Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:01:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi suzy85: hvala za kofi super postrežba in izbira ni kaj! upam, da vas bom lahko tudi v živo kdaj takole pogostila!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:03:00
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:03:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:03:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Suzy hvala za kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:05:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva Opažam, da najina , ki sta zmeraj zelo dolgo spala, sedaj nagajata. Ti ti ti, Alja in Vid.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:06:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva Opažam, da najina , ki sta zmeraj zelo dolgo spala, sedaj nagajata. Ti ti ti, Alja in Vid. Verjetno zato ker sta brezzoba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:14:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer čvekice Enako čvekica. Kje si se skrivala cel dan? imela obisk, imela frizerja, šla na obisk, šla na pijačo, jutri pa ponovim vajo samo brez fruzerja Si ti bolje? Malo sem ja. Sem ti pa fauš, ker si imela super dan, jaz pa same negativne stvari doživljam danes. Moja babica je ponovno v bolnici O ti šment! Drži se punca in za tvojo babico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:14:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, jaz pa položnice kar v komoditeti lastnega doma plačujem In kako se je obnesel avto? Jaz isto, pa še ceneje je. Jaz imam net stik od sparkasse in so vse transakcije zastonj Pri NLB pa kar 0.65eu za položnico. Tudi dvig na kateremkoli bankomatu mi povrnejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:23:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva Opažam, da najina , ki sta zmeraj zelo dolgo spala, sedaj nagajata. Ti ti ti, Alja in Vid. Verjetno zato ker sta brezzoba Samo Vida full matrajo, ker si cele dneve čoha dlesni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:25:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Danes vam postrežen na moj način iz moje domače kuhinje, friški kavica, čajček, sadje, kruh in sirni namaz: Spanje je blo , sam se ne bom hvalila preveč, kr nč ne vem kaj me čaka nocoj za tiste ki ste slabo spali in k so bubani ( če je ker). Pa še mal za dobro voljo: - DARILO
Sosed je povabil Marjana na razstavo svojih slik. Ko ga je vodil skozi razstavno dvorano in mu razkazoval svoje umetnine, mu je med drugim pokazal tudi eno od slik in rekel: "Sklenil sem, da bom tole svojo zadnjo sliko poklonil kakšni ustanovi kot dobrodelno darilo." "Potem je pa najbolje, da jo podarite zvezi slepih in slabovidnih," mu je predlagal Marjan. - NAPIS
Napis na obrtnikovi delavnici: "Popravljam vse, kar ste naredili kot sam svoj mojster!" - SAMOKOLNICA
Poslovodja gradbišča je delavcu naročil naj nekje poišče samokolnico in mu jo pripelje. Po dolgem času poslovodja zagleda delavca ki pelje samokolnico naloženo v drugi samokolnici. "Zakaj si pa pripeljal dve, saj sem ti naročil samo eno?!" "Pa menda niste mislili, da jo bom nosil na ramenih?" - NI NA POSODO
V kupeju vlaka fantič neprestano smrka. Že vsega naveličana starka ga vpraša: "Fant, ali nimaš robca?" "Imam, ampak mamica mi je rekla, da ga ne smem nikomur posoditi."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:28:21
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo. Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna Špelin@...vožnja je bila Anitka...imaš lepo okroglo št. postov Upam,da je Gal spal ponoči,da mu ni preveč nosek nagajal Tiana..sem ravno nate mislila,kako vam gre doma in v službi,pa berem,da kar ok.. Ali katera ve,kje se Valentina skriva? Pa berem,da spet nekaj po kokosu diši ali se motim? Suzy...kakšne mamljive dobrote Tia in Lia... vse naj naj Hijenca... za pestro noč,pa super,da je prišel domov.A sta se pobotala? Estrella.. za zgodnje zbujanje.Vsaj ponoči imaš mir.jaz pri Tilnu to še nisem sprobala.A Andraž ti pa takole nagaja? No,samo da ni kaj hujšega za Naty in Žana,da že kočno ugotovijo,kaj ga matra Za vse,ki ste slabo spali ,za bolančkane pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:32:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nekaj vam pošiljam................... Škoda k sam po forumu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:32:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo. Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna Špelin@...vožnja je bila Anitka...imaš lepo okroglo št. postov Upam,da je Gal spal ponoči,da mu ni preveč nosek nagajal Tiana..sem ravno nate mislila,kako vam gre doma in v službi,pa berem,da kar ok.. Ali katera ve,kje se Valentina skriva? Pa berem,da spet nekaj po kokosu diši ali se motim? Suzy...kakšne mamljive dobrote Tia in Lia... vse naj naj Hijenca... za pestro noč,pa super,da je prišel domov.A sta se pobotala? Estrella.. za zgodnje zbujanje.Vsaj ponoči imaš mir.jaz pri Tilnu to še nisem sprobala.A Andraž ti pa takole nagaja? No,samo da ni kaj hujšega za Naty in Žana,da že kočno ugotovijo,kaj ga matra Za vse,ki ste slabo spali ,za bolančkane pa Ja , se zopet imama rada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:33:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nekaj vam pošiljam................... Škoda k sam po forumu joj,kako luštno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:34:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nekaj vam pošiljam................... Škoda k sam po forumu Jaz bi tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:34:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo. Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna Špelin@...vožnja je bila Anitka...imaš lepo okroglo št. postov Upam,da je Gal spal ponoči,da mu ni preveč nosek nagajal Tiana..sem ravno nate mislila,kako vam gre doma in v službi,pa berem,da kar ok.. Ali katera ve,kje se Valentina skriva? Pa berem,da spet nekaj po kokosu diši ali se motim? Suzy...kakšne mamljive dobrote Tia in Lia... vse naj naj Hijenca... za pestro noč,pa super,da je prišel domov.A sta se pobotala? Estrella.. za zgodnje zbujanje.Vsaj ponoči imaš mir.jaz pri Tilnu to še nisem sprobala.A Andraž ti pa takole nagaja? No,samo da ni kaj hujšega za Naty in Žana,da že kočno ugotovijo,kaj ga matra Za vse,ki ste slabo spali ,za bolančkane pa Ja , se zopet imama rada.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:35:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:35:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva ti, ti ati! to je pa res blo mal velik za tak mali želodček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:41:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo. naša po navadi spi na trebuščku oz. pol na boku, pol na trebuščku! Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna tudi jst najraje plačujem preko klika, ker mi ni v vrsti čakat. tak se pa po navadi čez vikend zraven spravim ali pa v poznih večernih urah, pa je plačano!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:43:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nekaj vam pošiljam................... Škoda k sam po forumu mmm. si mi nardila lušte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:44:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo. naša po navadi spi na trebuščku oz. pol na boku, pol na trebuščku! Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna tudi jst najraje plačujem preko klika, ker mi ni v vrsti čakat. tak se pa po navadi čez vikend zraven spravim ali pa v poznih večernih urah, pa je plačano! a pa rabiš kakšno potrdilo za plačevanje,če sem prav nekje zasledila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:46:37
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Mi smo malo slabše spali, ampak ok, naj mu bo (princu). Pač mu na vsake toliko pripada kakšna sitnobna noč Če bo prihodnjo noč dobro spal!!! Še od mene čestitke Tii in Lii ob obmesečnici Še kavico si vzamem in grem brat Aja, za vse "fejsbukarce": KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:48:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva matr so deci včasih pametni, a tko te Andraž nateguje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:49:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo malo slabše spali, ampak ok, naj mu bo (princu). Pač mu na vsake toliko pripada kakšna sitnobna noč Če bo prihodnjo noč dobro spal!!! Še od mene čestitke Tii in Lii ob obmesečnici Še kavico si vzamem in grem brat Aja, za vse "fejsbukarce": KLIK upam da se vsaj danes naspite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 8:49:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo še mal mojga navihanca: Sam, da neki tolčem pa je luštno: Veselje al poje? Tko se po postelji afnam Nagajivi pogled K začnem se jezit delam čudne face Od jeze pokažem zobe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.