|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
17.2.2009 22:39:24   
sasa.vracko
halooooooo punce

pri nas je pravi snežni metež user posted image  sicer pa vse po starem. vidim, da ste se že spet neki sfajtale user posted image  pa sej je res včasih kr dolgcajt tle gor, zato sm js tud bolj mal zraven... sem pa ful navdušena nad slikcami otrok: AnjaPH (me zmeraj spravi v smeh), pa NInka...
Kleo pa tvoja Meri seveda je tolk zlata z rdečimi lički user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
17.2.2009 22:40:10   
sasa.vracko
ooooooooouuuuuujeeeeeaaaa, po dolgem cajtu pridem, pa kar stran obrnem user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
17.2.2009 22:41:02   
sasa.vracko
aja Samsa, pa tvoja čmrlika je sevede tud super, se mi zdi da se je čist spremenila, pa fajn komentarje si dala zraven...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4403
17.2.2009 22:44:24   
Anonimen
O lejo si probala komolc polizat...jaz semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4404
17.2.2009 22:47:50   
Anonimen
No,kaj je zdaj...probavasuser posted image ?
Malo iscem svoje zacetne korenine na rr,pa mi ne gre prevec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
17.2.2009 22:53:37   
sasa.vracko
hahahahaha, ne nism probala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
17.2.2009 22:56:04   
Anonimen
Jaz pa,koj avtomatsko...imam zgleda prekratek jezikuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4407
17.2.2009 22:57:44   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jaz pa,koj avtomatsko...imam zgleda prekratek jezikuser posted image user posted image user posted image

user posted image  ej, js grem pa to soboto končno mal ven s kolegicami, je mela ena roj. dan, pa mal se bomo našemle (js se nism že iz šole user posted image ) in bo prav pasal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
17.2.2009 23:01:27   
Anonimen
O fino,ti kar uzivaj.user posted image
Se spomnim,sem imela ze tali,sem sla na neko pustovanje,pa me en kao starcek-maskorca,cel vecer osvaja...skos za ritjo,pa kr neki...no,ko so se odlozile maske,je bil..................................................................................................

bla BABAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
17.2.2009 23:02:51   
sasa.vracko
user posted image user posted image user posted image  no, js si obetam predvsem veeeeelik smeha, se bomo verjetn mal poslikale, ti bom kej poslala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
17.2.2009 23:05:46   
Anonimen
ok.Ti bom tut jest en filmcek poslala,ga moram se dol dat,sem te imela ze v mislih,da vidis mojo smesno Meriuser posted image ...no da jo sevede tamalmu pokazesuser posted image .Pa obratno se priporocam.

Neposredna povezava do sporočila: 4411
17.2.2009 23:08:10   
sasa.vracko

ok.Ti bom tut jest en filmcek poslala,ga moram se dol dat,sem te imela ze v mislih,da vidis mojo smesno Meriuser posted image ...no da jo sevede tamalmu pokazesuser posted image .Pa obratno se priporocam.

ja velja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
17.2.2009 23:09:04   
Anonimen
Evo,enega ti bom zdejle...

Neposredna povezava do sporočila: 4413
17.2.2009 23:09:48   
sasa.vracko
no zdej pa grem počas, me neki glava boli, moj je že zdavnaj šel spat, se še kej slišmo...

nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
17.2.2009 23:12:14   
Anonimen
Nocko,bom sla tut jaz pocasi.

Neposredna povezava do sporočila: 4415
17.2.2009 23:12:31   
Tina 28
vam samo lahko noč zaželim...pa ploskam a vse uspehe...najbolj Meri, ki je sama sedla.

Neposredna povezava do sporočila: 4416
17.2.2009 23:19:10   
Anonimen
Tina hvala,in lahko nocuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.2.2009 7:35:08   
Samsa
Dobro jutro babe user posted image

hja... zdaj pa ne vem a naj še kuham kave ali ne in ali naj še pripravljam zajtrke user posted image
Eko mamice nočete bit user posted image ( ne vem zakaj user posted image ), pol pa vedno izgleda kot da tukaj duhovi strašijo user posted image
Mislim, da bi bilo škoda, da čvek zamre, saj ste preživele skupaj nosečnost, porod, novorojenčke, uvajanje GH... (jaz sem se vam pridružila kasneje), marsikdaj ste si ( mi ) pomagale z nasveti.... zdaj pa se nekaj trudite s čvekom pod  prisilo... Še prehitro bomo šle nazaj v službo in se bojo vezi med nami v veliki večini zgubile.
Saj vem... ste "samo" virtualne prijateljice, ampak velikokrat čez dan pomislim na vas, kaj počnete vi in vaši čmrlji, če je vse OK z vami....Imamo skupno točko... naše čmrlje... samo včasih pa tudi paše, da dam možgane na off in da vas/nas prebiram in se nasmejim ali da mi je težko, ko berem kaj se vam dogaja ( bolezni, težave v zakonu...)
Malo sem zabluzila... sem zgleda take volje .... Bi vas najraje v vrsto postavila in vas nabrcala v vaše user posted image

Kavico in zajtrk vam bom vseeno servirala.. mi je v veselje, da vas vsaj malo razvajam

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.2.2009 7:45:55   
Samsa
Čestitke obmesečnikom

- Sabina (babysolza)

- Malakai (tancho)
-
Liam (Rosali )
- Tjaša ( mateOja)

user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.2.2009 8:02:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Čestitke obmesečnikom

- Sabina (babysolza)

- Malakai (tancho)
-
Liam (Rosali )
- Tjaša ( mateOja)

user posted image

user posted image

se kar podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.2.2009 8:05:31   
Anonimen
Jutro

Pri nas je bila danes že ob pol šestih budnica, potem je pa ene pol sedmih nazaj zaspala.

Dajte mi malo povedat kaj dajete za jest čez dan. Nimam idej,ker Ema noče polente pa gresa tud ne, riž bolj tako tako,potem mi pa ostanejo samo kakšne juhe in krompir.Rada so banane pa kakšen piškot ji dam noter-samo da ni jabolk potem pa je.user posted image user posted image Sem ji kupila kašice z mlekom za zmešat pa komaj pol pojeva, pa še to jo je treba zraven mal animirat da usta odpirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.2.2009 8:06:53   
Anonimen
Samsa-zajtrk zgleda odlično,jaz k se trudim biti na dieti bom pojedla malo tistega sadja,ostalo pa drugim pustimuser posted image Kako pa kaj Lara?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.2.2009 8:07:14   
Anonimen

O fino,ti kar uzivaj.user posted image
Se spomnim,sem imela ze tali,sem sla na neko pustovanje,pa me en kao starcek-maskorca,cel vecer osvaja...skos za ritjo,pa kr neki...no,ko so se odlozile maske,je bil..................................................................................................

bla BABAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.2.2009 8:08:49   
Samsa
zdaj pa komentarji ( ne bo veliko, bo pa od srca user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: christy
a veste kaj o tem,da če je otrok v bolnici,ti naj nebi bolniška pripadala????? kljub temu da si kot starš zraven otroka v bolnici?????
pa še to,če si v bolnici zraven otroka in imaš kot starš bivanje brezplačno,ti hrana naj nebi pripadala???
veste kaj o tem???

Ko sva bile midve decembra v bolnici, sem imela "poln" penzion brez doplačila

Mene pa zuanima kolkokrat na teden perete puzzle?Meni so sicer zelo vsec,samo pranje in susenje je zamudno,in tam kjer  so ne morem vsak dan sesat(ceznje ze),Meri jih pa ves cas hoce "okusat"user posted image user posted image

Jaz jih ne perem - zvečer, ko gre Lara spat, jih obrišem z vročo vodo, ker ne vem kje bi 30 kom posušila ( nimamo sušilca)

Novica dneva,Marisa se je VSEDLA SAMA .In to na previjalni,kjer dela najhujse akrobacije.Jutri jo bom imela po veckrat brez zabic,pa na jogi.Na previjalni ni problem po kolenih,na puzlah ali tleh ni sans .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meri

NinKa: krasna slikica v avatarju, pravi lepotec je in razturaj danes pri izpitih

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

No, da malo temo dvignem,ker spet nobene ni tukaj

hmmm... meni se to čez dan večkrat naredi user posted image

Ploskam zato k je moderno

user posted image user posted image   user posted image user posted image

sasa.vracko: user posted image lej jo zgubljeno dušo... fajta ni blo... je bil samo poskus oživitve čveka user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.2.2009 8:09:04   
Anonimen
Si grem eno kavico skuhat pa mal časopis prebrat , pa pridem kasneje še mal nazaj,če bo katera tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?