Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 16:37:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 April09: voziček je fiksiran ko postaviš nanj košaro ali športni del. Če imaš samo ogrodje vozička in ko ga vzdigneš gre kr skup, pol ko pa daš košaro gor pa postane fiksen. če sem jaz prav razumela kaj želiš vprašati. Midva sva se tudi matrala s tem pa gledala kaj bi lahko to bilo no pa sva na koncu le skapirala. Danes pri nam tako piha, da ni za nikamor. Sicer je lep sončen dan, sam kaj ko je to samo varka. Junona: sem mislila, da samo jaz kompliciram s to kozmetiko. No od viška ne boli glava, pravijo. Verjetno pa res ne bom vsega uporabljala kar na začetku. Ja, js bom tut na začetku sam tist, kar je potrebno. Sporoči, ko boš nabavila. Aja, še nekaj... že ful časa nazaj sem pisala(verjetno nisi videla, ker nisi nič komentirala), da je kolegica pri porodu imela bab'co Mileno, ki je ni mogla prehvalit... upam, da jo bom imela tudi jaz.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 16:40:55
|
|
|
|
Pat74
|
Junona ja pol moraš pa nujno nadoknadit za nazaj, pa če si pametna imej še kaj v dobrem!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 16:51:24
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Jez mau za vami Ker voziček to Aplil 09 sestavlja? BB je okrajšava za ?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 16:54:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, vse najboljše tvojemu , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče. Ko ga vidim, ga pa polupčkam. KaR SI NA KONCU NAPISLA SI ŠE OD NOVEGA LETA dolžna , da se pa veseli in zahvaljuje.To so njegove besede Pošilja ti ljubčke nazaj nisem gledla ,sem zamižala na 1 oko tabletka:ja kr prepriči ga ,jaz sem čist nora nanj jernejav:super izbira malcekvita:hvalaaaaaaaaaaaaaa Ja junona res je še dolžna sta si grem papa ,se vam še kaj javim
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:07:21
|
|
|
|
jernejav
|
Sonček sem ju šla prvo gledat v bc kakšna je kvaliteta, pa sem ugotovila da sta preko paketa cenejši za 50 eur, tako da potem nisem jemala denarja,ker kupiti ju je tako ali tako treba in se tako bolj splača.... saj veste recesija .... Sva gledala vse to v Nemčiji in Franciji, pa se mi je zdelo da bo to še najboljši.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:10:24
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Jez mau za vami Ker voziček to Aplil 09 sestavlja? BB je okrajšava za ? Tabletka - men prvo tudi ni blo jasno....to je bugaboo.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:14:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Junona ja pol moraš pa nujno nadoknadit za nazaj, pa če si pametna imej še kaj v dobrem! Saj bom.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:15:23
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:15:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, vse najboljše tvojemu , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče. Ko ga vidim, ga pa polupčkam. KaR SI NA KONCU NAPISLA SI ŠE OD NOVEGA LETA dolžna , da se pa veseli in zahvaljuje.To so njegove besede Pošilja ti ljubčke nazaj nisem gledla ,sem zamižala na 1 oko tabletka:ja kr prepriči ga ,jaz sem čist nora nanj jernejav:super izbira malcekvita:hvalaaaaaaaaaaaaaa Ja junona res je še dolžna sta si grem papa ,se vam še kaj javim A misliš to za lupčeke? Haha... morem mojmu povedat, da še nisem za odpis, da mi tudi drugi fletni fantje lupčke pošiljajo.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:16:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek Sem brala na sosednjem forumu, da se ga da kamot v Cliota. Kaj pa imata vidva?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:22:03
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Tudi Cliota. Mi je prijateljica, ki je pred kratkim rodila, razagala, kako so jo v trgovini pri enem drugem modelu nalagali, da komot v Cliota. Zdaj ga pa ne more
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:29:34
|
|
|
|
jernejav
|
Naj ti ga v trgovini zložijo in potem ga poskušaj naložit v Cliona. Mislim da ti ne bodo komplicrali. Pač reči da se hočeš prepričati, saj gre za tvoj denar in da nočeš kupiti mačka v žaklju
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:29:56
|
|
|
|
april09
|
Malcekvita - hvala Tile tvoji krci ... kdaj imas kaksen pregled? Rajs omeni to G... mal se slisi kot popadki No 3 tedne imas se prepoved rodit, tko da JAz pa tud... jernejav - super za nakup Jaz imam pregled v petek, upam, da mi bo G kaj pametnega svetovala. Pat - ja sem ugotovila, da je to normalno, da se nikamor ne zatakne oz se fiksira sele s kosaro/sedezem. Sem si ogledala na dvd ja Hvala tudi tebi srecka ... je res mal cudno, ko prvic zadevo skup das, pol ti rata jasno, da je tko bolj smiselno zaradi zlaganja Ja BB je bugaboo Smo bili na kratkem sprehodu, sem nesla papirje za CSD na posto Ni slo danes do tja ... Sem pa skoraj guznila od tega kratkega sprehoda.. tole ni res, kok se v enem dnevu vse obrne. V soboto smo 3 ure hodil, danes pa na pol invalid Tabletka dor ... sama moras nujno sprobat, kako gre zadeva v avto. Jaz sem imela prej enga terenca, pa je pisalo kok se fino zlozi - ja morda ce ga cist oskubis, ampak s strehico, kosaro in gumami gor, pa sem ga komaj v enoprostorca stlacila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:31:21
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Naj ti ga v trgovini zložijo in potem ga poskušaj naložit v Cliona. Mislim da ti ne bodo komplicrali. Pač reči da se hočeš prepričati, saj gre za tvoj denar in da nočeš kupiti mačka v žaklju tocno tko .. saj to je normalno, ne komplicirajo.. v 99% jim je jasno, da ne gre drugace kot da probas... haloo saj ne kupujes zemlje, k ce se posusi, kupis novo..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 17:37:00
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Hvala punce za nasvete
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 18:30:18
|
|
|
|
angelito
|
hej bejbe berem, da imate nekatere kar ornk tezave... drzim pestke, da se bo vsaj malo izboljsalo oz. da bo v najslabsem primeru ostalo kot je ali glede nasega srecanja v petek, 20.02., se drzi, da se dobimo ob 16ih na trojanah na krofih? jaz namrec potrjujem svojo udelezbo, ce srecanje bo... sva se menili z NinoMM, da greva skupaj... pa mislim, da bo se eno drugo punco tudi ona peljala... tko, da, iz ljubljane pridemo vsaj me 3... koliko pa nas predvidoma bo? komi cakam, da se vidimo, spoznamo in malo nacvekamo... cav bav
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 19:48:02
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito hej bejbe berem, da imate nekatere kar ornk tezave... drzim pestke, da se bo vsaj malo izboljsalo oz. da bo v najslabsem primeru ostalo kot je ali glede nasega srecanja v petek, 20.02., se drzi, da se dobimo ob 16ih na trojanah na krofih? jaz namrec potrjujem svojo udelezbo, ce srecanje bo... sva se menili z NinoMM, da greva skupaj... pa mislim, da bo se eno drugo punco tudi ona peljala... tko, da, iz ljubljane pridemo vsaj me 3... koliko pa nas predvidoma bo? komi cakam, da se vidimo, spoznamo in malo nacvekamo... cav bav Midve s Sončkom tudi prideva. Javite se tiste, ki pridete, naj nas bo čim več! Js tudi komaj čakam, da se spoznamo.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 19:48:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Ce katero zanima par videov o dojenju: http://www.youtube.com/user/BreastfeedingBabies Dankešen. To pa prav pride.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 19:53:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Tiste, ki imate BB ... a se mora vozicek kaj zaskocit, ko ga sestavis brez kosare ali sportnega dela? Al se sprednja kolesa fiksirajo sele, ko se da gor kosaro/sportni del? fiksira se šele ko nadeneš košaro oz. športni del
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 19:55:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Boga, potem te je pa res zdelalo. Js takoj vem, da če mi hrana ne diši, potem sem ornk virozo fasala. Ko se pozdraviš, se pa vidimo. hvala junonca sem mal pančkala popoldan pa mi je malce bolje, sam apetita pa vseeno ni, mi je dragi tak fajn žemljice sveže prinesu, pa sem jo komaj pol zmazala .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 19:57:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Ja Brigitka trenutno sm v Španiji in je res toplo . Sej zdej bom šla mal vn ker sonce nabija,da je joj. Ej punce kje boste kupovale posteljnino za .Sm gledala eno v BC,pa je 180eu, to je pa mal too much. Aja pa odločla sva se za posteljico, mslim da je ista k jo je juonca kupla (Rose-Lip Poljčane) Juona a jo že imaš doma? draga sobra-blagor tebi, tukaj pa sicer je sijal sonček, sam je pa zraven ful pihal. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ti kr zavidam
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:08:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Malcekvita - hvala Tile tvoji krci ... kdaj imas kaksen pregled? Rajs omeni to G... mal se slisi kot popadki No 3 tedne imas se prepoved rodit, tko da JAz pa tud... jernejav - super za nakup Jaz imam pregled v petek, upam, da mi bo G kaj pametnega svetovala. Pat - ja sem ugotovila, da je to normalno, da se nikamor ne zatakne oz se fiksira sele s kosaro/sedezem. Sem si ogledala na dvd ja Hvala tudi tebi srecka ... je res mal cudno, ko prvic zadevo skup das, pol ti rata jasno, da je tko bolj smiselno zaradi zlaganja Ja BB je bugaboo Smo bili na kratkem sprehodu, sem nesla papirje za CSD na posto Ni slo danes do tja ... Sem pa skoraj guznila od tega kratkega sprehoda.. tole ni res, kok se v enem dnevu vse obrne. V soboto smo 3 ure hodil, danes pa na pol invalid Tabletka dor ... sama moras nujno sprobat, kako gre zadeva v avto. Jaz sem imela prej enga terenca, pa je pisalo kok se fino zlozi - ja morda ce ga cist oskubis, ampak s strehico, kosaro in gumami gor, pa sem ga komaj v enoprostorca stlacila sem brala za nazaj pa sem kr odgovarjala , zdej pa vidim da si že skapirala. Je pa fajn za vozit ne, ful lepo vodljiv. Men je danes moj šel jajčko kupit, ko sem tak boga, me je mal presenetu , pa sva jo namestila na podvozje in ful frajerska zgleda . Boš vidla ko boš športni del sestavljala kok težko gre, mi smo ga že sprobal.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:11:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek Sem brala na sosednjem forumu, da se ga da kamot v Cliota. Kaj pa imata vidva? gre v sliota ,mi smo probali včeraj in gre angelito :SREČANJE BOOOOOOOOOOOOO ,SEVEDA .Dobimo se ob 16 pri trafiki ali uni mali trgovinici-saj nas ne bo težko prepoznat.Iz CE prideva midve z Junono in še nekaj po mojem.Kolikor nas bo se bomo imele super Komaj čakammmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 20:11:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček sem ju šla prvo gledat v bc kakšna je kvaliteta, pa sem ugotovila da sta preko paketa cenejši za 50 eur, tako da potem nisem jemala denarja,ker kupiti ju je tako ali tako treba in se tako bolj splača.... saj veste recesija .... Sva gledala vse to v Nemčiji in Franciji, pa se mi je zdelo da bo to še najboljši. prav imaš.Bolje it na več koncev in malo pokukat k pa se tkoj zagnat junona.ja za poljubčke sem misla,vidm da vidva nista pozabla da se nista izljubila se moremo čim prej videt da se izljubita
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?