Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:28:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce pridne bodite, pa lepo čvekajte, jaz grem na eno kavico in čvek v živo... Uživaj še za mene!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:28:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 končno sem vas uspela prebrat do konca... čvekice sm bla včer na tistem obisku, pa majo tak čuden kavč (sediš ko na dili od sekreta madona), da sem mela ko sem domov prišla čist trd trebuh... čestitke vsem za preglede ... te pa je trendovski! predstavljaj si kako je šele, če moraš vsak dan na takem kavču sedet mogoče je pa sam za gledat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:30:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! Fajn, da še imaš UZ. V katerem tednu boš, ko ga boš imela? V 36. tednu. Mi ga je obljubljala že tam med 30. in 32., a ji je potem odpadla ambulanta in so mi prestavil pregled pa se je zavleklo. Sedaj že res komaj čakam ta UZ tudi js grem na samoplačniško v tem tednu, ker nazadnje sm ga mela v 30.tednu, pa me mal muči, da bi do konca čakala. Me zanima teža, velikost,...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:32:09
|
|
|
|
novo
|
meni se pa dans res nič ne da! Ne vem ali naj grem spat nazaj, al pospravljat, al kuhat,... sploh nimam volje! ne vem, na kaj se naj zgovarjam. Mogoče na naslednjo luno?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:34:03
|
|
|
|
novo
|
kaj boste dans kuhale?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:43:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, kako smo kaj danes? Jaz sem čisto zaspana ; do 2-eh sem še nekako spala pol pa sem se samo premetavala po postelji; zjutraj seveda pa smo zaspali in je naš Žigec kr doma ostal, je blo prepozno za v vrtec; zdaj me prosi, da greva malo ven s kolesom in itak da mu bom ustregla čeprav zunaj piha burja, je pa lep ..... vas grem prebrat za nazaj dokler se fantina zrihta, kar včasih kr potraja aja, evo še slikica z včerašnje delavnice
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:45:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Jaz sem že skuhala golaž!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:47:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, kako smo kaj danes? Jaz sem čisto zaspana ; do 2-eh sem še nekako spala pol pa sem se samo premetavala po postelji; zjutraj seveda pa smo zaspali in je naš Žigec kr doma ostal, je blo prepozno za v vrtec; zdaj me prosi, da greva malo ven s kolesom in itak da mu bom ustregla čeprav zunaj piha burja, je pa lep ..... vas grem prebrat za nazaj dokler se fantina zrihta, kar včasih kr potraja aja, evo še slikica z včerašnje delavnice lepo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 10:48:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Jaz sem že skuhala golaž! pošlji mi ga!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:00:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
Miška2006, dobrodošla med nami, pa vesel čvek; uuuu, ti pa si res pohitela z rojstvom prvega, važno da je vse OK, sedaj pa le zdrži do konca in ne misli na grde reči _andreja_, za pregled in za jajčka trinity22, za pregled , za šolo pa ne skrbi, boš kasneje vse izpite nardila, ko bo pikica večja; jaz sem z Žigcem diplomo napisala in pri njegovem enem letu diplomirala tako da brez skrbi... pocka; jaz imam tudi za vse oprano, zlikano le še cunjice za iz P moram prištimat ampak bo šel moj takrat kaj v primerni barvi kupit, ko vidimo kaj ima ta otroček med nogami, no sej tiste benkice, plenice in bundica pa je itak pripravljenea; zase imam tudi potovalko že zrihtano le še copate moram dat noter; edino, kar še moram, je it do lekarne in nabavit to drobnarijo od kremic, morda grem zdaj, ko greva z Žigcem s kolesom en giro; pol pa grem lahko mirne duše v P novo, pri vas pa je poštar kr zgoden, naš če se primaja do 15-ih je kr OK in še takrat ne nardi svojga dela kot bi moral Persida; lepo se cartajte zdajle ko boste končno vsi3 skupaj , Anže pa je pravi cukerček sej je tudi Tomažek mali bonbonček Nina00: super za pregled no, sem rekla, da potraja preden se Žiga zrihta za ven; ga grem poštimat do konca in greva na sprehod dokler je še sonček, se beremo več ksno........ današnje kosilo: špageti z eno od omak uncle-najbrž bo tista sladko kisla, ki je tako njami, njami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:02:41
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro danes sem že ob 7.30 rogovilila po hiši, potem sem se pa samo malce ulegla in ko sem pogledala na uro, je bila 9.30 zdaj pa razmišljam, če naj avto spucam izpod snega, mogoče se pa sam odtaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:04:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla ... jaz sem imela včeraj pregled ... z našo pikico je vse ok, pridno vadi dihanje .... drugače je še vsega dovolj - plodovnice in še nič ne kaže, da sebo kaj začelo dogajat .... Naslednji pregled imam 2. 3. , pa bomo vidli kaj se bo takrat kaj dogajalo, zdaj pa naj še kar pridno raste.... moj trebušček meri 99cm, pa PDP imam 14. 3. ne 15. 3. kot piše na seznamu. Danes sem bila na izpitu pa je bil težek kot ... no pa mogoče ne tolk težek ko jaz sem vse pomešala in imam ful slab občutek .... bo treba it še enkrat No ampak zdaj se bom za nekaj časa posvečala samo še naši pikici, ki jo že nestrpno čakava ... nič več šole in skrbi ... Bodite lepo, pa se javim še kaj ... čestitke za pregled za izpit pa le počakaj na rezultate, morda te pa preseneti, držimo pesti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:04:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! no, me je zbudil poštar, drugače bi še tak ležala. Pa nisem nič jezna, ker mi je prinesel dobre novice. Bolniško imam podaljšano do marca, papirje sem dobila iz CSD: porodniška mi pa začne tečti naslednji teden. Vse se pokriva, tak da imam eno skrb manj! jupiiiiiiii, zdaj si pa lahko pomirjena in dokončno nehaš misliti na službo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:04:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!! Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z ,bodo meli razlog ,da danes nosijo ,ko je tako lepo sonce. Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee. bravo, bravo, zdaj boste pa kompletni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:04:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka mene je kar strah, kako se bom spet navadila na nočno zbujanje, zdaj že več kot eno leto spimo lepo, brez kakih nočnih izgredov, od 19.30 do 7....zdaj pa spet jovo na novo, upam,da bo tudi tale pripravljen tako lepo sodelovati jaz upam, da bo naše dete zaspano po mamici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:05:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: trezika js sn pa spet sama ostala dragi je šel v trgovino js sn pa raje doma ostala kr je ta breg pri nas totalno leden pa neverjetno mrzlo je kdaj pride pomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaad? kaj smo pa mi? virtualni nadomestek ampak zelo dober kaj bi šele blo, če vas ne bi mela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:10:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobrooo jutroooo
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:15:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! Fajn, da še imaš UZ. V katerem tednu boš, ko ga boš imela? V 36. tednu. Mi ga je obljubljala že tam med 30. in 32., a ji je potem odpadla ambulanta in so mi prestavil pregled pa se je zavleklo. Sedaj že res komaj čakam ta UZ tudi js grem na samoplačniško v tem tednu, ker nazadnje sm ga mela v 30.tednu, pa me mal muči, da bi do konca čakala. Me zanima teža, velikost,... Kar se tiče teže se lahko z UZ ocenjena teža kar precej razlikuje od dejanske teže. Pri meni je bila ocena dva tedna pred porodom za 0,5 kg več, kot pa je imel sin ob rojstvu. Tako da samo zaradi tega ni smiselno delat UZ. To bo moj prvi UZ po morfologiji in predvidevam, da zadnji v tej nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:25:14
|
|
|
|
Lorencia
|
Pozdravljene punce, včeraj sem pisala, da so se mi spremenili gibi in da jih čutim čisto drugače...zvečer sem ugotovila, da bo razlog temu - da je moj palček zamenjal lego in v to sem prepričana, saj sem prej na levi čisto razločno čutila, ko je rinil ven z ritko in je taka velika izboklina prišla...na drugi strani pa izmenično hitri gibi nogic in rokic. Zdaj pa se je vse zamenjalo na drugo stran in tam, kjer je bila ritka - je vse prazno in so kot kaže nogice in rokice. Na drugi strani čutim konstantno nekaj trdega pod rebri, vendar nimam pojma ali je glavica ali ritka. Sem malo živčna zaradi tega, ker sem imela prečno lego do 34.tedna...potem se mi je postavil v glavično lego...sedaj pa upam, da nima glavice pod rebri. Drugi teden ( ko bom 37.teden oz v 38.tednu ) imam pregled in ne verjamem, da bo mi naredila UZ...ali lahko G. zagotovo ugotovi v kakšni legi je z otipanjem ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:26:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!! Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z ,bodo meli razlog ,da danes nosijo ,ko je tako lepo sonce. Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee. ooooo persida bravo držim pesti, da pediatri ne bojo rabli sončnih očal je pa bil tvoj anže z mojim nečakom zdaj v sobici. od včeraj baje. z aljažekom. njemu pa ne gre tak dobro kot anžetu samo ne bomo tukaj o tem, da ne bojo vse nosečke depresivne postale...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Persida - Oooo, kakšen srček je mali! Upam, da se boste od danes naprej res vsi trije+oči cartali skupaj! felix7 - Meni so vsi dojenčki lepi, ampak ko imaš svojega je tvoj res itak najlepši. Drugače pa sem danes startala 39t! Še 13 dni... Je pa ravno včeraj bil en pri nas, k je pršu neki iskat in je reku, če mu pomagam neki naložit - pa mu rečem, da sem noseča, pa da ne mislim nič težkega dvigovat. Pa sam naredi (res bi mu prišla prav ena dodatna roka, ampak sem bila doma sama), pa mi reče kolk sem noseča 5,6 mesecev??? Halo???? Pa mu povem, da že odštevam, pa reče da se mi komaj vidi da sem noseča. Ok, no...! Ampak v prvo sem imela še pol manjši trebušček kakor sedaj, pa sem možu rekla, da če bi mu v prvo vidu in bi mu rekla da sem noseča, bi me najbrž vprašal kolk minut.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:39:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 končno sem vas uspela prebrat do konca... čvekice sm bla včer na tistem obisku, pa majo tak čuden kavč (sediš ko na dili od sekreta madona), da sem mela ko sem domov prišla čist trd trebuh... čestitke vsem za preglede ... boga reva. upam da se je trebuh odtrdil in da si ok
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:43:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo meni se pa dans res nič ne da! Ne vem ali naj grem spat nazaj, al pospravljat, al kuhat,... sploh nimam volje! ne vem, na kaj se naj zgovarjam. Mogoče na naslednjo luno?!
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 11:44:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Drugače pa sem danes startala 39t! Še 13 dni... Je pa ravno včeraj bil en pri nas, k je pršu neki iskat in je reku, če mu pomagam neki naložit - pa mu rečem, da sem noseča, pa da ne mislim nič težkega dvigovat. Pa sam naredi (res bi mu prišla prav ena dodatna roka, ampak sem bila doma sama), pa mi reče kolk sem noseča 5,6 mesecev??? Halo???? Pa mu povem, da že odštevam, pa reče da se mi komaj vidi da sem noseča. Ok, no...! Ampak v prvo sem imela še pol manjši trebušček kakor sedaj, pa sem možu rekla, da če bi mu v prvo vidu in bi mu rekla da sem noseča, bi me najbrž vprašal kolk minut.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Zabava v kostumihlumpika35Vprasajte svoje male nadebudnice 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?princeska (
64%)
trebusna plesalka (
4%)
dobra/zlobna vila (
0%)
indijanka (
4%)
piratka/gusarka (
13%)
drugo (
13%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!