Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:23:18
|
|
|
|
sesil
|
ALja na orbitreku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:24:17
|
|
|
|
hijenca
|
Punce, a je možno, da ima drisko oz. bolj tekoče blato, ko dobiva zobke. Ena mi je enkrat razlagala, da je njena imela drisko, ko so ji zobki rastli. Videk ima sedaj že 3 dni bolj tekoče, pa 3-4 x na dan kaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:25:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a je možno, da ima drisko oz. bolj tekoče blato, ko dobiva zobke. Ena mi je enkrat razlagala, da je njena imela drisko, ko so ji zobki rastli. Videk ima sedaj že 3 dni bolj tekoče, pa 3-4 x na dan kaka. Je možno.Pri nas je imel Nejc pri dvojkicah drisko,posledično čisto rdečo ritko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:30:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a je možno, da ima drisko oz. bolj tekoče blato, ko dobiva zobke. Ena mi je enkrat razlagala, da je njena imela drisko, ko so ji zobki rastli. Videk ima sedaj že 3 dni bolj tekoče, pa 3-4 x na dan kaka. Je možno.Pri nas je imel Nejc pri dvojkicah drisko,posledično čisto rdečo ritko Moj ima tudi takoj rdečo ritko, kak 5 minut počakamo je že rdeča. HB, da je tako občutljiv na to, da se zbudi in joka, ko je pokakan, tudi ponoči se zbudi, če je pokakan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:33:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, jutri imam namen v vaše konce. upam da vas ne zamete Baje bo V del SLO hahaha! to ni smešno! mi smo ga celo zimo imeli too much, vi ste se pa martinčkal na soncu. Mal se mora obrnit Pri nas ga je tudi blo skoraj pol metra. Ja zadnjo rundo. Prej pa nič, mi pa na kubike Jaz res komaj čakam pomlad, da se bo minila možnost snega. Potem pa JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TO BI RADAAAAA!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:34:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, jutri imam namen v vaše konce. upam da vas ne zamete Baje bo V del SLO Ga bomo še v vaš konec malo naterali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:34:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ALja na orbitreku... Če ne leze gor, se pa s kolesom igra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:35:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:35:48
|
|
|
|
Anitka
|
Moj sonček pa spančka, mami bo na brzino eno juhco skuhala, nato pa šibava na potep. Vročine nimava, samo iz noska curlja tako, da mislim, da greva lahko malo naokrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:35:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a je možno, da ima drisko oz. bolj tekoče blato, ko dobiva zobke. Ena mi je enkrat razlagala, da je njena imela drisko, ko so ji zobki rastli. Videk ima sedaj že 3 dni bolj tekoče, pa 3-4 x na dan kaka. Je možno.Pri nas je imel Nejc pri dvojkicah drisko,posledično čisto rdečo ritko Moj ima tudi takoj rdečo ritko, kak 5 minut počakamo je že rdeča. HB, da je tako občutljiv na to, da se zbudi in joka, ko je pokakan, tudi ponoči se zbudi, če je pokakan. Naša ni nikoli imela probleme z vneto ritko, sedaj pa isto, bog ne daj da sfalim drekico, je vse rdeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:36:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, edinaos, Naty, katina, ****, jana81, aurora28, MARTINA25, narava in TamaraJ včeraj je minilo natanko 1 leto od našega prvega srečanja majčic na Vranskem. Kako čas beži................ Sem celo za 15 minut zadremala, tale nahod me tako zdeluje, nos mi bo odpadel Gregi še vedno pančka, grem nazaj pod odejo, samo po čaj sem si šla In vrgla uč še sem gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:37:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska tvoj jih vsaj praska, naša pa vse liže in med njenim omiljenimi stvermi so poleg lamelnih zaves tudi prsti na nogi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:39:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska tvoj jih vsaj praska, naša pa vse liže in med njenim omiljenimi stvermi so poleg lamelnih zaves tudi prsti na nogi Upam, da so redno umite, naš svoje pregloda ko je nagec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:40:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, edinaos, Naty, katina, ****, jana81, aurora28, MARTINA25, narava in TamaraJ včeraj je minilo natanko 1 leto od našega prvega srečanja majčic na Vranskem. Kako čas beži................ Sem celo za 15 minut zadremala, tale nahod me tako zdeluje, nos mi bo odpadel Gregi še vedno pančka, grem nazaj pod odejo, samo po čaj sem si šla In vrgla uč še sem gor s kremico za ritko maži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:44:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska tvoj jih vsaj praska, naša pa vse liže in med njenim omiljenimi stvermi so poleg lamelnih zaves tudi prsti na nogi Upam, da so redno umite, naš svoje pregloda ko je nagec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:49:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, jutri imam namen v vaše konce. upam da vas ne zamete Baje bo V del SLO hahaha! to ni smešno! mi smo ga celo zimo imeli too much, vi ste se pa martinčkal na soncu. Mal se mora obrnit Pri nas ga je tudi blo skoraj pol metra. Ja zadnjo rundo. Prej pa nič, mi pa na kubike Jaz res komaj čakam pomlad, da se bo minila možnost snega. jaaa, mi tudi!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 17.2.2009 11:51:03 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:55:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a je možno, da ima drisko oz. bolj tekoče blato, ko dobiva zobke. Ena mi je enkrat razlagala, da je njena imela drisko, ko so ji zobki rastli. Videk ima sedaj že 3 dni bolj tekoče, pa 3-4 x na dan kaka. Je možno.Pri nas je imel Nejc pri dvojkicah drisko,posledično čisto rdečo ritko Moj ima tudi takoj rdečo ritko, kak 5 minut počakamo je že rdeča. HB, da je tako občutljiv na to, da se zbudi in joka, ko je pokakan, tudi ponoči se zbudi, če je pokakan. Naša ni nikoli imela probleme z vneto ritko, sedaj pa isto, bog ne daj da sfalim drekico, je vse rdeč bojo zobki kmalu?
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 17.2.2009 11:56:16 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 11:58:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a je možno, da ima drisko oz. bolj tekoče blato, ko dobiva zobke. Ena mi je enkrat razlagala, da je njena imela drisko, ko so ji zobki rastli. Videk ima sedaj že 3 dni bolj tekoče, pa 3-4 x na dan kaka. Je možno.Pri nas je imel Nejc pri dvojkicah drisko,posledično čisto rdečo ritko Moj ima tudi takoj rdečo ritko, kak 5 minut počakamo je že rdeča. HB, da je tako občutljiv na to, da se zbudi in joka, ko je pokakan, tudi ponoči se zbudi, če je pokakan. Naša ni nikoli imela probleme z vneto ritko, sedaj pa isto, bog ne daj da sfalim drekico, je vse rdeč bojo zobki kmalu? Nič ni videti. Pomoje bom kar na enkrat vidla zobka tako, kot pri sinu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:00:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:05:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:07:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Suzy: vidim, da tudi ti hujšaš Kako ti gre in česa se poslužuješ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:08:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj. zakaj se pa reče mlečna?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:08:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Midva sma jedla ostanke od včeraj . A imaš Estrella kaki predpisani jedilnik???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.