni bilo nič...tako da ne vem kaj je to...je pa zelo bogi, zgleda ga fejst boli, ker ga še obrisat ne morem normalno, se kr odmika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:23:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip spi že dobro uro , ja zdej se dela ko ma atija doma, jaz bom mela pa popoldne spet hajke tud Nejc..že od 12h..zdej sicer v dnevni naprej..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:24:44
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, kaj ve že dajate tamalim take bolj šraufaste zadeve... repo, zelje , fižol... kako je pa z mesekom, zakaj že naj ne bi svinjskega jedli... Mam golaž s konjskim meskom,..bi ga lahko Taji dala? Kaj pravite? Repe, zelja in fižola mu jaz še ne dajem, poskusil pa je že repo in zelje, ampak je bilo dovolj, ker ga je tako pucalo, da nisem sfolgala plenic menjavat. Bomo še raje počakali, ker trenutno mu ne paše. jaz tudi še nisem nič od tega dajala, svinjskega pa ne vem zakaj naj ne bi do 1 leta naj bi blo alergeno, ma nisem ziher
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 13:27:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip spi že dobro uro , ja zdej se dela ko ma atija doma, jaz bom mela pa popoldne spet hajke tud Nejc..že od 12h..zdej sicer v dnevni naprej.. kje ga pa pol imaš v dnevni???
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.