|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
13.2.2009 22:56:15   
pumpkin23
Mi smo bli na tehtanju en teden preden smo dopolnili 2 mesca in smo tehtali 4050g in bli veliki 56cm. Grem pa cez kake 14 dni spet na tehtanje ker smo zdej en teden samo na dojenju. Prej sem si se crpala svoje mleko in mu ga dajala po flaski.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.2.2009 23:26:43   
Anonimen
Čer!

Dons je bil pa prav en lep dan ... no če mi ga odločba iz csd-ja nebi malo pokvarila ... kake so vam kaj zračunali otroške doklade? Jaz študentka, ki ima eno bogo štipendijo pa predlani sem v povprečju še kakih 300€ prek študenta zaslužila, moj pa sp-jovec, ki zasluži tolk da se iz meseca v mesec preživimo, pa sem dbila 29€ ... kar neki user posted image .

Martka, zate in za malo pikico user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej vse vredu!

Neži je pa danes komaj ob pol 11ih zaspala ... user posted image ... sploh se ne somnim več, kdaj je rabla nazadnje toliko časa, da je zaspala ... bogica moja mala.

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.2.2009 7:46:07   
CIPRESA
Otika mi2 sva pri Žigu dobivala le 18 eur na mesec. pa sem bila jaz na zavodu, mož pa z malo boljšo plačo (ne idealno)user posted image Tako da si lahko kljub malim dokladom kar veselauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.2.2009 9:32:42   
Detece
No midva pa dobiva 46 eur dodatka. Meni se pa zdi to žalostno, da sva oba redno zaposlena s celodnevnimi delavniki (od 8h do 5h ali še dlje), pa padeva v tako visoki rang. Tako da...
Lep vikend vam želim. Jaz sem ga full vesela, ker je ati doma.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.2.2009 9:35:25   
CIPRESA
Detece tudi mi2 imava sedaj več dodatka ker imava 2 otroka, tam nekje okrog 50 eur, prej pri enem pa sva imela samo 18user posted image , pa sem sedaj zaposlena tudi jaz z minimalno plačo pa taka cifrauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.2.2009 11:27:31   
martka
a veste kaj?

gaja je spala v enem kosu od 22.30 do 7.30!
sem mislila, da ne vidim prav, ko sem se zbudila!!
zdaj pa ze od takrat malo podrema 10-15 minut, pa je budna slabo uro, se malo priklopi, spet zadrema in tako že ves čas.
samo da ji nosek prehudo ne nagaja!
privoščite si veliiikooo sončka!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
14.2.2009 11:33:38   
martka
aja, iz csd...
ne vem kaj je z njimi... a so si vsi diplomo na tržnici kupli, al kaj ??

še preden sem rodila sem se z delavko pogovarjala, da bo pupa verjetno Ana... no, pa je Gaja! nesla sem ji rojstni list, kjer je seveda Gaja.... in ona meni ureja zdravstveno kartico (en mesec!) in dobim domov kartico za- ne boste verjele- za Ano!!! mislim, kako?!? pa saj rabi uradne podatke, al ne? zakaj sem ji rojstni list dajala???
tu mač!!
se grem v ponedeljek mal ujezit! kaj si naj s tisto kartico pomagam???

otr. dodatki pa... ah, škoda besed!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.2.2009 11:50:52   
martka
ja, valentinovo...moj dragi je rekel, da je zanj vsak dan valentinovo.
zavoljo tega datuma, bo danes generalno klet pospravil in nov avto mi je šel naročit!
(datum čist slučajno sovpada, da ne boste mislile, da taka darila dobivam...user posted image )
čakala bom pa nanj 45dniuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.2.2009 14:21:14   
petruscha
En lep valentinov pozdravček!!

moj user posted image je končno domauser posted image user posted image user posted image , tako da bomo sedaj 3 tedne non-stop skupaj (bo koristil očetovski dopust) in se bomo skupaj cartali. Danes smo šli prvič skupaj na sprehod- in je bilo prav lepo.

Glede teže vam sporočim 20.2., ko imava z user posted image tehtanje v posvetovalnici- jih ima pa verjetno nekaj čez 5kg in tudi na cm je moral že spet pridobiti, ker mu cotike niso več prav, tako da greva z mojim vponedeljek v Celje v šoping.

Vsak čas se bo moj user posted image zbudil iz popoldanskega počitka- spanja, tako da se zaenkrat poslavljam.............user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
14.2.2009 15:34:02   
arupnik3
živjo še malo čveka od mene
no 10.2.sva šle v posvetovalnico in mala je imela 5120g in 58,5cm  kar lepo napredujemo kot tudi vsi mali nadebudneži
sem pa pravkar izvedela novico da sta se v naši vasi danes rodila dva mala srčka in da imata še dve rok ta teden tko da otrok je zmeraj le več pa tudi kamorkoli grem vidim kakšno nosečo a ni to lepouser posted image user posted image user posted image
no naša se kr že konkretno obrača iz boka na drug bok tko na trebušček še ne vendar ji ne manjka dosti mislim da bomo skozi lovile te male štručke po hiši ko se bodo začeli malo plazit kajne?
no sej po mojem ste vse zunaj mi smo tudi bili zdaj se je pa sonček skril smo prišli pa noter
lepo se imejte

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.2.2009 15:39:52   
tinca123
Nujno rabim mnenje, zdi se mi namreč da izgubljam mleko!
Moj mali samo joka - in to med dojenjem - noče sesat oz. malo sesa in potem začne jokat. Če probam je še vedno mleko, torej teče, ampak noče jesti. Trudim se da bi čim več sesal, vendar mislim, da si ne delam usluge. Pri vsem tem matranju samo nepravilno sesa in poje veliko zraka (spet ima več krčkov). Dodala sem formulo in je popil 30 ml. Ali je to veliko?
Prosim za kak nasvet!
Hvala.

Prišel je naš sonček!!

Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.2.2009 15:50:46   
petruscha
Tud meni se je podobno dogajalo nekaj tednov nazaj in sem mislila, da nimam dovolj mleka in seuser posted image zato jezi in joka... to je trajalo kakšen dan, nato pa je bilo vse ok. Jaz sem imela manj mleka verjetno zaradi stresa,.. in 30 ml ni nič, ker tudi moj user posted image ni nikoli več spil kot toliko AM (dala sem mu ga 3- krat), zato mu ga nisem več dajala, saj očitno ni bil lačen in je dobil dovolj pri meni, kljub temu da je imel tiste svoje dni repenčenja ob dojenju.
Ti ga kar lepo doji in vse bo ok, pa ne pozabi piti dovolj tekočine....

S temi krči pa je tako (saj jaz opažam pri svojemuser posted image ), kakšen dan nič, spet drugi dan krči,...so bogeci mali ampak tudi to bo minilo,..... mal več jih takrat pocrkljajmo pa bo vse ok.

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
14.2.2009 16:52:53   
pumpkin23
Tudi moj se meni vsake toliko repenci na joski, potem zaspi in ko hocva kupcka podirat se dere na ves glas, ker je se lacen. Najraje ponoci in potem jaz zgubljam zivce in zaupanje v svoje mleko. Tako da sem si sedaj omislila tehtnico da ga malo prekontroliram kok kej spije pri meni.
Vcasih se mi zdi da se je treba iti igro kdo je bolj trmast, jaz ali on. Zaenkrat zmagujem jaz, samo ne vem za kok casauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.2.2009 17:21:03   
katja_p
Valentinov pozudravček tud od mene!

Sem imela dans čistilno akcijo po hiši: sesanje, pomivanje, čišlenje kopalnic ... uf ... zdaj morm pa še pod tuš.

Tamala pa kr spi user posted image  Mi je čist čudno, čeprav je najbrž običajno, da velik spijo taki malčki. Se naje, pa zaspi za kako urco, pol je mal budna, spet je in spi ... Se mi zdi, da ene 14 dni nazaj ni tk lepo in velik spala.

Nosek ji še vedno nagaj vsako jutro. Pa fiziološka nč ne pomaga velik in tista pumpica. Sm dans naročila Baby vac, ker so je kr hvaljen na forumih. A ga katera ima?

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
14.2.2009 17:22:07   
katja_p
Tehtnica: sem ravno prejle vidla na spletni strani in Pikapoke, da imajo Brevijevo tehtnico in mi zgleda kar fajn natančna.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.2.2009 17:47:41   
uršula83
Js mam Baby Vac pa je res zakon. Vn potegne take zadeve (čeprou recimo zgleda nos čist) da me je prvič šok zadeu, sm mislla de je še kej druzga vn potegl, take količine so ble. Res supr stvar pa še ni drago. Js priporočam usem.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.2.2009 17:50:53   
katja_p
Lej ga user posted image  ... mislim, da sm včeri že menstro fasala user posted image user posted image user posted image
Pa sm misla, da bo tole dlje cajta trajalo ... sicer sm skoz mela še nel izcedek, temno rumene do rjave barve, včeri je bla pa kri, tk da skor ni dvoma! joooojjj!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.2.2009 19:14:28   
petruscha
Kaj naj rečem glede menstre: 5 tednov čišča, potlej en teden nič in v ponedeljek menstra... in naj še kdo reče, če dojiš ne dobiš menstre- evo meneuser posted image user posted image user posted image . Pa naj bi bila menstra manj močna- pa ja de,.. teče kot da bi pipo odpirala.
Pa sem mislila, da bom imela za nekaj mesecev mir z vložki- pa ja de...user posted image user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.2.2009 19:25:37   
tasa.m
Oj,

mi smo pa ta teden kar izkoristili, smo bili vsak dan po tri ure vzunaj, jaz sem si zdaj kupila mulerjeve plenice in se mi zdijo kar vredu, so pa res bolj debele, ampak za doma bodo, drugače imam pa še mulerjeve pamperske za ponoči, pa če kam gremo. Bom pa probala še hoferjeve.
Mene je tudi obiskala mestra zaradi tabletk, baje ko jih začneš jemat se ti po sedmih dneh pojavi, ampak čisto v blagi obliki.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.2.2009 20:05:14   
YOZIKA

tinca123- jaz resnično mislim, da ne izgubljaš mleka, saj če si do sedaj polno dojila, mleko ne more kar tako izginit "čez noč". To bi res mogla doživet že zelo hud stres (nesreča, smrt,..). 30 ml se meni res ne zdi dosti. Sicer pa mleko tudi sproti nastaja, tako da več bo otrok sesal, več mleka nastane (saj veš tisto ponudba-povpraševanje).  Drugače sem pa tudi jaz imela pred nekaj tedni pomisleke o tem, da imam premalo mleka, pa me je svetovalka za dojenje prepričala o nasprotnem. Enkrat sem že prilepla ta link, pa ga bom danes še enkrat, če nisi prebrala, pa bi te zanimalo. http://med.over.net/forum5/read.php?94,5247562

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.2.2009 22:29:00   
blackcoffee
uršula83:

Js mam Baby Vac pa je res zakon. Vn potegne take zadeve (čeprou recimo zgleda nos čist) da me je prvič šok zadeu, sm mislla de je še kej druzga vn potegl, take količine so ble. Res supr stvar pa še ni drago. Js priporočam usem.

ma kaj vem..  jaz ga zaenkrat nimam kr nima težav z noskom. tu in tam kihne in prileze kak bicikl ven. to pa je tud vse. pa mu nosek očistim z bebipalčko, kadar  ne morem s prsti ven dobit 'ropotije'. user posted image

sem pa pomislila na to, da imamo najbrž tudi mi kaj v nosu, četudi normalno dihamo in ni nič videti. ne vem, če je pametno VSE - ven potegnit. ne vem. user posted image  

drgač vse ok. danes je spal čez dan le pol ure. sva šla v mesto na potep. zdaj je od 20h, ko se je najedel, koma. upam, da bo do 02h mir.
aja,  ponoči mi je začel dlje spati jemo na 4 ali 5 ur! user posted image
sem blažena!

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.2.2009 22:32:55   
blackcoffee
aja.. se menite o kilcah. ne vem. 26. imamo cepljenje. upam, da ga bodo tudi stehtali!
mislilm, da ima okoli 7 kg.
pri enem mesecu je bil dolg 58cm in tehtal skoraj 6kg.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
15.2.2009 7:41:30   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

aja.. se menite o kilcah. ne vem. 26. imamo cepljenje. upam, da ga bodo tudi stehtali!

dobr ga futraš kavica ;-)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
15.2.2009 9:19:46   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

moja soseda ima punckouser posted image , ki bo marca stara 1 leto, pa ima 7 kg- kljub manjši kilaži je zelo zdrava mala punčkauser posted image . Tvoj user posted image bo čez eno leto pravi martin krpanuser posted image user posted image .
Saj jer prav, le lepo se hranitauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1774
15.2.2009 9:23:50   
petruscha
Sem šele zdaj opazila da sem bolj med prvimi in da še ni padla nobena user posted image .

Mi bomo danes kar leteči; ko se bo mali prebudil se bomo odpravili na sprehod do kosila, nato pa naprej na postavanje- gremo pradedka obiskat.

Lep dan vsem in izkoristite ga maksimalno -je tak lep sonček pri nas na dolenjskemuser posted image -

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.