Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 9:51:34
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...pestro tole z odvajanjem. Nejca je pa zmeraj zanmal kakšno oblike je bla basa...in pol je tulu....laketo sem naledu . Ne boste verjele...še zdaj pogleda, katero obliko je pokakal in če je kaj zanimivga...me pokliče . Smo pa kahlico v bistvu spustil, ker je pri dveh in pol kar čez noč hotel biti brez plenice in hoditi na ta velk stranišče. Ker je mel pa majhno rito, se je pa z rokami držal za rob, da ni not čmoknu...sam tko je hotu, da bo velik KAki sladkec Pri nama je bilo pa tako, da sem menda jaz šla na kahlico pri 2,5 letih, sestrica pa tudi takrat, pa je bila šele 1,5 leta stara - ker je pač mene videla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 9:51:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz sem pa danes kupla poganjalčka...tistega v BC za 32 €. In se mi zdi kar en kup plastike...mojmu je ful všeč, jaz pa zadevi kar ne zaupam...ne zdi se mičist varno...bo kar pod mojim budnim očesom. Sicer se še ne bo poganjala ampak gre pa mal ritensko in se dviguje...pol je hotla pa ven k mamici . Saj je luštna stvar...sam moti me pa, da je tko nizek zaradi opore in ker imamo pragove med vrati jo komaj čez dam...moram ritensko potegnit...sama ga bo mogla dvignit. Kleo...tebe pa zadnje časa fajn dresira zvečer...upam, da bo boljš...pri nas je ta dva dni skupaj kar spala brez afnarij...jeeeej Mi imamo tudi tega, pa se mi zdi luškan, samo res ni za pustit otroka samega v tem - naša se kaj nagne, pa lahko potem pade z vsem skup. Jaz jo pa sicer ful po kleti vozim, ko so ploščice, pa je tak lubana videt - ko se kaj dela, pa gledava zraven, pa da mi je ni treba ves čas držat - ker na tleh še ne more biti v kleti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 9:51:57
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 vidiš...sploh ni važno kolk so stari pa so otroci...a veš tisto moški so kot otroci...le cena njihovih igrač je precej višja Pupe, ne bit hude, samo za mojega pa sploh ne ustreza opis otrok. Še nikoli v zadnjih 7 letih se mi ni zdel otrok. Mogoče je včasih otročji v stilu šale, ko se kaj igramo in hecamo, sicer pa nikoli. Res čudno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 9:53:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 vidiš...na testenine sem pa jaz čisto pozabila...tole uvajanje je šlo tko počasi, da sem čist skenslala vse ideje...zdaj bi pa že špagete lahko jedla ...tiste brez jajc verjetno ane? Naša tudi ful rada kruh je - pa krofe sedaj - samo sredico brez marmelade. Pa svedre tudi Špagete ji še ne dajem. Kaj papir imajo vaši radi? Naša ko vidi reklame ali kako knjigo kar plane po njej in žveči Potem ji pa iz ust odstranjujem papir
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:06:53
|
|
|
|
Samsa
|
5.ra kuku ... javi se
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:10:56
|
|
|
|
lunca14
|
Dan,mi smo spali obupno,je jedel na dve uri,ob 7 že pokonci,zdejle pa malo spi,z mojim se menva normalno,ampak je čutit mal grenkega priokusa,je malo več kakava,kot mleka slovenka in ninny............kok sem vama fouš za tako spanje,imata prava zakladka Pa vsem ki imate danes 8 mesecev,čestitke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:11:25
|
|
|
|
rozica984
|
Dobro jutro vsem! Sem prebrala za nazaj, zdaj pa še malo napišem. Naša noč je bila takšna: spanje od 20.30 do 8.30. Nekajkrat se je prebudila in jokala, je imela kar vroče čelo. Prejle sem ji merila temperaturo, je imela 37.6. Dva dni nazaj je pa imela kar 38.6. Ne vem, kaj jo matra. Saj zdajle je kar dobre volje, ne cmevka, kot je dva dni nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:12:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa 5.ra kuku ... javi se ............se lahko jaz javim namesto nje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem tu, pa me ni - pospravljam po stanovanju, medtem ko Luka pančka. Pol ko bo pa vstal, bova pa skupaj sesala - ma ful rad sesalec. No, vidim, da ste kr pridne ble še včeraj, jaz sem ob pol enajstih že veselo spala. Mi je pa danes tak fini da, ker je zunaj tak lep sonček. Moj ima pa danes roj. dan, pa mu bom spekla še baklavo, tko da danes ne bo glih velik časa za čvekanje babysolza - Sabina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Spali smo pa od 20h do 7h, so kr vse noči take, sam s to razliko, da včasih se zbudimo ob 5h, mu dam dudo in spi naprej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:19:21
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Spali smo pa od 20h do 7h, so kr vse noči take, sam s to razliko, da včasih se zbudimo ob 5h, mu dam dudo in spi naprej.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:24:18
|
|
|
|
Samsa
|
lunca rožica: a so zobki? nya: tvojemu dragemu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:26:34
|
|
|
|
rozica984
|
Jaz imam pa eno vprašanje: Kaj naj skuham Evici za kosilo? Ne mara mi jesti krompirja s kakršnokoli zelenjavo!!!!! Mi je že tako lepo jedla vso zelenjavo s krompirjem, potem se ji je pa ustavilo. Poje tri žlice in konec! Pa sem ji zdaj ponovno po 4 tednih spet naedila isto, pa noče jesti!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:29:51
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, ne nam biti fauš za spanje, ker mi večinoma slabo spimo. Verjetno je do zdaj 3x spala tam do 6h, sicer se pa zbuja. Nocoj ob 3h, potem sva pa flaško vlekle ob 7h, pa spale do 9h. Ni to bilo v enem kosu. Nikoli ni. Samo če vstanem 2x na noč še gre, pa da se zares ne prebudi, če pa bi bila sredi noči eno uro pokonci, potem sem pa povožena...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:34:06
|
|
|
|
lunca14
|
Ma sej vm nisem glih tako hudo fouš,sem se že navadla tega ritma.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:40:30
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Jaz imam pa eno vprašanje: Kaj naj skuham Evici za kosilo? Ne mara mi jesti krompirja s kakršnokoli zelenjavo!!!!! Mi je že tako lepo jedla vso zelenjavo s krompirjem, potem se ji je pa ustavilo. Poje tri žlice in konec! Pa sem ji zdaj ponovno po 4 tednih spet naedila isto, pa noče jesti! kaj pa če probaš z rižem? in z zelenjavo? ( pa mogoče malo mleka zraven)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Jaz imam pa eno vprašanje: Kaj naj skuham Evici za kosilo? Ne mara mi jesti krompirja s kakršnokoli zelenjavo!!!!! Mi je že tako lepo jedla vso zelenjavo s krompirjem, potem se ji je pa ustavilo. Poje tri žlice in konec! Pa sem ji zdaj ponovno po 4 tednih spet naedila isto, pa noče jesti! ž kaj pa kakšno zelenjavno juhico? Jaz sem ji zadnjič kar malo kruha noter nadrobila pa je vse pojedla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 10:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca, slovenka za spanje vama pošiljam en velik
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Spali smo pa od 20h do 7h, so kr vse noči take, sam s to razliko, da včasih se zbudimo ob 5h, mu dam dudo in spi naprej. za spanje in čestitke tvojemu dragemu za rojstni dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
kej pa je danes kleo? Še spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:08:21
|
|
|
|
Tina 28
|
hello...jaz pa danes usposabljam nov mobi, ki sem ga šla včeraj dvignit...ful fajn slike lokh delam in tud posnamem...sam to mi je blo važno...jeeeej. Slovenka...saj veš kako je s temi pregovori....izjeme potrjujejo dejstvo...pa fajn zate Jaz sem pa danes zjutraj Anji dajala za jest in mi je lumpa nagajala...točno je vedla, da nagaja...je bla tak srček. V glavnem čakal je da ji dam žlico in me zagrabla za rokav in ni spustila in seveda v smeh. Pol je spet čakala in prav navihano gledala...in ko sem ji približala žlico, je komaj čakala, da me zagrabi za rokav in me je koj pogledala in v smeh ...res odraščajo...kmalu bo še ona zgubljala mlečne zobke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:08:34
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kej pa je danes kleo? Še spi to se tudi jaz sprašujem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:10:39
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hello...jaz pa danes usposabljam nov mobi, ki sem ga šla včeraj dvignit...ful fajn slike lokh delam in tud posnamem...sam to mi je blo važno...jeeeej. Slovenka...saj veš kako je s temi pregovori....izjeme potrjujejo dejstvo...pa fajn zate Jaz sem pa danes zjutraj Anji dajala za jest in mi je lumpa nagajala...točno je vedla, da nagaja...je bla tak srček. V glavnem čakal je da ji dam žlico in me zagrabla za rokav in ni spustila in seveda v smeh. Pol je spet čakala in prav navihano gledala...in ko sem ji približala žlico, je komaj čakala, da me zagrabi za rokav in me je koj pogledala in v smeh ...res odraščajo...kmalu bo še ona zgubljala mlečne zobke za nov telefon kaki cartiji so zdaj , ko se res fulll smejijo... ( Lari je zdaj marsikaj smešno, ker ji prej ni blo ) in se tako od srca nasmejijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:13:47
|
|
|
|
Tina 28
|
ninny...ta teden sem bla dvakrat na jesencah...pa ko je odločitev padla, te nisem mogla nikjer zasledit. V glavnem, zaradi merilca se zahvaljujem, ker si ga ponudla. Ta mesec bomo počakali na račun in če bo spet katastrofa...te bom pa resneje pohopsala. Kar se pa kofetknja tiče...mam ta teden neizvedljivo, ker se sam obrnem iz smučišča (moram počakat, da ga mal vidim)...grem Anji dat za jest in spat...in pol takoj dol, da ga spet mal pogledava...pol pa kosilo...itd.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 11:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina za telefon Katerega pa imaš?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?