Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:34:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo se spet malo nasončali,no,vsaj Tilen se je ,midva z Nejcem sva pa nogomet igrala.Tilen in spita,Nejc je pri tašči,jaz sem pa prej zaplenila ta nov avto in šla na testno vožnjo . Ne daleč,samo položnice plačat kakega sta pa vzela? Hyundai coupeja važička Jaz ne,saj se vozim s karavanom no pol si pa še večja važička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:35:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo danes sprobali homeopatske kroglice proti krčem in se je danes ukakal že 3x brez da bi se napenjal in jokal .Sedaj ne vem,ali je to od kroglic,ali pa se mu je spet prebava uredila,ker je že ponoči prdel,kar sedaj že dolgo časa ni počel za prebavo. Kaj je mel Tilen probleme z sračkanjem??? Po bolezni je začel jesti večjo količino hrane in očitno ni mogel vse predelati,ga je precej matralo in napenjalo.Sedaj je spet prišel na svojo težo in zgleda,da se mu je tudi prebava že uredila Saj kolikor poje,ni nič čudnega,da ga potem zvija.Njegova količina hrane zadostuje za dva sam da se je uredilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:36:09
|
|
|
|
mafi
|
men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:36:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat. Vidva se pa ogromno kregata. Najin hobi. Tak bom rekla, trenutno sem bomba ki tiktaka, psihično na višku in me vse, čisto vse spravi do . Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po . Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji. Verjemi mi, da ti bo lažje, ko bo Vid v vrtcu ti pa v službi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:53:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:57:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej kaj , a bove mele žurke, men je zanč tko Filip rogovili do 23.30 , pa sem jaz kao misla kok ma že super režim, sedaj nekaj dni pa spet kar neki vse kontra , evo sedaj še štimam Marka za v posteljo in ko bo že v horizontali bo Filip v vertikali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 18:59:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat. Vidva se pa ogromno kregata. Najin hobi. Tak bom rekla, trenutno sem bomba ki tiktaka, psihično na višku in me vse, čisto vse spravi do . Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po . Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji. Verjemi mi, da ti bo lažje, ko bo Vid v vrtcu ti pa v službi. Saj to me najbolj uničuje, ko sem doma kot butl. Se mi zdi, da sem vsak dan bolj uničena, spala pa nisem že dva dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:02:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej kaj , a bove mele žurke, men je zanč tko Filip rogovili do 23.30 , pa sem jaz kao misla kok ma že super režim, sedaj nekaj dni pa spet kar neki vse kontra , evo sedaj še štimam Marka za v posteljo in ko bo že v horizontali bo Filip v vertikali mi se tud ponavad takle čas že rihtamo, kopamo,in ne vem kaj je danes da tolk spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:04:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej kaj , a bove mele žurke, men je zanč tko Filip rogovili do 23.30 , pa sem jaz kao misla kok ma že super režim, sedaj nekaj dni pa spet kar neki vse kontra , evo sedaj še štimam Marka za v posteljo in ko bo že v horizontali bo Filip v vertikali mi se tud ponavad takle čas že rihtamo, kopamo,in ne vem kaj je danes da tolk spi Jaz sem ga šla kar zbudit- a sem zleht mama , a Nejc še spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:08:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej kaj , a bove mele žurke, men je zanč tko Filip rogovili do 23.30 , pa sem jaz kao misla kok ma že super režim, sedaj nekaj dni pa spet kar neki vse kontra , evo sedaj še štimam Marka za v posteljo in ko bo že v horizontali bo Filip v vertikali mi se tud ponavad takle čas že rihtamo, kopamo,in ne vem kaj je danes da tolk spi Jaz sem ga šla kar zbudit- a sem zleht mama , a Nejc še spi nejc se je pa zbudil ko sem stisnala tipko send
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:18:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej kaj , a bove mele žurke, men je zanč tko Filip rogovili do 23.30 , pa sem jaz kao misla kok ma že super režim, sedaj nekaj dni pa spet kar neki vse kontra , evo sedaj še štimam Marka za v posteljo in ko bo že v horizontali bo Filip v vertikali mi se tud ponavad takle čas že rihtamo, kopamo,in ne vem kaj je danes da tolk spi Jaz sem ga šla kar zbudit- a sem zleht mama , a Nejc še spi nejc se je pa zbudil ko sem stisnala tipko send
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:27:26
|
|
|
|
mafi
|
a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:45:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej Jaz pa ne pustim svojih otrok več spat tako pozno. Jih kar zbudim, če je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:45:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Saj to me najbolj uničuje, ko sem doma kot butl. Se mi zdi, da sem vsak dan bolj uničena, spala pa nisem že dva dni. Tudi mene ubijajo tele 4 stene. Kdaj boš imela čas za kavo, da te malo ven izbezam???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:46:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:47:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej Jaz pa ne pustim svojih otrok več spat tako pozno. Jih kar zbudim, če je treba. jst se pa držim tega, da ga ne zbujam če ni potrebno, ker potem baje ne spijo več mirno. Sicer se pa redko zgodi, da tako pozno spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:48:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. ja tako je na vasi ..midva greva vseeno ven, če ne piha premočno in če je plus, tud zdej ko je prehlajen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:52:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip zdej spi že ene 40 min pol bom mela pa spet hajko Ja hvala enako, Nejc spi že od 17.30, se je ob 18.20 zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa mu dam čaj in zaspi naprej Jaz pa ne pustim svojih otrok več spat tako pozno. Jih kar zbudim, če je treba. jst se pa držim tega, da ga ne zbujam če ni potrebno, ker potem baje ne spijo več mirno. Sicer se pa redko zgodi, da tako pozno spi. Prvič slišim. Jaz nisem imela nikoli problemov, če sem katerega zbudila. HB mi jih ni ttreba pogosto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:56:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. evo jaz pa mam zdej MArk je že v postelji a ta mali klinac se skoz plazi k njemu in ga v temi kao kliče uuuuuu , če mu pa zaprem vrata se pa začne dvigovat in tovčt po njih pol pa jok za po.pi.z.d.i.t
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 19:58:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. ja tako je na vasi ..midva greva vseeno ven, če ne piha premočno in če je plus, tud zdej ko je prehlajen. mi tud. zanč sem eno vidla ko je imela uno prevleko čez za dež- pametna idea
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 20:00:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. ja tako je na vasi ..midva greva vseeno ven, če ne piha premočno in če je plus, tud zdej ko je prehlajen. mi tud. zanč sem eno vidla ko je imela uno prevleko čez za dež- pametna idea Jaz si jo lahko iz Nemčije naročim, ker sem bila pametna in je nisem z vozičkom naročila. Pri nas pa nisem nikjer našla univerzalne, pa vem, da so jih včasih imeli ko dreka, danes pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 20:00:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. evo jaz pa mam zdej MArk je že v postelji a ta mali klinac se skoz plazi k njemu in ga v temi kao kliče uuuuuu , če mu pa zaprem vrata se pa začne dvigovat in tovčt po njih pol pa jok za po.pi.z.d.i.t Tvoj je tak ko Maja. Ne more brez bratca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 20:02:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. ja tako je na vasi ..midva greva vseeno ven, če ne piha premočno in če je plus, tud zdej ko je prehlajen. mi tud. zanč sem eno vidla ko je imela uno prevleko čez za dež- pametna idea Jaz si jo lahko iz Nemčije naročim, ker sem bila pametna in je nisem z vozičkom naročila. Pri nas pa nisem nikjer našla univerzalne, pa vem, da so jih včasih imeli ko dreka, danes pa ne. sej jaz jo tud še nisem nabavila, glede na to da se ne mara vozit v vozičku, ampak sem jih zanč glih gledala v Mullerju ampak ne vem če so bile univerzalne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 20:03:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. evo jaz pa mam zdej MArk je že v postelji a ta mali klinac se skoz plazi k njemu in ga v temi kao kliče uuuuuu , če mu pa zaprem vrata se pa začne dvigovat in tovčt po njih pol pa jok za po.pi.z.d.i.t Tvoj je tak ko Maja. Ne more brez bratca. ja pa še Mark ga je full vesel, a ko se igra zapre vrata in Filipu ne pusti noter da mu slučajno nebi poslinil igrač
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 20:04:06
|
|
|
|
mafi
|
zakaj če vpišem majski mi sploh ne flikne 14dela , a dozdej mi je fliknil vse dele sam 14 ni nikjer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.