Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:09:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK EVO to je Šimuni avtokamp ni slab, samo meni je še vedno Straško Nr.1
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:12:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj pa za prvomajske kaj planirate? kam boste šle pa poleti na dopust kolk daleč? za prvomajske planiram Stuttgart.... obisk pri bratrancu in sestrični + to... http://www.stuttgarter-fruehlingsfest.de/index.php?id=330 poleti... straško...zdaj še samo al v prikolico al v mobilno kučico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:19:53
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Počas bi mogla rezervirat kakšen kamp. Vsako leto namreč vlečemo prikolico na morje za teden, dva, tri... kakor nam pač je in letos bi rada en kamp, kjer je na oz. pri plaži dovolj sence, v kampu dovolj sence in solidna plaža (da lahko sediš v plitvini in normalno prideš v vodo)... Kakšen predlog? Grebišče na Hvaru mi bomo šli, razen če se naujo do takrat Slovenci pa Hrvati med sabo pobil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:22:07
|
|
|
|
lana luna
|
men je pa moj bošček mali čist zbolu kašla revčka ful, pa nosek ma zabasan. ampak hvalabogu vročine nima in upam da je ne dobi. zdj pa 3 dni bolj da ne hodva ven tko da sva dons ceu dan u postli čepeli. je mami tut mal taka se zbudila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:24:29
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj pa za prvomajske kaj planirate? kam boste šle pa poleti na dopust kolk daleč? sej pomojem ni panike kolk deleč greš. sej probaš jit ponoči, da otroček večino poti prespi. pa še vroče ni. mi bomo sigurno tko naredli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:25:07
|
|
|
|
lana luna
|
kaj zdej a ste se vse mene ustrašla da nobena več ne piše pol pa kr grem... pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:30:40
|
|
|
|
meta21
|
Ne, nismo se ustrašle...jest mal po kampih čekiram....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:30:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
men je pa moj bošček mali čist zbolu kak pa to?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:31:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK aja pa znam neki po nemško hauptman na galendri tepihe klofa A ni to slovensko? Saraya, pomagaj! Ti zdaj obvladaš!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:31:52
|
|
|
|
arabela*
|
meta,me smo prestavile srečanje,tak da če ti znese,se nam pridruži v četrtek ob 11
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:32:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna kaj zdej a ste se vse mene ustrašla da nobena več ne piše pol pa kr grem... pa pa Itak...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:33:37
|
|
|
|
arabela*
|
grem prison break zjat..... nočka......... M spi.............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:37:08
|
|
|
|
gold fish
|
jaz sem še tu.... ..zgleda edina ...kaj me briga to sem šla malo iskat, pa še kaj druga.... http://www.tierwelt-herberstein.at/ je ful zanimivo za ...ne še za naše sept. ...pol malo kasneje.....je ful živali z vsega sveta, pa komentarji ob dol. urah so v slo...., majo recimo hranjenje dol. živali in komentarje zraven ... ....pa ful sprehajalnih poti, pa poleg živali se da videt tud tiste stare zadevščine, grad, grajske vrtove, življenje takrat....vse tak nalušten način prikazano ........ ...skratka cel dan maš kaj za gledat in za počet......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:45:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta,me smo prestavile srečanje,tak da če ti znese,se nam pridruži v četrtek ob 11 To mate najbrž vse mb-mamice. To je mal preveč zame, ker nobene ne poznam razen vas 3 al 4, kolikor vas je na septembrkah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:48:09
|
|
|
|
tia
|
Čer, še malo pa pade 4 del,dajte punce čvekat,ali pa seznam lepit
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:49:45
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta,me smo prestavile srečanje,tak da če ti znese,se nam pridruži v četrtek ob 11 To mate najbrž vse mb-mamice. To je mal preveč zame, ker nobene ne poznam razen vas 3 al 4, kolikor vas je na septembrkah. kako fanj da se dobite na čveku ,jaz pa nimam nobene septemberke iz mojga konca
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:51:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia kako fanj da se dobite na čveku ,jaz pa nimam nobene septemberke iz mojga konca s katerega konca pa si?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:52:33
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft men je pa moj bošček mali čist zbolu kak pa to? ne vem al se je nalezla kej od očija, al pa jo je mami preveč po vetru vlačila upam da se kmal pocajta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:52:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta,me smo prestavile srečanje,tak da če ti znese,se nam pridruži v četrtek ob 11 To mate najbrž vse mb-mamice. To je mal preveč zame, ker nobene ne poznam razen vas 3 al 4, kolikor vas je na septembrkah. kako fanj da se dobite na čveku ,jaz pa nimam nobene septemberke iz mojga konca A nisi ti iz MS?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:53:26
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta,me smo prestavile srečanje,tak da če ti znese,se nam pridruži v četrtek ob 11 To mate najbrž vse mb-mamice. To je mal preveč zame, ker nobene ne poznam razen vas 3 al 4, kolikor vas je na septembrkah. a dej dej... to pa zate res ne bi smel bit problem k si tko zgovorna, pa taka faca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:54:14
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta,me smo prestavile srečanje,tak da če ti znese,se nam pridruži v četrtek ob 11 To mate najbrž vse mb-mamice. To je mal preveč zame, ker nobene ne poznam razen vas 3 al 4, kolikor vas je na septembrkah. kako fanj da se dobite na čveku ,jaz pa nimam nobene septemberke iz mojga konca A nisi ti iz MS? ja iz okolice
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:54:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ne vem al se je nalezla kej od očija, al pa jo je mami preveč po vetru vlačila upam da se kmal pocajta tudi naša se je danes tako sumljivo obnašala...jokala...pa spančkat ni mogla... upam, da je ne kaj lovi! lana luna, vi pa se čimprej pocajtajte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:56:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A nisi ti iz MS? ja iz okolice Zdaj ne vem, kaj misliš z okolico, ampak petra1978 je iz Ljutomera, kar ni tako zelo daleč. Najbrž mam jaz dlje iz Ormoža do MB!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:57:03
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A nisi ti iz MS? ja iz okolice tia, mi smo pa nameravali kaj v moravske skočit zdaj pozimi...ampak kar nekaj odlagamo, ker se mi zdi še premajhna. a si tam kje blizu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:58:48
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A nisi ti iz MS? ja iz okolice Zdaj ne vem, kaj misliš z okolico, ampak petra1978 je iz Ljutomera, kar ni tako zelo daleč. Najbrž mam jaz dlje iz Ormoža do MB! dobrih 10 km iz MS proti Radgoni,tako da nevem kako hitro priletiš v Lotmerk misli ,da prej kot pa v MB iz Ormoža ,ali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?