Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 14:16:05
|
|
|
|
tecnobica
|
Samo nekje sem prebrala, da pri PCO tudi dovolj velika jajčeca ne počijo. In jaz imam PCO.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 20:40:30
|
|
|
|
miska73
|
Kje je pa moja neelika? Nič se ni javila danes. Kje se potepaš? Kaj pa poročilo za RR?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 21:52:32
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kje je pa moja neelika? Nič se ni javila danes. Kje se potepaš? Kaj pa poročilo za RR? Pokorno javljam, da sem za danes zgubila boj, saj ni - ne v levem ne v desnem jajčniku vodilnega folikla. V obeh jajčnikih samo več manjših. Ampak jaz ne bom vrgla puške v koruzo, vojne še zdaleč ni konec.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 21:54:47
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kje je pa moja neelika? Nič se ni javila danes. Kje se potepaš? Kaj pa poročilo za RR? Pokorno javljam, da sem za danes zgubila boj, saj ni - ne v levem ne v desnem jajčniku vodilnega folikla. V obeh jajčnikih samo več manjših. Ampak jaz ne bom vrgla puške v koruzo, vojne še zdaleč ni konec. Kaj to pomeni, da ste že kar prekinili ciklus? Ali imaš še kak kontrolni UZ?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 21:56:15
|
|
|
|
Fargesia
|
neela, kaj te stimulira poleg tegale?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 21:59:19
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kje je pa moja neelika? Nič se ni javila danes. Kje se potepaš? Kaj pa poročilo za RR? Pokorno javljam, da sem za danes zgubila boj, saj ni - ne v levem ne v desnem jajčniku vodilnega folikla. V obeh jajčnikih samo več manjših. Ampak jaz ne bom vrgla puške v koruzo, vojne še zdaleč ni konec. Kaj to pomeni, da ste že kar prekinili ciklus? Ali imaš še kak kontrolni UZ? v pon imam naslednji UZ. Je rekel Fargijin dr. V, da kaj takega - da so folikli bolj 'zaspani' - pri pco-ju ni nič posebnega. S. Renata pa je rekla, da se bo pr naslednjem uz odločilo - če bo kakšen potegnil naprej bo ok, če ne pa prekinitev postopka. Jaz VEM, da bomo šli naprej.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 21:59:52
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neela, kaj te stimulira poleg tegale? ma ja....očitno mi to manjka.....to je moje PIVO!...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 21:59:57
|
|
|
|
miska73
|
neela lej kaj vse jst dobim... samo da mi lepo rastejo folikli http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3804313 ... in nadaljnje strani... a si ti ziher, da ne rabiš kake podobne stimulacije
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:01:03
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 neela lej kaj vse jst dobim... samo da mi lepo rastejo folikli http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3804313 ... in nadaljnje strani... a si ti ziher, da ne rabiš kake podobne stimulacije ona ma fajno stimulacijo doma!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:02:29
|
|
|
|
neela
|
miška, saj sem ti že rekla, da imam jaz tako stimulacijo doma...ne bom ti šla v zelje....tisti sladoled pa je pravi bingo...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:02:47
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 neela lej kaj vse jst dobim... samo da mi lepo rastejo folikli http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3804313 ... in nadaljnje strani... a si ti ziher, da ne rabiš kake podobne stimulacije ona ma fajno stimulacijo doma! Pa sej jo imam jst tudi... ampak tole ni navaden ciklus, ampak stimuliran ciklus...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:03:14
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 neela lej kaj vse jst dobim... samo da mi lepo rastejo folikli http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3804313 ... in nadaljnje strani... a si ti ziher, da ne rabiš kake podobne stimulacije ona ma fajno stimulacijo doma! nimaš kaj....s Fargi sva čisto na isti frekvenci....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:03:48
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 neela lej kaj vse jst dobim... samo da mi lepo rastejo folikli http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3804313 ... in nadaljnje strani... a si ti ziher, da ne rabiš kake podobne stimulacije ona ma fajno stimulacijo doma! Pa sej jo imam jst tudi... ampak tole ni navaden ciklus, ampak stimuliran ciklus... ja kako? a naj še njega malo špiknem???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:15:17
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 neela lej kaj vse jst dobim... samo da mi lepo rastejo folikli http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3804313 ... in nadaljnje strani... a si ti ziher, da ne rabiš kake podobne stimulacije ona ma fajno stimulacijo doma! Pa sej jo imam jst tudi... ampak tole ni navaden ciklus, ampak stimuliran ciklus... ja kako? a naj še njega malo špiknem???
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.2.2009 22:26:28
|
|
|
|
miska73
|
Stimulacija padla... Zdaj še tudi tista v iglah. Grem zdej spat, da bom jutri dobro zgledala za Farginega Dr.V-ja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 10:13:14
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, kako kaj špikarke, klomifenke,... Vidim, da folikli rastejo, pa malo manj rastejo. Kot si rekla neela, bitka izgubljena, a vojna bo dobljena. Fargi, a lahko tisto stimulacijo za neelo ša malo jaz vzamem. Se mi kar sline cedijo. miška, kako si danes opravila? tecnobica, pri PCO folikli ne počijo. Je pa tako, da vsak foliklel v sebi nima celico, je lahko tudi prazen. Pri meni je to težava, da so ponavadi folikli prazni. Pri 1.IVF so bili vsi prazni, pri 2.IVF pa jih je imelo !7# celice (jajčeca), pa še to od 5 le 2 toliko močni, da sta se oplodili. A za naju je bilo to dovolj, ker rezultat je pa bil. ja jačka in pivo so pa za boljšo rast foliklov.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 12:01:26
|
|
|
|
miska73
|
Evo, sem nazaj iz LJ. Folikli so lepi, veliki in jih je dovolj. A morajo še malo zrasti. Jutri se grem spet pokazat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 12:10:07
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo, sem nazaj iz LJ. Folikli so lepi, veliki in jih je dovolj. A morajo še malo zrasti. Jutri se grem spet pokazat. Super. Boš prava kokoška. Pa zdaj, ko so lepo počasi rastli, bodo tudi celice lepe, boš videla.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 12:58:52
|
|
|
|
miska73
|
Lučkec lubek, tebi pa čestitke za podaljšanje bolniške. Ja, res upam, da bodo tudi celice lepe kot so zdaj folikli. Še mal stimulacije danes... pa bo
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 13:22:40
|
|
|
|
mausikaa
|
pozdravljene punce, se vam pridružujem v vašem kotičku, danes je prvi dan , od 5-9 dne me pa čaka K. kako ste ve kaj z kontrolami? vas spremljajo vsak ciklus?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 13:38:26
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa pozdravljene punce, se vam pridružujem v vašem kotičku, danes je prvi dan , od 5-9 dne me pa čaka K. kako ste ve kaj z kontrolami? vas spremljajo vsak ciklus? Da ne boš presenečena... Tle gor se mal šverca več nas, ki smo ex-klomifenke... Ko sem jst bila na K, me je moja G spremljala vsak mesec z UZ. Imela sem pa kontrolo enkrat na mesec med 12-14 dnem ciklusa. Je pa tko, da kakšen bolj zavzet G ti bo naredil več UZ-jev v nekajdnevnih razmikih. Na žalost se pa najde veliko takšnih, ki dajo tablete za 3 mesece z izjavo, da se vidimo čez 3 mesece, če še ne boste noseči.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 14:36:20
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa pozdravljene punce, se vam pridružujem v vašem kotičku, danes je prvi dan , od 5-9 dne me pa čaka K. kako ste ve kaj z kontrolami? vas spremljajo vsak ciklus? Dobrodošla med nami. In naj vama čim prej uspe. Jaz sem K jedla 2x po 3 cikluse (vmes je bio eno leto in laparo). Pri prvem jemanju K me G ni spremljal z UZ, v drugo p šele v 3.ciklusu na 12 dan. Ja tu pa je moj G res zatajil. Čeprav za vse ostalo pa je super. miška, ja hvala za čestitke. Sem bila res kar malo presenečena, da so mi podaljšali do 9.4., čeprav se mi je obetalo do 27.3. Zgleda komisija ni ubogala mjega zdravnika ampak bolj G.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 17:05:32
|
|
|
|
neela
|
miška, čestitke! Ta Fargijin dr. V pa je res fant od fare, a??? A misliš, da bo jutri pa že 'komanda' za finale??? lučka, z veseljem ti prepustim mojo stimulacijo....khm....tisto miškino - da ne bo pomote... mausikaa, pozdravljena! Držim pesti, da je za vaju K 'the one' in da boš čimprej srečka !
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 18:55:30
|
|
|
|
miska73
|
Neelek upam, da ti je tale stimulacija ali bi raje morda
< Sporočilo je popravil miska73 -- 14.2.2009 18:56:38 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.2.2009 20:34:54
|
|
|
|
neela
|
opaaa miška, to pa gate trgaaa!!!!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......