|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
17.2.2009 9:32:21   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Kako pa sploh posumijo na sladkorno? A se to vidi na krvi user posted image  Ker meni res samo sladko paše in me že rahlo skrbi, da si ne bom kake sladkorne nakopala.

ah, kje...če ti paše cukr, ni nujno, da imaš sladkorno... k sm bla na morfologiji, mi je G reku, da ma moj user posted image en mejčkn povečan trebušček, pa me je pol vprašu, če ma kdo v moji družini sladkorno, pa sm rekla, da moja babi. pol me je pa poslal k diabetologu na 50mg test z glukozo, kjer sm imela cukra 8.1 (normalno je pa do 7,8), kar sploh ni velik (vsaj tko vsi pravjo), na tešče sm mela pa v redu cukr. pol me je pa diabetolog napotil na polikliniko (kamor sm se mogla naročit) za 100mg test z glukozo...morš pa tud pridt tešč, ti vzamejo kri prec zjutri, spiješ uno glukozo, pol morš pa tm čist na miru čakat 3 ure, kjer ti vsako uro spet vzamejo kri....men je bla prava muka bit tm...k sm spila uno glukozo, se mi je toook vrtel v glavi, da sm se mogla uležt (tm na eno njihovo pojstlo), kar je baje čist normalno, k ljudje nismo navajeni dobit tok cukra naenkrat.no, pol je blo pa čedalje bolš...hvalabogu...user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
17.2.2009 9:36:09   
fragola
Gantar močno, močno držim pesti, da bo bebica zdržala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
17.2.2009 9:38:03   
luši
Gantaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi blo ja vse v redu...

Js grem pa zdej na morfologijo (končno) tko da poročam pol kako je blo... me je ful strah tko k zmeri pred vsakim pregledom... upam da bo vse dobro...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
17.2.2009 9:43:27   
španka
Ja, bom v Ljubljani.

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
17.2.2009 9:50:16   
Neža7
Sporočilo od GANTAR.....

Danes grem domov.
Včeraj ob 19.18 se je rodil 380g težek Gašper, a je kmalu za tem umrl.
Slišala sem še njegov jok, potem pa konec...... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pazite nase in na svoje pikice user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
17.2.2009 9:55:18   
luši
Gantar moje sožalje...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se in poskušaj vedno znova in znova... nekoč ti uspe!

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
17.2.2009 9:55:27   
Hanuši
Gantar, nimam pravih besed, ker vem, da nobene niso taprave. Nimam pojma kako se počutiš, a vedi, da jokam s tabo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.2.2009 9:57:40   
sončki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gantar nimam besed
sožalje

Moji Sončki

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.2.2009 9:58:04   
*blu*
user posted image  user posted image  user posted image

Zdele me je pa močno zmrazilo. Gantar, moje iskreno sožalje. Nimam besed. Drži se.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 17.2.2009 10:08:36 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.2.2009 9:59:50   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gantar Iskreno sožalje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image     user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.2.2009 10:00:04 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.2.2009 10:07:22   
lino
Gantar, sej sploh ne najdem besed..., iskreno sožalje je vse kar ti lahko rečem, moje srce pa joka s tabo...user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.2.2009 10:07:40   
*blu*
Biba14, Bačko, MONY, hvala za odgovore glede sladkorne. 

Janci F, kupili smo samo voziček. Previjalna torba mi ni najbolj všečna, ker je dokaj majhna in bom še premislila o nakupu. Lupinico še imamo od Sare, košaro bom pa kupila, če bo potreba. Ti pa priporočam da se oglasiš v LJ. v PP trgovini na Celovški. Res dobro znajo vse razložiti, pokazat... pa še popust imajo največji (kar se tiče Slovenije). Nad dvesto eur dobiš 5% popust plus še 5% če se včlaniš v njihov klub. Nas je prišel voziček 47eur ceneje (za eno previjalno torbo).

< Sporočilo je popravil *blu* -- 17.2.2009 10:10:17 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.2.2009 10:12:25   
majana79
user posted image  user posted image gantar, nimam besed, samo solze... user posted image Bodite močni. user posted image

Neža, če lahko, ji sporoči, da smo v mislih z njo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.2.2009 10:12:50   
July08
Gantar, jočem s tabo, ne morem ustaviti solza, ki polzijo po licih.
Res iskreno sožalje tebi in tvojemu možu. Življenje res ni pravično in včasih se res vprašamo, zakaj nam postavlja toliko prizkušenj.
Bodita močna in držita skupaj v teh težkih trenutkih.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.2.2009 10:16:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*
Ti pa priporočam da se oglasiš v LJ. v PP trgovini na Celovški. Res dobro znajo vse razložiti, pokazat... pa še popust imajo največji (kar se tiče Slovenije).

To trgovino lahko tudi jaz pohvalim, ker so res prijazni, pa ne tisto vsiljivi, da bi ti hoteli nekaj prodat za vsako ceno in res si vzamejo čas.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.2.2009 10:17:53   
Janci F
Gantar moje iskrene sožalje.
Sploh ne vem kaj naj rečem, zelo mi je hudo zate in za tvoje bližnje.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.2.2009 10:25:34   
manna
Gantar; iskreno sožalje.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.2.2009 10:37:57   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jaz imam namen it konec meseca v Italijo. Hotela sem it to soboto, samo ne vem, če mi bo zneslo. Če ne bom šla pa naslednjo.

smrketa 24 kam pa imaš namen it? Jest sem pri prvi Inglesinine vozičke kar pri našem uvozniku nabavila, vendar vidim, da se dejansko ful bolj splača v Italijo it. Sam nimam pojma kam naj grem

Ne vem še točno kam bom šla...verjetno do Trsta. Bom malo na internetu poiskala, kje imajo največjo ponudbo vozičkov.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.2.2009 10:39:53   
smrketa24
Gantar - joj, sploh ne vem kaj naj rečem user posted image user posted image grozno. si sploh ne morem predstavljat kako se počutiš user posted image user posted image user posted image Želim vama veliko sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.2.2009 10:47:57   
malagala
Gantar

Iskreno sožalje, tudi jaz si nikakor ne morem si predstavljati kako se počutišuser posted image user posted image user posted image

V mislih sem z vamauser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.2.2009 11:02:53   
fragola
Gantar ne najdem besed, iskreno, iskreno sožalje!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.2.2009 11:44:40   
tinca84
Gantar- stojimo ti ob strani, sploh si ne predstavljam kako ti je hudouser posted image user posted image user posted image . Iskreno sožalje!
                user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.2.2009 11:48:25   
donna22
Tudi mene je grozno zmrazilo ... Gantar, sožalje ... Sploh ne vem, kaj naj rečem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.2.2009 13:18:46   
Lsica
Ne morem verjet, Gantar,.... sprejmi moje sožalje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.2.2009 13:22:05   
skuštrana
Ma, takšne žalostne novice so me pričakaleuser posted image

Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Saj pravzaprav nimam besed kaj bi ti napisala...

Sladkorna
- jaz nisem delala testa v nobeni nosečnosti, sedaj me je pa poslala, ker baje po novem pošljejo vse na presejalni test. Ampak ga imam šele čez 4t, ko bom že cca 26t noseča.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katera različica?
Februarka08

Lea (68%)

Leja (32%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!