san
|
na hitro se javim, mal sm vas preletela, ampak res na hitro meridaub, čestitke za pupo . jaz dajem urbanu tudi kruh s semeni, pa jih včasih prežveči, spet drugič ven pljune, tudi rženega včasih je, drugič ne . namaze dajem pa podobno kod druge: sirni filadelfijo, al pa šparov sirni namaz, pa skuto, paštetko argetko junior, vulevupate, maslo, marmelado, včasih mu dam pa kruh v jogurt. dam mu pa majhen košček, za recimo 5 grižljajev. včasih lepo poje, drugič pač ne in takrat mu pol sama v usta dajem. in super, da boš imela andrejčka doma, sej bo šlo, sploh, če boš imela še pomoč sem in tja . dinki, sem vesela, da se je porihtalo za varstvo , sliši se super . v vrtcu pa manj odštejejo za prehrano, se skoraj ne pozna pri plačilu položnice joj, lona, men je tko hudo za tajo. upam, da kmalu prenehate z ventolinom za zmeraj kako je bilo na večerji? aja, naš urban, kadar ima poln nos, tudi včasih bruhnr ven hrano, ker se mu zaleti od šmrkljev mumu, pridna , upam, da je presenečenje uspelo . terida, bravo eriki za prve samostojne korake btw, kje pa si? principessa julija, vse najboljše za tvoj 11 mesec , malho zdravja in sreče ti pošiljam zofy, se strinjam, rožnik je treba ponovit, res je blo fino nčk, upam, da ste našli kakšno zadevo... zdej so res počitnice, pa še naslednji teden, tko da je verjetno precej zasedeno... pa uživajte 100/h jst sm pa dobila apartma in to ugodno, juhuhhu , gemo na pezo smučkat, na avstrijsko stran - petzenberg, na netu kar fajn zgleda, kako je v resnici bomo pa še videli... no, sej si povsod zmeri fajn nardimo tina, super slikce za otroški dodatek pa vsi dobimo pošto 1 mesec prej
|