|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 8:50:13   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro!

Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo.
naša po navadi spi na trebuščku oz. pol na boku, pol na trebuščku! user posted image user posted image

Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako naprednauser posted image  

tudi jst najraje plačujem preko klika, ker mi ni v vrsti čakat. tak se pa po navadi čez vikend zraven spravim ali pa v poznih večernih urah, pa je plačano!

a pa rabiš kakšno potrdilo za plačevanje,če sem prav nekje zasledila?

jaz pa kar prek trajnika sej jutri me bo pa dol vrgl ko mi odbije položniceuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.2.2009 8:51:08   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Nekaj vam pošiljam...................

user posted image

Škoda k sam po forumuuser posted image

iiiiiii kok je dobruser posted image user posted image , čokolada bi mi pa sedlauser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.2.2009 8:51:18   
hijenca

Evo še mal mojga navihanca:

Sam, da neki tolčem pa je luštno:
user posted image

Veselje al poje?user posted image

user posted image

Tko se po postelji afnamuser posted image

user posted image

Nagajivi pogled

user posted image

K začnem se jezit delam čudne face

user posted image

Od jeze pokažem zobe

user posted image

Kako je prisrčen. Pa zobke sončiuser posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.2.2009 8:52:05   
mafi

user posted image

user posted image

user posted image

Nagajivi pogled

user posted image

user posted image

Od jeze pokažem zobe

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.2.2009 8:52:37   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

user posted image

user posted image

Nagajivi pogled

user posted image

user posted image

Od jeze pokažem zobe

user posted image

Kako je prisrčen. Pa zobke sončiuser posted image .

Moj Vid ima tudi tak rdeč body.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.2.2009 8:53:42   
mafi
jaz pa zdej probavam slikat Filipa ko stoji in ko vidi digitalca je vsega konec že leti k men in odpira usta- pa kaj misli da je to tud za požretuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.2.2009 8:57:04   
Anitka
user posted image

Dobro jutro čveke,

noč za nami je spet ena težjih zaradi Galovega polnega noska. Upam, da bom čez dan lahko kaj nadoknadila.

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.2.2009 8:57:07   
suzy85

Dobro jutro!

Spanje je bilo super.Tilen se je enkrat ponoči zvalil k meni in se stiskal ter spal na trebuščku,kar se mu še ni zgodilo.
naša po navadi spi na trebuščku oz. pol na boku, pol na trebuščku! user posted image user posted image

Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako naprednauser posted image  

tudi jst najraje plačujem preko klika, ker mi ni v vrsti čakat. tak se pa po navadi čez vikend zraven spravim ali pa v poznih večernih urah, pa je plačano!

greš na banko in izpolniš obrazec za klik. pol pa po pošti in mailu dobiš gesla in se prijaviš in prevzameš certifikat. kasneje se vedno prijavljaš le s svojim geslom.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.2.2009 8:57:11   
špelin@

Dobro jutro!

Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj user posted image domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.2.2009 8:57:34   
špelin@

kaj še vse spite?! so se vas končno vaši user posted image  usmilili in malo potegnili jutranje spanje? user posted image
midve sva spale do jutra brez zbujanj! user posted image  še ko je blo treba vstat sem jo komi zbudla! user posted image  je pa zdle spet jokala, ko sem jo varuški dala! user posted image  upam, da se čim prej navadi!

Saj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.2.2009 8:57:43   
špelin@

Dobro jutro!

Priden user posted image user posted image

Mene stane 27 centov na položnico. Plačujem pa malo morje položnic, ker na tak način plačujem tudi za mami in staro mamo. Se krepko splača.

Špelin@...vožnja je bila user posted image

Anitka...imaš lepo okroglo št. postovuser posted image Upam,da je Gal spal ponoči,da mu ni preveč nosek nagajal

Tiana..sem ravno nate mislila,kako vam gre doma in v službi,pa berem,da kar ok..

Ali katera ve,kje se Valentina skriva?
valentina2006, javi se!!! user posted image

Pa berem,da spet nekaj po kokosu diši ali se motim?user posted image

Suzy...kakšne mamljive dobrote user posted image

Tia in Lia... vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca...user posted image user posted image  za pestro noč,pa super,da je user posted image  prišel domov.A sta se pobotala?

Estrella..user posted image user posted image  za zgodnje zbujanje.Vsaj ponoči imaš mir.jaz pri Tilnu to še nisem sprobala.A Andraž ti pa takole nagaja? No,samo da ni kaj hujšega

user posted image user posted image user posted image   za Naty in Žana,da že kočno ugotovijo,kaj ga matra

Za vse,ki ste slabo spali user posted image user posted image user posted image ,za bolančkane pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.2.2009 8:57:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jutro!

Naša frača že spet 6.40huser posted image user posted image user posted image Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje.
Ups user posted image  Alja je vstala ob isti uri kot Gregi...

Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali user posted image je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankaluser posted image user posted image
Kako znajo user posted image

mafi, madonca, Filip pridno spi user posted image

Srčekgirll, ful posrečene fotke user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.2.2009 8:58:20   
Anitka
TIA IN LIA

vse najboljše

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.2.2009 8:59:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
noč za nami je spet ena težjih zaradi Galovega polnega noska. Upam, da bom čez dan lahko kaj nadoknadila.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.2.2009 8:59:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jaz pa zdej probavam slikat Filipa ko stoji in ko vidi digitalca je vsega konec že leti k men in odpira usta- pa kaj misli da je to tud za požretuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.2.2009 9:00:13   
Anitka

Dobro jutro!

Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj user posted image domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.

Mene bi kap, če bi me dragi tako "presenetil" s svojim prihodom. Upam, da si boš čez dan lahko kaj odpočila.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.2.2009 9:01:03   
tilči

Dobro jutro!

jaz pa kar prek trajnika sej jutri me bo pa dol vrgl ko mi odbije položniceuser posted image

Jz imam tudi vglavnem preko trajnika,le vrtec,mobitel in siol grem na pošto plačat

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.2.2009 9:01:03   
Anitka

Jutro!

Naša frača že spet 6.40huser posted image user posted image user posted image Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali user posted image je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankaluser posted image user posted image

Ej ti lump mali.

LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image

Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtivauser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.2.2009 9:01:40   
Anitka

Jutro!

LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image

Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtivauser posted image

Opažam, da najina user posted image , ki sta zmeraj zelo dolgo spala, sedaj nagajata. Ti ti ti, Alja in Vid.

Verjetno zato ker sta brezzobauser posted image

Ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.2.2009 9:01:52   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.2.2009 9:02:29   
tilči

Dobro jutro!

greš na banko in izpolniš obrazec za klik. pol pa po pošti in mailu dobiš gesla in se prijaviš in prevzameš certifikat. kasneje se vedno prijavljaš le s svojim geslom.

hvalauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.2.2009 9:03:00   
Anitka

Danes vam postrežen na moj način iz moje domače kuhinje, friški kavica, čajček, sadje, kruh in sirni namaz:
user posted image

O user posted image user posted image user posted image user posted image
Spanje je blo user posted image , sam se ne bom hvalila preveč, kr nč ne vem kaj me čaka nocojuser posted image

Super in upam, da se bo nadaljevalo tudi nocoj.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.2.2009 9:03:53   
tilči

user posted image

user posted image

user posted image

Nagajivi pogled

user posted image

user posted image

Od jeze pokažem zobe

user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.2.2009 9:04:17   
Anonimen
Dobro jutro, sam tolk se javim da povem da greva dons k jani in nejcu kofetkatuser posted image .
Lep danuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.2.2009 9:04:42   
Anitka
Anitka...imaš lepo okroglo št. postovuser posted image Upam,da je Gal spal ponoči,da mu ni preveč nosek nagajal

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja po kokosu pa res nekaj sumljivo smrdi. user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 17.2.2009 9:10:37 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.