|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
18.2.2009 20:18:27   
brigita23
sonček-tvoj je pa res srečnež da ga tkole z junonco zasujeta z poljubčkiuser posted image

Mene je pa danes moj dragi kupil jajčko za našegauser posted image , točno tisto ki sem si želela. Me je tako razveselil ko je prišel domov in me presenetiluser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa nisem nič boljš, ravnokar je šla moja že tako slaba večerja v WCuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.2.2009 20:25:50   
sonček85
brigitka:ojoj boga revca.Pa kaj te tko matra sedaj k gre proti koncuuser posted image

Super ,da ti je vsaj dragi polepšal dan in te tko lepo presenetiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.2.2009 20:38:55   
frutolina
evo mene tudi iz MB, sem vse uredila...
zdaj pa papcam najboljši krof na svetu
user posted image  
s čokolado seveda user posted image  mam jih celo šest user posted image
zraven pa pijem

user posted image  ne vem kaj me je to prijelo...

Junonca, hvala za komentar user posted image  raste , ko gobe po dežju
kaj , ti si uredila na csd? pa kdaj si bla danes v leclercu? jaz okoli 11 ure...
sonček 85, te kremšnite pa taaako slastno izgledajo!!

ah ja, pa ko je ena dala idejo da bi se slikale 1.3 pa dale slikce gor, kot majo marčevke - ni slaba ideja. Tak da če boste, sporočite :-)

grem se dalje basurkat...papa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.2.2009 20:38:56   
angelito

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek user posted image

Sem brala na sosednjem forumu, da se ga da kamot v Cliota. Kaj pa imata vidva?

gre v sliota ,mi smo probali včeraj in greuser posted image user posted image user posted image

angelito :SREČANJE BOOOOOOOOOOOOO ,SEVEDA .Dobimo se ob 16 pri trafiki ali uni mali trgovinici-saj nas ne bo težko prepoznat.Iz CE prideva midve z Junono in še nekaj po mojem.Kolikor nas bo se bomo imele superuser posted image user posted image user posted image Komaj čakammmmmmmmmmmmmm

super!!! se vidimo!!! upam le, da nam sneg kaksne ne zagodi...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.2.2009 20:39:47   
frutolina
angelito, za sekundo sem te prehitela user posted image user posted image user posted image
pa kje si ti meni?

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.2.2009 20:48:24   
*Junona*
Brigitka, poskusi še vsaj pol žemljice pojest, da boš pri močeh, da ne boš oslabela. Pa veliko tekočine pij, da ne dehidriraš, ker sedaj se telo bori z boleznijo in potrebuje veliko tekočine. Poleg tega tudi user posted image rabi veliko tekočine.
Naj ti bo čim prej bolje.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.2.2009 20:51:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Sonček sem ju šla prvo gledat v bc kakšna je kvaliteta, pa sem ugotovila da sta preko paketa cenejši za 50 eur, tako da potem nisem jemala denarja,ker kupiti ju je tako ali tako treba in se tako bolj splača.... saj veste recesijauser posted image user posted image user posted image ....
Sva  gledala vse to v Nemčiji in Franciji, pa se mi je zdelo da bo to še najboljši.

prav imaš.Bolje it na več koncev in malo pokukat k pa se tkoj zagnatuser posted image

junona.ja za poljubčke sem misla,vidm da vidva nista pozabla da se nista izljubilauser posted image user posted image user posted image se moremo čim prej videt da se izljubitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisma pozabla, ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
18.2.2009 20:51:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-tvoj je pa res srečnež da ga tkole z junonco zasujeta z poljubčkiuser posted image

Mene je pa danes moj dragi kupil jajčko za našegauser posted image , točno tisto ki sem si želela. Me je tako razveselil ko je prišel domov in me presenetiluser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa nisem nič boljš, ravnokar je šla moja že tako slaba večerja v WCuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za jajčko.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
18.2.2009 20:52:09   
brigita23

Brigitka, poskusi še vsaj pol žemljice pojest, da boš pri močeh, da ne boš oslabela. Pa veliko tekočine pij, da ne dehidriraš, ker sedaj se telo bori z boleznijo in potrebuje veliko tekočine. Poleg tega tudi user posted image rabi veliko tekočine.
Naj ti bo čim prej bolje.user posted image user posted image user posted image

bom hvala, jem zdej kr prepečenec pa šipkov čajuser posted image , bo že boljše. Sej sem dobla zdravila.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
18.2.2009 20:53:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

evo mene tudi iz MB, sem vse uredila...
zdaj pa papcam najboljši krof na svetu
user posted image  
s čokolado seveda user posted image  mam jih celo šest user posted image
zraven pa pijem

user posted image  ne vem kaj me je to prijelo...

Junonca, hvala za komentar user posted image  raste , ko gobe po dežju
kaj , ti si uredila na csd? pa kdaj si bla danes v leclercu? jaz okoli 11 ure...
sonček 85, te kremšnite pa taaako slastno izgledajo!!

ah ja, pa ko je ena dala idejo da bi se slikale 1.3 pa dale slikce gor, kot majo marčevke - ni slaba ideja. Tak da če boste, sporočite :-)

grem se dalje basurkat...papa

Frutolinca, po riti te bom... najprej Sonček s kremšnitami, zdaj pa še ti s krofom...user posted image user posted image user posted image user posted image

V Leclercu sem bla okol 12.30. Sma se zgrešile. Škoda.

Na CSD sem zaenkrat vse uredila, zdaj čakam na odločbe, baje pridejo čez kakšnih 14 dni.
Me pa še nekaj zanima, če mogoče veš. Kako je z zavarovanjem otročka, zavarovan bo po meni, jaz sem študentka, zavarovana sem po očetu.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
18.2.2009 21:00:12   
frutolina

Na CSD sem zaenkrat vse uredila, zdaj čakam na odločbe, baje pridejo čez kakšnih 14 dni.
Me pa še nekaj zanima, če mogoče veš. Kako je z zavarovanjem otročka, zavarovan bo po meni, jaz sem študentka, zavarovana sem po očetu.

a res? tak hitro pridejo? user posted image  tega mi pa niso povedali...sicer pa grem drug teden še enkrat tja, urejat očetovstvo in dat vlogo za e-paket.

Hm, glede zavarovanja pa ne bi vedla. Ker pri meni bo otrok verjetno tudi po meni...čeprav je menda bolj pogosto po očetu. Se še morem natančno pozanimat user posted image .

Brigita, bogica, jaz upam da boš čimprej vredu!! ti kar lepo počivaj, pa res probaj kako žemljico pojest... Sicer pa super za jajčko user posted image

sicer pa boste ve kmalu jedle trojanske krofe.... jaz pa ne user posted image . tak da se kar tolažim s temi leclercovimi user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
18.2.2009 21:21:33   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Malcekvita - hvala user posted image  Tile tvoji krci ...  kdaj imas kaksen pregled? Rajs omeni to G... mal se slisi kot popadki user posted image  No 3 tedne imas se prepoved rodit, tko da  user posted image  JAz pa tud...    

jaaaajme meni, upam da še malo počakajo tile naši sončki user posted image . pregled imam šele naslednji petek, ker sem bla že prejšnji petek. tako da me je naročila čez 14 dni... samo me kar ima, da bi šla že ta teden do G in jo prosila za bolniško, ker imam do porodniške samo še 10 dni. me pa tale vožnja res že malo matra. Ko stopim ven iz avta, imam občutek, kot da mi trebuh otrdi... sej pol se že sprosti čez en cajt. včasih imam take blage krče tudi ponoči, torej ko počivam. mah ne vem.
ne boš verjela, ampak že cel čas imam občutek, da bom rodila pred rokom, torej marca...

nočko pupe moje, tuš vabi, pol pa masaža stopal, pol pa sladke sanje. Jaaa moj dragi je res user posted image  ko mi pred spanjem malo pomasira stopala.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.2.2009 21:35:37   
brigita23
FRUTOLINCA-hvala, je malce bole. Midve bova pa kdaj drugič krofe jdleuser posted image , se jih bodo pa druge še za naju najedla.

MARČEVKE-ste vidle punce kok so marčevke pridne, so že na 7. deluuser posted image

malcekvita-kr mal še počakita z bebijem, bomo skup pregurale do aprila. V bolniško pa le pojdi če te matra, sej si bla dovolj pridna da si do zdej delala.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
19.2.2009 7:55:59   
Miška2006
Dobro jutro, dajmo vstat.

Ma ja ne boste spale v tako lepem a mrzlem vremenu.

Ena dva, ena dva, ena dva....malo telovadbe ne škodi....razen meniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kavice vam še nisem skuhala, četudi sem v budnem stanju že od 5.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
19.2.2009 8:06:51   
janja*
malcekvita tudi jaz imam občutek,da aprila ne bom dočakala in ,da bom rodila marca.Nič zato samo,da bo vse okej.
miška 2006 ja en ,dva ,tri in malo telovadbeuser posted image (ha ,ha ) ,ko bi se mi ljubilo.Nič ne bo od telovadbe.Še en lep sončen in mrzel dan je pred nami.Samo,da ne pada sneg.Lepo se imejte.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
19.2.2009 8:08:22   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

tudi jaz imam občutek,da aprila ne bom dočakala in ,da bom rodila marca.Nič zato samo,da bo vse okej.

Iz preventive, sem se oglasla tudi marčevkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
19.2.2009 8:12:35   
janja*
Miška2006 prav si naredila,ker občutek nikoli ne vara.user posted image Bova pač marčevke nič zato.Kako pa se počutiš?

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
19.2.2009 8:27:04   
Miška2006
Počutje je dobro. Tamala brca kot nora...zgleda, da se nima namena umirituser posted image . Pravzaprav moram rečt, da niti ne čutim, da sm noseča.....razen to ležanje pa odhajanje na wc.

Sedaj me nič ne tišči, ker skoz ležim, ponoči spim kar dobro, trebuh me ne ovira. Seveda, če bi pa bila v mobilnem stanju, bi me pa vsaka stvar ovirala.

Kako si pa ti?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
19.2.2009 8:31:47   
janja*
Miška 2006 odvisno od dneva.Če počivam sem okej,če pa preveč delam ali pa vozim avto pa me boli čisto vse.Včeraj sem bila v Ljubljani in ,ko sem prišla domov sem samo še padla v posteljo.Nič malo bolj bom mogla počivat pa bo.Ponoči tudi jaz dobro spim edino zbudi me to ,ko moram na wc.Da le zdrživa do sredi marca.Meni je ginekolig  rekel naj do takrat zdržim potem pa ,če takoj rodimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
19.2.2009 8:40:02   
Miška2006
Janja, ja vem kako je s to vožnjo. Jst res ne delam nič drugega kot ležim. Res sem tega že naveličana, a vem, da delam za našo user posted image dobro in s tem se tolažim.
Sem pred enim tednom pri G (me je mama peljala z avtom) in pri G sem čakala ene dve ure (popis, kri, CTG in pregled) in sem komaj sedela na stolu. Ko sem potem prihajala domov me je križ bolel, tiščalo me je navzdol....sem potem 2 dni spet ležala in šele 3 dan je bil dokaj normalen brez bolečin.
Tako sem jih skomandirala, da mi domači vse nardijouser posted image . Mi pa to ni glih vredu, ker sem bila navajena v glavnem vse sama postorit. A kaj čmo...zdravje je zdravje...

Ma, meni je G rekel, da tudi če bi zdaj rodila mi skoraj da nima kaj bit.. ne user posted image in ne meni....seveda glede na mojo zgodovino. Seveda je pa bolje, da še malo počakamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 19.2.2009 8:41:33 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
19.2.2009 8:41:38   
Pat74
Dobro jutro, dajmo vstat.

Ma ja ne boste spale v tako lepem a mrzlem vremenu.

Ena dva, ena dva, ena dva....malo telovadbe ne škodi....razen meni .

Kavice vam še nisem skuhala, četudi sem v budnem stanju že od 5.

Midva sva pa pokonci že od 2.30 - naš tamali postaja pravi razgrajaček - sicer bi pa vsakem primeru vstala ob 3.30 in pospremla z zajtrkom možeka na Dunaj. No, do sobote zvečer smo spet babnice same - mi pa vsaj kuhat ne bo trebauser posted image , bom raje še naprej čistla stanovanje, razmišljam pa tudi, da bi hodnik prepleskala. Bomo vidli, ko bo vse spucano, če bom še pri volji.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
19.2.2009 8:52:17   
Miška2006
Pat, ta ura je pa zlo zlo rana ura. Že zdaj morajo tamali pokazati kdo komandira v bajtiuser posted image .
Jst sem se pa bunla, da sm skoz sama (le dopoldneve), pol pa berem, da marsikateri mož je še več odsoten zaradi službe.

Vendar, zdaj ko si sama ne pretiravaj, da ne bo kaj narobe! Vse na easy!!!

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
19.2.2009 8:59:18   
Pat74
Miška2006 hvala za skrb, ne bom pretiravala, si delo razdelim po dnevih in delam počasi - zaenkrat se počutim prav super, no, ne bom se preveč hvalila, da ne bo potem obratno!user posted image Drugač sem pa 100 % da ne rodim pred 26. 4., sem si tud pri maši nekako skoz govorila, da bomo rodili 30. 4., in je blo res tako - zato kar verjamem, da ima psiha kar precejšnji vpliv.

Neposredna povezava do sporočila: 4173
19.2.2009 9:09:10   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pat, ta ura je pa zlo zlo rana ura. Že zdaj morajo tamali pokazati kdo komandira v bajtiuser posted image .
Jst sem se pa bunla, da sm skoz sama (le dopoldneve), pol pa berem, da marsikateri mož je še več odsoten zaradi službe.

Vendar, zdaj ko si sama ne pretiravaj, da ne bo kaj narobe! Vse na easy!!!

Kaj naj js rečem, moj je poklicni šofer in je doma le za vikende, pa če sreča med tednom kak dan. Je šel v nedeljo zvečer v Francijo pa pride jutri popoldne.
Saj človek se navadi takega ritma življenja, ampak pogrešam ga pa vedno......user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4174
19.2.2009 9:16:22   
Miška2006
Jernejav, tudi moj je bil pred leti šofer in ga tudi jst nisem skoraj nič vidla (Kosovo, Italija, Slavonija,...). Ko je pa službo zamenjal, sem bla prav v raju. Zdaj ima 8 urni delavnik (na srečo) in sem se prav razvadla. Hočem ga skoz domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Razvada pač.user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?