lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: leda samo me skrbi, da mama do takrat ne faše živčni zlom pri taprvi se je najin prvi sprehod in kavica končal z dirom domov iz gostilne. moj me je komi ujel zdej pa...otroci pač jočejo, starejši ko so, manj in glasneje. in ti rečem, da vsak, ki otroka ma, pogleda bolj v stilu, jah, takle smo mel. kdor ga pa nima, pa itak...se še sebe dobro spomnim, kako so mi šli na živce nevzgojeni dojenčki, ki so tulil na avionih meni je težko, ker ne vem zakaj joka, pa bi ji rada pomagala. pa ko se srečam z drugimi mamicami, vsi spijo, so pridni, naša pa galami sto na uro, zbuja druge , vedno morva šibati domov.......... ah, saj bo minilo enkrat, ni kej............ Imam kolegico, ki ima prav tako zahtevno frajlico...jo je kr neki mescev nosila v eni roki, z drugo pa voziček rinla...ni hotla bit v vozičku...no zdaj pa je že boljš...da ne govorim o tem, da še ponoči ne spi...paj eže 7 mesecdv stara.