Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:18:27
|
|
|
|
brigita23
|
sonček-tvoj je pa res srečnež da ga tkole z junonco zasujeta z poljubčki Mene je pa danes moj dragi kupil jajčko za našega , točno tisto ki sem si želela. Me je tako razveselil ko je prišel domov in me presenetil , drugače pa nisem nič boljš, ravnokar je šla moja že tako slaba večerja v WC .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:25:50
|
|
|
|
sonček85
|
brigitka:ojoj boga revca.Pa kaj te tko matra sedaj k gre proti koncu Super ,da ti je vsaj dragi polepšal dan in te tko lepo presenetil
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:38:55
|
|
|
|
frutolina
|
evo mene tudi iz MB, sem vse uredila... zdaj pa papcam najboljši krof na svetu s čokolado seveda mam jih celo šest zraven pa pijem ne vem kaj me je to prijelo... Junonca, hvala za komentar raste , ko gobe po dežju kaj , ti si uredila na csd? pa kdaj si bla danes v leclercu? jaz okoli 11 ure... sonček 85, te kremšnite pa taaako slastno izgledajo!! ah ja, pa ko je ena dala idejo da bi se slikale 1.3 pa dale slikce gor, kot majo marčevke - ni slaba ideja. Tak da če boste, sporočite :-) grem se dalje basurkat...papa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:38:56
|
|
|
|
angelito
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek Sem brala na sosednjem forumu, da se ga da kamot v Cliota. Kaj pa imata vidva? gre v sliota ,mi smo probali včeraj in gre angelito :SREČANJE BOOOOOOOOOOOOO ,SEVEDA .Dobimo se ob 16 pri trafiki ali uni mali trgovinici-saj nas ne bo težko prepoznat.Iz CE prideva midve z Junono in še nekaj po mojem.Kolikor nas bo se bomo imele super Komaj čakammmmmmmmmmmmmm super!!! se vidimo!!! upam le, da nam sneg kaksne ne zagodi...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:39:47
|
|
|
|
frutolina
|
angelito, za sekundo sem te prehitela pa kje si ti meni?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:48:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka, poskusi še vsaj pol žemljice pojest, da boš pri močeh, da ne boš oslabela. Pa veliko tekočine pij, da ne dehidriraš, ker sedaj se telo bori z boleznijo in potrebuje veliko tekočine. Poleg tega tudi rabi veliko tekočine. Naj ti bo čim prej bolje.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:51:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček sem ju šla prvo gledat v bc kakšna je kvaliteta, pa sem ugotovila da sta preko paketa cenejši za 50 eur, tako da potem nisem jemala denarja,ker kupiti ju je tako ali tako treba in se tako bolj splača.... saj veste recesija .... Sva gledala vse to v Nemčiji in Franciji, pa se mi je zdelo da bo to še najboljši. prav imaš.Bolje it na več koncev in malo pokukat k pa se tkoj zagnat junona.ja za poljubčke sem misla,vidm da vidva nista pozabla da se nista izljubila se moremo čim prej videt da se izljubita Nisma pozabla, ne.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:51:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-tvoj je pa res srečnež da ga tkole z junonco zasujeta z poljubčki Mene je pa danes moj dragi kupil jajčko za našega , točno tisto ki sem si želela. Me je tako razveselil ko je prišel domov in me presenetil , drugače pa nisem nič boljš, ravnokar je šla moja že tako slaba večerja v WC . Bravo za jajčko.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:52:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, poskusi še vsaj pol žemljice pojest, da boš pri močeh, da ne boš oslabela. Pa veliko tekočine pij, da ne dehidriraš, ker sedaj se telo bori z boleznijo in potrebuje veliko tekočine. Poleg tega tudi rabi veliko tekočine. Naj ti bo čim prej bolje. bom hvala, jem zdej kr prepečenec pa šipkov čaj , bo že boljše. Sej sem dobla zdravila.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:53:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina evo mene tudi iz MB, sem vse uredila... zdaj pa papcam najboljši krof na svetu s čokolado seveda mam jih celo šest zraven pa pijem ne vem kaj me je to prijelo... Junonca, hvala za komentar raste , ko gobe po dežju kaj , ti si uredila na csd? pa kdaj si bla danes v leclercu? jaz okoli 11 ure... sonček 85, te kremšnite pa taaako slastno izgledajo!! ah ja, pa ko je ena dala idejo da bi se slikale 1.3 pa dale slikce gor, kot majo marčevke - ni slaba ideja. Tak da če boste, sporočite :-) grem se dalje basurkat...papa Frutolinca, po riti te bom... najprej Sonček s kremšnitami, zdaj pa še ti s krofom... V Leclercu sem bla okol 12.30. Sma se zgrešile. Škoda. Na CSD sem zaenkrat vse uredila, zdaj čakam na odločbe, baje pridejo čez kakšnih 14 dni. Me pa še nekaj zanima, če mogoče veš. Kako je z zavarovanjem otročka, zavarovan bo po meni, jaz sem študentka, zavarovana sem po očetu.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 21:00:12
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Na CSD sem zaenkrat vse uredila, zdaj čakam na odločbe, baje pridejo čez kakšnih 14 dni. Me pa še nekaj zanima, če mogoče veš. Kako je z zavarovanjem otročka, zavarovan bo po meni, jaz sem študentka, zavarovana sem po očetu. a res? tak hitro pridejo? tega mi pa niso povedali...sicer pa grem drug teden še enkrat tja, urejat očetovstvo in dat vlogo za e-paket. Hm, glede zavarovanja pa ne bi vedla. Ker pri meni bo otrok verjetno tudi po meni...čeprav je menda bolj pogosto po očetu. Se še morem natančno pozanimat . Brigita, bogica, jaz upam da boš čimprej vredu!! ti kar lepo počivaj, pa res probaj kako žemljico pojest... Sicer pa super za jajčko sicer pa boste ve kmalu jedle trojanske krofe.... jaz pa ne . tak da se kar tolažim s temi leclercovimi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 21:21:33
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Malcekvita - hvala Tile tvoji krci ... kdaj imas kaksen pregled? Rajs omeni to G... mal se slisi kot popadki No 3 tedne imas se prepoved rodit, tko da JAz pa tud... jaaaajme meni, upam da še malo počakajo tile naši sončki . pregled imam šele naslednji petek, ker sem bla že prejšnji petek. tako da me je naročila čez 14 dni... samo me kar ima, da bi šla že ta teden do G in jo prosila za bolniško, ker imam do porodniške samo še 10 dni. me pa tale vožnja res že malo matra. Ko stopim ven iz avta, imam občutek, kot da mi trebuh otrdi... sej pol se že sprosti čez en cajt. včasih imam take blage krče tudi ponoči, torej ko počivam. mah ne vem. ne boš verjela, ampak že cel čas imam občutek, da bom rodila pred rokom, torej marca... nočko pupe moje, tuš vabi, pol pa masaža stopal, pol pa sladke sanje. Jaaa moj dragi je res ko mi pred spanjem malo pomasira stopala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 21:35:37
|
|
|
|
brigita23
|
FRUTOLINCA-hvala, je malce bole. Midve bova pa kdaj drugič krofe jdle , se jih bodo pa druge še za naju najedla. MARČEVKE-ste vidle punce kok so marčevke pridne, so že na 7. delu malcekvita-kr mal še počakita z bebijem, bomo skup pregurale do aprila. V bolniško pa le pojdi če te matra, sej si bla dovolj pridna da si do zdej delala.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 7:55:59
|
|
|
|
Miška2006
|
Dobro jutro, dajmo vstat. Ma ja ne boste spale v tako lepem a mrzlem vremenu. Ena dva, ena dva, ena dva....malo telovadbe ne škodi....razen meni . Kavice vam še nisem skuhala, četudi sem v budnem stanju že od 5.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:06:51
|
|
|
|
janja*
|
malcekvita tudi jaz imam občutek,da aprila ne bom dočakala in ,da bom rodila marca.Nič zato samo,da bo vse okej. miška 2006 ja en ,dva ,tri in malo telovadbe (ha ,ha ) ,ko bi se mi ljubilo.Nič ne bo od telovadbe.Še en lep sončen in mrzel dan je pred nami.Samo,da ne pada sneg.Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:08:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* tudi jaz imam občutek,da aprila ne bom dočakala in ,da bom rodila marca.Nič zato samo,da bo vse okej. Iz preventive, sem se oglasla tudi marčevkam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:12:35
|
|
|
|
janja*
|
Miška2006 prav si naredila,ker občutek nikoli ne vara. Bova pač marčevke nič zato.Kako pa se počutiš?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:27:04
|
|
|
|
Miška2006
|
Počutje je dobro. Tamala brca kot nora...zgleda, da se nima namena umirit . Pravzaprav moram rečt, da niti ne čutim, da sm noseča.....razen to ležanje pa odhajanje na wc. Sedaj me nič ne tišči, ker skoz ležim, ponoči spim kar dobro, trebuh me ne ovira. Seveda, če bi pa bila v mobilnem stanju, bi me pa vsaka stvar ovirala. Kako si pa ti?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:31:47
|
|
|
|
janja*
|
Miška 2006 odvisno od dneva.Če počivam sem okej,če pa preveč delam ali pa vozim avto pa me boli čisto vse.Včeraj sem bila v Ljubljani in ,ko sem prišla domov sem samo še padla v posteljo.Nič malo bolj bom mogla počivat pa bo.Ponoči tudi jaz dobro spim edino zbudi me to ,ko moram na wc.Da le zdrživa do sredi marca.Meni je ginekolig rekel naj do takrat zdržim potem pa ,če takoj rodim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:40:02
|
|
|
|
Miška2006
|
Janja, ja vem kako je s to vožnjo. Jst res ne delam nič drugega kot ležim. Res sem tega že naveličana, a vem, da delam za našo dobro in s tem se tolažim. Sem pred enim tednom pri G (me je mama peljala z avtom) in pri G sem čakala ene dve ure (popis, kri, CTG in pregled) in sem komaj sedela na stolu. Ko sem potem prihajala domov me je križ bolel, tiščalo me je navzdol....sem potem 2 dni spet ležala in šele 3 dan je bil dokaj normalen brez bolečin. Tako sem jih skomandirala, da mi domači vse nardijo . Mi pa to ni glih vredu, ker sem bila navajena v glavnem vse sama postorit. A kaj čmo...zdravje je zdravje... Ma, meni je G rekel, da tudi če bi zdaj rodila mi skoraj da nima kaj bit.. ne in ne meni....seveda glede na mojo zgodovino. Seveda je pa bolje, da še malo počakam
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 19.2.2009 8:41:33 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:41:38
|
|
|
|
Pat74
|
Dobro jutro, dajmo vstat. Ma ja ne boste spale v tako lepem a mrzlem vremenu. Ena dva, ena dva, ena dva....malo telovadbe ne škodi....razen meni . Kavice vam še nisem skuhala, četudi sem v budnem stanju že od 5. Midva sva pa pokonci že od 2.30 - naš tamali postaja pravi razgrajaček - sicer bi pa vsakem primeru vstala ob 3.30 in pospremla z zajtrkom možeka na Dunaj. No, do sobote zvečer smo spet babnice same - mi pa vsaj kuhat ne bo treba , bom raje še naprej čistla stanovanje, razmišljam pa tudi, da bi hodnik prepleskala. Bomo vidli, ko bo vse spucano, če bom še pri volji.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:52:17
|
|
|
|
Miška2006
|
Pat, ta ura je pa zlo zlo rana ura. Že zdaj morajo tamali pokazati kdo komandira v bajti . Jst sem se pa bunla, da sm skoz sama (le dopoldneve), pol pa berem, da marsikateri mož je še več odsoten zaradi službe. Vendar, zdaj ko si sama ne pretiravaj, da ne bo kaj narobe! Vse na easy!!!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 8:59:18
|
|
|
|
Pat74
|
Miška2006 hvala za skrb, ne bom pretiravala, si delo razdelim po dnevih in delam počasi - zaenkrat se počutim prav super, no, ne bom se preveč hvalila, da ne bo potem obratno! Drugač sem pa 100 % da ne rodim pred 26. 4., sem si tud pri maši nekako skoz govorila, da bomo rodili 30. 4., in je blo res tako - zato kar verjamem, da ima psiha kar precejšnji vpliv.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 9:09:10
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pat, ta ura je pa zlo zlo rana ura. Že zdaj morajo tamali pokazati kdo komandira v bajti . Jst sem se pa bunla, da sm skoz sama (le dopoldneve), pol pa berem, da marsikateri mož je še več odsoten zaradi službe. Vendar, zdaj ko si sama ne pretiravaj, da ne bo kaj narobe! Vse na easy!!! Kaj naj js rečem, moj je poklicni šofer in je doma le za vikende, pa če sreča med tednom kak dan. Je šel v nedeljo zvečer v Francijo pa pride jutri popoldne. Saj človek se navadi takega ritma življenja, ampak pogrešam ga pa vedno......
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 9:16:22
|
|
|
|
Miška2006
|
Jernejav, tudi moj je bil pred leti šofer in ga tudi jst nisem skoraj nič vidla (Kosovo, Italija, Slavonija,...). Ko je pa službo zamenjal, sem bla prav v raju. Zdaj ima 8 urni delavnik (na srečo) in sem se prav razvadla. Hočem ga skoz doma . Razvada pač.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?