|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
18.2.2009 9:52:40   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutro
zunaj je sonce ampak verjetno mrzlo še vseeno tak da brezveze?!

Včeraj sem dobila slikico od Anžeta od PERSIDE.
Sem videla da je že pisala danes ja..je res na trnih ko ji Anžeta pripelajo. Tudi jaz močno upam, da ji ga. Ker imava zmenjeno, da ko oni odidejo iz P. grem lahko jaz v P. tak da... ne vem kako dolgo bo še naša vzdržala v njeni gansonjeri.. Tak da PERSIDA če nebo šlo z grdega pa raztur naredi user posted image user posted image

no, pa prilagam še slikico Anžeta.. sonček mali user posted image

user posted image

iiiiiiiii, kaki cukrček user posted image user posted image user posted image  z vsako slikico mi naredite take lušte.... ampak saj vem, da bo vsak čas....
aja, pod to slikico pa je na seznamu napisano Tomažuser posted image user posted image  al sn js kaj zamešala? no, v vsakem primeru je ful lubani user posted image

maš prav! user posted image user posted image user posted image sm si že, da ne bom nič prčkala seznamov, pa mi je blo dolgčas!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.2.2009 9:53:28   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavituser posted image )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislimuser posted image ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa paštetouser posted image ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk.user posted image

in to ravno pašteta ki jo odsvetujejo nosečnicam...

jaz sem jo na začetku tudi dosti jedla..ker se mi jo je luštalo...sedaj se mi več ne! user posted image

jaz tudi tu pa tam pojem kako, pa sendvič s pršutom se mi je že parkrat taaakooo zaluštal,da sem si ga privoščila user posted image

njami! user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.2.2009 10:00:00   
Pupa7
končno sem vas uspela prebrat do konca... čvekice user posted image

sm bla včer na tistem obisku, pa majo tak čuden kavč (sediš ko na dili od sekreta madona), da sem mela ko sem domov prišla čist trd trebuh... user posted image

čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image ...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.2.2009 10:01:04   
Pupa7
Persida tebi pa čestitke, da boste končno vsi trije skupaj!!! jeiiiiiiiiiiiiiii, še malo pa boste lahko cartali doma!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.2.2009 10:01:37   
kajaka
Dobro jutro, user posted image !

Sem se odločila malce oglasit po dolgem času, na 7. delu še sploh nisem bila aktivna - joj, grozna sem!user posted image  Ampak saj preberem pa vas kljub temu, tako da vsaj poskušem slediti. user posted image

Grem vas zdaj malo za nazaj prebrat in not spravit kaj mi manjka, da vidim, kaj dogaja, pa se potem še kaj oglasim.

Že zdaj pa čestitke novim mamicam in njihovim user posted image , čestitke  user posted image  za vse preglede, zaobljene bušije.....

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.2.2009 10:01:54   
novo

sm bla včer na tistem obisku, pa majo tak čuden kavč (sediš ko na dili od sekreta madona), da sem mela ko sem domov prišla čist trd trebuh... user posted image

čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image ...

te pa je trendovski! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.2.2009 10:02:35   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Dobro jutro, user posted image !

Sem se odločila malce oglasit po dolgem času, na 7. delu še sploh nisem bila aktivna - joj, grozna sem!user posted image  Ampak saj preberem pa vas kljub temu, tako da vsaj poskušem slediti. user posted image

Grem vas zdaj malo za nazaj prebrat in not spravit kaj mi manjka, da vidim, kaj dogaja, pa se potem še kaj oglasim.

Že zdaj pa čestitke novim mamicam in njihovim user posted image , čestitke  user posted image  za vse preglede, zaobljene bušije.....

boš pa zdaj nadoknadila!user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.2.2009 10:03:09   
Nina00
Dobro jutro!

Najprej poročilo z včerajšnjega pregleda: +12,5 kg, naslednji pregled bo UZ 26.2.
Sicer pa je vse ok. Sem končno dobila potrdilo o PDP-ju in grem sedaj lahko na CSD uredit za porodniško. Ampak danes sem tako utrujena, da ne vem, če ne bom ta opravek prestavila na petek, ker sicer bi se sedaj morala po hitrem postopku odpravit user posted image
Sem pa dobila tudi napotnico za porodnišnico.

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!!

Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z user posted image ,bodo meli razlog ,da danes nosijo user posted image ,ko je tako lepo sonce.

Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee.

user posted image  user posted image  user posted image  Anže! Zdaj se boste pa lahko vsi skupaj cartali user posted image

Glede hranjenja pa se bosta morda uskladila, ko bosta skupaj. Ti pa povem, da se je moj mali dojil čez dan na vsako uro, le če sva bila na sprehodu je podaljšal tam do dve uri.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.2.2009 10:07:29   
trezika
js sn pa spet sama ostala user posted image  dragi je šel v trgovino js sn pa raje doma ostala kr je ta breg pri nas totalno leden user posted image user posted image user posted image  pa neverjetno mrzlo je user posted image user posted image user posted image  kdaj pride pomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaad?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.2.2009 10:07:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

ja, kot bi rekla moja babi... zadnji krik mode user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.2.2009 10:08:31   
Pupa7

js sn pa spet sama ostala user posted image  dragi je šel v trgovino js sn pa raje doma ostala kr je ta breg pri nas totalno leden user posted image user posted image user posted image  pa neverjetno mrzlo je user posted image user posted image user posted image  kdaj pride pomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaad?

ko jst rodim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.2.2009 10:09:31   
Nina00
Vidim na seznamu, da je Dushka tudi rodila 12.2. ČESTITKE mamici in očiju za pupo user posted image  user posted image  user posted image

Moram pa še malo za nazaj prebrat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.2.2009 10:09:36   
KOKICA32

Joj, ja...sedaj pa jo že jaz mučno pričakujem! Pri nas sicer sije sonček...a kaj ko je tak mrzlo in spolzko! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.2.2009 10:14:41   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!

Najprej poročilo z včerajšnjega pregleda: +12,5 kg, naslednji pregled bo UZ 26.2.
Sicer pa je vse ok. Sem končno dobila potrdilo o PDP-ju in grem sedaj lahko na CSD uredit za porodniško. Ampak danes sem tako utrujena, da ne vem, če ne bom ta opravek prestavila na petek, ker sicer bi se sedaj morala po hitrem postopku odpravit user posted image
Sem pa dobila tudi napotnico za porodnišnico.

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!!

Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z user posted image ,bodo meli razlog ,da danes nosijo user posted image ,ko je tako lepo sonce.

Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee.

user posted image  user posted image  user posted image  Anže! Zdaj se boste pa lahko vsi skupaj cartali user posted image

Glede hranjenja pa se bosta morda uskladila, ko bosta skupaj. Ti pa povem, da se je moj mali dojil čez dan na vsako uro, le če sva bila na sprehodu je podaljšal tam do dve uri.

user posted image user posted image user posted image za pregled! Fajn, da še imaš UZ. user posted image V katerem tednu boš, ko ga boš imela?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.2.2009 10:15:01   
novo

user posted image user posted image user posted image js tudi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.2.2009 10:16:00   
novo

Joj, ja...sedaj pa jo že jaz mučno pričakujem! Pri nas sicer sije sonček...a kaj ko je tak mrzlo in spolzko! user posted image

sej bo. user posted image Še 1 mesec! Sm naročila tam gori!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.2.2009 10:17:49   
novo

kaj smo pa mi? user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.2.2009 10:20:08   
Pupa7

virtualni nadomestek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.2.2009 10:23:09   
Nina00

user posted image user posted image user posted image za pregled! Fajn, da še imaš UZ. user posted image V katerem tednu boš, ko ga boš imela?

V 36. tednu. Mi ga je obljubljala že tam med 30. in 32., a ji je potem odpadla ambulanta in so mi prestavil pregled pa se je zavleklo. Sedaj že res komaj čakam ta UZ user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.2.2009 10:24:10   
KOKICA32

Ja, koledarska...ta me ne zanima...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.2.2009 10:25:25   
pocka

predstavljaj si kako je šele, če moraš vsak dan na takem kavču sedet user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.2.2009 10:26:57   
novo

virtualni nadomestek user posted image user posted image user posted image

saj nekaj je, kaj?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.2.2009 10:27:20   
pocka
punce pridne bodite, pa lepo čvekajte, jaz grem na eno kavico in čvek v živo...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.2.2009 10:27:30   
novo

Ja, koledarska...ta me ne zanima...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.2.2009 10:27:56   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

punce pridne bodite, pa lepo čvekajte, jaz grem na eno kavico in čvek v živo...user posted image

lepo se načvekaj! user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!