|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
16.2.2009 20:11:29   
Mala_princeska

user posted image Gantar mislimo nate in na tvoj zakladek!user posted image

user posted image

Gantar tudi mi mislimo nate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pujski in pikepoke ter vrtnice za srečo. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
16.2.2009 20:13:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mala_princeska-dobr da sem vidla,da sprašuješuser posted image ...

V H&M  v lj v BTC-ju jih majo po 10€ al celo po 9,90€ trenerka hlače ...ma sem jih took iskala pol so mel pa sam črne in sive na oddelku tekstila,no in mi ni dalo miru in sem šla še na spodnje perilo in so mel tam še tri barve user posted image ...

Na Rudniku pa nič temu podobnega v H&M - u.
Hvala za info.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
16.2.2009 20:14:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mala_princeska,kok pa je tvoja punčka stara?

Aprila bo pihnila 5. svečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
16.2.2009 20:21:56   
Goldy
Tudi jaz držim pesti za Gantar! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pa tudi jaz šla danes pokazat svoji G, ker je naša že en teden tako živahna in včasih brca dol v mehur oz. jaz imam občutek kot bi me brcala v nožnici. Sem se na momente ustrašila, da bo kakšnan ogica kje ven pogledala. In sem šla preventivno se pokazat. Pa je MV vrat lepo dolg in zaprt (kot je bil na morfologiji). Pravi moja G, da je vse ok.user posted image  Da je pa res naša živahna kot le kaj in jo je vsepovsod polno. Rekla je naj čim več počivam z dvignjenimi nogami - to že itak počnem zaradi žil in bolečih nog.

Moj mož mi je nadel novo ime - "diskoteka" ker ima mala notri ves čas žur.

Verjetno pa bova šla jutri pogledat baby welt vozičke v BC v Kranj, kjer je 40% znižanje. Moj pravi, da se mu bo zmešalo od vozičkov...ker vedno najdem kaj novega in potem morava it gledat. user posted image  A kaj ko se sam ravno tako navdušuje nad vsem tem. Pa boža in lupčka bušija. Sem zadnjič rekla, da on bolje vidi na UZ kot jaz, ker ležim, pa mi je samozavestno pojasnil, da je to itak bolj zanj, ker jaz jo čutim, on pa jo potem pač bolje vidi na UZ. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
16.2.2009 20:35:26   
biba14
Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
16.2.2009 20:40:41   
kittycat
Lsica,
najlepsa hvala za odgovor. Stanje se sicer pocasi umirja, se mi zdi user posted image ,
vendar se zdaj mazem z enim hladilnim mazilom, ki so mi ga dali v lekarni,
pa ne vem, ce to zdaj pomaga al kaj bo, Upam, da res zgine!

Mi2 zaenkrat se nimama izbranih imen, ker so želje ZELO razlicneuser posted image ,
to bo se zanimivo...
Lep večer se naprej,
zdej pa grem gledat Razocarane gospodinjeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
16.2.2009 20:42:42   
sončki
Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej bo vsed vredu držimo pesti zate in tvojega
sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
16.2.2009 21:53:06   
lenika
Gantar tudi jaz držim pesti zate in za tvojega sončka. Me je kar stisnilo, ko sem prebrala. Kaj se je pa zgodilo? Se je začela odpirat ali je dobila popadke?

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
16.2.2009 22:10:11   
July08
              user posted image  
Gantar tudi jaz sem v mislih s tabi in tvojim detecem. Hudo mi je, da se ti je to zgodilo, ampak upam, da se bo vse v redu izteklo za vaju!
SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
16.2.2009 22:14:35   
princ_princeska
GANTAR  tudi sama ti želim vse dobro tebi in tvojemu user posted image ...držita seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
16.2.2009 22:20:36   
princ_princeska
 seveda tudi dobrodošlico par novim čvekicam pri nas....

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse dobro opravljene morfologije...

lahko nočko

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
16.2.2009 22:40:22   
Lsica
Gantar, prepričana sem, da ti bo Neža7 prenesla naše pozitivne misli...
Tudi jaz mislim nate in držim pesti za vaju....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
17.2.2009 7:04:56   
bačko
Jutro!
Mala princeska lepe slikice in zelo lepo hčerko imaš.Pomoje ti bo zelo veliko pomagala pri dojenčku.user posted image
Mi če bomo imeli user posted image bo Žiga, za punčko pa še ne vemo.
Bamoocham četitam za dobro opravljeno morfologijo!user posted image user posted image user posted image
Za Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Španka dobrodošla!user posted image user posted image user posted image
No pri nas pa bo zgleda Žana kar zbolela.Zdajel ji bom šla zmeriti vročino potem pa bomo videli kako in kaj.
Čuvajte svoje trebuščke in pikice v njih!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
17.2.2009 8:04:42   
MONY25
Pozdravljene po zelo dolgem času...vidm, da se kr neki dogaja...

Gantar, držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

Js sm pa včeri zvedla, da imam nosečniško sladkorno...sm bla na polikliniki na 100 mg testu (adijo pamet-neb šla več delat tega testa)...user posted image

a ima kera kkšne izkušnje s to nosečniško sladkorno?

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
17.2.2009 8:22:19   
bačko
Mony jaz grem šele po 28 tednu delati glukozni test.Drugače pa je moja kolegica imeli nosečniško sladkorno in je imela dieto.Ni baje tako grozno.Saj ona je tako rekla.user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
17.2.2009 8:26:56   
*blu*
Dobro jutro!
Gantar, držimo pesti, da bo vse v redu.user posted image  user posted image

Vse nove, dobrodošle.user posted image

Mi smo šli pa včeraj v Lj. in smo šli potem še voziček kupit. Tegale smo izbrali:

user posted image
MONY 25, nimam izkušenj s sladkorno in upam da bo še naprej tako. Tudi tebi želim, da bi bilo vse v redu.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
17.2.2009 8:28:24   
*blu*
Kako pa sploh posumijo na sladkorno? A se to vidi na krvi user posted image  Ker meni res samo sladko paše in me že rahlo skrbi, da si ne bom kake sladkorne nakopala.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
17.2.2009 8:49:37   
bačko
Blu moji kolegici so v urinu videli.Jaz bom pa imela test zaradii Žane.Ker je bila težka in velika ko se je rodila.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
17.2.2009 8:53:19   
biba14
Jutrčekuser posted image
*blu* : to, koliko sladkega poješ ni merilo za sladkorno...nekatere noseč. so precej bolj žejne, nekaterim ful zatekajo noge, ene so predhodno rodile težje otroke, ali pa imajo sladkorno v bližnji družini...pri večini pa nekih znakov sploh ni, ampak jih naključno odkrijejo, ko dajo kri-zato jo tudi pregledujejo, da se izognejo nevšečnostim, ki nastopijo ob nezdravljeni. Navadno je dovolj že dieta, ki jo predpiše zdravnik, nekatere pa morajo na inzulin...ampak ko rodiš, izgine tudi sladkorna, tako da nekih dolgoročnih terapij ne potrebujejo.
pozdravček

< Sporočilo je popravil biba14 -- 17.2.2009 8:54:13 >

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
17.2.2009 9:00:29   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Dobro jutro!

Mi smo šli pa včeraj v Lj. in smo šli potem še voziček kupit. Tegale smo izbrali:

user posted image
MONY 25, nimam izkušenj s sladkorno in upam da bo še naprej tako. Tudi tebi želim, da bi bilo vse v redu.

Vidim, da imava popolnoma enak okus za vozičke, saj imava midva enakega ogledanega.
Katera je že rekla, da gre okrog 20.2.09 v Italijo pogledat za peg Perego vozičke?

Lep dan vam želim,

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
17.2.2009 9:04:17   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Tudi jaz držim pesti za Gantar! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pa tudi jaz šla danes pokazat svoji G, ker je naša že en teden tako živahna in včasih brca dol v mehur oz. jaz imam občutek kot bi me brcala v nožnici. Sem se na momente ustrašila, da bo kakšnan ogica kje ven pogledala. In sem šla preventivno se pokazat. Pa je MV vrat lepo dolg in zaprt (kot je bil na morfologiji). Pravi moja G, da je vse ok.user posted image  Da je pa res naša živahna kot le kaj in jo je vsepovsod polno. Rekla je naj čim več počivam z dvignjenimi nogami - to že itak počnem zaradi žil in bolečih nog.

Moj mož mi je nadel novo ime - "diskoteka" ker ima mala notri ves čas žur.

Verjetno pa bova šla jutri pogledat baby welt vozičke v BC v Kranj, kjer je 40% znižanje. Moj pravi, da se mu bo zmešalo od vozičkov...ker vedno najdem kaj novega in potem morava it gledat. user posted image  A kaj ko se sam ravno tako navdušuje nad vsem tem. Pa boža in lupčka bušija. Sem zadnjič rekla, da on bolje vidi na UZ kot jaz, ker ležim, pa mi je samozavestno pojasnil, da je to itak bolj zanj, ker jaz jo čutim, on pa jo potem pač bolje vidi na UZ. user posted image

Do kdaj pa imajo znižanje v BC v Kranju?? Če je tudi v soboto, bi šla takrat pogledat. Se splača, če je 40% ceneje.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.2.2009 9:07:21   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Dobro jutro!

user posted image

Vidim, da imava popolnoma enak okus za vozičke, saj imava midva enakega ogledanega.
Katera je že rekla, da gre okrog 20.2.09 v Italijo pogledat za peg Perego vozičke?

Lep dan vam želim,

Jaz imam namen it konec meseca v Italijo. Hotela sem it to soboto, samo ne vem, če mi bo zneslo. Če ne bom šla pa naslednjo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
17.2.2009 9:12:39   
bačko
Tiste ki ste iz Ljubljane in okolice!Imam eno vprašanje.Iščem dobro in dokaj ugodno gostilno za praznovanje rojstenga dne.Povabljenih bo okoli 13 ljudi.Ali katera kaj takega pozna?user posted image
Blu to je edini 3 kolesni voziček ki je še meni všeč!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.2.2009 9:13:03   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Dobro jutro!

user posted image

Lep dan vam želim,

Jaz imam namen it konec meseca v Italijo. Hotela sem it to soboto, samo ne vem, če mi bo zneslo. Če ne bom šla pa naslednjo.

Ok, potem bom pa jaz toliko časa še počakala, da prideš ti nazaj iz Italije.
Blu ali ste kupili samo športni del ali še kakšne dodatke (košara, lupinica, torva, iso fix)?

Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.2.2009 9:28:20   
Hanuši

[/quote]

[/quote]

smrketa 24 kam pa imaš namen it? Jest sem pri prvi Inglesinine vozičke kar pri našem uvozniku nabavila, vendar vidim, da se dejansko ful bolj splača v Italijo it. Sam nimam pojma kam naj grem

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!