Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:30:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Oh Nia je zdaj po eni uri mučenja in jokanja končno zaspala, sem ji dala žličko Calpola in jo je takoj zmanjkalo. Zdaj pa se še ji jaz pridružim, pa tudi že vleče na veliko . Upam da mi bo hitro zrihtal računalnik, tako da do nadaljnega sem odsotna. Bom ziher pol mela 100 strani za prebrat , v glavnem lepo čvekajte in lahko noč Nočko in čimprej se vrni čvekat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:32:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll P.S: Za vse tiste ki še niste tega doživel v živo! ja no ali pač? > lp > > > > Me zanima, kako ste sposobni vtakniti ključ pri dveh promilih? > > Vaja dela mojstra! :)))))) > > http://www.stiv.tub.dk > to bi blo treba kakemu decu nastavit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:32:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom počasi odpravila spat, še prej pa Operil v nos. Očitno je nahod "preskočil" z Gregca še name, ker imam nos kot tempirano bombo Mirno nočko vsem Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:33:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom počasi odpravila spat, še prej pa Operil v nos. Očitno je nahod "preskočil" z Gregca še name, ker imam nos kot tempirano bombo Mirno nočko vsem nočko jaz se tudi počasi odpravljam v ležeči položaj nočko vsem in nič zbujanja Enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:35:14
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem flaške pomila, sedaj pa grem jaz malo Tv gledat, potem pa spat. Lahko in mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:35:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer čvekice Čer, čer Naš Gal je pa danes mrknil že ob pol devetih. Samo imam občutek, da bo imel še eno rundo budnega stanja. Mu pa tako revčku teče in noska Pri nas je prehlad stagniral. Ne gre ne na bolje in ne na slabše. Sploh ne vem več kako naj mu pomagam , ker kar teče in teče. Samo čiščenje noska in pa Operil mu lahko daš. pa si mu dala kake kapljice v noska? Jst Vidku najprej oreng spucam nosek, pol mu dam kapljice Operil za otroke, če ne pa kr fiziološko not na kapam, pa vzglavje ma dvignjeno non stop. Fiziološko mu špricam. Jst mu pa s kapalko na kapljem al pa stisnem, včasih sm mu pa z palčko za nos ( gor sm fiziološko stislna, da je bla fajn mokra in je kr kapljalo iz nje) namazala, pa se mi zdi da kr posuši. Jaz mu kar zlijem v nos. Imam to nivejino fiziološko in špricam 100 na uro. Mali se pa dere, ker je tako občutljiv na nos, pa v usta mu ne morem pogledat oz. otipat za zobki. Ja, ja vem kok je to, naš je tud občutljiv, tuli k jeshar. Od Nivee pa še nism probala, pa mi je soseda rekla da je super, k je svojmu sinu nakapala v nosek je čez čas tmal oreng kihnu in je šlo gnojno vn in je blo neki časa mir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:36:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice Za Žana in Naty Zdaj se pa skočim pod tuš in ne vem, ali bom še kaj likala ali se bom zleknila na kavč...bom premislila pod tušem Pa kaj je tem zdravnikom Pri znankinem sinu so sedaj pri 7 letih odkrili alergijo na mlečne izdelke in gluten. Ko je imel velikokrat drisko, pa so skoz govorili, da je viroza, sedaj pa vidijo, da ni viroza. Strokovnjaki Ja, pri sinu moje prijateljice so tudi ugotovili alergijo na mleko in mlečne izdelke, jajca... šele pri 4 letih, prej pa ga je dušilo (še na urgenci in v bolnici zaradi tega), pa hude trebušne krče je bošček imel ..strokovnjaki ful ja hijenca in Anitka vidve pa imata zelo lepa poklica. Jaz pa z mojim nisem niti malo zadovoljna...to sem šla študirat, ker praktično v otroštvu in mladosti nisem imela kaj veliko izbire, pa tudi največ zaradi staršev sem šla na ekonomijo. Mogoče pa, ko otroci zrastejo me prime in se vpišem še na kakšen faks Tiana, sem zelo vesela zate, da ti je zalaufalo v novi službi, pa da tvoj mali Erazem ostane priden in ti pusti spati še naprej, da boš imela več energije čez dan Pa za Gala Likanje za danes odpade, grem v horizontalo. nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:37:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll P.S: Za vse tiste ki še niste tega doživel v živo! ja no ali pač? > lp > > > > Me zanima, kako ste sposobni vtakniti ključ pri dveh promilih? > > Vaja dela mojstra! :)))))) > > http://www.stiv.tub.dk > Tu pijan zraven rataš. Nisem trofla pri 2 promilih Verjele al pa ne men je v 2. ratal pr 2 promilih. Znat je treba (joke)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:38:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice Za Žana in Naty Zdaj se pa skočim pod tuš in ne vem, ali bom še kaj likala ali se bom zleknila na kavč...bom premislila pod tušem Pa kaj je tem zdravnikom Pri znankinem sinu so sedaj pri 7 letih odkrili alergijo na mlečne izdelke in gluten. Ko je imel velikokrat drisko, pa so skoz govorili, da je viroza, sedaj pa vidijo, da ni viroza. Strokovnjaki Ja, pri sinu moje prijateljice so tudi ugotovili alergijo na mleko in mlečne izdelke, jajca... šele pri 4 letih, prej pa ga je dušilo (še na urgenci in v bolnici zaradi tega), pa hude trebušne krče je bošček imel ..strokovnjaki ful ja hijenca in Anitka vidve pa imata zelo lepa poklica. Jaz pa z mojim nisem niti malo zadovoljna...to sem šla študirat, ker praktično v otroštvu in mladosti nisem imela kaj veliko izbire, pa tudi največ zaradi staršev sem šla na ekonomijo. Mogoče pa, ko otroci zrastejo me prime in se vpišem še na kakšen faks Tiana, sem zelo vesela zate, da ti je zalaufalo v novi službi, pa da tvoj mali Erazem ostane priden in ti pusti spati še naprej, da boš imela več energije čez dan Pa za Gala Likanje za danes odpade, grem v horizontalo. nočko Lahko, mirno,...noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:39:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, še tole sem pozabila oddati. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal se je zbudil in zdaj v dnevni raziskuje atijevo prazno denarnico. Gaaaaaaal, spaaaaaaaaaaaaaat Še kar ne uboga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:40:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Isto kot jaz . Da nisve slučajno bili kje še sošolki ? Pa skoraj isti letnik sma. Samo ni mi znan priimek. Sicer na medicinski težje, ker sem hodila v Rakičan (MS), na faksu pa sva se morda kaj srečevali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:42:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem flaške pomila, sedaj pa grem jaz malo Tv gledat, potem pa spat. Lahko in mirno nočko vsem Enako tudi vam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:43:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca in Anitka vidve pa imata zelo lepa poklica. Jaz pa z mojim nisem niti malo zadovoljna...to sem šla študirat, ker praktično v otroštvu in mladosti nisem imela kaj veliko izbire, pa tudi največ zaradi staršev sem šla na ekonomijo. Mogoče pa, ko otroci zrastejo me prime in se vpišem še na kakšen faks Nikoli ni prepozno Tiana, sem zelo vesela zate, da ti je zalaufalo v novi službi, pa da tvoj mali Erazem ostane priden in ti pusti spati še naprej, da boš imela več energije čez dan Pa za Gala Hvala Likanje za danes odpade, grem v horizontalo. nočko Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:46:03
|
|
|
|
Anitka
|
Greva tudi midva z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:46:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem flaške pomila, sedaj pa grem jaz malo Tv gledat, potem pa spat. Lahko in mirno nočko vsem Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:48:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Greva tudi midva z Galom Dns sm pa jst za akcijo pa ste že vse šle? Nočko, pa upam da se boste tud pr vas naspali in bo mirna noč bla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 22:56:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nč, grem pa še jst. Grem tko sladko pančkat k moj Videk tuki na slikci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 7:15:30
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 7:23:38
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 7:36:09
|
|
|
|
suzy85
|
kaj še vse spite?! so se vas končno vaši usmilili in malo potegnili jutranje spanje? midve sva spale do jutra brez zbujanj! še ko je blo treba vstat sem jo komi zbudla! je pa zdle spet jokala, ko sem jo varuški dala! upam, da se čim prej navadi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 7:44:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kaj še vse spite?! so se vas končno vaši usmilili in malo potegnili jutranje spanje? midve sva spale do jutra brez zbujanj! še ko je blo treba vstat sem jo komi zbudla! je pa zdle spet jokala, ko sem jo varuški dala! upam, da se čim prej navadi! ne jaz sem že pokonc in pijem kofi Filip pa še spi sam mislim, da bo kmalu pokonci , jaz tud upam, da se čimprej navadi varuške pol jo boš ti tud lažje pustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 7:44:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 7:45:44
|
|
|
|
mafi
|
suzy85: hvala za kofi super postrežba in izbira
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.