Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:08:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tasa - bravo za pregled. zdaj pa le počivaj!!!! jaz sem tudi danes tak čudna. po moje je to vreme tako, ker polne lune še ni... sej imamo vedno kak izgovor parajt-od vremena do lune,pa še kaj se najde ja to pa je čisto res
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:08:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavit )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislim ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa pašteto ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk. jej, če ti paše. Itak še malo, pa boš hujšala!
< Sporočilo je popravil novo -- 17.2.2009 20:09:04 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:08:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača! kaj majo eni privilegije....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:10:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača! kaj majo eni privilegije.... ja, že dolgo nism mela te sreče. Če pa že, se pa morm kr sama povabit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:10:09
|
|
|
|
drevozivljenja
|
ne molcanje.....mislila sem kolcanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:10:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavit )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislim ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa pašteto ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk. jej, če ti paše. Itak še malo, pa boš hujšala! teb se vsaj paštete lušta-men se mentolove zobne paste
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:11:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja ne molcanje.....mislila sem kolcanje sej se razumemo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:12:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača! kaj majo eni privilegije.... ja, že dolgo nism mela te sreče. Če pa že, se pa morm kr sama povabit! jaz bi se tud mogla kam povabit....ker mi je že vse tečno,predvsem pa,ker nimam nobene ideje več za kuhanje in mi je muka se zraven spravit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:12:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavit )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislim ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa pašteto ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk. jej, če ti paše. Itak še malo, pa boš hujšala! teb se vsaj paštete lušta-men se mentolove zobne paste
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:13:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavit )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislim ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa pašteto ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk. možno, tudi meni se je en dan zgodilo, da je na drugi strani migal, pa se je naslednji dan že spet nazaj obrnil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:13:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavit )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislim ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa pašteto ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk. jej, če ti paše. Itak še malo, pa boš hujšala! teb se vsaj paštete lušta-men se mentolove zobne paste nea se smej,,ker ni smešno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:14:19
|
|
|
|
drevozivljenja
|
ja hujšanje ...no če bom take sreče kot pri prvem,da sem že takoj izgubila vse kile in trebuh,potem bo dobro.nebo treba hujšat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:14:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača! kaj majo eni privilegije.... ja, že dolgo nism mela te sreče. Če pa že, se pa morm kr sama povabit! jaz bi se tud mogla kam povabit....ker mi je že vse tečno,predvsem pa,ker nimam nobene ideje več za kuhanje in mi je muka se zraven spravit js se kr poslužujem z jedilnikom iz v...a,(službe) če ne vem več!
< Sporočilo je popravil novo -- 17.2.2009 20:15:02 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:16:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača! kaj majo eni privilegije.... ja, že dolgo nism mela te sreče. Če pa že, se pa morm kr sama povabit! jaz bi se tud mogla kam povabit....ker mi je že vse tečno,predvsem pa,ker nimam nobene ideje več za kuhanje in mi je muka se zraven spravit js se kr poslužujem z jedilnikom iz v...a,(službe) če ne vem več! še lahk men kaj prineseš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:16:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja ja hujšanje ...no če bom take sreče kot pri prvem,da sem že takoj izgubila vse kile in trebuh,potem bo dobro.nebo treba hujšat še mal pa boš vidla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:16:56
|
|
|
|
novo
|
spps, kaj tvoja mala ma zdaj počitnice, kaj? Torej si polno zaposlena!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:17:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača! kaj majo eni privilegije.... ja, že dolgo nism mela te sreče. Če pa že, se pa morm kr sama povabit! jaz bi se tud mogla kam povabit....ker mi je že vse tečno,predvsem pa,ker nimam nobene ideje več za kuhanje in mi je muka se zraven spravit js se kr poslužujem z jedilnikom iz v...a,(službe) če ne vem več! še lahk men kaj prineseš pa ne hrane, sam jedilnika! js mam še voljo do kuhanja!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:19:56
|
|
|
|
spps
|
jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več
< Sporočilo je popravil spps -- 17.2.2009 20:20:18 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:21:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo spps, kaj tvoja mala ma zdaj počitnice, kaj? Torej si polno zaposlena! sva danes generalno pospravle otroško
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:21:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:22:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo spps, kaj tvoja mala ma zdaj počitnice, kaj? Torej si polno zaposlena! sva danes generalno pospravle otroško ja, pridne! Mami ma že vgnezditveno?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:27:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo spps, kaj tvoja mala ma zdaj počitnice, kaj? Torej si polno zaposlena! sva danes generalno pospravle otroško ja, pridne! Mami ma že vgnezditveno? sam entolk,da pol ne bom mela prevelike gužve
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:27:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:30:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja, sej bo hitr naokrog. kaj še računaš, da boš imela čas za kako kavo naslednji teden?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:30:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa mislila,da kuhaš tud ne več eh, se še ne dam! kaj tebe že kaj matra rodit? iz dneva v dan mi gre vse bolj na živce ja to pa nas je vse polno takih
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?