|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
17.2.2009 21:00:10   
novo
hvala, pa poglejte trenja zdajle!user posted image

kaj nas še čaka!? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 17.2.2009 21:02:11 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.2.2009 21:03:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

mali vragci user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.2.2009 21:04:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forumuser posted image . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehiteluser posted image user posted image user posted image
tist sem vidla,da te je ena povabla pod anonimnouser posted image user posted image
napiš kaj o sebiuser posted image  prva nosečnost?

wasn't me user posted image  od kdaj pa marčevke pod anonimno vabimo? user posted image
nova moda?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.2.2009 21:04:41   
spps

šaša, ti si čist preveč pridna zadnje dni user posted image
ma nisem,sam nočem,da se mi vse skup nabere naenkrat,že itak ne folgamuser posted image

počasi se daleč pride. user posted image Itak te bo vse počakalo!user posted image user posted image

nimam časauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.2.2009 21:04:43   
spps

Ne še, sm aprilovka 1.4., vendar me je ena povabla na vaš forumuser posted image . Pa itak mam občutek, da bom bolj vaša kot aprilovka, ker me bo porod sigurno prehiteluser posted image user posted image user posted image
tist sem vidla,da te je ena povabla pod anonimnouser posted image user posted image

wasn't me user posted image  od kdaj pa marčevke pod anonimno vabimo? user posted image

Kdo veuser posted image user posted image user posted image .

No, vsaj dolgčas mi ne bo, ker zdaj splošni forum bolj samevauser posted image . Lahko se me je pa kera prvoščlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

No, kljub temu...ne, to je moja druga nosečnost. Mam doma že enga 4 letnega frajerja, ki je bil prav tako prezgodaj rojen.....res prezgodaj (24.teden)user posted image

uf,ste pa bili res hitriuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.2.2009 21:04:57   
Miška2006
Jap, ma včasih res ne veš kako in kaj naj se narediuser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.2.2009 21:05:19   
felix7
Miška2006, če želiš, te lahko damo v seznam marčevk, vendar nam moraš javiti vse potrebne podatke, seznam dajemo na vsako 5. stran. Pa slikice bušijev imamo tudi rade user posted image  Prosimo pa, da se podatki za sezname obarvajo, da jih ne spregledamo. Lahko pa vidiš, da imamo v seznamu tudi eno februarčico in eno aprilčico - Priuri, ki ima rok takrat kot ti.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.2.2009 21:05:38   
spps

mali vragci user posted image
naši pa že ne bodo takiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.2.2009 21:05:41   
mama_milchy
Drage moje, grem počasi pod tuš in vodoravno; danes za spremembo pa bo tati dal Žigca spat tako da sem jaz zdaj fraj...

lahko noč in lepe sanje vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.2.2009 21:06:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Drage moje, grem počasi pod tuš in vodoravno; danes za spremembo pa bo tati dal Žigca spat tako da sem jaz zdaj fraj...

lahko noč in lepe sanje vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.2.2009 21:07:04   
felix7

Nekaj težav ima, a se jih bo v kratkem rešil z operativnim posegom. Nočem vas strašit, a na začetku je bilo kar hudo, a pol ko vidiš, da se stanje iz dneva v dan izboljšuje se ti odvali kamen od srca. zdaj je pa tak razbojnik, da mu ni para. Na srečo, da je razbojnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in borec. Ma na koncu je pravi pocrtek....seveda kadar hočeuser posted image user posted image user posted image

nič nas ne strašiš, ker smo že vse čez 30 tednov user posted image , nekatere so celo tik pred koncem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.2.2009 21:07:11   
Miška2006
Hitri, ja že v drugo in to pri istih tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ma zakaj bi čakala kot vse do 40 tedna, če lahko prej naredimo user posted image user posted image user posted image user posted image . Malo črnega humorja

Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.2.2009 21:07:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

nočko user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
17.2.2009 21:08:32   
felix7

Hitri, ja že v drugo in to pri istih tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ma zakaj bi čakala kot vse do 40 tedna, če lahko prej naredimo user posted image user posted image user posted image user posted image . Malo črnega humorja

kako ste pa preprečili prezgodnji porod?

Neposredna povezava do sporočila: 1389
17.2.2009 21:10:29   
spps

nova moda?user posted image user posted image
sam si vseeno dobrodošla med namiuser posted image ,da ne boš mislila,da ker ne vemo čigavo je povabilo k namuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.2.2009 21:10:45   
MalaČebelica
jaz grem tudi pančkat al pa vsaj se na kavč raztegnit.

nočko

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.2.2009 21:11:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz grem tudi pančkat al pa vsaj se na kavč raztegnit.

nočko

nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.2.2009 21:11:43   
Miška2006
Lahko me komot daste na seznam. Bolje na dveh koncih, kot samo na enemuser posted image .

Rok 1.4., 2user posted image , pregled 4.3., GO ali LJ, user posted image , + 7 kg

Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.2.2009 21:14:08   
spps

Lahko me komot daste na seznam. Bolje na dveh koncih, kot samo na enemuser posted image .

Rok 1.4., 2user posted image , pregled 4.3., GO ali LJ, user posted image , + 7 kg

user posted image user posted image user posted image tak,da boš še lahk ornk klepetalauser posted image user posted image user posted image  kako se pa bratev pripravlja na sestrico?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.2.2009 21:14:29   
Miška2006

Na srečo z ležanjem, antibiotiki, Prometriumom...... imam res strogo ležanje (odhodi na wc in 10 minut sedenja za obroke).
V 1.user posted image mi je pa voda odtekla in sem bila odprta, tako da za takrat ni bilo več moči za preprečit prezgodnji porod.

Spps, hvala.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.2.2009 21:16:30   
Miška2006

user posted image user posted image user posted image tak,da boš še lahk ornk klepetalauser posted image user posted image user posted image  kako se pa bratev pripravlja na sestrico?

Ja, vidim, da tle vam kar letijo prstki po tipkovnici. Bratec komaj čaka in vsim že razlaga, da bo sestrico dobiluser posted image ....malo bi se lahko zadržal user posted image user posted image user posted image . Ne, se hecam, odlično je sprejel.....bomo pa vidli, kaj bo potem, ko bo tamala res pršlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.2.2009 21:18:08   
felix7

in od česa je odvisno, kje boš rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.2.2009 21:18:54   
spps

Na srečo z ležanjem, antibiotiki, Prometriumom...... imam res strogo ležanje (odhodi na wc in 10 minut sedenja za obroke).
V 1.user posted image mi je pa voda odtekla in sem bila odprta, tako da za takrat ni bilo več moči za preprečit prezgodnji porod.

Spps, hvala.

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.2.2009 21:21:12   
Miška2006

Od tega, če bom uspela prit do LJ, ko me popadki doletijo. Raje bi gor rodila, ker so bolj specializirani, v smislu, če se bo al user posted image al meni kaj hudga godilo med porodom.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.2.2009 21:25:47   
spps

Od tega, če bom uspela prit do LJ, ko me popadki doletijo. Raje bi gor rodila, ker so bolj specializirani, v smislu, če se bo al user posted image al meni kaj hudga godilo med porodom.

seveda boš zdržalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

tjaša
bonicefa

Jaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučit

haloooooo (72%)

ne vem (28%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!