|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
18.2.2009 13:25:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čmrlika, mala je res cukr user posted image

hvala. Tudi vsem ostalim.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
18.2.2009 13:25:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

dobro vprašanje ja user posted image , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. user posted image user posted image user posted image

A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? user posted image

glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala user posted image

Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega. user posted image

se strinjam, sej je samo vprašala, ne se razburjat to škoduje lepotiuser posted image

pa saj se ne.....user posted image  tudi jaz sem njo nazaj.user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
18.2.2009 13:25:46   
Čmrlika

dobro vprašanje ja user posted image , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. user posted image user posted image user posted image

A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? user posted image

mislim da ji dedi ne pusti

hvala, pol sem sigurna da sem že kdaj o tem govorila tu gor,,pa še o čem drugem.Veš da ne pusti je eh, pri meni, saj sem odralsa. ne strinja se...in je prej vletel v sobo pa videl...kaj čemo, če pa jo rada pokažem.

Vem pa da lahko zbrišemkot je svetovala barbaw , sem to že prej nardila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
18.2.2009 13:25:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma user posted image

Nejc pa da je prvič pojedel cel globok krožnik šagetov z korenčkom, cevtačo in sirovo omakcouser posted image

Hura za Vida in Nejcauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Zdaj bodo očitno vsi začeli lepo jest.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
18.2.2009 13:30:07   
Čmrlika

mislim da ji dedi ne pusti

To vem kdo ji ne pusti. Samo ne vem kako je izvedel. user posted image

evo si nabijam poste...zgoraj  sem opisala konkretno današnji dogodek. drugače pa moj ati tud obvlada računalnik. user posted image  me pa ravno ne preverja,ampak.

pa če že nekaj na to temo klofam...a veš da se mi dogaja da nekdo v moji družini (zelo bližnji član,) včasih kaj prej zve v zvezi s Tajo od svoje sosede kot od mene in je potem ta moja zelo užaljena...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
18.2.2009 13:30:49   
barbaw

joj ej. jaz sem zdaj v zgornjih postih že povedala da sploh nisemslabe volje...res nisem user posted image  ti si me kr obsodla na nataknjenost in zaradi tega sem žalostna.  tvoje vprašanje mi je delovalo malo  provokativno, in potem sem čisto resno odgovorila kakor pač mislim.in ko sem preden sem zdaj to odgovorila vse prebrala sem videla da si že prej komentirala, zaradi česar sem še bolj začudena da me tak vprašaš, ker na primer en odgovor poznaš, jih je še več...in če se pogovarjamo, zakaj bi pol rekla da sem brez komentarja. ne mi zdaj zamerit, ampak včasih mi tvoja vprašanja komentarji delujejo res tako. saj se da kako drugače vprašat da ni dvomov. Lahko bi na primer vprašanje drugače oblikovala. pa bi blo kristalno jasno. user posted image

pa če se tako hitro užališ, pol res ne rabiš komentirat več mojih postov, mi bo sicer žal user posted image

Moj res zadnji komentar.
Jaz nisem nič užaljena, le ti se vedno vpikneš vame. A se ti ne zdi malo čudno, da si samo ti narobe razumela??????
Ne razumem zakaj naj bi te vedno JAZ provocirala. Meni se ne da kregat, še najmanj da bi iskala prepir. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.2.2009 13:34:19 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
18.2.2009 13:49:49   
Čmrlika

joj ej. jaz sem zdaj v zgornjih postih že povedala da sploh nisemslabe volje...res nisem user posted image  ti si me kr obsodla na nataknjenost in zaradi tega sem žalostna.  tvoje vprašanje mi je delovalo malo  provokativno, in potem sem čisto resno odgovorila kakor pač mislim.in ko sem preden sem zdaj to odgovorila vse prebrala sem videla da si že prej komentirala, zaradi česar sem še bolj začudena da me tak vprašaš, ker na primer en odgovor poznaš, jih je še več...in če se pogovarjamo, zakaj bi pol rekla da sem brez komentarja. ne mi zdaj zamerit, ampak včasih mi tvoja vprašanja komentarji delujejo res tako. saj se da kako drugače vprašat da ni dvomov. Lahko bi na primer vprašanje drugače oblikovala. pa bi blo kristalno jasno. user posted image

pa če se tako hitro užališ, pol res ne rabiš komentirat več mojih postov, mi bo sicer žal user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.2.2009 13:58:21 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
18.2.2009 13:52:22   
Čmrlika
Sem zbrisala vse albume. če je kateri mi naj pogleda če je ziher da jih več ni. Sem zgleda hudiča priklicala. pa to ni res.zdaj pa mam.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
18.2.2009 13:53:29   
Čmrlika
ma saj to ni res...we are sorry user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.2.2009 13:57:26 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
18.2.2009 13:55:37   
Čmrlika
eh

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.2.2009 13:56:53 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
18.2.2009 14:00:22   
Čmrlika

Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma user posted image

Nejc pa da je prvič pojedel cel globok krožnik šagetov z korenčkom, cevtačo in sirovo omakcouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
18.2.2009 14:02:40   
hijenca

Sem zbrisala vse albume. če je kateri mi naj pogleda če je ziher da jih več ni. Sem zgleda hudiča priklicala. pa to ni res.zdaj pa mam.user posted image

Ni več albumov. Sem pogledala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
18.2.2009 14:08:20   
tally
dannnn

kar se tiče posvetovalnice zrihtano user posted image , je moj klicu in ni čisto nič rekla sam prestavila na 24. 2. tko zdej pa res ne smam pozabit. sem se pa počutila kot ful neodgovorna mama user posted image , ker sem pozabila, sam mi je mal lažje ker sem prebrala da se je kasso tut to naredilo user posted image

Filip vse naj naj za 9. mesecev. bodi priden ubogaj mamico in začni jest zelenjavo user posted image

Anitka in Špelin@ user posted image user posted image za neprespano noč.

user posted image user posted image user posted image user posted image Za Vidka, Nejca in Gajo, ker pridno papajo. nina7 a si Gaji dala vloženo peso in kako si jo naredila?

Aja nisem zdržala do petka in sem stopila na tehtnico in je pokazala 500g manj. sem zadovoljna ker se nisem nič posebej držala nazaj pri hrani celo grešila sem. do zdej je šlo dol 4 kg brez kakšnega pretiranega odrekanja še 5 kg pa bo user posted image user posted image

toliko zaenkrat grem zdej malo pospravljat, po pa z možekom kavo pit

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
18.2.2009 14:09:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

dannnn

kar se tiče posvetovalnice zrihtano user posted image , je moj klicu in ni čisto nič rekla sam prestavila na 24. 2. tko zdej pa res ne smam pozabit. sem se pa počutila kot ful neodgovorna mama user posted image , ker sem pozabila, sam mi je mal lažje ker sem prebrala da se je kasso tut to naredilo user posted image

Filip vse naj naj za 9. mesecev. bodi priden ubogaj mamico in začni jest zelenjavo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Za Vidka, Nejca in Gajo, ker pridno papajo. nina7 a si Gaji dala vloženo peso in kako si jo naredila?

Aja nisem zdržala do petka in sem stopila na tehtnico in je pokazala 500g manj. sem zadovoljna ker se nisem nič posebej držala nazaj pri hrani celo grešila sem. do zdej je šlo dol 4 kg brez kakšnega pretiranega odrekanja še 5 kg pa bo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa glih na pustni torek imate posvetovalnico. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
18.2.2009 14:13:06   
tally

dannnn

user posted image user posted image user posted image bom si pa en krof privoščila user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
18.2.2009 14:13:25   
Anonimen

dannnn

itak, da nimajo kej težituser posted image

Ne kupla sm jo, pa skuhala pa dala k ostalem mesu,krompirju...sej ne vem kolk kej to paše skup sam Gaja je jedlauser posted image

pa bravo za hujšanjeuser posted image

Ma kaj boš pospravljala, brez vezeuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
18.2.2009 14:14:29   
hijenca
Ko smo ravno pri pustu imam eno vprašanje. V soboto smo povabljeni na RD in ker je pustna sobota, me zanima, če bi bilo hecno, da bi jaz Vidka maskirala v pikapolonico. A bo hecno???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.2.2009 14:16:10   
barbaw

Ko smo ravno pri pustu imam eno vprašanje. V soboto smo povabljeni na RD in ker je pustna sobota, me zanima, če bi bilo hecno, da bi jaz Vidka maskirala v pikapolonico. A bo hecno???

Se zna zgodit, da bo edini. user posted image  Jaz bom Majo tudi oblekla in jo malo peljala naokrog, pa Jako seveda tudi. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
18.2.2009 14:17:00   
Anonimen

prov luštno bi blo,zakaj pa naj bi blo hecno? Kr naj bo pikapolonica, Gaja bo pa čebelca

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.2.2009 14:21:08   
Čmrlika

Ni več albumov. Sem pogledala.

hvala ti.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
18.2.2009 14:26:44   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 2.2.08: 8610g, 70,5cm, 45cm (5580g, 22,5cm, 13cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 21.01.09 (9m): 9550g, 77cm, 45cm ( 6280g, 28cm, 11cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 28.01.2009(8m 28d): 10090g, 75,5cm, 43,5cm(6620g, 23,5cm, 8,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 10.02.09: 9010g, 71,5cm, 43,5cm (5390g, 21,5cm, 9,5cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 18.11.08: 8460g, 72cm, 44 cm (4950g, 20
,5 cm, 10cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 16.02.09: 8220g, 74cm, 45cm (4810g, 24cm, 13cm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 10.02.09: 9890g, 73cm, 47cm (6370g, 23cm, 11cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 11.02.09: 8850g, 71,8cm, 46,5cm(5200 g, 17,8 cm, 11,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 25.11.08: 8350g, 77cm, 45cm (5090g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.02.09: 10500g, 73,5cm, 47cm ( 7000g, 22,5cm, 14cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-18.12.09: 7490g, 66,5cm, 45cm(4410g, 17,5 cm,11 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 02.12.08: 8000g, 70cm, 43cm(4890g, 18cm, 8 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 15.10.08: 7200g, 67,5cm, xxcm (4080g, 15,5cm, xxcm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 05.12.08: 8190g, 67,5cm, 44,5cm (4325g, 14,5cm, 8,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 12.02.09: 9100g, 73cm, 47cm (5150g, 19cm, 11cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 17.11.09:
Tia: 8470g, 66,1cm, 43cm ( 6250g, 19,1cm, 10cm)
Lia: 7790g, 67,2cm, 43cm ( 5840g, 21,2cm, 10cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 28.11.08: 10400g, 72cm, xxcm ( 6710g, 19cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 27.11.08: 9500 g, 72 cm, 46 cm (5630 g, 18 cm, 9 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 19.11.08: 7530g, 68,5cm, 44cm (3980g, 16,5cm, 9cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 16.10.09: 7800 g, 68 cm, 45 cm (3960g, 16,5 cm, 7,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.12.08: 6670g, 65, xxcm (3190g, 12cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 26.01.09:8200g, 70cm,xxcm (4940g, 20,5cm, xxcm) 

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 13.11.2008: 7300g, 67,5cm, 41,5cm ( 4000g, 16,5cm, 7,5cm) 

user posted image (22.05-21.06) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 25.11.08: 7450g, 70cm, 42,2cm (3950g, 17cm, 8,2)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 01.12.08: 7400g, 65,5cm, xxcm ( 4660g, 15,5cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 04.12.08:7680g, 65cm, 43cm (4100g, 13cm, 7cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 25.11.08: 8000g, 71cm, 45cm (4620g, 20cm, 8cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 10.02
.09:8700g, 71cm, xxcm (5310g, 20cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-26.11.08:7390g, 66,9cm, 42,6cm
  (3720g, 14,9cm, 7,6cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 06.01.09: 9260g, 73cm, 44,5cm (5510g, 20cm, 9,5cm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 01.12.08:8110g, 70cm, 43cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.12.08: 7700g, 70cm, 43cm (4220g, 18cm, 8,5cm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.12.08: 7150g, 67,7cm, 42cm (4290g, 17,7cm, 8,5cm)    

user posted image PREGLEDI V 9 MESECUuser posted image

Februar 2009

Katina: 18.02.2009
Zalazoya: 18.02.2009

nia5: 19.02.2009

mafi: 20.02.2009

Estrella: 23.02.2009

Anitka: 24.02.2009
Mya26: 24.02.2009
Špelin@: 24.02.2009
tally: 24.02.2009
tilči: 25.02.2009

kasso: 26.02.2009:

Marec 2009

Nina7: 03.03.2009

darmar: 06.03.2009

MARTINA25: 09.03.2009
mmoojjccaa: 09.03.2009

sesil: 18.03.2009
suzy85: 19.03.2009

user posted image PREGLEDI V 12 MESECUuser posted image

April 2009

čmrlika: 20.04.2009
Sončnica Sandra***: 22.04.2009
Jana81: 22.04.2009

Maj 2009

barbaw: 05.05.2009
svojeglava: 07.05.2009
srčekgirll: 11.05.2009
hijenca: 12.05.2009
buccka: 27.05.2009

Junij 2009

Tana7: 04.06.2009

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
18.2.2009 14:28:28   
Estrella*
tally: lepo , da ste prestavili brez grdih besedičenjuser posted image Ampak si si izbrala dan, ko je največja gužva pri majčkihuser posted image

11000user posted image  Anitka, hitro so se obrnili. Pa hvala vsem za čstitke ob "dogodku"user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
18.2.2009 14:28:43   
mafi

user posted image user posted image user posted image
Zdaj bodo očitno vsi začeli lepo jest.

razen mojgauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za nejca in vida

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.2.2009 14:30:38   
Estrella*
Obisk uspel. Le  Aneja in Alja nista bile najbolj razpoložene za akcijouser posted image

Naša je pojedla samo 100g špagetovuser posted image Verjetno je včeraj slišala mafi in ga bo začela  sračkatuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
18.2.2009 14:32:37   
mafi

dannnn

user posted image user posted image user posted image bom si pa en krof privoščila user posted image user posted image

daj ga raje gupkotu, ker če ga ti poješ boš mala slabo vestuser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.