|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
17.2.2009 13:49:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa še moj buši - 36. tednov

user posted image

lepi buškoooo user posted image user posted image user posted image

hvala hvala. to je zdaj sicer bolj bušetina ko buško user posted image user posted image user posted image

hahaha, sej zato sm tok ooooo - jev dala user posted image user posted image user posted image

a to pa ni lepo da me tak zafrkavaš user posted image user posted image user posted image

hehe, tole si poglej http://static.ringaraja.net/1108361881/small/71c1b804964b4dc6d272d3acb192d1fc.jpg

mal te pa moram hecat user posted image user posted image user posted image

ja pa kaj si te tak pomanjšala slikico. nič ne vidim. a to si namerno tak, da bi buši zgledal manjši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.2.2009 13:53:16   
Pupa7

PUPAAAA kdaj boš ti objavila slikice tega kar si zaštrikala? mene zanimajo tvoji izdelki

moram poslikat, zdele lih skušam dat slikco od dekce gor, pa vse nekaj šteka... bom še kasnej probala user posted image

evo dekca... http://static.ringaraja.net/1108361881/big/0b0b9c4ecea4456342a3211f0b768854.jpg

user posted image

vau user posted image user posted image user posted image user posted image ful je lepa. kaj to si kvadratke vsakega posebej štrikala pa pol skup dala? kaj lahko dobim navodila na mail? leeeepoooo prooooosiiiiim

ti lah kar tle povem, kvadratki ja, pa rob posebej, te pa šivaš ko zmešan skup user posted image user posted image user posted image za kvadratek je pa 30 nasnutih potem pa 2 vrsti desne 1 leve, da pride 8 reber... to je vsa umetnost... rob pa koko hočeš širokega, jaz sem naredla 8 nasnutih... kock je pa sej vidiš 20...
je precej dela tok da ti že naprej povem user posted image

v kratkem pa dobite še fotke jopce pa vseh kapic in copat user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.2.2009 13:54:33   
Pupa7

ja pa kaj si te tak pomanjšala slikico. nič ne vidim. a to si namerno tak, da bi buši zgledal manjši user posted image user posted image user posted image user posted image

juj pa res user posted image user posted image user posted image v albumčku je pod buši, če se ti bo dalo it gledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.2.2009 13:54:43   
yania
Kaj naj vam rečem punce, kot to, da tiščite noge skupaj....tole otrdevanje,za kar sem mislila, da se malček pač malo nagužva na eno stran trebuha, ni šala....tako da res počivajte....ko se enkrat zadeva začne, ni poti nazaj...no naš mali je imel 2260, in je bil res mali palček....me je kar šokiralo...porod je bil meni čisto druačen in lahko rečem težji kot prvi...verjetno zato, ker je bilo dobre 3 tedne prekmalu, tako da so me šopnili z umetnimi popadki, kar pa res začne trgati....ampak se splača, kot da trpiš s svojimi nežnimi, na koncu pa itak trgajo tudi tvoji, ko si pa res že brez moči...
no takole je bilo:
ob 3.30 sva krenila proti P, ob 6.05 sem bila v porodni, ker pa se do 7.30  ni premaknilo bohvekva (iz 2 na 3 cm), so me dali na flaže....do 9.oo sem zdržala brez analgetikov, potem so me zadeli s tramalom...ej kako je bilo fajn,samo moraš res kar mižati zraven ker si vrtoglav in omotičen, čutiš pa popadke, seveda,.,,,no in so se prelevili že na križni del, vedno močnejši.....daljši....no in 3 krat smo pritisnili in je bil zunaj...ampak je bilo pa kar kriza...mali je ležal nekje zadaj, ustje sem imela zadaj, tako da ko je šlo zares, sem imela občutek da me bo raztrgalo...črevesje..grozno...rezali me niso, sem pa sama poskrbela, da sem pridelala kar nekaj zunanjih in notranjih šivov....
Punce ne se bat, če prerežejo...meni je bilo v 1.ful lažje, ko so mo..tule pa trpela, ker ni in hotelo ven, no potem pa itak raztrganine...ampak je pa okrevanje bistveno boljše,,,,so mi takoj v porodni rekli, da je manj šivov kot 1., in sem že 2.dan  na oddelku sedela in dojila...saj je user posted image tako majčken, da nama v čeže sploh ni šlo, ga kar nisem znala naštimati.... user posted image

Ma je bil pa hec, ko pišem naši Naji, in pride ona s sosednje sobe....1 dan smo že bile skupaj, pa se nismo niti na vcju srečale, ko sta sobi (moja 8 in njena )imeli skupen vc...ma smešno res.....super da sva se spoznali, in tudi njeni miški želim da čimprej pridobi na teži in da gresta domov....je pa mala čisto podobna mojemu  sončku,,,ful sta si podobna....

Aja še to moram pohvaliti: vse osebje,m ampoak res vse je bilo super....ko sem bila prvič na D oddelku, je bilo čisto drugače in noben obraz ni bil isti....tudi v porodni so bile super....res....tako da hvalabogu je za nami....
Upam , da sem še lahko vaša marčevka, čeprav imamo zdaj doma vodnarčka....user posted image

Če še katero kaj zanima....vprašaj zdej...ker ne vem kdaj bom kaj utegnila kaj pisati....res se trudimo dojimo po 40 minut, in čez 2 uri spet...mah mali je in se hitro utrudi....res je težko...zaspanček mali...
tako da res...počivajte...predvsem tiste ki imate z otrdevanjem probleme že skos....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.2.2009 13:59:39   
Anonimen
Jaz sem s pregleda... no, poleg tega sem že odspala 2 urici zraven tamalega. user posted image

Kot kaže bom z vami še nekako do začetka aprila. user posted image user posted image user posted image Hecam se. CTG lep in ne kaže nič popadkov. Pritisk je malce višji (80/130) - ampak mi ga je merila po tem, ko sem pol ure ležala za CTG na uni trdi dili k kamen in sem se pol dvignila in mi je vso kri nagnalo nevem kam. user posted image Urin ok. Kri ok, trombociti so še vedno malo pod najnižjo vrednost (imam jih 133, v redu so pa od 340-140), ampak so pa za 4 enote zrastli od zadnjič. No, vsaj nekako tam nekje se gibljejo in ne padajo, kar je super! Imam +10kg (vsega skupi, ne od zadnjič user posted image ), obseg trebuha 113cm. Pa vzela mi je bris za streptokok B (upam, d asem prav napisala) in to mi niso nič računali, ampak je naredila kar zastonj. Je pa MV zmehčan in sem odprta en prst. Ampak že pri sinku sem bila odprta 2-3 prste 15 dni predno sem rodila, tako da tale prst zame ni nič in bomo kar 2v1 počakali na marec. user posted image

Sedaj pa grem še kosilo naredit, ker sem ga danes preskočila - je, le bolj pasalo spat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.2.2009 14:00:44   
Pupa7
yania hvala da si delila z nami svojo zgodbo user posted image user posted image user posted image

želim ti vse dobro in lepo in užiiiiivaaaaaaj s svojim sončkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.2.2009 14:00:50   
mama_milchy
Otroci - odhod v P: mi smo zdaj preseljeni k mojim tako da ko me prime in grem v P je varstvo pri roki; zjutraj je sicer od 8-12 v vrtcu pol sem pa z njim sama doma do 15-ih, ko pride mama iz službe sicer pa je tata na B in ga komot popazi; no, danes zjutraj mi je Žiga rekel, da bo šel tudi on z mano v bolnico, ko bom tam ležala z user posted image  in samo zato, da se bo malo odpočil user posted image

jjasna, si še 2v1? kako si drugače? a boš februarčica al greš kr z nami v marec? sem poslušala tvoj nasvet in kupila tisti multigyn gel ma mi ne pomaga kaj dosti user posted image ; moram do lekarne da vidim, če obstaja še kaj drugega kar bi mi lahko koristlo;

cita, še enkrat čestitke za malo princeskouser posted image  Lio in hvala, da si delila svojo porodno zgodbo tudi z nami; se mi zdi da je kr trajalo to pri tebi ampak važno, da ste obe OK in da se lepo cartate vsi skupaj; glede Laure pa ne skrbi, se bo vse poštimalo in bo kmalu vse lepo razumela; glede dojenja pa bo steklo, brez skrbi

pocka; mene je tudi malo strah tega poroda, pri prvem pač ne veš kaj te čaka, sedaj pa; bomo vidli kako bo; upam, da bo hitro mimo in neboleče preveč;

persida: kako je z njo in njenima user posted image user posted image ? a so že vsi skupaj?
najaa: se je kaj oglasila? no, meni se je prejšnji teden, ko naj bi Nika šla kmalu v vodno; bi jo mogla kaj poklicat

felix: user posted image za previjalno; zdaj bo pa treba vse noter zložit, ne?

pupa: a tolko dolgo si imela prepoved za user posted image ???

tasa_m: ta tvoja tašča pa same dobrote peče user posted image ; pohvale za napis na vratih in slikice user posted image

fiziološka: jaz imam tiste od Nivee, ta male ampule in so prav OK, če pač ne porabim v 24urah, jo vržem; no zdaj za Žigca itak porabim, ker on si celo v nos strese; za user posted image  pa jo bom tudi koristla; jih kupim kr v mercatorju al pa v lekarni, če sem slučajno tam

yania, čestitke za user posted image  Timona, mali cukerček je user posted image ; kako je šlo?

trezika, kaj pa študiraš, če ni skrivnost? pa user posted image  za oddajo diplome;

dushka, čestitke za user posted image  Tajo; pa veliko cartanja

beleženje gibov: jaz tudi nisem dobila nobene tabelce za to označevat; včasih je naš user posted image  čez dan full miren pol pa zvečer nadoknadi za nazaj; zadnje dni pa se mu kr kolca in to ravno ko grem jaz spat

voziček; pegperego P3user posted image user posted image

Piruri, zelo lepo si tole nardila; sem vidla da si dala tudi naše slikice noter; prave čveke; naslednja user posted image  bo pa najbrž z user posted image

no, sem nekaj pokomentirala ampak najbrž sem kaj pozabla; zdaj grem si iskat neki za pit in prigriznit pol pa napišem kako mi stojimo,

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.2.2009 14:02:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Jaz sem s pregleda... no, poleg tega sem že odspala 2 urici zraven tamalega. user posted image

Kot kaže bom z vami še nekako do začetka aprila. user posted image user posted image user posted image Hecam se. CTG lep in ne kaže nič popadkov. Pritisk je malce višji (80/130) - ampak mi ga je merila po tem, ko sem pol ure ležala za CTG na uni trdi dili k kamen in sem se pol dvignila in mi je vso kri nagnalo nevem kam. user posted image Urin ok. Kri ok, trombociti so še vedno malo pod najnižjo vrednost (imam jih 133, v redu so pa od 340-140), ampak so pa za 4 enote zrastli od zadnjič. No, vsaj nekako tam nekje se gibljejo in ne padajo, kar je super! Imam +10kg (vsega skupi, ne od zadnjič user posted image ), obseg trebuha 113cm. Pa vzela mi je bris za streptokok B (upam, d asem prav napisala) in to mi niso nič računali, ampak je naredila kar zastonj. Je pa MV zmehčan in sem odprta en prst. Ampak že pri sinku sem bila odprta 2-3 prste 15 dni predno sem rodila, tako da tale prst zame ni nič in bomo kar 2v1 počakali na marec. user posted image

Sedaj pa grem še kosilo naredit, ker sem ga danes preskočila - je, le bolj pasalo spat. user posted image

čestitke za pregled user posted image

podatke pa res označi barvno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.2.2009 14:03:35   
MalaČebelica

PUPAAAA kdaj boš ti objavila slikice tega kar si zaštrikala? mene zanimajo tvoji izdelki

moram poslikat, zdele lih skušam dat slikco od dekce gor, pa vse nekaj šteka... bom še kasnej probala user posted image

evo dekca... http://static.ringaraja.net/1108361881/big/0b0b9c4ecea4456342a3211f0b768854.jpg

user posted image

vau user posted image user posted image user posted image user posted image ful je lepa. kaj to si kvadratke vsakega posebej štrikala pa pol skup dala? kaj lahko dobim navodila na mail? leeeepoooo prooooosiiiiim

ti lah kar tle povem, kvadratki ja, pa rob posebej, te pa šivaš ko zmešan skup user posted image user posted image user posted image za kvadratek je pa 30 nasnutih potem pa 2 vrsti desne 1 leve, da pride 8 reber... to je vsa umetnost... rob pa koko hočeš širokega, jaz sem naredla 8 nasnutih... kock je pa sej vidiš 20...
je precej dela tok da ti že naprej povem user posted image

v kratkem pa dobite še fotke jopce pa vseh kapic in copat user posted image

aha razumem. hvala za navodila. ful lepo izpade. jaz zdaj delam nekega zajca, ker mam ful nekih ostankov volne, ko niso za kaj drugega ko za kako igračo naredit. bomo vidli če mi bo ratalo user posted image user posted image user posted image

jaaa. še slikice ostalih izdelkov prosim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.2.2009 14:03:46   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pupa: a tolko dolgo si imela prepoved za user posted image ???

od kar sem prišla iz bolnice zaradi popadkov ki so jih v 24. tednu po tednu dni v bolnici komaj ustavli... zdaj pa tud trebuh ne otrdeva več... zgleda bom res šla čez rok pa na umetne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.2.2009 14:05:12   
MalaČebelica

juj pa res user posted image user posted image user posted image v albumčku je pod buši, če se ti bo dalo it gledat user posted image

a tu se pa lepo vidi ja. lepi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.2.2009 14:07:51   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
trezika, kaj pa študiraš, če ni skrivnost? pa user posted image  za oddajo diplome;

zgodovino in geografijo user posted image

moj dragi pa plenice lika user posted image user posted image user posted image  no, saj sn jih js prej že tudi sam me je križ začel po treh plenicah tako bolet da je blo kr hudo... tako da se bova malo menjala user posted image

aja, pa prebava me je začela nekaj zaj..... kaj je fajn proti zaprtosti oziroma za odprtost?? user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.2.2009 14:08:00   
Pupa7
pupe, nič, grem na balkon kafetkat pa križanke rešvat user posted image

se beremo kasneje user posted image pa pridne bit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.2.2009 14:09:03   
mama_milchy
yania, zdaj je vse za tabo in mali user posted image  je najlepša nagrada, ki jo mama lahko prejme; hvala za tvojo zgodbo

=jasna= user posted image user posted image user posted image  za pregled

pupa, to pa je res dolgo, zdaj pa nadoknadi za nazaj, ker pol spet nekaj časa ne boš smela oziroma mogla; to je moglo bit veselje in kak potres od user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.2.2009 14:12:12   
MalaČebelica
yania hvala za tvojo zgodbo.

seveda si še naša marčevka!!!!

zdaj pa uživaj in se pusti razvajati!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.2.2009 14:15:14   
yania
Aja pa še to; na oddelek so mi drugi dan, ko sem imela ful fajn sosedo, ampak je šla domov pripeljali eno, ki je tisti dan rodila...totalno prehlajena...smrkala, kašljala,,,ej, meni se kar trgalo...pa hudiča, moja mala je nekaj smrkala, pa je v soboto zaradi tega ni bilo k meni, a jaz dobim tak paket v sobo...saj nič ne rečem, samo meni se to zdi skrajno neresno, taka porodnica bi morala biti sama v sobi, mene pa magari nekam kjer bi bile potem tri v sobi, a ni res...no pa da povem, da je stalno hodila na cigaret, mali se je ful drl, lačen je bil ful, ona pa trmasta in ni hotela prositi za dodatek...no moje dete je cel četrtek in še pol petka spalo, jaz že čisto obupana, kaj bo z mlekom,,,,no in potem sva počasi začela, dojim še zdaj šreko nastavka, ker je tak zaspanček, da 2x potegne in neha....bi mu vse uhajalo....no seveda so mi dajali dodatek, da ne bi teža šla preveč dol....no in ko je bila sobota, jaz pa še kar brez mleka, sem bila čisto zmedena....kaj bo?...kaj ne bo?...no in zvečer se je pa začelo...v nedeljo pa domov....ful na hitro...
Ne se sekirat če ne bo mleka takoj, je pa res treba pristavljati non stop, da se potem začne....moj mišek ni vedel kaj je to sploh sesanje, in kaj poiranje, potem je pa pogruntal, zakaj mu nastavek rinem v usta user posted image user posted image
Aja, teža user posted image  lahko pade do 10% porodne teže, Timon je imela porodno 2260, padlo je za 140 in obstalo tudi na dan ko sva šla domov....rekli so, saj imate že enega doma...in znate.....

Pa še da vas nasmejem, predno ga podojim, ga stehtamo na kuhinjski tehtnici (drži do 3 kg)...pa vidimo kako je....ma, je ful priden....7-8 obrokov na dan...sicer to je na tri ure,, ampak se dojiva 40 minut...mogoče kdaj manj...in poje okrog 50 ml.....priden je...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.2.2009 14:16:44   
MalaČebelica
jaz grem malo v horizontalo ker me že vse boli...
se tipkamo kasneje.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.2.2009 14:19:21   
yania
No zdaj vas pa zapuščam....čuvajte se....božajte trebuščke,,,,res je bolje iti čimkasneje....sicer pa smo se mi glih za glih izognili inkobatorju ali topli posteljici....samo termoforček so mu dali 1.dan, da se je bolje segreval....
Mišek se že zbuja....pa grem joške priravit...pod topel tuš pa tako....
aja, se pa vedno spomnim na Taso, ko je rekla, da si bo po porodu privoščila kar zdaj ne sme jesti..ej, še bolj si omejen...jaz ne upam nič sadja svežega, solata samo pesa...sladko mi pa ne paše čisto nič...to je super....bruham , da mi daš čokolado...jeiiii...bojo vsaj kilce hitreje šle....

aja, ko se slikate, vam pošljem mojo sliko bušija, ko sem 38.tednov?....user posted image user posted image user posted image naša Naja pravi:
pa mami! to je še eden noter...user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.2.2009 14:25:09   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

No zdaj vas pa zapuščam....čuvajte se....božajte trebuščke,,,,res je bolje iti čimkasneje....sicer pa smo se mi glih za glih izognili inkobatorju ali topli posteljici....samo termoforček so mu dali 1.dan, da se je bolje segreval....
Mišek se že zbuja....pa grem joške priravit...pod topel tuš pa tako....
aja, se pa vedno spomnim na Taso, ko je rekla, da si bo po porodu privoščila kar zdaj ne sme jesti..ej, še bolj si omejen...jaz ne upam nič sadja svežega, solata samo pesa...sladko mi pa ne paše čisto nič...to je super....bruham , da mi daš čokolado...jeiiii...bojo vsaj kilce hitreje šle....

aja, ko se slikate, vam pošljem mojo sliko bušija, ko sem 38.tednov?....user posted image user posted image user posted image naša Naja pravi:
pa mami! to je še eden noter...user posted image user posted image

ha ha ha. kaka fora so toti mali

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.2.2009 14:34:14   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

JABOLČNA KROSTATA

sestavine:

listnato testo (jaz kupim kar v Hoferju 2 zvitka)
4 jabolka
0,5 litra sladke smetane
3 jajca
2 vanilijeva sladkorja
3 žlice moke
marelična marmelada

Testo položimo v globok pekač (tisti črn od pečice), tako,da so robovi malo dvignjeni. Na testo zložimo jabolka, ki smo jih predhodno olupili in narezali na tanke krhlje. V posodi zmešamo jajca, smetano, vanilin sladkor in moko, da nastane gladka masa. Z maso prelijemo jabolka in damo peči na 180°C za cca. 20-30 minut. Ko je pečeno, namažemo z marelično marmelado in damo nazaj v pečico še za 5-10 minut.

Njami...sem si že shranila...sedaj morem en samo še speči...mmm

pocka....kdaj prideš v CE?

tam enkrat junija user posted image user posted image user posted image , ti pa vsekakor javim,ko bomo gor

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.2.2009 14:36:05   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Pocka, a lahko vprašam zakaj bi se, če bi kupovala nov voziček odločila za Jane slalom pro? 

Midva sva ga kupila (formula strata s košaro in lupinico) pa saj se mi še vedno zdi super, ni pa več tistega waw user posted image , morda zato ker je že dolgo doma pa user posted image  ni še not.

poznam par ljudi,ki ga imajo in so fuuuul zadovoljni z njim, pa še všeč mi je že od nekdaj, pa lahek je...

pupa - user posted image user posted image user posted image lepa dekica, res uau

mala čebelica - lep buši user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.2.2009 14:37:04   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Kapljice za krče...mislim, da nekje na forumu kroži informacija, da so najboljše tiste od Koroških lekarn...ali nekaj podobnega, ki jih lahko naročiš tudi preko spleta...

te so res super, priporočam

piruri - ful lepo si poštimala posteljico in vse kar spada zraven user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.2.2009 14:37:31   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Evo punce.....WE ARE HOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
socer so naju že v nedeljo nagnali, samo res ne pridem do računalnika, ker je preveč enega dela....

kako ste......hvala za čestitke,,,,

welcomeeeee user posted image user posted image user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.2.2009 14:41:58   
mama_milchy
yania; tole s cimro pa tudi mene spominja na P; moj mož je en dan ostal malo dlje in so ga kr sestre nadrle da kot češ obiski so do 16:30 in pol mora it in bla, bla, bla; od cimre mož pa je prihajal kr vmes med zajtrkom in kosilom pa pol ostajal do večerje kak dan; kr nekaj....

no tako: jaz sem OK, zaenkrat 2v1, si pa želim da bi čimprej šla rodit; kot sem že pisala, naš user posted image  včasih brca in miga čez cel dan; včasih čez dan nič in pol zvečer nadoknadi, zadnje dneve pa kolca; naslednji teden imam G pregled in upam,da bodo takrat izvidi krvi v redu. Me pa boli fajn tam spodaj ponoči ko ustajam na wc je kr naporno in me prav boli, če pa taknem, je tako hudooo....

Žiga je imel danes kontrolo na ORL in je vse OK, cevke so še vedno v ušeskih in lepo nameščene, sluh se je tudi popravil, kontolo pa imamo nekje čez 2meseca, javijo datum po pošti....

Dela na naši bajti pa so se že začela, ker je končno lepo suho vreme; včeraj so že staro streho dol pobrali in tiste trame in ostalo tudi že odpeljali, danes bodo rešli sredinsko ploščo (je iz lesa) in pripravili za betonažo nove tako da do konc tedna bomo imeli že prvo ploščo narejeno, pol pa počasi še sledi zbijanje zidov (debelih 60-90cm) za okna in balkonska vrata pa počasi do strehe....če gre vse OK pravi ta gradbenik, da bo maja že spodnji štuk pripravljen za se vselit....jaz pravim počasi in previdno.....

Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.2.2009 14:51:44   
pocka
mama milchy - welcome back tudi tebi user posted image user posted image user posted image

yania - hvala,ker si delila z nami svojo zgodbo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!