Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:32:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ko smo ravno pri pustu imam eno vprašanje. V soboto smo povabljeni na RD in ker je pustna sobota, me zanima, če bi bilo hecno, da bi jaz Vidka maskirala v pikapolonico. A bo hecno??? Se zna zgodit, da bo edini. Jaz bom Majo tudi oblekla in jo malo peljala naokrog, pa Jako seveda tudi. Ne bo edini, ker bo mama mela uhice in repek, pa bo muca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:33:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dannnn kar se tiče posvetovalnice zrihtano , je moj klicu in ni čisto nič rekla sam prestavila na 24. 2. tko zdej pa res ne smam pozabit. sem se pa počutila kot ful neodgovorna mama , ker sem pozabila, sam mi je mal lažje ker sem prebrala da se je kasso tut to naredilo Filip vse naj naj za 9. mesecev. bodi priden ubogaj mamico in začni jest zelenjavo Anitka in Špelin@ za neprespano noč. Za Vidka, Nejca in Gajo, ker pridno papajo. nina7 a si Gaji dala vloženo peso in kako si jo naredila? Aja nisem zdržala do petka in sem stopila na tehtnico in je pokazala 500g manj. sem zadovoljna ker se nisem nič posebej držala nazaj pri hrani celo grešila sem. do zdej je šlo dol 4 kg brez kakšnega pretiranega odrekanja še 5 kg pa bo toliko zaenkrat grem zdej malo pospravljat, po pa z možekom kavo pit za pol kilce. Pa so šle brez odrekanja dol, bodi srečna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:33:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat AALLLJJJJJJAAAA JJJJJJJJEEEEEEEEESSSSSSSSSTTTTTTTT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:35:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat AALLLJJJJJJAAAA JJJJJJJJEEEEEEEEESSSSSSSSSTTTTTTTT Sej bo , samo AM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:35:41
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, kdaj dela tvoj drug teden?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:35:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat AALLLJJJJJJAAAA JJJJJJJJEEEEEEEEESSSSSSSSSTTTTTTTT Sej bo , samo AM GOSTO HRANO!!!!!!! A ME SLIŠIŠ ALJA!!! ja derem se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:36:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat za obisk. Kaj sta pa dečve delale da nista ble za akcijo? a ti vagaš hrano za Aljo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:37:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:39:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat za obisk. Kaj sta pa dečve delale da nista ble za akcijo? a ti vagaš hrano za Aljo? Alja je šla spat ko je Aneja prišla, ko je vsatala je bila pa Aneja že mal utrujena in tečkasta in sta bili takoj v joku Ja zvagala sem To je moja obsesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:40:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat za obisk. Kaj sta pa dečve delale da nista ble za akcijo? a ti vagaš hrano za Aljo? Alja je šla spat ko je Aneja prišla, ko je vsatala je bila pa Aneja že mal utrujena in tečkasta in sta bili takoj v joku Ja zvagala sem To je moja obsesija Sm lih razmišljala, da bi blo bolš da jo nebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:42:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat za obisk. Kaj sta pa dečve delale da nista ble za akcijo? a ti vagaš hrano za Aljo? Alja je šla spat ko je Aneja prišla, ko je vsatala je bila pa Aneja že mal utrujena in tečkasta in sta bili takoj v joku Ja zvagala sem To je moja obsesija prid še mojga uspavat ker je prov sitn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:43:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti? sploh ne bo mel sam več dela za mirkanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:50:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: lepo , da ste prestavili brez grdih besedičenj Ampak si si izbrala dan, ko je največja gužva pri majčkih važno da smo zrihtali 11000 Anitka, hitro so se obrnili. Pa hvala vsem za čstitke ob "dogodku" pa še od mene ob "dogodku", sem ga zamudila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:51:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? ja res bi lahko, sam ne torek to moram met rezervirano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:55:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti? sploh ne bo mel sam več dela za mirkanje tri male kričače
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 14:56:19
|
|
|
|
tally
|
grem zdej napej pospravljat mojadva pa spet spita, moram it pogledat, če je Emilija dala nogico na atija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:04:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? ja res bi lahko, sam ne torek to moram met rezervirano Jaz pa ponedeljek, ker imava P z Aljo. Torej sreda?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:04:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti? sploh ne bo mel sam več dela za mirkanje Saj mi je včeraj rekel ko sem ga dražla če čmo še enga rekel, da ja, samo želi bratca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:04:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Obisk uspel. Le Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijo Naša je pojedla samo 100g špagetov Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela sračkat za obisk. Kaj sta pa dečve delale da nista ble za akcijo? a ti vagaš hrano za Aljo? Alja je šla spat ko je Aneja prišla, ko je vsatala je bila pa Aneja že mal utrujena in tečkasta in sta bili takoj v joku Ja zvagala sem To je moja obsesija prid še mojga uspavat ker je prov sitn ja seveda, komaj čakam naša je tečka že od zjutraj Sem ravno sesil spraševala, če je kaj v zraku Ona bi tudi samo hodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:06:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti? sploh ne bo mel sam več dela za mirkanje tri male kričače Mislim, da bo obupal in opustil željo o bratcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:06:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ko smo ravno pri pustu imam eno vprašanje. V soboto smo povabljeni na RD in ker je pustna sobota, me zanima, če bi bilo hecno, da bi jaz Vidka maskirala v pikapolonico. A bo hecno??? Se zna zgodit, da bo edini. Jaz bom Majo tudi oblekla in jo malo peljala naokrog, pa Jako seveda tudi. Ne bo edini, ker bo mama mela uhice in repek, pa bo muca. mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:06:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma Nejc pa da je prvič pojedel cel globok krožnik šagetov z korenčkom, cevtačo in sirovo omakco Hura za Vida in Nejca Zdaj bodo očitno vsi začeli lepo jest. razen mojga za nejca in vida Moja je dane spodrla rekord pri kosilu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:07:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti? sploh ne bo mel sam več dela za mirkanje Saj mi je včeraj rekel ko sem ga dražla če čmo še enga rekel, da ja, samo želi bratca Samo ga bo mogu ati nekje drugje naredit.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.