|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
19.2.2009 9:51:34   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lunca...pestro tole z odvajanjem. Nejca je pa zmeraj zanmal kakšno oblike je bla basa...in pol je tulu....laketo sem naleduuser posted image user posted image . Ne boste verjele...še zdaj pogleda, katero obliko je pokakal in če je kaj zanimivga...me pokličeuser posted image .
Smo pa kahlico v bistvu spustil, ker je pri dveh in pol kar čez noč hotel biti brez plenice in hoditi na ta velk stranišče. Ker je mel pa majhno rito, se je pa z rokami držal za rob, da ni not čmoknu...sam tko je hotu, da bo velikuser posted image

KAki sladkec user posted image

Pri nama je bilo pa tako, da sem menda jaz šla na kahlico pri 2,5 letih, sestrica pa tudi takrat, pa je bila šele 1,5 leta stara - ker je pač mene videla user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.2.2009 9:51:45   
slovenka

jaz sem pa danes kupla poganjalčka...tistega v BC za 32 €. In se mi zdi kar en kup plastike...mojmu je ful všeč, jaz pa zadevi kar ne zaupam...ne zdi se mičist varno...bo kar pod mojim budnim očesom. Sicer se še ne bo poganjala ampak gre pa mal ritensko in se dviguje...pol je hotla pa ven k mamiciuser posted image .  Saj je luštna stvar...sam moti me pa, da je tko nizek zaradi opore in ker imamo pragove med vrati jo komaj čez dam...moram ritensko potegnit...sama ga bo mogla dvignit.user posted image

Kleo...tebe pa zadnje časa fajn dresira zvečer...upam, da bo boljš...pri nas je ta dva dni skupaj kar spala brez afnarij...jeeeejuser posted image

Mi imamo tudi tega, pa se mi zdi luškan, samo res ni za pustit otroka samega v tem - naša se kaj nagne, pa lahko potem pade z vsem skup. Jaz jo pa sicer ful po kleti vozim, ko so ploščice, pa je tak lubana videt - ko se kaj dela, pa gledava zraven, pa da mi je ni treba ves čas držat - ker na tleh še ne more biti v kleti.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.2.2009 9:51:57   
slovenka

vidiš...sploh ni važno kolk so stari  pa so otroci...a veš tisto

moški so kot otroci...le cena njihovih igrač je precej višjauser posted image

Pupe, ne bit hude, samo za mojega pa sploh ne ustreza opis otrok. Še nikoli v zadnjih 7 letih se mi ni zdel otrok. Mogoče je včasih otročji v stilu šale, ko se kaj igramo in hecamo, sicer pa nikoli. Res čudno user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.2.2009 9:53:15   
slovenka

vidiš...na testenine sem pa jaz čisto pozabila...tole uvajanje je šlo tko počasi, da sem čist skenslala vse ideje...zdaj bi pa že špagete lahko jedla ...tiste brez jajc verjetno ane?

Naša tudi ful rada kruh je - pa krofe sedaj - samo sredico brez marmelade. Pa svedre tudi user posted image Špagete ji še ne dajem.

Kaj papir imajo vaši radi? user posted image user posted image user posted image Naša ko vidi reklame ali kako knjigo kar plane po njej in žveči user posted image Potem ji pa iz ust odstranjujem papir user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.2.2009 10:06:53   
Samsa
5.ra kuku ... javi se user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.2.2009 10:10:56   
lunca14
Dan,mi smo spali obupno,je jedel na dve uri,ob 7 že pokonci,zdejle pa malo spi,z mojim se menva normalno,ampak je čutit mal grenkega priokusa,je malo več kakava,kot mlekauser posted image

slovenka in ninny............kok sem vama fouš za tako spanje,imata prava zakladkauser posted image
user posted image
Pa vsem ki imate danes 8 mesecev,čestitke

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.2.2009 10:11:25   
rozica984
Dobro jutro vsem!
Sem prebrala za nazaj, zdaj pa še malo napišem.
Naša noč je bila takšna: spanje od 20.30 do 8.30. Nekajkrat se je prebudila in jokala, je imela kar vroče čelo. Prejle sem ji merila temperaturo, je imela 37.6. Dva dni nazaj je pa imela kar 38.6. Ne vem, kaj jo matra. Saj zdajle je kar dobre volje, ne cmevka, kot je dva dni nazaj.user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.2.2009 10:12:37   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

5.ra kuku ... javi se user posted image

............se lahko jaz javim namesto njeuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
19.2.2009 10:13:36   
Anonimen
Evo, jaz sem tu, pa me ni user posted image  - pospravljam po stanovanju, medtem ko Luka pančka. Pol ko bo pa vstal, bova pa skupaj sesala - ma ful rad sesalec. No, vidim, da ste kr pridne ble še včeraj, jaz sem ob pol enajstih že veselo spala.
Mi je pa danes tak fini da, ker je zunaj tak lep sonček. Moj user posted image  ima pa danes roj. dan, pa mu bom spekla še baklavo, tko da danes ne bo glih velik časa za čvekanje

babysolza - Sabinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
19.2.2009 10:15:08   
Anonimen
Spali smo pa od 20h do 7h, so kr vse noči take, sam s to razliko, da včasih se zbudimo ob 5h, mu dam dudo in spi naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
19.2.2009 10:19:21   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Spali smo pa od 20h do 7h, so kr vse noči take, sam s to razliko, da včasih se zbudimo ob 5h, mu dam dudo in spi naprej.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
19.2.2009 10:24:18   
Samsa
lunca user posted image  user posted image

rožica: user posted image user posted image  a so zobki?

nya: user posted image  tvojemu dragemu

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 212
19.2.2009 10:26:34   
rozica984
Jaz imam pa eno vprašanje: Kaj naj skuham Evici za kosilo? Ne mara mi jesti krompirja s kakršnokoli zelenjavo!!!!!
Mi je že tako lepo jedla vso zelenjavo s krompirjem, potem se ji je pa ustavilo. Poje tri žlice in konec! Pa sem ji zdaj ponovno po 4 tednih spet naedila isto, pa noče jesti!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 213
19.2.2009 10:29:51   
slovenka
Lunca, ne nam biti fauš za spanje, ker mi večinoma slabo spimo. Verjetno je do zdaj 3x spala tam do 6h, sicer se pa zbuja. Nocoj ob 3h, potem sva pa flaško vlekle ob 7h, pa spale do 9h. Ni to bilo v enem kosu. Nikoli ni. Samo če vstanem 2x na noč še gre, pa da se zares ne prebudi, če pa bi bila sredi noči eno uro pokonci, potem sem pa povožena...

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 214
19.2.2009 10:34:06   
lunca14
Ma sej vm nisem glih tako hudo fouš,sem se že navadla tega ritma.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
19.2.2009 10:40:30   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984

Jaz imam pa eno vprašanje: Kaj naj skuham Evici za kosilo? Ne mara mi jesti krompirja s kakršnokoli zelenjavo!!!!!
Mi je že tako lepo jedla vso zelenjavo s krompirjem, potem se ji je pa ustavilo. Poje tri žlice in konec! Pa sem ji zdaj ponovno po 4 tednih spet naedila isto, pa noče jesti!user posted image

kaj pa če probaš z rižem? in z zelenjavo? ( pa mogoče malo mleka zraven)

Neposredna povezava do sporočila: 216
19.2.2009 10:55:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984

ž

kaj pa kakšno zelenjavno juhico? Jaz sem ji zadnjič kar malo kruha noter nadrobila pa je vse pojedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
19.2.2009 10:56:15   
Anonimen
lunca, slovenka za spanje vama pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
19.2.2009 11:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image za spanje in čestitke tvojemu dragemu za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
19.2.2009 11:04:02   
Anonimen
kej pa je danes kleo? Še spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
19.2.2009 11:08:21   
Tina 28
hello...jaz pa danes usposabljam nov mobi, ki sem ga šla včeraj dvignit...ful fajn slike lokh delam in tud posnamem...sam to mi je blo važno...jeeeej.

Slovenka...saj veš kako je s temi pregovori....izjeme potrjujejo dejstvo...pa fajn zateuser posted image

Jaz sem pa danes zjutraj Anji dajala za jest in mi je lumpa nagajala...točno je vedla, da nagaja...je bla tak srček. V glavnem  čakal je da ji dam žlico in me zagrabla za rokav in ni spustila in seveda v smeh. Pol je spet čakala in prav navihano gledala...in ko sem ji približala žlico, je komaj čakala, da me zagrabi za rokav in me je koj pogledala in v smehuser posted image user posted image user posted image ...res odraščajo...kmalu bo še ona zgubljala mlečne zobkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
19.2.2009 11:08:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kej pa je danes kleo? Še spiuser posted image

to se tudi jaz sprašujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
19.2.2009 11:10:39   
Samsa

hello...jaz pa danes usposabljam nov mobi, ki sem ga šla včeraj dvignit...ful fajn slike lokh delam in tud posnamem...sam to mi je blo važno...jeeeej.

Slovenka...saj veš kako je s temi pregovori....izjeme potrjujejo dejstvo...pa fajn zateuser posted image

Jaz sem pa danes zjutraj Anji dajala za jest in mi je lumpa nagajala...točno je vedla, da nagaja...je bla tak srček. V glavnem  čakal je da ji dam žlico in me zagrabla za rokav in ni spustila in seveda v smeh. Pol je spet čakala in prav navihano gledala...in ko sem ji približala žlico, je komaj čakala, da me zagrabi za rokav in me je koj pogledala in v smehuser posted image user posted image user posted image ...res odraščajo...kmalu bo še ona zgubljala mlečne zobkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za nov telefon

kaki cartiji so zdaj , ko se res fulll smejijo... ( Lari je zdaj marsikaj smešno, ker ji prej ni blo ) in se tako od srca nasmejijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.2.2009 11:13:47   
Tina 28
ninny...ta teden sem bla dvakrat na jesencah...pa ko je odločitev padla, te nisem mogla nikjer zasledit. V glavnem, zaradi merilca se zahvaljujem, ker si ga ponudla. Ta mesec bomo počakali na račun in če bo spet katastrofa...te bom pa resneje pohopsala. Kar se pa kofetknja tiče...mam ta teden neizvedljivo, ker se sam obrnem iz smučišča (moram počakat, da ga mal vidim)...grem Anji dat za jest in spat...in pol takoj dol, da ga spet mal pogledava...pol pa kosilo...itd.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 224
19.2.2009 11:17:03   
Anonimen
Tina za telefonuser posted image user posted image user posted image Katerega pa imaš?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?