|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 10:19:56   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo še mal mojga navihanca:

Sam, da neki tolčem pa je luštno:
user posted image

Veselje al poje?user posted image

user posted image

Tko se po postelji afnamuser posted image

user posted image

Nagajivi pogled

user posted image

K začnem se jezit delam čudne face

user posted image

Od jeze pokažem zobe

user posted image

Krasne fotke in krasen dečko! user posted image  user posted image  user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.2.2009 10:20:03   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska user posted image

user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.2.2009 10:20:11   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

aaaaaa, čestitke čveka! user posted image  user posted image  user posted image  , jaz pa še do 2000 ne morem prilest...user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.2.2009 10:20:17   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jaz pa zdej probavam slikat Filipa ko stoji in ko vidi digitalca je vsega konec že leti k men in odpira usta- pa kaj misli da je to tud za požretuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.2.2009 10:20:20   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, sam tolk se javim da povem da greva dons k jani in nejcu kofetkatuser posted image .
Lep danuser posted image

uživajte! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.2.2009 10:20:36   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere.user posted image Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s
Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufreuser posted image Iam jaz potem skoz počitniceuser posted image

Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se user posted image . Dobra si, jaz bi pop.....

Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamouser posted image

user posted image user posted image user posted image  za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri user posted image  in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je user posted image  v vipavi user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.2.2009 10:24:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image za 10000 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo super čvekica

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.2.2009 10:27:11   
Anonimen
Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa  celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je,  tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA user posted image mislim, da to naj bi bila jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.2.2009 10:28:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere.user posted image Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s
Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufreuser posted image Iam jaz potem skoz počitniceuser posted image

Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se user posted image . Dobra si, jaz bi pop.....

Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamouser posted image

user posted image user posted image user posted image  za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri user posted image  in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je user posted image  v vipavi user posted image

Hja, tašče so "takve i onakve" user posted image  
Z nekaterimi se res ne da... user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.2.2009 10:29:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Ponoči sem imela pohode do Maje in Jake. Nimam pojma kaj je v zraku. user posted image  Maja je ratala v parih dneh tako zahtevna, da se mi že malo user posted image . Če jo držim za roke že skoraj teče. Non-stop bi bila pri hrčkih in jih božala in .... V glavnem nimam niti 5 min miru. Čakam, da bo shodila, da bo lahko šla sama kamor bo hotela. Za madam ni tako dobro, če plazi, ker jo potem bolijo kolena ali kaj jaz vem kaj. Tudi na kolenih je hitra, če hoče, če ne pa se dere, da ji pomagam hodit. V glavnem z eno besedo pestro. Jaka je v takem času že sam hodil, njo pa zdaj čakam, da si bo madam kaj zmislila.

Trenutno stoji ob sedežni in poplesuje ob glasbi. user posted image  Stoji in z rito miga in nogicami. Mogla bi jo posnet. user posted image

Nimam pojma kje sem ostala, pa moja volja za vse je izginila. Če jo kdo najde naj mi jo prosim vrne. Poštenemu najditelju ponujam nagrado. user posted image

Grem zdaj malo za nazaj poškilit, ker se mi niti sanja ne kje sem ostala.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.2.2009 10:29:56   
Anitka

Videk spi, jaz pa se bom sedaj za kake pol urce poslovila, ker grem pilota od Tv matrat user posted image .

ČAVČI

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.2.2009 10:30:37   
Anitka

A se vam kaj lušta po

user posted image user posted image

A kar spakiram? Bi imela v pol ure za vse naštimano,če bi kdo rekel,če gremo na dopustuser posted image

user posted image user posted image user posted image Pa če bi bilo treba bi bilo tudi 20 minutk dovolj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.2.2009 10:31:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa  celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je, 
Saj bo minilo user posted image

tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA user posted image mislim, da to naj bi bila jazuser posted image
Verjetno res user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.2.2009 10:31:38   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.2.2009 10:32:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla,

mi je preveč za brat...sem slabo spala... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dežne prevleke proti vetru oporabit,...jaz to že dolgo prakticiram...pa sem že enkrat eni to svetovala tukaj user posted image

Škoda, da sem to že takrat spregledalauser posted image
Tak je če si dosti na burji, pa zraven sonček sveti...valda da ne sedimo noter user posted image ,ma krasno se obnese user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.2.2009 10:34:09   
Anitka

Jutro!

Ponoči sem imela pohode do Maje in Jake. Nimam pojma kaj je v zraku. user posted image  Maja je ratala v parih dneh tako zahtevna, da se mi že malo user posted image . Če jo držim za roke že skoraj teče. Non-stop bi bila pri hrčkih in jih božala in .... V glavnem nimam niti 5 min miru. Čakam, da bo shodila, da bo lahko šla sama kamor bo hotela. Za madam ni tako dobro, če plazi, ker jo potem bolijo kolena ali kaj jaz vem kaj. Tudi na kolenih je hitra, če hoče, če ne pa se dere, da ji pomagam hodit. V glavnem z eno besedo pestro. Jaka je v takem času že sam hodil, njo pa zdaj čakam, da si bo madam kaj zmislila.

Trenutno stoji ob sedežni in poplesuje ob glasbi. user posted image  Stoji in z rito miga in nogicami. Mogla bi jo posnet. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam pojma kje sem ostala, pa moja volja za vse je izginila. Če jo kdo najde naj mi jo prosim vrne. Poštenemu najditelju ponujam nagrado. user posted image

Že nesem na poštouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.2.2009 10:35:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

aaaaaa, čestitke čveka! user posted image  user posted image  user posted image  , jaz pa še do 2000 ne morem prilest...user posted image

Saj bouser posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.2.2009 10:36:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa  celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je,  tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA user posted image mislim, da to naj bi bila jazuser posted image

user posted image user posted image user posted image Gal tudi to govori ba ba ba ba

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.2.2009 10:38:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Hja, tašče so "takve i onakve" user posted image  
Z nekaterimi se res ne da... user posted image

V mojem primeru gre sicer res že za črni humor, ampak saj veste kako pravijo o podobsnoti pečenke in tašče - obe sta najboljši mrzli.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.2.2009 10:38:29   
hijenca
Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.2.2009 10:39:19   
Anitka

Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana.

Mami naslednjo rundo, ko zaspi pa ostani pri njem do bujenja.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.2.2009 10:40:10   
suzy85

Jutro!

jaaaa, mi bi jo rade vidle! user posted image user posted image

upam, da jo hitro najdeš! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.2.2009 10:40:56   
barbaw
Sem obupala z branjem 2 strani nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.2.2009 10:40:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

kje je pa naša šekica???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   šeka je pogosto ime za kravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.2.2009 10:41:01   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

hijenca, upam, da bo babica kmalu zdrava iz bolnice prišla user posted image user posted image user posted image user posted image Zate pa user posted image user posted image user posted image da boš boljše volje.

user posted image user posted image user posted image hvala.

Če ne bi imela RR-ja, bi bila že na dopustu v Hrastovcuuser posted image user posted image

Približno se mi sanja kje boste imeli hišo. Dobro poznam kraje okrog Hrastovca. Na dopust pa kar pozabi. Bomo ti kaj bolj pametnega zrihtali, če bo treba.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.