barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama kaj vse kopate in rihtate otroke za spat . Kje so pa barbaw, estrella, špelin@, Anitka, ss..............., no tally ma dragega doma Tukaj. Sem Majo rihtala. Kako je ta otrok obupen ratal. Stat, hodit, vstajat, samo sedet ne. Če sem doma ni tako hudo, ker jo lahko pustim, drugače pa je joj. Pa še ven ne morem z njo, ker pri nas tako piha kot pri norcih. To je pa slaba stran tega, da smo zunaj mesta in to na ravnini. ja tako je na vasi ..midva greva vseeno ven, če ne piha premočno in če je plus, tud zdej ko je prehlajen. mi tud. zanč sem eno vidla ko je imela uno prevleko čez za dež- pametna idea Jaz si jo lahko iz Nemčije naročim, ker sem bila pametna in je nisem z vozičkom naročila. Pri nas pa nisem nikjer našla univerzalne, pa vem, da so jih včasih imeli ko dreka, danes pa ne. sej jaz jo tud še nisem nabavila, glede na to da se ne mara vozit v vozičku, ampak sem jih zanč glih gledala v Mullerju ampak ne vem če so bile univerzalne V Muellerju imajo univerzalne dežne prevleke. Jaz jo imam že od samega začetke. Pa je super. Jej, ko bi to prej vedela. Mi je ta Muller tako od roke. jaz sem jo kupila v rutarju, malo manj za cca 9€ in je super To pa imam bližje. Bom šla pogledat. V Muellerju je dosti bolj poceni, mislim, da sem dala 4 €, je pa res, da pa je odročen. Zato jaz tudi ne hodim več veliko v Muellerja. Če plačam bencin in pakirnino sem na istem. Če bi prej vprašala bi si jo lahko v četrek kupila, ker sem šla mimo.