|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
14.2.2009 12:58:08   
NoBady

Ste že slišale za Priscillo Dunstan? ta je razložila kaj pomeni novorjenčkov jok.

NEH - lačen
OUH - utrujen
ERRR - zvijanje v trebuščku
EH - podiranje kupčka
HEH - ni mi udobno

že pred časom sem našla posnetek, ki je pokazal vsak jok, da si si lažje predstavljal, dans mi pa ne uspe najdit... tule imate povezavo
http://www.youtube.com/watch?v=w6CFSGAueyo
sam tuki je razložena sam prva beseda NEH - za lačnega...

se mi zdi pa ful zanimiva stvar, mogoč pa pride prou, bom vidlauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.2.2009 12:59:19   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

če vam bo dolgčas, si pa lahko tole preberete:
http://www.ringaraja.net/forum/partner_obup/m_3765924/tm.htm

mene je prav nasmejalo user posted image

sem že zadnjič brala tole, groza, ne vem no, jaz vedno pravim, kolikor mu dovolišuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.2.2009 13:09:16   
sanna
Nikamor nisem ušla, samo veliko imam za prebrat! Danes sem pridna, pišem spisek še zadnjih stvari, počakam user posted image  da pride iz službe potem pa shopping. Kuhala ne bom nič, ga bom za valentinovo ven peljala. Jaz bi kalamare, morske sadeže...  Vam vsem pa pošiljam enega valentinovega user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.2.2009 13:13:11   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

sem že zadnjič brala tole, groza, ne vem no, jaz vedno pravim, kolikor mu dovolišuser posted image user posted image

sam men pa nekak ni smešn tole... user posted image boga ženska, js bi ga že zdavni nagnala, ne pa da si je še enga otroka nakopala... jaoo

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.2.2009 13:16:17   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

a mi zna kira povedat, česa vsega med dojenjem ni priporočljivo jest?

jaz se nekaj malega še od prvič spomnim, vem,da naj na začetku ne bi jedel stvari,ki napenjajo, pa surove zelenjave in sadja, pa čim manj začimb,pa alergenov naj bi se izogibali (paradižnik, svinjsko meso,...)...pol pa počasi začneš jesti tudi ostale zadeve, ampak eno po eno,da vidiš,če bi bila kakšna reakcija, pa da veš od česa je. Nekatere ne komplicirajo in jejo vse, jaz vem,da sem na začetku kar pazila in ni bilo večjih težav s krčki, je pa res,da baje pri punčkah ni toliko krčkov kot pri fantkih...bomo videli kmalu user posted image

Če hočeš ti lahko naštejem katero hrano sem jaz jedla prvi mesec, to se dobro spomnim, ker se mi je že mešalo od enoličnosti...drugače pa kot so ti že druge rekle, probaš postopoma, pa vidiš kaj bejbiju paše in kaj ne.user posted image

pocka to bi bla zelo vesela... user posted image za sadje vem da napenja, pa zdej vem kaj naj ne bi jedla, zdej me pa zanima KAJ LAHKO JEM ...user posted image tko da, če se ti ljubi te res prosim da napišeš kaj si jedla prvi mesec......si bom kr jedilnik sestavlauser posted image

jaz sem jedla, zjutraj sem si skuhala mešanico kneipa in proje (se navadiš okusa), zraven sem jedla petit kekse, kruh pa sirček ali sveži sirni namaz, puter-marmelada, take zadeve, za kosilo je bilo ponavadi pašta, riž, kus kus, pire krompir (raje ne ocvrto), od zelenjave bučke, korenček, blitva, rdeča pesa, mogoče kaka špinača, koromač, od mesa piščanec, puran, govedina (bolj pusta iz juhe), pol pa kombiniraš čim več, no saj je še kaj, pa se zdaj ne spomnim...aja pa od začimb sem si dajala veliko timijan, majaron, baziliko, česna zelo zelo malo,glih za okus,ker se ga baje na mleku ful čuti...sem pa kmalu začela preizkušat še druge stvari, npr. paradižnik sem kar hitro začela jesti, ampak najprej čisto malo, par dni, pa ni bilo reakcije in pol se je jedilnik lepo razširil, pa tako naprej...

Tisto kar ti je novo napisala, kaj ne smeš je tudi ful dobro, pa čebula se spomnim,da baje ful napenja, jaz sem se je izogibala en čas...no tako,zdaj sem cel referat naredila iz te hrane
...pa naj še katera kaj doda, če se spomni...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.2.2009 13:21:22   
pocka

sam men pa nekak ni smešn tole... user posted image boga ženska, js bi ga že zdavni nagnala, ne pa da si je še enga otroka nakopala... jaoo

to tudi jaz pravim, kaj ji je bilo treba tega, ampak boga pa ne vem če je glih, če mu dovoli,da je tak,pol bo tak, naj ga postavi na realna tla, pa bo začel mogoče razmišljat, da ni samo okrasek doma, ampak lahko tudi kaj naredi... to je pa to, ker ne znajo zaropotat kadar je čas, jaz bi tudi takega hitro zlifrala skozi vrata, saj ji je ena napisala, naj ga nažene, bo imela manj dela samo z otroci,kot pa da ji še tale pod nogami hodi...ma nevem no, vsak ve zase...ah brezveze...lahko sem sicer zdaj pametna, ampak meni se to ne dogaja, malo zato ker ne dovolim, ampak niti moj ni tak,da bi take zganjaluser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.2.2009 13:22:50   
pocka
grem ležat, moram izkoristit dokler Taja spi,me ful vezi bolijo,čisto spodaj pod trebuhom, kot, da bi se mi hotelo kaj pretrgat user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.2.2009 13:25:57   
felix7
nč, jaz pa k tašči na kosilo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.2.2009 13:33:58   
sanna
Vse nekam odhajate. Se bom pa še jaz poslovila, grem pod tuš, da se ne bova potem oba naenkrat gužvala. Uživajte v valentinčku!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.2.2009 14:01:55   
mama_milchy
DOBER DAN;

še sem 2v1 user posted image  samo kaj ko nam niso še neta priklopli in sem prav že jezna ko user posted image ; sej berem vas da dokaj redno prek GSM-a samo pisat ne morem, ker se ne morem na RR prijavit, ne vem zakaj....

sem OK, imam pa tablete za slabokrvnost in jih moram pit vse do poroda, so take gnjusne tako da mi po njih tudi slabo dela user posted image  in moram počivat, najhuje je to, ker jih moram na tešče vzet in pol šele čez eno uro zajtrk si lahko privoščim.....

danes je full lepo vreme in sva z Žigijem prišla gor na bajto oziroma do naših sosedov, bomo kr pri njih danes in jutri, tak vikend paket; prejle smo šli za slabo urco po gozdu hodit in je prav pasalo; zdajle jaz mal po netu brskam, Žiga in njegova varuška pa rihtata kosilo; bomo imeli ribe na žaru in krompirjevo solato, jaz sem pa že včeraj nardila pecivo;

drugače pa imam težave z Žigijem take nočne in dnevneuser posted image ; namreč zadnje 3-4 noči spi urco v mali sobici, pol pride k nama in spi pri naju urco pa spet hoče v sobico in tako celo noč; skratka spim na obroke malo v splanici, malo v otroški sobici in sem zjutraj še bolj utrujena kot zvečer; zadnje čase pa tudi ne pusti nobenemu da ga rihta in je za vse samo MAMA tako da po moje postaja mali navihanček ljubosumen; prejle sem bla z njim in sem lahko tudi kaj nardila, se je sam igral, zamotil; sedaj pa je za vse mama; zjutraj oblačenje, v vrtec, iz vrtca, na igrišču, za hranjenje, za igro, za umivanje in dajanje spat; me kr utrudi; si niti ne predstavljam kaj bo ko rodim user posted image

Kako sta pa kaj ve so user posted image ? Jaz iskreno komaj čakam, da rodim; spodaj me že vse pošteno boli in vsake tolko kaj zašpika ampak nič kaj konkretnega; ste že vse nakuple? jaz moram še do lekarne, pol pa imam vseuser posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.2.2009 14:04:13   
mama_milchy

tako kot pravi pocka; tolko kot mu dovoliš....jaz HB nimam takih težav; si nekako delaiva delo oziroma vsak postori nekaj in gremo dalje; včasih jaz malo več, včasih user posted image  malo več; jaz pravim vse je stvar dogovora in tudi je vse odvisno od karakterja osebe; če ni bil prej vajen ničesar postorit, tudi sedaj ne bo pa naj bo ne vem kolko otrok pri hiši;

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.2.2009 14:06:53   
mama_milchy
user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.2.2009 15:14:11   
felix7
midva sva pa ravno previjalno mizico pripeljala domov user posted image user posted image user posted image  jo je naredil možev bratranec, ki je mizar in že stoji v spalnici. Moram jo seveda še temeljito očistiti, potem pa začnem cunjice notri zlagati. Joj, se že veselim, samo pucat se mi je zdajle glih ne da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
14.2.2009 15:40:07   
julam
No, še jaz na kratko.

najprej vde čestitke prehitevančkom user posted image user posted image user posted image . Blagor njim, meni se ne de več. Jutri dopolnim 38t in se mi vleče kot čreva. Gripa me je do koncca izčrpala, kašljam še vedno kot zmešana, v sredo mi ni mogel UZ delat, ker sem na mizi tko nabijala, da mi je cel trebuh plesal.

Naslednji pregled v sredo, CTG. Kg celo malo v negativo, ampak bom te dni not prinesla. user posted image

Plod se mi je pa totalno spustil v dolinno, vidim po zgagi, ki je čudežno izginila. O odprtosti ne vem ničesar user posted image , mogoče je, mogoče ni.

DOJENJE: moja dva fantiča sta imela oba močne krče, vse živo sem sprobala, ampak ni nič nucalo. To so bili krči + kolike, krasna kombinaciija. Načeloma sem se izogibala alergenom (svinjina, citrusi, jagode, arašidi,...), kisu (baje naj bi user posted image tudi slabo del user posted image ), jedem, ki napihujejo (ja, baje, da je odvisno od človeka, če bo napihnilo mamico, bo tudi user posted image ), sadje sem najprej jedla kkuhano, potem počasi surovo - npr jabolka najprej olupljena, banano, suho sadje,... Tamali sinko je imel sploh hude težave, tako da sem na koncu izločila že kravje mleko ... ampak ni pomagalo. Pač eni user posted image rabijo več časa za prilagoditev Tokrat upam, da mi bo prišparano.

Učeri sem  končno pripravila culico za user posted image , da ne bo možek iskal stvari. Če dočakam še 14 dni, mi bo moj G zmeril plod, da vidim, kaj lahko pričakujem.

OK, ne vem, kaj ste še čvekale, sem bom kasneje še mal priklopla. Prej sem šla na tržnico, pa sem mal preveč kupila in me je začpel tko špikat, da sem se prec na yanio spomnila. Glede na to, da danes ponoči ni nikogar, ki bi prišel merkat otroke, če bi se mi kam mudilo, moram zdržat. Kako imate pa ve to urejeno - tiste z več otroci? Mene to najbolj skrbi...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.2.2009 17:04:43   
Pupa7

midva sva pa ravno previjalno mizico pripeljala domov user posted image user posted image user posted image  jo je naredil možev bratranec, ki je mizar in že stoji v spalnici. Moram jo seveda še temeljito očistiti, potem pa začnem cunjice notri zlagati. Joj, se že veselim, samo pucat se mi je zdajle glih ne da user posted image

jeiiii, verjetno že pucaš user posted image user posted image user posted image user posted image

hitro poslikaj user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 665
14.2.2009 17:05:49   
Pupa7
mamaM pozdravljena, saj bodo vse težave kmalu minile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
14.2.2009 17:09:26   
Pupa7
me je pa moj danes maksimalno presenetil... je rekel da še mora it nekaj naredit v biro... pa pride čez 2 ure in mi prinese pol garderobe za po porodu in za sedaj nekaj user posted image user posted image 2 jopci, 3 majce z dolgimi rokavi, 1 puli en bolero pa šal, torbico, skratka zdaj res komaj čakam da grem rodit, da bom lahko to nosila user posted image user posted image user posted image še 1 mesec pa 4 dni  jeiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 667
14.2.2009 18:12:11   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

me je pa moj danes maksimalno presenetil... je rekel da še mora it nekaj naredit v biro... pa pride čez 2 ure in mi prinese pol garderobe za po porodu in za sedaj nekaj user posted image user posted image 2 jopci, 3 majce z dolgimi rokavi, 1 puli en bolero pa šal, torbico, skratka zdaj res komaj čakam da grem rodit, da bom lahko to nosila user posted image user posted image user posted image še 1 mesec pa 4 dni  jeiii user posted image user posted image user posted image

uau, moški, ki svoji dragi kupi za oblečt??? Svaka čast! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 668
14.2.2009 18:15:21   
pocka

ooopaaaaa user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.2.2009 18:18:41   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: julam
Kako imate pa ve to urejeno - tiste z več otroci? Mene to najbolj skrbi...

Mene tudi to malo skrbi,ker sem večkrat sama s Tajo ponoči, moja mama je drugače v zgornjem štuku, ampak je velikokrat ni doma. Smo pa zmenjeni z dvojnimi kolegi, da bo pač nekdo uletel in tu prespal (če bo ponoči) ali pa imel Tajo čez dan, je obojih navajena tako,da načeloma ne bi smelo biti panike. Če pa ne bo druge, bo moj prišel iz službe, me bosta s Tajo peljala v P in prišla nazaj,ko bom rešila svoje...user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.2.2009 18:32:13   
Pupa7

uau, moški, ki svoji dragi kupi za oblečt??? Svaka čast! user posted image user posted image user posted image

ja in moram priznat, da zna odlično kupit user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 671
14.2.2009 18:44:01   
jjasna85
Evo tudi mene... tudi js sm še vedno 2 v 1... zgleda, da tudi 5oških.com in 2 uri smeha nista pomagali, da bi se tamali odloču, da bi moj mali pršu venuser posted image
sm bla vsa nestrpna, ker me ni blo od včeraj gor, pa sm misnla da je Lejca rodila, pa vidim, da še vedno ni tako da je vse okuser posted image
ostale ste vse ok?

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 672
14.2.2009 18:46:20   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Evo tudi mene... tudi js sm še vedno 2 v 1... zgleda, da tudi 5oških.com in 2 uri smeha nista pomagali, da bi se tamali odloču, da bi moj mali pršu venuser posted image
sm bla vsa nestrpna, ker me ni blo od včeraj gor, pa sm misnla da je Lejca rodila, pa vidim, da še vedno ni tako da je vse okuser posted image
ostale ste vse ok?

vidim, da si se vseen odločila, da počakaš marec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.2.2009 19:19:45   

NO da vam jaz napišem svojo porodno zgodbo kot se obljubila dolgo stečakale ampak dočakaleuser posted image user posted image user posted image ...

Mislim da se spomnete kako dolgo smo dihali doma..nekako takole se je začelo v sredo 04.02. zvečer sem peljala še Lauro k dežurnemu zdravniku ko je zbolela ker pač njen ati pameten in jo želel še imet kr nekako tako doma brez antibotika...takrat sem že opazila da imam nek tak čuden izcedek nekako tak sluzast ampak sem si počasi nekako mislila da se vsa stvar počasi počsai začenja ker pravijo da lahko se čep lušči tudi dolgo...ko sem prišla od zdravnika sem opazila da jo je bilo že malo več ampak nima pomena delat panike dokler ni še nobenega drugega znaka...noč je bila katastrofa spala po eno urco pa se zbudila nisem mogla dobro spat skoz sem se premetavala in zbujala kot da čutim da se nekaj počasi pripravlja...sluz je bila še vedno prisotna mogoče kdaj več ali pa kdaj manj...05.02. pokličem svojo G in ji povem in je rekla mogoče se pa bo poačsi začelo a popadkov pa še nimate sem rekla mislim da neuser posted image user posted image  no je rekla če bodo pa popadki pa se le pridite pokazat da vidimo če so tapravi...celo dopoldne sem bila full čudna na trenutke se mi je zdelo da se nekaj dogaja ampak sem vso stvar nekako pozabla da bi lahko bili popadki...no začelo pa se tam okol 13:00 dobila sem popadke ki pa so bili na začetku skoz tam na 9-10 minut ampak po resnici povedano zelo boleči mislila sem in upala da se vse kaj kmalu začne ali pa da se vse umiri...skoz smo dihali vmes so bili že tudi na 6,5,3 mninute ampak večina na 9-10...moj je reku bova še mal počakala sem rekla ja ja sej še ne greva dokler res ne bodo na bolj pogosto ampak jih ni bilo dihali pa smo skoz še hvala bogu da je bil moj prav ta dan prost res hvala bogu ker ne vem kako bi sama bil mi je opora ENA A...no popoldne smo še imeli obiske jaz pa dihala vmes bilo je vsak popadek hujši ampak zapordje še vedno tako dolgo...noč sploh da ne govorim vsaka minute je bila predolga sem rekla počakam do zjutraj pol pa grem do svoje G in res je bilo tako zjutraj 06.02 sem se uredila stuširala oblekla med tušem dihala ko konjuser posted image user posted image ...mojemu sem govorila joj ko bi se vse že enkrat zaključilo ali pa naj se že zgodi kar se mora jaz ne morem več res nisem imela več moči jokala sem že doma in ponavljala kaj bo kmalu konec...Joj še dobro da nisva nobenega soseda srečala na stopnicah ko sem dvakrat dihala bil je cel podvig pridet po stopnicah iz petega nadstropja...No midva se pejleva jaz diham moj pa skoz pikica moja dihaj dihaj dihaj samo to je govoril celo noč me je masiral in mi zjutraj ni več pasalo ker me je vse bolelo...prideva do moje G mi reče bova pogledale in me pogleda pa reče ja tole je pa že zelo nizko je rekla pa ne vem če vam že ne teče plodovnica zraven čepa sem rekla jaz ne vemuser posted image user posted image user posted image  pogledala neke pretoke in srček poslušala pa je rekla da je še vse ok...pol pa sem jo vprašala a sem že mogoče kaj odprta pa je rekla nisem vas tako globoko pogledala ker vas že tako boli in vas bodo tao in tako v bolnici potem dovolj mučili tega sem si najbolj zapomnala...dala mi je napotnico sestra pr njej mi je zmerla pritisk imela sem ga 148/105...je rekla ufff tole je pa visoko ampak sej boste videli kaj vam bodo rekli v bolnici samo želela sem si da je konec nč druga...midva z mojim prideva v P me sprejme ena ful prijazna sestra sem ji rekla da me je ful strah pa je rekla ne no saj bo boste videla sem rekla upajmo moj je šel v čakalnico...pridem ena prijazna babica me priklopi na ctg bilo je mučno ker sem vmes dihala popadke ampak nato mi reče sedaj pa pojdite v ambulanto bo zdele prišla zdravnica res je prišla jaz dihala in me pogleda sem rekla da me je strah kot mali otrok pa je rekla bova vidle kako kaže me pogleda pa reče ja ste odprti 2cm ampak je še vse trdo joj jaz sem mislila kaj pa sedaj je rekla ja nč jo bomo dali kr na oddelek pol pa reče ne no bom še enkrat pogledala in me pogleda pa reče joj tole pa nekaj teče je rekla ja nč sestra kar dajte ji kristit pol pa naprej dala mi je in sem bila na wc 30 minut potem pod tuš in sem prispela v porodno ob 10:00 te ure se najbolj spomnem pa sem si rekla sedaj pa se začne zares upam da kmalu mine...babca me vse lepo povpraša in me je mirila ko me je bilo strah na ctg priklučila in se je začelo dogajat je šla iskat mojega moj je prišel kar kamlu za njim pa zdravnica pa je rekla da vidimo je rekla ja no nekaj se je začelo ampak še ni nakar mi babica predre mehur to je bilo 10:20 od 10:40 naprej pa se je začelo popolnoma zares dala mi je nekaj za bolečine ampak to meni ni nč pomagalo rekla je ko ne bo popadka dihajte in se spočijte ampak ni bilo mogoče popadke sem imela en za drugem res en za drugem babca ni mogla verjet men je začelo že ob 11:00 dol pritiskat pa babica reče ka že tko pritiska sem rekla ja in me pogleda pa je rekla joj tole bo hitro sem rekla a še dolgo je rekla ne ne bo kmalu no ura je bila 11:15 m epogleda jaz sem mislila da mi bo mala ven ušla tako močno mi je pritiskala pogleda pa reče joj rečte sestri pa zdraviku rodili bomo in res je bilo ne znam opisat tega trenutka rodila se je naša najlepša princeska Lia ob 11:18 in tisti trenutek sam zajokala res močno ne znam opisat evo spet solzice...Dobila sem jo na prsi najlepši trenutek tudi ati je bil čist raznežen in vesel potem so dali jo atiju mene pa uredili do konca...in nas pustili v porodni da smo uživali najlepše trenutke skupaj...

Takole da dolgo sem vam opisala nisem znala na kratko men podobno kadar pišem pišem na dolgouser posted image user posted image user posted image na koncu vsega tega lahko pohvalim svojo babico v Celjski porodnišnici...Hvala...

No seveda vam pa želim še lep preostanek valentinčka...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.2.2009 19:29:31   
felix7
cita, hvala, ker si delila to zgodbo z nami user posted image user posted image user posted image . Sicer je videti, da se je kar vleklo vse skupaj, upam, da bo pri nas kaj hitreje tole user posted image  In kako mala Lia?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?