Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ninny...ta teden sem bla dvakrat na jesencah...pa ko je odločitev padla, te nisem mogla nikjer zasledit. V glavnem, zaradi merilca se zahvaljujem, ker si ga ponudla. Ta mesec bomo počakali na račun in če bo spet katastrofa...te bom pa resneje pohopsala. Kar se pa kofetknja tiče...mam ta teden neizvedljivo, ker se sam obrnem iz smučišča (moram počakat, da ga mal vidim)...grem Anji dat za jest in spat...in pol takoj dol, da ga spet mal pogledava...pol pa kosilo...itd. ja,škoda da me nisi poklicala, smo bili skoz doma. Če boš še kaj hodila ti na zs pustim mojo telefonsko pa pokliči, a je prav.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaa Samsa sorry
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:20:42
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny oujeaaaaaaaaaa Samsa sorry važička
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny kej pa je danes kleo? Še spi to se tudi jaz sprašujem Oj.Dobro jutro. Sem se toolk zaspana,tamala se je zbujala,ob 5h zjutraj spet jedla...pa se jaz sem zdaj prehlajena al kaj mi je. Jest spet noce,dons je malo ene mlecne zadeve,prejle sem ji hotla dat se skuto...ni sans,zdaj pa spancka,no naj bi. Tina,tvoja Anja pa je pojava .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:24:43
|
|
|
|
Tina 28
|
Zdaj pa še ideje prosim...za našo pustno rojstnodnevno žurko. V glavnem...že dopoldan morava pripravit prostor v gasilnem domu....meli bomo bombone, krofe in slane pririzke...seveda tudi torto v obliki dinozavra in kuhano vino ter pivo za starše. Kaj naj še ponudim? Kar se tiče zabave imam nekaj igric (bo od 10-20 otrok in odrasli) - hoja pod palico - kdo se boji črnega moža - mačka in miš - prinesel sem pismo (otroci sedijo v krogu na stolih...eden je brez stola in ta mora najti eno lastnost in reče...prinesel sem pismo za vse tiste, ki imajo rjave oči...takrat se morajo vsi ti presest, sam pa si mora izboriti stol...ful luštno) - na dva šeleshamerja bom narisala pustni motiv...en bolj fantovski in en bolj dekliški in bodo skupinsko barvali, če bodo utrujeni od jage - mela bom še posamezne barvanke naprintane, če bo prejšnja ideja slabo izpadla. Še kakšno idejo prosim! Prostor bo okrašen z baloni...imeli bodo frulice...kaj še manjka? Bo pa mal problem zaradi Anje, ki bo vmes šla spat k babici, ki je par hiš stran...in upam, da ne bo problemov, ker jih 100% pričakujem...ja postala moja mala mazica in se vsakemu dere če izginem .No, atiju se ne. Ni mi pa všeč, da bi jo mogla jaz nesti spat...čeprav je vajena le name, ker je to Nejčev dan in nekdo mora gledat vse te otroke...kdo bo to boljš naredu, kot jaz, ki sem v temu fohu za to starost . Upam, da bo šlo...ali pa da mi bo vsaj hitro zaspala, da se vrnem nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:27:58
|
|
|
|
Tina 28
|
ja ninny...prosim...sigurno mi bo prav prišla. Telefon mam pa kar samsung..te k so bli za en cent, če si šečl na itak džabest...jaz sem še lohk šla . drugače prisegam na nokio, ampak je blo treba pa za vse nekaj odštet, jaz pa sem menjala ker je pač mal dotrajan in ker sem želela da je funkcija slike in video posnetkov močna. Zraven je tud kabel, da lohk dol jemljem...fino! Kleo....skuhaj si čaj in not velik limone!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny kej pa je danes kleo? Še spi to se tudi jaz sprašujem Oj.Dobro jutro. Sem se toolk zaspana,tamala se je zbujala,ob 5h zjutraj spet jedla...pa se jaz sem zdaj prehlajena al kaj mi je. Jest spet noce,dons je malo ene mlecne zadeve,prejle sem ji hotla dat se skuto...ni sans,zdaj pa spancka,no naj bi. kleo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ideja,ne jih prevec bombandirat z nekim programom..in kaksno glasbo jim lahko pustis,da se naskacejo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:31:12
|
|
|
|
Tina 28
|
Drugače sva pa včeraj kupla še tisto ograjico za na sanke in bom šla potem po nejca s sankami, da se mal probava...če ne drugegasa...mi bodo roke počile, ko jo moram tolk časa držat. So pa te naslonjala fajn...jaz sem že nejca tko voziola in enostavno z enim šalom privežeš otroka, da ne more nikamor pasti gremo vleči mami
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
...nic ne manjka...frulice so odvec (boga usesa) Najprej moram en tablet in nekaj si na sence namazat...caj itak pride na vrsto.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:33:04
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moja ideja,ne jih prevec bombandirat z nekim programom..in kaksno glasbo jim lahko pustis,da se naskacejo. Ja...saj tko mislim...prostora bo dovolj...vzela bom ta notebook in svoje zvočnike, ter seveda naložila glasbo...tako fajno rajalno. Ker bo ful balonov in vsega se bodo meli fajn. Če bom pa vidla, da začenjajo početi traparije, ker se to rado zgodi...bom pa jago prusmerila v kakšno igrico potem pa spet njihova jaga.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,kam vozis Nejca smucat,ker nasi imajo tudi pocitniski tecaj-na Crnem vrhu:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:34:16
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...nic ne manjka...frulice so odvec (boga usesa) Najprej moram en tablet in nekaj si na sence namazat...caj itak pride na vrsto. Ja..Kleo...mogoče mi bo žal za frulice...ampak maškaram ful pašejo, če bo pa sila...bomo pa mal pospravli na stran. Kava z limono meni vedno pomaga pri glavobolu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:36:09
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Tina,kam vozis Nejca smucat,ker nasi imajo tudi pocitniski tecaj-na Crnem vrhu: Na Koblo...ga vsako leto...sicer sem ga dosedaj vozila čez sezono v sobotah...letos pa ga nisem, ker je blo skoz bedno vreme pa tud mislila sem, da bova lohk kdaj šla skup, ko že precej zna...pa Anja pravi ne!. Sedaj pa je bla lepa napoved za ta teden in sem ga dala v tečaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Anjo je treba ubogat .Kava z limono res pomaga,bolje kot tableti. Samsa Ninny,kam sta zdaj pobegnili ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:42:43
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...a ti niis zelena?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...a ti niis zelena? Sur de
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:49:33
|
|
|
|
Tina 28
|
no jaz bom zdaj zelena na wc- ju ...v kuhni...potem pa se bom zelena odpeljala na smčišče.....haha...ne so bom rajš odklopla, da ne boste mislile, da tok počas prebiram vaše poste
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem še tukaj, mi rr nekam počasi dela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem še tukaj, mi rr nekam počasi dela [/quote Res,ker meni ravn tko...grem zdaj kuhat dat,saj ne vem kdaj se bo otrok zbudil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:54:54
|
|
|
|
rozica984
|
Saj župco mi je, če ji zakuham gres. Pa nimam več idej, kaj naj ji dam za jest. A je katera že dajala malčkom testenine? Če je, na kakšen način jih je pripravila?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 12:00:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Anja bo dans jedla...krompir, cvetačo, korenje, in tini mini graha in košček piščančka. Moje pravilo pač...tribarvni tris zeljenjave . Ne...še bolje,...namesto krompirja bom dala malo testenin kuhat in bom to zmečkala z ostalim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 12:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Saj župco mi je, če ji zakuham gres. Pa nimam več idej, kaj naj ji dam za jest. A je katera že dajala malčkom testenine? Če je, na kakšen način jih je pripravila? naš testenin še ne dobi - je pa polento, proseno kašo, riž, zelenjavo, sadje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 12:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Saj župco mi je, če ji zakuham gres. Pa nimam več idej, kaj naj ji dam za jest. A je katera že dajala malčkom testenine? Če je, na kakšen način jih je pripravila? Moja jih je dobila v krompirjevi juhi z hrenovkami...se hecno bere.1x pa kot makaronflajs. Saj pesa se cela kuha ne?Sem jo sama ze vlagala,zdaj pa niti ne vem kako jo kuhat ,in se je terba kaj dodat v vodo,sol sladkor..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?