Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:19:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam se je pa Hijenca skrila? Pri nas piha kot pri norcih in sneg nosi vsepovsod okrog (napadlega). Če stopiš ven te kar zasneži, ker nosi sneg s streh. Pravo burjo imamo. Spet ne bom mogla ven. Ma dovolj imam te hiše in notranjosti. Kaj bi dala, da ne bi bilo vetra. Barbaw tudi jaz sem žalostna zaradi tega kur... vremena. Piha spet kot pri norcih in tako nam ne preostane drugega kot da smo med štirimi stenami . Se tolažim, da bo boljše. To že, samo kdaj , jaz bom do takrat popiz.ditis fasala. Jaz sem ga že in je zdaj boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:19:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa že 2 uri se spravlam za knjige, pa kr ne morem se spravit Delo???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:20:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. ne vem še, mu bom danes malo kasneje dala kosilo, bom zdej ko se zbudi probala s sadjem, ker drugače noče sadja jest, mogoče bo zdej voljan pojest kako mandarino. drugače pa verjetno riž z zelenjavo in mesek, pa z omakico polito.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:20:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . o šit Ja hitro se zgod i kaj nepredvdljivega. Take male zadeve so do 3-4 leta kar nevarne. Samo, da se je vse srečpno končalo Ojej , samo, da se je srečno končalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:20:40
|
|
|
|
mafi
|
dan Prvo da se vsem zahvalim za čestitke, ki so bile namenjene mojemu Filipu . Pri nas je sonček sam pa full piha, zjutri sem pa skoz zmrznila ko sem peljala Marka v vrtec. Filip mi je ponoči pridno pančal do 7.00 polip AM in podalšal rundo do 8.00 , sedaj pa že spi 1.rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:20:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:20:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej ta internet je čis bedast..na tem compu mi dela, na laptopu ko mam pa wireless pa ne, skype dela, net pa ne, in zdej sem pol položnic plačala, pol pa ne ¸ Si reštartala? ja sej zdej pa še skype ne dela...bom vrgla ta wireles nekam..madona, madona, me jezi Jaz nimam nobenih problemov z njim. Kaj pa router si reštartala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:21:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa že 2 uri se spravlam za knjige, pa kr ne morem se spravit Delo??? 4 izpite še mam za nardit in 7.3. imam prvega od teh.. pa kr vse druga delam, cote obešam, na RR visim, jem....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:22:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva celo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok uspela naprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč štempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem nove kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katere je zgleda teklo ven...smrdi ...vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....posledično ostanem brez dnarja ki mi ga je prinesel...in seveda mu ne gine pritožba! in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jo držim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala .
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.2.2009 11:25:07 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:23:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan Prvo da se vsem zahvalim za čestitke, ki so bile namenjene mojemu Filipu . Pri nas je sonček sam pa full piha, zjutri sem pa skoz zmrznila ko sem peljala Marka v vrtec. Filip mi je ponoči pridno pančal do 7.00 polip AM in podalšal rundo do 8.00 , sedaj pa že spi 1.rundo super Filip
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:23:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:23:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej ta internet je čis bedast..na tem compu mi dela, na laptopu ko mam pa wireless pa ne, skype dela, net pa ne, in zdej sem pol položnic plačala, pol pa ne ¸ Si reštartala? ja sej zdej pa še skype ne dela...bom vrgla ta wireles nekam..madona, madona, me jezi Jaz nimam nobenih problemov z njim. Kaj pa router si reštartala? imam še kartico wireles, ker je laptop star že 5 let, pa še nima vgrajenega wirelesa..nisem ruterja reštartala, pa sej me skos je.be , dela, pa ne dela, dela, pa ne dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:25:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva selo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok upstela nprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč šempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem mno ve kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katwre je zgleda teklo ven...smrdi vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa.... in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jodržim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala . Ej ti naša Čmrlika, zdaj pa ne vem ali naj se smejem zraven ali jočem . Upam, da bo popoldan boljši
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:27:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam se je pa Hijenca skrila? Pri nas piha kot pri norcih in sneg nosi vsepovsod okrog (napadlega). Če stopiš ven te kar zasneži, ker nosi sneg s streh. Pravo burjo imamo. Spet ne bom mogla ven. Ma dovolj imam te hiše in notranjosti. Kaj bi dala, da ne bi bilo vetra. Barbaw tudi jaz sem žalostna zaradi tega kur... vremena. Piha spet kot pri norcih in tako nam ne preostane drugega kot da smo med štirimi stenami . Se tolažim, da bo boljše. To že, samo kdaj , jaz bom do takrat popiz.ditis fasala. Jaz sem ga že in je zdaj boljše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:28:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva celo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok uspela naprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč štempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem nove kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katere je zgleda teklo ven...smrdi ...vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....posledično ostanem brez dnarja ki mi ga je prinesel...in seveda mu ne gine pritožba! in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jo držim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:28:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva celo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok uspela naprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč štempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem nove kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katere je zgleda teklo ven...smrdi ...vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....posledično ostanem brez dnarja ki mi ga je prinesel...in seveda mu ne gine pritožba! in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jo držim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala . joj oprosti podobno je bilo pri meni včeraj zvečer Zdaj pa šibam Aja Anitka, lepo te prosim, če mi lahko pošlješ tisti recept kamilc za obkladke (za na prsa)...se mi zdi, da si ti enkrat pisala o tem. A na zs prosim, ker ne vem, če bom danes utegnila še kaj na RR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:30:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:30:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva celo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok uspela naprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč štempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem nove kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katere je zgleda teklo ven...smrdi ...vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....posledično ostanem brez dnarja ki mi ga je prinesel...in seveda mu ne gine pritožba! in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jo držim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala . Sedaj pa je res lahko še samo boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:32:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ma ravno ok nisem/nisva, ampak bo že. Galov nosek je sicer že bolje, sem pa zgleda zdaj dobila nekaj prehlada tudi jaz. Pa noč je bila spet katastrofa - sem spet vstala najmanj desetkrat. upam, da bo danes ponoči bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:33:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Aja Anitka, lepo te prosim, če mi lahko pošlješ tisti recept kamilc za obkladke (za na prsa)...se mi zdi, da si ti enkrat pisala o tem. A na zs prosim, ker ne vem, če bom danes utegnila še kaj na RR. Ali ji ga lahko katera druga, ker jaz sem Galu delala s čebulo. Se katera javi - prosim lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:34:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam se je pa Hijenca skrila? Pri nas piha kot pri norcih in sneg nosi vsepovsod okrog (napadlega). Če stopiš ven te kar zasneži, ker nosi sneg s streh. Pravo burjo imamo. Spet ne bom mogla ven. Ma dovolj imam te hiše in notranjosti. Kaj bi dala, da ne bi bilo vetra. Barbaw tudi jaz sem žalostna zaradi tega kur... vremena. Piha spet kot pri norcih in tako nam ne preostane drugega kot da smo med štirimi stenami . Se tolažim, da bo boljše. To že, samo kdaj , jaz bom do takrat popiz.ditis fasala. Jaz sem ga že in je zdaj boljše. Zdaj, ko Gal vstane pa šibava proti Maximusu. Pa briga me, če bodo sekire padale z neba!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.