|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
16.2.2009 11:01:46   
July08
Mala_princeska fletne slikce in lep trebušček! In kako lepo, da je hči tako navdušena nad dojenčkom, a ne? Jaz skušam naša dva fanta navdušiti in čimbolj pripraviti na dojenčka, pa ni kakšnega pretiranega navdušenja... fantje pač.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
16.2.2009 11:07:00   
donna22
Mogoče bom pa res vztrajala pri tem imenu, kaj pa hočem ... Sicer imamo res še čas za izbiranje, ampak se strinjam, da je res težko - recimo, ko mi kdo predlaga kako ime, dostikrat rečem: Ja, saj ni slabo, ampak ni pravo ime za mojega user posted image .

Mojemu sem naštela 4 fantovska imena in z vsemi se strinja, pri punčkah pa res redkokdaj prideva skupaj ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
16.2.2009 11:30:19   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Jutro souser posted image .

Samo na hitro sem vas prišla pozdravit, sem odpravljam na morfologijo v LJ! Držite pesti, da bo vse ok.
Se javim potem, ko bom spet pri računalniku in povem, kaj smo zrihtali.
Lepo se imejte. Papa

Vse bo o.k.! user posted image user posted image

Pozdravljene vse nove, je že res kar težko slediti...ampak super, da nas je vedno več.user posted image

Mi imamo imena že izbrana 90%, ker se je sinko odločil, da bo user posted image Davor in menim, da bi bilo brez veze vsiljevati drugo ime, ker se meni niti ne zdi napačno (čeprav sem vedno želela Dareta, ker paše k Mare...) sicer pa mora imeti kako besedo tudi starejši brat, ane.
Če pa bi se slučajno spol na koncu spremeni in bi dobli user posted image (napoveda je 60% fant) bo pa Lana...
Moj user posted image nima besed, ker se itak iz imen skoz norčuje...že pri prvem se je in je govoril mojemu trebuščku Bonifacij???user posted image pa zdej ni nič boljš...

Uglavnem, da ne bom predolga, imejte se lepo in se še oglasim.user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
16.2.2009 12:05:03   
nemka
Moj mož se zelo malo potrudi da bi tudi on kaj predlagal...

No pa sem jaz dosti razmišljala in zdaj imamo za user posted image ime 100% (otroček bo dobil 2 imena, prvo je segurno za drugo še malo razmišljam ampak mislim da bo tako ostalo kot je).
Za user posted image imamo 3 katere jih lahko kombiniramo(da bosta spet 2 na koncu). ne vem katerega od teh treh hočem kot prvo ime! user posted image Moj mož pa tudi se ne more odločiti!user posted image

Rekli pa ne bomo nobenemu GLIH ZATO da ne bi rabli poslušati 100.000 mnenj...

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
16.2.2009 12:49:42   
*blu*
Dan!

Midva tudi nimava težav z imeni. 
Prva je bila Sara, ker se je meni sanjalo da bova imela punčko Saro in dragi se je takoj strinjal. Sedaj sva se pa tudi takoj uskladila da bo Hana. Nekako sva se odločila, da imata obe imeni 4 črke. Sedaj sva pa ugotovila, da sta obe starohebrejski imeni in imata tudi lep pomen (kar je meni pomembno). V ožjem izboru sta bili še Mia in Vita. Kar se pa fantovskih tiče sva pa imela na spisku Bor, Tjuš in Maks.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
16.2.2009 12:53:28   
tinca84
Ja user posted image ! Se ful razpišem, pol pa elektrike zmanjka za samo 5 minut in mi vse zbiše!

deja777- čuvaj se! Tudi mi imamo nagajivega nečaka in moram ful pazit da kako brco ne dobim. Drugače pa sta moj fant in moj brat tudi zelo živahnauser posted image , se spravta žogo nabijat v dnevni kot da sta 10 let stara in potem se je zgodilo, da je žoga direkt v moj trebuh priletela. Šus je bil kr dobr, ampak na srečo je bla žoga tista otroška, ne prava težka.

biba14- js se zadnje čase vidno redim, nič čudnega, če bi pa vse pojedla kar vidim. Seveda še posebej ponoči ko ne morm spat. Sem mal celulita na nogah fasala, ker sem zdaj v bolniški in sam ležim in tv gledam, al pa sedim za računalnikom, potem si pa morm kaj zraven privoščit a ne? Mojuser posted image me je začel klicat pomarančauser posted image

Midva sva že na nuhalni zvedla za spol in bo user posted image , tak da za punčko nisva kaj dosti študirala o imenih. Izbrala pa sva ime Nik. Potem na enem pregledu pri ginekologu se je spet videlo da bo fantek, zdaj pa ne več. Moj pa še zdaj ne vrjame čist, ker je slišal za nekaj primerov da so se že velikokrat zmotli. Midva pa že skoraj vse modro nabavlauser posted image . No če bo pa user posted image bi bila pa Tija ali Pija (mogoče tudi brez j-ja).

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
16.2.2009 13:07:16   
mery15031981
Ojla souser posted image !

no kar se tiče imen pa sva se midva nekako odločila takole:če bo user posted image bo zagotovo Lovro,če pa bo user posted image user posted image pa bo Tinkara,čeprav je mojemu zelo všeč tudi Patricija ampak upam da obvelja moje!!user posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
16.2.2009 15:14:13   
Janci F
Živjo,

jaz sem preživela moj prvi delovni dan po enem mesecu in moram priznati, da je bilo prav luštno bit nazaj med sodelavci.
Samo na žalost mi migrene na dajo miru. Sedaj ležim doma in čakam, da se toliko umiri glavobol, da bom lahko šla vsaj na sprehod.
Zunaj je tak lep sonček, da bi bilo ga škoda zamudit.

Še eno urco počitka je pred mano, potem pa pride možek domov in greva na en manjši sprehod po sončku.

Upam, da boste tudi ostale uspele iti na kakšen sprehod po sončku.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
16.2.2009 15:25:54   
bamoocham
Dober dan!!
user posted image

Evo doma iz morfologije v LJ.
Sem imela eno super fajno ginekologinjo (res same pohvale)!
Je vse vredu, veliko kot more biti. Edino srček se ni vredu videl zaradi čudne lege naše bebice in trebušne stene (pa tudi delno zaradi aparata), tako da morem it 2.3. spet v Lj, samo srček pogledat. Vse ostalo je ok.user posted image user posted image
Naša Neži si je dala obraz v dlani, pa se božala, kk je fajnauser posted image

Sem jo vprašala za spol, in ni videla, ker so bile nogice spet prekrižaneuser posted image tak, da bom k rmoji gin. verjela, da mamo punčkouser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
16.2.2009 15:52:52   
Janci F
Čestitam bamoocham za dobro opravljeno morfologijo.
Če ima user posted image  vedno nogice skupaj je verjetno res punca, saj fantje ponavadi niso tako sramežljivi. user posted image

Mene tudi počasi vedno bolj matra kaj bomo imeli, samo še dooobre 3 mesece in bomo izvedeli. user posted image

Pri nas je tako čudovito vreme, pa še ne piha tako kot je pretekle dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3885
16.2.2009 16:41:40   
španka
Tudi jaz spadam med junijke 2009 user posted image  Fantek bo!

PDP: 2.6.2009

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
16.2.2009 16:59:14   
Neža7
SAMO, DA VAM POVEM, DA JE GANTAR OD SOBOTE V PORODNIŠNICI LJUBLJANI. REKLA JE, DA SLABO KAŽE TRENUTNO user posted image user posted image user posted image

DRŽIMO PRSTI ZANJO IN MALO PIKICO, DA BOM ČIM DALJE NOTRI V TREBUŠČEKU...

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
16.2.2009 17:10:32   
majana79
Joj punce, dejmo pesti stisnit za gantar, da ji tokrat res uspe. user posted image user posted image user posted image

Pa ravno na njo sem mislila te dni... user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
16.2.2009 17:20:08   
lino
Tile so za Gantar! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda držim pesti.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
16.2.2009 17:23:25   
donna22
Joj, tudi jaz upam, da bo vse v redu ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
16.2.2009 17:24:08   
tinca84
user posted image Gantar mislimo nate in na tvoj zakladek!user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
16.2.2009 17:26:50   
tinca84
španka- pozdravljena med junijkami, imava na isti datum PDP in pri meni bo tudi fantekuser posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
16.2.2009 17:43:42   
Janci F
Držim pesti za Gantar in upam, da bo vse uredu in da bo user posted image  počakal še nekaj časa v trebuščku.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
16.2.2009 17:49:14   
bamoocham
Janci hvala za čestitke.

Gantar, držimo pesti!
Pikica naj še malo počakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
16.2.2009 18:22:22   
Hanuši
Te so za Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pikica vsi bi te radi spoznali, ampak bodi še malo na toplem pri mamici.

Držim pesti.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 16.2.2009 18:23:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3895
16.2.2009 18:51:07   
bjondi
Najprej za Gantar user posted image user posted image user posted image  in držim pesti...

July08-pri nas sicer čakamo drugega user posted image ,pa mi je tud mal čudn ,če bi imeli fantka,ko smo že tako navajeni na punčko...no ja ampak parček je pa fajn met user posted image ...mah bomo že tistega lulčka popedenal ,če ne bo imel lulike...naj bo presenečenje še naprej...

Mala_princeska-dobr da sem vidla,da sprašuješuser posted image ...

V H&M  v lj v BTC-ju jih majo po 10€ al celo po 9,90€ trenerka hlače ...ma sem jih took iskala pol so mel pa sam črne in sive na oddelku tekstila,no in mi ni dalo miru in sem šla še na spodnje perilo in so mel tam še tri barve user posted image ...

Jih imajo pa tudi v New Yorkerju za 12€ trenerka hlače sam mi niso sedle,ker sem med suhicami,mel so pa tud sam črne pa sive.
V Zari pa sem si kupila rjave trenerka hlače za 14€.

Drugače pa sem kavbojke dobila v Emporiumu na Benetonu za 15€,so ble znižane iz 53€,ker je lanska kolekcija,pol sem si pa še kapri kavbojke vzela iz lanske kolekcije za 14,90€...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
16.2.2009 18:53:20   
bjondi
Mala_princeska,kok pa je tvoja punčka stara?

bamoocham-user posted image  za morfologijo...jaz jo imam pa v petek,že odštevam...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
16.2.2009 19:15:23   
smrketa24
Gantar - držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
16.2.2009 19:22:32   
španka
Tinca84: A res? user posted image  Kje boš rodila? Mogoče bova skupaj v porodnišniciuser posted image

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
16.2.2009 19:32:11   
tinca84
Jaz bom v Celju, ti pa verjetno v Ljubljani a ne?

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kaj praznujete
Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!