Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:15:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft vredu,hvala,vse znalauser posted image user posted image Sarayaaaaaaaaaaaaa...... bravooooooooooo nemščinauser posted image Ajne švajne kaput.... haha... to je vse, kar znam.... sem vedla, da sem nekaj pozabla komentirat.... Bravo Saraya! Tale tvoja švajne pa zdej že mal štinken, glede na to kolk cajta je že kaput
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:16:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...danes sem vozila testnega max-a.......mi je všeč ... ..zdaj pa še edina dilema ...al bencinca al pa dizla .... Hm.... jaz sem vseeno spet vzela dizla, čeprav naredim samo 20000 km na leto... če bi hotla bencinca bi mogla vzet močnejši motor, da bi se lahko primerjal.... pol je pa vzdrževanje dražje, pa bi bila na istem, kot če dam že v štartu več.... se mi zdi.. A ni glih kontra Da moraš za diesla vzet močnejši motor? Ma ne, sej ne vem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:19:18
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa jutri stiskam pesti za dve nosečki, ki sta mi ful blizu in obe gresta na 1. pregled po . Pa obe sta meli en kup težav, da sta prišli do magičnih pluskov... joj, sem še bolj neučakana, kot sem bla zase
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:20:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tale tvoja švajne pa zdej že mal štinken, glede na to kolk cajta je že kaputuser posted image user posted image user posted image Je mučo štinken, ja... cvaj banditen po koruzi laufen...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:23:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Meta, samo tebi bi rada nekaj napisala: če se boš odpravila v sredo v MB, bi bila res vesela, če prideš že dopoldan . Jaz grem popoldan namreč v službo, bi pa te res rada spoznala. Pa še : dajte se pred posvetovalnico pri meni oglasit Al pa se kje dobimo, skupaj z meto OK, zdaj pa lahko noč. Članki kličejo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:24:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
A ni glih kontrauser posted image Da moraš za diesla vzet močnejši motor? Ma ne, sej ne vem... Ma meni je en frend rekel.... da nej vzemem spet dizla, če ne, da se bom pritoževala, da nikamor ne potegne... če bi vzela bencinca 1,9 se pa to takoj pozna na cestni taksi in menda tudi zavarovanju...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:25:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še : dajte se pred posvetovalnico pri meni oglasit Al pa se kje dobimo, skupaj z meto ob kolkih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:27:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A ni glih kontrauser posted image Da moraš za diesla vzet močnejši motor? Ma ne, sej ne vem... Ma meni je en frend rekel.... da nej vzemem spet dizla, če ne, da se bom pritoževala, da nikamor ne potegne... če bi vzela bencinca 1,9 se pa to takoj pozna na cestni taksi in menda tudi zavarovanju... bencinc 1,9 ....mislim, da ga ni ...cestnina, pa ostalo je pa isto do razreda 1,8...pol je pa razlika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:30:40
|
|
|
|
Marsy
|
mlade mamice imajo na forumu o svojih dojenčkih resne debate o avtomobilih...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:36:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy mlade mamice imajo na forumu o svojih dojenčkih resne debate o avtomobilih...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:37:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še : dajte se pred posvetovalnico pri meni oglasit Al pa se kje dobimo, skupaj z meto ob kolkih Jaz bi bla lahko ob 10h (ali kasneje) v MB, bo to ok?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:38:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy mlade mamice imajo na forumu o svojih dojenčkih resne debate o avtomobilih... To še ni nič, zdaj se začnemo praskat po mednožju in rezultate s fizbalskih tekem komentirat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:39:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
bencinc 1,9user posted image ....mislim, da ga niuser posted image Itak, da ga ni.....1,6 je ali pa 2.0.... no vsaj senik, za druge zdej ne vem....ma imam v glavi dizle pa sem se mal zmotla.. ....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:44:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tale tvoja švajne pa zdej že mal štinken, glede na to kolk cajta je že kaputuser posted image user posted image user posted image Je mučo štinken, ja... cvaj banditen po koruzi laufen... Niks gut, karuza kaput
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:50:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tale tvoja švajne pa zdej že mal štinken, glede na to kolk cajta je že kaputuser posted image user posted image user posted image Je mučo štinken, ja... cvaj banditen po koruzi laufen... Niks gut, karuza kaput Jst še tolk ne znam po nemško
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:50:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:51:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
aja pa znam neki po nemško hauptman na galendri tepihe klofa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:55:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK aja pa znam neki po nemško hauptman na galendri tepihe klofa A ni to slovensko? Saraya, pomagaj! Ti zdaj obvladaš!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:58:17
|
|
|
|
meta21
|
Počas bi mogla rezervirat kakšen kamp. Vsako leto namreč vlečemo prikolico na morje za teden, dva, tri... kakor nam pač je in letos bi rada en kamp, kjer je na oz. pri plaži dovolj sence, v kampu dovolj sence in solidna plaža (da lahko sediš v plitvini in normalno prideš v vodo)... Kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:01:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Počas bi mogla rezervirat kakšen kamp. Vsako leto namreč vlečemo prikolico na morje za teden, dva, tri... kakor nam pač je in letos bi rada en kamp, kjer je na oz. pri plaži dovolj sence, v kampu dovolj sence in solidna plaža (da lahko sediš v plitvini in normalno prideš v vodo)... Kakšen predlog? ja Šimuni na Pagu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:01:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK aja pa znam neki po nemško hauptman na galendri tepihe klofa A ni to slovensko? Saraya, pomagaj! Ti zdaj obvladaš! Saraya, prevedi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:02:58
|
|
|
|
RAČKAPK
|
EVO to je Šimuni avtokamp
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 16.2.2009 22:03:22 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:06:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj pa za prvomajske kaj planirate? kam boste šle pa poleti na dopust kolk daleč?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:08:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dober večer dober večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 22:09:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
uspavat marijo mogoče pridem nazaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?