|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
18.2.2009 10:28:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

punce pridne bodite, pa lepo čvekajte, jaz grem na eno kavico in čvek v živo...user posted image

Uživaj še za mene!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.2.2009 10:28:58   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

končno sem vas uspela prebrat do konca... čvekice user posted image

sm bla včer na tistem obisku, pa majo tak čuden kavč (sediš ko na dili od sekreta madona), da sem mela ko sem domov prišla čist trd trebuh... user posted image

čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image ...

te pa je trendovski! user posted image user posted image user posted image

predstavljaj si kako je šele, če moraš vsak dan na takem kavču sedet user posted image user posted image user posted image

mogoče je pa sam za gledat! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.2.2009 10:30:44   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image za pregled! Fajn, da še imaš UZ. user posted image V katerem tednu boš, ko ga boš imela?

V 36. tednu. Mi ga je obljubljala že tam med 30. in 32., a ji je potem odpadla ambulanta in so mi prestavil pregled pa se je zavleklo. Sedaj že res komaj čakam ta UZ user posted image

tudi js grem na samoplačniško v tem tednu, ker nazadnje sm ga mela v 30.tednu, pa me mal muči, da bi do konca čakala. user posted image Me zanima teža, velikost,...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.2.2009 10:32:09   
novo
meni se pa dans res nič ne da!
Ne vem ali naj grem spat nazaj, al pospravljat, al kuhat,...
sploh nimam volje!user posted image user posted image user posted image
ne vem, na kaj se naj zgovarjam.user posted image Mogoče na naslednjo luno?!user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.2.2009 10:34:03   
novo
kaj boste dans kuhale?user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.2.2009 10:43:49   
mama_milchy
Ojla,

kako smo kaj danes? Jaz sem čisto zaspana user posted image ; do 2-eh sem še nekako spala pol pa sem se samo premetavala po postelji; zjutraj seveda pa smo zaspali in je naš Žigec kr doma ostal, je blo prepozno za v vrtec; zdaj me prosi, da greva malo ven s kolesom in itak da mu bom ustregla čeprav zunaj piha burja, je pa lep user posted image .....

vas grem prebrat za nazaj dokler se fantina zrihta, kar včasih kr potraja

aja, evo še slikica z včerašnje delavniceuser posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.2.2009 10:45:23   
KOKICA32

Jaz sem že skuhala golaž!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.2.2009 10:47:57   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ojla,

kako smo kaj danes? Jaz sem čisto zaspana user posted image ; do 2-eh sem še nekako spala pol pa sem se samo premetavala po postelji; zjutraj seveda pa smo zaspali in je naš Žigec kr doma ostal, je blo prepozno za v vrtec; zdaj me prosi, da greva malo ven s kolesom in itak da mu bom ustregla čeprav zunaj piha burja, je pa lep user posted image .....

vas grem prebrat za nazaj dokler se fantina zrihta, kar včasih kr potraja

aja, evo še slikica z včerašnje delavniceuser posted image

lepo! user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.2.2009 10:48:23   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem že skuhala golaž!

pošlji mi ga! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.2.2009 11:00:54   
mama_milchy
Miška2006, dobrodošla med nami, pa vesel čvek; uuuu, ti pa si res pohitela z rojstvom prvega, važno da je vse OK, sedaj pa le zdrži do konca in ne misli na grde reči

_andreja_, user posted image  za pregled in za jajčka user posted image

trinity22, za pregled user posted image , za šolo pa ne skrbi, boš kasneje vse izpite nardila, ko bo pikica večja; jaz sem z Žigcem diplomo napisala in pri njegovem enem letu diplomirala tako da brez skrbi...

pocka; jaz imam tudi za user posted image  vse oprano, zlikano le še cunjice za iz P moram prištimat ampak bo šel moj takrat kaj v primerni barvi kupit, ko vidimo kaj ima ta otroček med nogami, no sej tiste benkice, plenice in bundica pa je itak pripravljenea; zase imam tudi potovalko že zrihtano le še copate moram dat noter; edino, kar še moram, je it do lekarne in nabavit to drobnarijo od kremic, morda grem zdaj, ko greva z Žigcem s kolesom en giro; pol pa grem lahko mirne duše v P

novo, pri vas pa je poštar kr zgoden, naš če se primaja do 15-ih je kr OK in še takrat ne nardi svojga dela kot bi moral user posted image

Persida; lepo se cartajte zdajle ko boste končno vsi3 skupaj user posted image user posted image user posted image , Anže pa je pravi cukerček sej je tudi Tomažek mali bonbonček

Nina00: super za pregled user posted image

no, sem rekla, da potraja preden se Žiga zrihta za ven; ga grem poštimat do konca in greva na sprehod dokler je še sonček, se beremo več ksno........
današnje kosilo: špageti z eno od omak uncle-najbrž bo tista sladko kisla, ki je tako njami, njami

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.2.2009 11:02:41   
felix7
dobro jutro user posted image

danes sem že ob 7.30 rogovilila po hiši, potem sem se pa samo malce ulegla in ko sem pogledala na uro, je bila 9.30 user posted image
zdaj pa razmišljam, če naj avto spucam izpod snega, mogoče se pa sam odtaja user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.2.2009 11:04:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla ...
jaz sem imela včeraj pregled ... z našo pikico je vse ok, pridno vadi dihanje .... drugače je še vsega dovolj - plodovnice in še nič ne kaže, da sebo kaj začelo dogajat .... Naslednji pregled imam 2. 3. , pa bomo vidli kaj se bo takrat kaj dogajalo, zdaj pa naj še kar pridno raste.... moj trebušček meri 99cm, pa PDP imam 14. 3. ne 15. 3. kot piše na seznamu.

Danes sem bila na izpitu pa je bil težek kot ... no pa mogoče ne tolk težek ko jaz sem vse pomešala in imam ful slab občutek .... bo treba it še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

No ampak zdaj se bom za nekaj časa posvečala samo še naši pikici, ki jo že nestrpno čakava ... nič več šole in skrbi ...

Bodite lepo, pa se javim še kaj ...

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image  za izpit pa le počakaj na rezultate, morda te pa preseneti, držimo pesti!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.2.2009 11:04:15   
felix7

dobro jutro!user posted image
no, me je zbudil poštar, drugače bi še tak ležala.
Pa nisem nič jezna, ker mi je prinesel dobre novice. Bolniško imam podaljšano do marca, papirje sem dobila iz CSD: porodniška mi pa začne tečti naslednji teden. Vse se pokriva, tak da imam eno skrb manj!user posted image

jupiiiiiiii, zdaj si pa lahko pomirjena in dokončno nehaš misliti na službo user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.2.2009 11:04:29   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!!

Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z user posted image ,bodo meli razlog ,da danes nosijo user posted image ,ko je tako lepo sonce.

Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee.

bravo, bravo, zdaj boste pa kompletni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.2.2009 11:04:42   
felix7

mene je kar strah, kako se bom spet navadila na nočno zbujanje, zdaj že več kot eno leto spimo lepo, brez kakih nočnih izgredov, od 19.30 do 7....zdaj pa spet jovo na novo, upam,da bo tudi tale user posted image pripravljen tako lepo sodelovati user posted image user posted image user posted image

jaz upam, da bo naše dete zaspano po mamici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.2.2009 11:05:32   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js sn pa spet sama ostala user posted image  dragi je šel v trgovino js sn pa raje doma ostala kr je ta breg pri nas totalno leden user posted image user posted image user posted image  pa neverjetno mrzlo je user posted image user posted image user posted image  kdaj pride pomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaad?

kaj smo pa mi? user posted image user posted image

virtualni nadomestek user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ampak zelo dober user posted image user posted image user posted image  kaj bi šele blo, če vas ne bi mela user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.2.2009 11:10:36   
MalaČebelica
dobrooo jutroooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.2.2009 11:15:36   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image za pregled! Fajn, da še imaš UZ. user posted image V katerem tednu boš, ko ga boš imela?

V 36. tednu. Mi ga je obljubljala že tam med 30. in 32., a ji je potem odpadla ambulanta in so mi prestavil pregled pa se je zavleklo. Sedaj že res komaj čakam ta UZ user posted image

tudi js grem na samoplačniško v tem tednu, ker nazadnje sm ga mela v 30.tednu, pa me mal muči, da bi do konca čakala. user posted image Me zanima teža, velikost,...user posted image

Kar se tiče teže se lahko z UZ ocenjena teža kar precej razlikuje od dejanske teže. Pri meni je bila ocena dva tedna pred porodom za 0,5 kg več, kot pa je imel sin ob rojstvu. Tako da samo zaradi tega ni smiselno delat UZ. To bo moj prvi UZ po morfologiji in predvidevam, da zadnji v tej nosečnosti.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.2.2009 11:24:50   
felix7
še en zanimiv članek:
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/je-novorojencek-sploh-lep.html

za vsako mamo je novorojenček najlepši otrok na svetu, ni pa nujno, da ga drugi tako vidijo user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.2.2009 11:25:14   
Lorencia
Pozdravljene punce,

včeraj sem pisala, da so se mi spremenili gibi in da jih čutim čisto drugače...zvečer sem ugotovila, da bo razlog temu - da je moj palček zamenjal lego in v to sem prepričana, saj sem prej na levi čisto razločno čutila, ko je rinil ven z ritko in je taka velika izboklina prišla...na drugi strani pa izmenično hitri gibi nogic in rokic.

Zdaj pa se je vse zamenjalo na drugo stran in tam, kjer je bila ritka - je vse prazno in so kot kaže nogice in rokice.
Na drugi strani čutim konstantno nekaj trdega pod rebri, vendar nimam pojma ali je glavica ali ritka.
Sem malo živčna zaradi tega, ker sem imela prečno lego do 34.tedna...potem se mi je postavil v glavično lego...sedaj pa upam, da nima glavice pod rebri.

Drugi teden ( ko bom 37.teden oz v 38.tednu ) imam pregled in ne verjamem, da bo mi naredila UZ...ali lahko G. zagotovo ugotovi v kakšni legi je z otipanjem ??

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.2.2009 11:26:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!!

Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z user posted image ,bodo meli razlog ,da danes nosijo user posted image ,ko je tako lepo sonce.

Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee.

ooooo persida bravo user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da pediatri ne bojo rabli sončnih očal user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa bil tvoj anže z mojim nečakom zdaj v sobici. od včeraj baje. z aljažekom. njemu pa ne gre tak dobro kot anžetu user posted image samo ne bomo tukaj o tem, da ne bojo vse nosečke depresivne postale...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.2.2009 11:38:34   
Anonimen
Persida - Oooo, kakšen srček je mali! Upam, da se boste od danes naprej res vsi trije+oči cartali skupaj!user posted image user posted image user posted image

felix7 - Meni so vsi dojenčki lepi, ampak ko imaš svojega je tvoj res itak najlepši. user posted image

Drugače pa sem danes startala 39t! Še 13 dni... user posted image Je pa ravno včeraj bil en pri nas, k je pršu neki iskat in je reku, če mu pomagam neki naložit - pa mu rečem, da sem noseča, pa da ne mislim nič težkega dvigovat. Pa sam naredi (res bi mu prišla prav ena dodatna roka, ampak sem bila doma sama), pa mi reče kolk sem noseča 5,6 mesecev??? Halo???? Pa mu povem, da že odštevam, pa reče da se mi komaj vidi da sem noseča. user posted image Ok, no...! Ampak v prvo sem imela še pol manjši trebušček kakor sedaj, pa sem možu rekla, da če bi mu v prvo vidu in bi mu rekla da sem noseča, bi me najbrž vprašal kolk minut. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.2.2009 11:39:00   
MalaČebelica

končno sem vas uspela prebrat do konca... čvekice user posted image

sm bla včer na tistem obisku, pa majo tak čuden kavč (sediš ko na dili od sekreta madona), da sem mela ko sem domov prišla čist trd trebuh... user posted image

čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga reva. upam da se je trebuh odtrdil in da si ok

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.2.2009 11:43:25   
MalaČebelica

meni se pa dans res nič ne da!
Ne vem ali naj grem spat nazaj, al pospravljat, al kuhat,...
sploh nimam volje!user posted image user posted image user posted image
ne vem, na kaj se naj zgovarjam.user posted image Mogoče na naslednjo luno?!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.2.2009 11:44:13   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Drugače pa sem danes startala 39t! Še 13 dni... user posted image Je pa ravno včeraj bil en pri nas, k je pršu neki iskat in je reku, če mu pomagam neki naložit - pa mu rečem, da sem noseča, pa da ne mislim nič težkega dvigovat. Pa sam naredi (res bi mu prišla prav ena dodatna roka, ampak sem bila doma sama), pa mi reče kolk sem noseča 5,6 mesecev??? Halo???? Pa mu povem, da že odštevam, pa reče da se mi komaj vidi da sem noseča. user posted image Ok, no...! Ampak v prvo sem imela še pol manjši trebušček kakor sedaj, pa sem možu rekla, da če bi mu v prvo vidu in bi mu rekla da sem noseča, bi me najbrž vprašal kolk minut. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Zabava v kostumih
lumpika35

Vprasajte svoje male nadebudnice 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?

princeska (64%)

trebusna plesalka (4%)

dobra/zlobna vila (0%)

indijanka (4%)

piratka/gusarka (13%)

drugo (13%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!