Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:32:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja to pa nas je vse polno takih kaj to pride po 35!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:33:08
|
|
|
|
Miška2006
|
Ojla, en lep pozdrav še na vašem forumu......katera pa me je povabla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:34:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden? zakaj pa ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:34:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, en lep pozdrav še na vašem forumu......katera pa me je povabla? ojla,a ti si tud marčevka?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:34:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, en lep pozdrav še na vašem forumu......katera pa me je povabla? ne bi vedela, ampak dobrodošla!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:35:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja to pa nas je vse polno takih kaj to pride po 35!? boš še vidla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:35:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden? zakaj pa ne? aja, saj si še popolnoma zaprta! vredu, računaj, ker sm tokrat js na vrsti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:36:00
|
|
|
|
Miška2006
|
Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:37:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel glede na datum, pa je skoraj boljše, da si marčevka!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:37:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden? zakaj pa ne? aja, saj si še popolnoma zaprta! vredu, računaj, ker sm tokrat js na vrsti! velja zaprta ,še bom pa zgleda,kr nekaj časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:38:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel če si kaj po marčevkah, te lahko doleti zgodnji porod, pri nas jih kar nekaj že pestva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:38:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel tist sem vidla,da te je ena povabla pod anonimno napiš kaj o sebi prva nosečnost?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:39:00
|
|
|
|
felix7
|
šaša, ti si čist preveč pridna zadnje dni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:39:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden? zakaj pa ne? aja, saj si še popolnoma zaprta! vredu, računaj, ker sm tokrat js na vrsti! velja zaprta ,še bom pa zgleda,kr nekaj časa če ti pa bo, da bi se prej odprla, pa lepo prosi !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:39:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 šaša, ti si čist preveč pridna zadnje dni ma nisem,sam nočem,da se mi vse skup nabere naenkrat,že itak ne folgam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:40:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel če si kaj po marčevkah, te lahko doleti zgodnji porod, pri nas jih kar nekaj že pestva ne jo strašit! Nam bo ušla!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:40:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel tist sem vidla,da te je ena povabla pod anonimno napiš kaj o sebi prva nosečnost? wasn't me od kdaj pa marčevke pod anonimno vabimo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:40:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden? zakaj pa ne? aja, saj si še popolnoma zaprta! vredu, računaj, ker sm tokrat js na vrsti! velja zaprta ,še bom pa zgleda,kr nekaj časa če ti pa bo, da bi se prej odprla, pa lepo prosi ! ej,novo,ne me zaj... nič ne bo,ker je blo nazadnje vse nekak našpanano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:41:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 šaša, ti si čist preveč pridna zadnje dni ma nisem,sam nočem,da se mi vse skup nabere naenkrat,že itak ne folgam počasi se daleč pride. Itak te bo vse počakalo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:42:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden? zakaj pa ne? aja, saj si še popolnoma zaprta! vredu, računaj, ker sm tokrat js na vrsti! velja zaprta ,še bom pa zgleda,kr nekaj časa če ti pa bo, da bi se prej odprla, pa lepo prosi ! ej,novo,ne me zaj... nič ne bo,ker je blo nazadnje vse nekak našpanano te pa nič, če nočeš! Sej te ne silim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:42:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel če si kaj po marčevkah, te lahko doleti zgodnji porod, pri nas jih kar nekaj že pestva Sem vidla ja, da jih je že kar nekaj odšlo od vas . Pa jst sem bla tolko kritična, da bi bila kmalu tudi decemberska
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:43:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel če si kaj po marčevkah, te lahko doleti zgodnji porod, pri nas jih kar nekaj že pestva Sem vidla ja, da jih je že kar nekaj odšlo od vas . Pa jst sem bla tolko kritična, da bi bila kmalu tudi decemberska kako to misliš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:44:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 šaša, ti si čist preveč pridna zadnje dni se strinjam z felišo.. saša daj pridi še malo k men pospravljat. Jaz zdaj ne smem ker moram počivat. To mi je zdaj idealen izgovor za mojega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:45:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 šaša, ti si čist preveč pridna zadnje dni se strinjam z felišo.. saša daj pridi še malo k men pospravljat. Jaz zdaj ne smem ker moram počivat. To mi je zdaj idealen izgovor za mojega.. !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:45:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forum . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehitel tist sem vidla,da te je ena povabla pod anonimno napiš kaj o sebi prva nosečnost? wasn't me od kdaj pa marčevke pod anonimno vabimo? Kdo ve . No, vsaj dolgčas mi ne bo, ker zdaj splošni forum bolj sameva . Lahko se me je pa kera prvoščla . No, kljub temu...ne, to je moja druga nosečnost. Mam doma že enga 4 letnega frajerja, ki je bil prav tako prezgodaj rojen.....res prezgodaj (24.teden)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
kajenjetailorali kadite v nosečnosti?da (
28%)
ne (
72%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!