|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
17.2.2009 10:19:55   
nborazem
Kvaaa bi zdele regrat s krompirjem in ocvirki, jaooo...al pa karkol k sem itak skos lačna.

Zredila sem se za 4 kg in še kr raste teža in sicer v 2 tednih 2 kg. Sej lačna sem pa tud skos.

Drgač pa sem že mela MF. moj g sam reče vseok, primerno, tko da nimam nobenih številkuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
17.2.2009 10:36:22   
smile30
punce, I am back
Bila je na obisku, in ni hotela domov. Sem bila že prav jezna nanjo. Zdaj sem še doma, ker se moram spočit. Od nje, ja gripe ja.
Hvala za lepe slike, ki so prebudile moj želodec. Zdaj bi že kar ornk malco lahko pojedla. Da se ne boste spet sekirale, normalno je, da se zdaj začnemo redit kar za 0.5kg/teden. Izjoristite to za slastne naminjami, kot prikazujejo to zgornje slike user posted image .

Jaz bi mogla met prejšnji teden G, pa ga imam zaradi tega obiska komaj naslednji teden. MF pa ???? Verjetno ga bom kar prej v živo pregeldalauser posted image .

Vidim da govorite o pijači ......jaz sem otroka naredila pod dozo visoko kontaminirane ruske vodke user posted image . Mat...r je pasala.

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
17.2.2009 10:53:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: smile30

Vidim da govorite o pijači ......jaz sem otroka naredila pod dozo visoko kontaminirane ruske vodke user posted image . Mat...r je pasala.

Sem vam rekla, same AAuser posted image user posted image user posted image user posted image

smile...welcome back!! MF bo pa verjetno kar drug teden....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 11:00:20 >

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
17.2.2009 11:02:51   
monty
jazzzi, mat...er kje si pa našla sliko od mojga??
user posted image
jap vem, da sem crazy, sej moj bo znoru včasih. moj reče, sicer v resnem hecu: "napij se ga, boš pozabila".  moram mal nehat skrbet glede vsega.

apetit, ojoj jaz mislim, da res ni tako težko se zredit za 30kg med user posted image . tko, da ko mi katera reče, da se bo ful pazla med nosečnostjo, ker je ful lepo če ima ženska samo trebušček, sicer pa je suha, ji rečem samo: POČAKAJ, DA BOŠ user posted image  PA SE BOVA POTEM POGOVARJALI!

jaz sicer ne vem sam 5+mam sigurn. user posted image

dejmo res mal heca in dobre volje, slabo itak samo še prerado pride!

Nekaj odlomkov iz šolskih  spisov ...

- V soboto je ata  zmagal na razstavi psov.
- Adam in  Eva sta živela v Parizu.
- Breskva  je kakor jabolko, samo s  tepihom naokrog.
- Če bi  jedli bolne krave, bi dobili  ISDN. 
- Jaz  nisem krščen, sem pa  cepljen.
- V  Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno,  nekateri pa vzamejo  denar.
-  Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih  otrok.
- Stric  je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z  dedkom.
- Moja  teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni  mogla dvigniti nad glavo. Prav tako  noge.
- Konji  so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav  tako.
- Biblija  se pri muslimanih imenuje  Kodak.
- Pri nas  imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje  monotonija.
- Pri nas  doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri  mami.
- Ne vem,  koliko let imam. To se stalno  spreminja.
- Zelo  sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal  ata.
-  Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni  slučaj.
- Krave  ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka.
- Črvi ne  grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj. 
- Psi  imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski  psi.
-  Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh  ni.
- Med  tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
17.2.2009 11:11:33   
jazzz27
monty...če se pa tako razkazujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ga ni težko falit...sam kater pa je tvoj?user posted image user posted image user posted image

Ko smo ravno pri šolskih spisih: od Matica!!

Odpravnine 

Pozdravljeni! Sem Matic in sem star osem let. V šoli smo dobili nalogo napisati prosti spis o tem, kaj bomo, ko bomo veliki. Ker je bil moj spis zelo všeč mojemu atiju, je rekel, naj napišem še to spremno besedo in da ga bomo poslali v revijo, da bodo vsi videli, kako sem pameten. Baje sem namreč napisal nekaj, česar se niti moj ati ne bi spomnil. No, spis je takšen: 

"Ko bom velik, si želim biti bogat. Revni ljudje imajo namreč vedno težave. Da bom obogatel, moram narediti tri stvari. Roditi se moram bogatim staršem, biti genij in se bogato poročiti. Bogatim sem se že rodil, za poroko ni problema - ker na bogate fante se tako in tako vse punce lepijo, glede genialnosti pa bom zdaj povedal, kaj bom delal, ko bom velik. Vsak dan gledam mojega atija, ki je že 20 let direktor. Gara ves dan in se muči in je na koncu z živci. Ata sošolca Nejca pa je tudi direktor, samo da ni vedno v isti firmi. V zadnjem letu so si zgradili hišo in njegov ati, čeprav ima manjšo redno plačo, vsako leto zasluži trikrat več kot moj ati, ker vsako leto dobi odpravnino. In to mi je veliko bolj všeč. Zato sam ne bom klasični direktor, ampak odpravninar. To je posebna služba, ki me že zdaj zelo zanima. Namreč, prve štiri mesece se uvajaš, nato štiri mesece delaš in nato štiri mesece počivaš, ker že veš, da te bodo zamenjali, in se več ne splača delati. Mislim, da bom tako zelo uspešen, in mislim tudi, da je ta spis za petko, ker odpravninar mora biti v prvi vrsti samozavesten."

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
17.2.2009 11:37:27   
smile30
ja ja kar tako naprej, da bomo vesele user posted image .
Sem sla dol pit. Pa sem se mimogrede tako nazrla mesa, krompirja in motovilca, da ce sem zelela ponovno vdihnit zrak, sem mogla 2 deci mišmaša ruknit. Zdaj pa grem malo lečt, ker mi tipke neprestno menjavajo položaje. Ajd

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
17.2.2009 11:38:04   
katrinka
a veste kaj - tok ste ma zdrazile s to hrano, da sem mami klicala in se najavila na kosilo, da me razvaja s hranouser posted image ...komi cakam da bo konec službe...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
17.2.2009 11:44:43   
donna22
Meni ste tudi lušte naredle ... Tak da grem na kaki kos tortice nekam user posted image

Sicer pa sem tudi jaz nekaj spila, preden sem zvedla, da sem user posted image ... Sploh zato, ker mi je 1. test itak pokazal negativno! Sem se najprej tudi sekirala, ampak je minilo.

Ella, hvala za odgovor ... Včasih me je strah poroda, potem drugič pa razmišljam, da bom že nekako, saj bo minilo. Še imam čas razmišlajt o tem user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
17.2.2009 11:47:29   
BOOMER
punce - ve ste super!

Kera spodbuda hehe kere fore. Ve pa sonček ste zakon!

hrana - kar mi date to pojem. V neomejenih količinah. In ker je gor slikca od regrata z jajci, grem zdele po reeegrat na tržnico!! user posted image user posted image

pijača - zanosila sem, ko sem se nehala sekirat pa kakega spila...2dni pred testom sva bla v Srbiji - ajde rakija - tako da, mislem da kaka kapljica ne škodje, mi pa kak martini še zmer nesramno diši......no bomo mal počakal (kak let???) - a proud member of AAP (a a PREGNANCY)user posted image user posted image user posted image - JOKE

tipčki - moj je tud tam nekje ko guni na slikci...pa nosečnost zdele mi kar pristoji...joj ko bi bauhi skoz bil tak srčkano velik pa oprsje te kapaciteteuser posted image user posted image user posted image user posted image Ful lep izgovor da si lahko ženstveno popolnjen - KONČNO SMO BABE RES PRAVE BABE (Z VELIKIM B!)

Dans ni dan za delat...bo jutr bolš..grem po opravkih...joj me razganja od dobre vole, a keri kej posodim?user posted image user posted image

Če bi vedla da je tko fajn, bi bla skoz noseča! ( ...samo od četrtga in šestga meseca...če bi šlo user posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 17.2.2009 11:50:19 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
17.2.2009 12:11:59   
jazzz27
mau me ebauser posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 12:14:58 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
17.2.2009 12:12:20   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ella, hvala za odgovor ... Včasih me je strah poroda, potem drugič pa razmišljam, da bom že nekako, saj bo minilo. Še imam čas razmišlajt o tem user posted image

donna...napij se ga!!!user posted image user posted image user posted image Mene dones tud razganja.
Proud member of AAPuser posted image user posted image user posted image user posted image

BOOMER. AAP....tale je pa svetovniuser posted image user posted image user posted image user posted image . Se pravi dva tipa že
vemo kam spadata....
šeeden je za oddat. Sem reveže po poti pobrrala

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
17.2.2009 12:12:31   
Belika
Ojla... evo tud jaz sem ravno skuhala, zdej pa čakam, da ostali pridejo da dam na mizo...

Vidim da vas razganja od energije. Mene pa prov nič. Sem vsa zaležana in nič se mi ne da. Stanovanje pa tako kot da je bomba padla. No 1.3. grem po dolgih 3 mescih in pol spet v službo. Mi je osebna včeraj hotela dati naprej na komisijo podaljšanje pa sem rekla da se bolje počutim in bi šla malo delati. Tako, da v pon. ga še G žegen pa bo konec mojega ležanja....
Jaz mislim, da sem tako lena ravno od tega ležanja in poležavanja in lenarjenja... tako da po eni strani komaj čakam službo... po drugi me je pa strah, da ne bo spet kakih živčnih vojen kot sem jih vajena...pa kar nelagodno mi je, ko so imele punce največ dela sem jaz doma ležala.... . Jaz upam, da razumejo in da niso preveč okoli šinfaleuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
17.2.2009 12:13:56   
donna22

donna...napij se ga!!!user posted image user posted image user posted image Mene dones tud razganja.
Proud member of AAPuser posted image user posted image user posted image user posted image

BOOMER. AAP....tale je pa svetovniuser posted image user posted image user posted image user posted image . Se pravi dva tipa že
vemo kam spadata....
šeeden je za oddat. Sem reveže po poti pobrrala

Hehe, kakšen predlog user posted image user posted image user posted image A se ga grema napit skupaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
17.2.2009 12:18:16   
jazzz27
Jaz se ga bom na poti v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image .....sam dokler smo anonimneuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
17.2.2009 12:18:54   
donna22

Jaz se ga bom na poti v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image .....sam dokler smo anonimneuser posted image

Dobra ideja user posted image Te me bo mogoče porod še zabaval user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
17.2.2009 12:21:12   
elevitka
JAZZZ27 punca je polna energije in prava nagajivka ... kaj si mi nardila z tole hrano UBIJAM ZA REGRAT user posted image  a mislite da se ga že da jesti ? hormoni delajo z polno paro, prekipevamo od energije. 

No po tistih drugih slikicah se mi je blagajna odprla in jezik ven padu ipa sem mogla malo sline brisat user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
17.2.2009 12:24:20   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ SE BOM ZADAVLA Z LEDENO KOCKO OD KRAŠA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
17.2.2009 12:25:35   
_ella_

Bommer pod tega se pa podpišem:
Če bi vedla da je tko fajn, bi bla skoz noseča! ( ...samo od četrtga in šestga meseca...če bi šlo user posted image )
[/quote]

Jazz27 dober da tega nis dirkt gor nalepla, to ni za mladoletneuser posted image user posted image

Mam pa tud še enga pokvarjenga:

Si Peterček da na tiča tetovirat ime svoje lubice Mandy. Ves happy gre v diskača in na javne WC sreča enga črnca in k ga un ven potegne se na tiču tudi vidi tetovirani črki W in Y.  
Peterček čist naspediran pa ga vpraša: A, a, a tvoji  ljubici je tud Wendy ime??  K me k stopi piše Wendy.
Pa se črnc zasmeji pa reče: >Neee, men k stopi piše Welcome to the Bahamas and have a nice day!!! 

Ej punce take ste mi všeč zdej!!!!

Ja tud jst sem ga pila še preden sem zvedla, da sem noseča. Pa ker pa ni??? 

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 17.2.2009 12:27:15 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
17.2.2009 12:28:12   
jazzz27

Dobra ideja user posted image Te me bo mogoče porod še zabaval user posted image

donnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna EA!!! Dajte mi pituser posted image user posted image user posted image user posted image  Sam se je treba vprašat, če nismo po alkoholu agresivne...bi znale kake partnerjeve kosti pokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

elevitka...seveda se ga da...jaz sem se ga že štirkrat letos najedla...ne vem če mi mal ne škodiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....a si že kupila slinčka, med drugim bi ti sedaj prišel pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
17.2.2009 12:37:22   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Bommer pod tega se pa podpišem:

Jazz27 dober da tega nis dirkt gor nalepla, to ni za mladoletneuser posted image user posted image

Mam pa tud še enga pokvarjenga:

Si Peterček da na tiča tetovirat ime svoje lubice Mandy. Ves happy gre v diskača in na javne WC sreča enga črnca in k ga un ven potegne se na tiču tudi vidi tetovirani črki W in Y.  
Peterček čist naspediran pa ga vpraša: A, a, a tvoji  ljubici je tud Wendy ime??  K me k stopi piše Wendy.
Pa se črnc zasmeji pa reče: >Neee, men k stopi piše Welcome to the Bahamas and have a nice day!!! 

Ej punce take ste mi všeč zdej!!!!

Ja tud jst sem ga pila še preden sem zvedla, da sem noseča. Pa ker pa ni??? 

user posted image user posted image user posted image user posted image tale je bil doberuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

slikca je pa za polnoletne, tako, da trebuh pokrit, ko jo odpreteuser posted image user posted image

Punce a se še spomnite tiste reklame:

NE MISLI NA:

user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 12:38:12 >

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
17.2.2009 12:56:24   
jazzz27
ok še mal stimulacije....a ste vse šle na takratkega?user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image kaj vse premore moje nosečniška pamet, no saj želodec bi tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
17.2.2009 12:59:41   
katrinka
za te jagode bi ubijala - mljskuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
17.2.2009 13:03:45   
jazzz27
Ok, zdaj pa dost, če ne boste hitr začele tipkat bom še kaj hujšega gor nalimala (če sploh še kaj hujšega obstajauser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bog nedaj da bi 100to stran zapacala...plis

user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 13:07:26 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
17.2.2009 13:03:52   
monty
hmmm, ne vem zdaj katerega naj označim za svojega, ta prvi gre poleti z mano na dopust, ta drugi mi ob nedeljah kuha kosilo, tretji pa me vsak torek (ko je kino dan) povabi v kino. sej veste kako je če imaš enega imaš vse, ker so itak vsi isti.user posted image

dobro šalo na stran. a veste jeste regrat? mene je strah, ker so to travniške rožce, da ne bi kaka muca kaj veliko okoli skakala. kolk dobro moraš zadevo oprat da je okej. jaz nikoli ne vem, pol pa solato perem ,da je še skoraj brez barve user posted image . strah je res gospod ni kaj, vsaj pri meni!

jaz bi osebno raje videla, da pol od vsega sploh ne bi vedela pa se ne bi obremenjevala kaj pa če....

uživajte!

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
17.2.2009 13:05:55   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

za te jagode bi ubijala - mljskuser posted image

jaz tudi..pa za češnje, pa za
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?