|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
12.2.2009 22:30:41   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

m a j c i k a - lejo, si me prehitela!! user posted image user posted image

aja, kaj za pusta se bote v kaj napravile?
razmišljam, da bi bila nosečnica - imam namreč odlitek trebuha, k sem si ga naridla iz mavca... lol user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sicer odlitka nimam, sem pa lahko tudi nosečnica za pusta, ker imam še vedno nosečniški trebuh.user posted image user posted image
Ruj pa že toči solzica, je ta teden začel. Revček se mi zdaj še bolj smili če joka.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.2.2009 22:34:19   
petruscha
Ojla!

Sem se končno spravila za računalnik....

Plenice: uporabljam millerjeve dvojkico in so mi ok, ne premočijo in dobro mu stojijo na ritki, verjetno zaradi patenta na zadnji strani. Poleg teh, uporabljam še pamperske 2- te sem dobila za darilo in sem jih na začetku mislila kar v centralno zakaditi, ker mi je vsaka premočila- no sedaj jih uporabljam čez dan, ampak mu jih ne pustim gor več kot 2 uri, ker pride čez.
Probala tudi DMove, so res zelo mehke, samo tud pri teh je bil naš user posted image večinoma moker. Zdaj bom zalogo ponucala, potem pa štartam z millerjevimi 3 (sem jih že dobila en paket), kupila bom še pamperske 3- za probat in pa verjetno tudi še LIdlove, ker vidim da jih ene kar hvalite (mogoče mu user posted image bodo ok na riti).

Rotavirus: ne bomo cepili

Otika: kot da bi gledala mojega dragega- isti šmoren kar se tiče obiska pri zdravnikuuser posted image

Zverninica_: hitro se "pocajtajte" in tebi in tvojim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Solzice: ja mu že včasih kar pritečejo in to opažam zadnje dni- se mi tako zasmili, ko vidim solzice v njegovih očeh, da me kar user posted image zaboli.

Jutri pa končno moj user posted image pride domov po petih tednihuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da ga stisnem k sebi,...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.2.2009 22:37:49   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

................, sem pa lahko tudi nosečnica za pusta, ker imam še vedno nosečniški trebuh.user posted image user posted image ........

Tud jaz bi bla lahko nosečnica za pusta hrustauser posted image , a ima mogoče katera kakšen dober recept za izginotje tega nenosečniškega bušijauser posted image user posted image ??

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.2.2009 22:47:52   
katja_p
Da se še mal javim, preden grem v mižule ...

Plenice: men pa Muellerjeve 2 niso ble kul, take trde so se mi zdele pa malo majhne user posted image  NO, zdaj bom sprobala te Lidlove pa da vidmo! Stanejo pa 13 centov/komad (Muellerjeve Pamperske za primerjavo 23 centov).

Lidl in oblačilca: js sm vzela en pajacek oz. tisto pižamco 62. Bodijev nisem.

Sem pa dans v eni drugi trgovini vzela en bodi brez rokavov (kos spodnja majčka).  Sem ugotovila, da če dam naši gor bodi z dolgimi rokavi, ji je včasih malo hladno, če dam pa še majčko z dolgimi rokavi čez, ji je pa prevroče. In bom pod majčke ji dajala bodije s kratkimi rokavi al pa brez rokavov. user posted image  Pa mislim, da ji bo čist OK.

Energija in delo: hja ... pe men vse stoji in čaka na boljše čase ... Se cel dan kr s Tjašo ukvarjam. Vsak dan sva ca. 2,5 ure zunaj (zdaj ko je tak fajn sonček), pol mi gre kaka ura, da nardim kosilo, pa vsi podoji in previjanje, mal se igrava ... pa dneva zmanjka. Zvečer grem pa tud js rada čim prej spat, da se vsaj mal naspim, do njenga nočnega hranjenja.

Solze: naši že zlo lepo tečejo solze user posted image  Mislim, da ji je točno pr dveh mesecih prva solzica priteka - ne štejem tistga, ko je imela solzne oke, pa je blo tud že mokro okrog očk.

In še naša pupa prejšnji teden na obisku pri babi
user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.2.2009 22:49:08   
katja_p
A ima katera Veliko knjigo o dojenčku? Kako se vam zdi? Razmišljam, da bi o mogoče kupla, sam me zanima, če je koristna.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.2.2009 9:16:15   
b
 Dan

Da vas na hitro pozdravimuser posted image

IN vprašam kako boste kaj ve presenetile vaše drage za Valentinovo?
user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
13.2.2009 9:27:51   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: b

Dan

Da vas na hitro pozdravimuser posted image

IN vprašam kako boste kaj ve presenetile vaše drage za Valentinovo?
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image verjetno bom zaspala na kavču kot vednouser posted image user posted image user posted image supriseeeeeeeeeuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

................, sem pa lahko tudi nosečnica za pusta, ker imam še vedno nosečniški trebuh. ........

Tud jaz bi bla lahko nosečnica za pusta hrusta , a ima mogoče katera kakšen dober recept za izginotje tega nenosečniškega bušija ??

9 mesecev gor 9 mesecev dol - še je časuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
13.2.2009 11:18:28   
arupnik3
živjo
ja glede pusta se pa letos prvič ne bom v nič našemila sem se pa vsako leto premišljujem pa da bi našo punco oblekla v čebelico vendar verjetno ne bom nič bomo videli
petruscha: ooo če tvoj dragi pride po petih tednih domov potem bo pa res lepo valentinovouser posted image user posted image
solzice: naša jih tudi že spušča kar precej vendar ne obvsakem joku
valentinovo: mislim da ne bo nič posebnega bomo videli v tistem trenutku ka bo naneslo
no sedaj gremo pa nekaj skuhat potem pa VEN
lepo iskoristite dan

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
13.2.2009 11:40:55   
JAPE
Ohoj!

solzice: naša jih spušča kar veliko in pogosto, pa še ni star 2 meseca.

Katja - Velika knjiga o dojenčku: jaz sem jo dobila za darilo. mi je zelo všeč. Notri imaš vse: ves razvoj do enega leta, vse bolezni, spanje otročka, telovadba po porodu,.....
Če nimaš že kakšne podobne, je ta super. Jaz imam sicer že dve taki, pa sta mi obe fajni.

Če se spomnite sem pisala, da imamo krče in da ponoči ne spimo. Poskusila sem že dvoje razlipne kapljice pa nobene niso pomagale. Včeraj pa sem jo namazala z eno kremo proti krčem iz Avstrije...... smo spali celooooooo noč! Še zdaj ne morem verjet! Spat sem jo dala po kopanju ob pol 10 ( ob 3 sva dojile in podrle kupček) in je spala naprej do 7 zjutraj!
Upam, da noč ni bila izjema, in da bodo naprej vse takšne noči....!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
13.2.2009 11:45:21   
martka
zdravo!!!
pa ste čist divje kolk ste popisale... saj nisem brala...
gaja je zdaj zaspala v gugalniku ob pogovoru z bingljajočimi igračkami. prvič!! bravo mami, da si jo dala not.
po 6ih dneh v bolnici je perila v košku... ne sprašujte.... vse se je nakopičilo
(figo gaja spi, še kr čveka-to ima po mamici-definitivno). jp, spi...

danes sva imeli posvetovalnico...
pred 14dnevi je imela Gaja 5330g, iz bolnice pa je šla s 4980g, danes ima okroglih 5000g. Veliko je shujšala! (dolga je 57cm). HB ne hujša več. zdaj se mora samo še fino redit! seveda ji pri tem nagaja poln nos. ko ji ga čistim se dere kot... joj... pa se včasih ni. očitno se je tega naučila v bolnici, ko so ji aspirirali nos, ker grejo s cevko do grla... a vse poberejo... verjemite, če bi le bilo možno, bi jo vsak dan peljala tja, da ji ga fino sčistijo. ker je potem vsaj 2 uri mir.

zakaj sva sploh šli v bolnico...
začelo se je z nedolžnim kihanjem, nato kašelj in poln nos. sva ji doma čistila z aspiratrorjem na baterije, pa z onim ko z usti potegneš in bratranec je prinesel tistega na sesalec...  punca je jedla, a kljub temu se nama je zdelo da hujša...bila je dobre volje in ponoči je spala tako kot prej, ...potem pa je začela tudi podnevi dolgo spat..ok, si misliš, preboleva prehlad-tudi zdravnica po telefonu je tako rekla. potem pa sobota- Gaja spi od 22h do 9h - malo je in spi do 15h... jo previjem kar v spanju- in opazim kako zelo se ji prsni koš pogreza in dviguje, ko diha-prav rebra so se ji poznala... sva jo peljala k dežurnemu zdr. in ... številni poki v pljučih in satoracija- to je pretok kisika v krvi- je bila pod mejo- meja je 92, Gaja je imela 86! takoj v bolnico itam  prikopit na kisik ter infuzijo glukoze. v bolnici je v 6ih dneh izgubila še nekaj gramov, imela je potem tudi inhalacije ventulina, kisika zadnji dve noči ni več potrebovala je imela satoracijo 97, pljuča so postala čista in inhalirala je samo na 6ur fiziološko. diagnoza: bronhiolitis, povzročen z RSV. tri dni ne smeva ven, potem en teden po soncu, brez vetra za 15minut in nato... kontrola pri svoji zdravnici. vročine ni imela nikoli.
tiste, ki vas skrbi... ko otrok spi, mirno spi... štejte vdihe na minuto... naj ne bi presegli 40 na minuto. če je več, dobivajo pljuča premalo kisika in zato bolj hitro diha. potem se pojdite pokazat. prej pokličite in povejte zakaj boste prišli, da vas ne bodo pustili čakat.

aja, pa v kopalnici naredite pred kopanjem veliko sopare in potem "savnajte" otročka. pa tam kjer spi naj bo fino vlažen prostor. ne vroč, samo vlažen. pa na oblačite jih preveč!
hladne roke niso znak, da jih zebe. preverite, če jih zebe na tilniku in na prsih. prstki so mrzli, ker jim krvni obtok še ne dela tako kot nam in ne pošlje dovolj krvi do konca. to se počasi uredi (kot prebava in z njo krči).
če imate v stanovanju 22 stopinj je dovolj bodi in hlačke ter nogavičke in copatki.

zdaj me je pa klicala učiteljica iz šole in povedala, da Luka boli glava in ima vročino!!!! sem se zmenila z atom in mamo, da bo luka danes in ju3 pri njima. saj  mi je hudo... a imate boljšo rešitev?!?

pazite na svoje štruce!!! jaz sem zdaj odslovila vse obiske! tašča je bila malo žalostna, a saj se bo potolažla saj je velika punca.

tiste, ki vas skrbi, da so vaši user posted image  razvajenčki... saj je prav tako! zdaj še! ena stara teta mi je nekoč rekla, mamica ima porodniško zato, da ima otročka v naročju in ne zato, da pere, kuha in lika! v starih časih je bilo vedno tako. ko so se ženske emancipirale se je šele spremenilo.

zdaj nas naši sončki rabijo ob sebi. pa kaj potem če spi na rokah? opazujte ga, božajte, mu kaj nežno povejte... delo počaka!... ko pride pa mož domov, pa naj on pestuje otročka, pa lahko zmečete cote v stroj in pospravite posodo iz pomivalca... tako hitro bo leto naokoli, da nam ne bo potem žal, ker ga nismo imeli več v naročju. po enem letu se začne otrok zanimat tudi za druge reči in takrat bo več "sam" s svojimi igračami. in bo hodil za nami v kopalnico, pa bo "pomagal" kuhat, brisat prah, .... zdaj pa le naj spi v naročju!

(a ni bil tu enkrat en link o razvajenosti dojenčka??) preberite si ga!!

plenice... DM so mi ok, a zdaj uporabljam vijoličaste pamperske in ne bom več preizkušala drugih. mogoče huggies, ne vem. pamperske imajo enako slikico gor kot blackcofi tukaj. haha

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
13.2.2009 11:50:30   
martka
HVALA VSEM ZA DOBRE ŽELJE IN user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
13.2.2009 11:52:55   
martka
SOLZICO JE SPUSTILA PRVO PRI 14 DNEH. ups, velike črke... a to je redko.. no ja, zdaj bolj pogosto, ko ji čistim nosek.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
13.2.2009 12:02:15   
martka
Odpravnine
Pozdravljeni! Sem Matic in sem star osem let. V šoli smo dobili nalogo napisati prosti spis o tem, kaj bomo, ko bomo veliki. Ker je bil moj spis zelo všeč mojemu atiju, je rekel, naj napišem še to spremno besedo in da ga bomo poslali v revijo, da bodo vsi videli, kako sem pameten. Baje sem namreč napisal nekaj, česar se niti moj ati ne bi spomnil. No, spis je takšen:

"Ko bom velik, si želim biti bogat. Revni ljudje imajo namreč vedno težave. Da bom obogatel, moram narediti tri stvari. Roditi se moram bogatim staršem, biti genij in se bogato poročiti. Bogatim sem se že rodil, za poroko ni problema - ker na bogate fante se tako in tako vse punce lepijo, glede genialnosti pa bom zdaj povedal, kaj bom delal, ko bom velik. Vsak dan gledam mojega atija, ki je že 20 let direktor. Gara ves dan in se muči in je na koncu z živci. Ata sošolca Nejca pa je tudi direktor, samo da ni vedno v isti firmi. V zadnjem letu so si zgradili hišo in njegov ati, čeprav ima manjšo redno plačo, vsako leto zasluži trikrat več kot moj ati, ker vsako leto dobi odpravnino. In to mi je veliko bolj všeč. Zato sam ne bom klasični direktor, ampak odpravninar. To je posebna služba, ki me že zdaj zelo zanima. Namreč, prve štiri mesece se uvajaš, nato štiri mesece delaš in nato štiri mesece počivaš, ker že veš, da te bodo zamenjali, in se več ne splača delati. Mislim, da bom tako zelo uspešen, in mislim tudi, da je ta spis za petko, ker odpravninar mora biti v prvi vrsti samozavesten."

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
13.2.2009 12:10:12   
martka
Štefan je povabil svojo mamo na  večerjo v svoje študentsko stanovanje.
Med večerjo je njegova mama  ugotovila, da je njegova sostanovalka  Julija
zelo lepo dekle. Že  nekaj časa ji je po glavi rojila misel, da imata
morda le tesnejši  odnos. Nenadoma se je počutila nesigurno... Med večerjo ju
je  opazovala. Večkrat se je vprašala, ali ima Štefan z lepo sostanovalko
mogoče le več skupnega, kot normalno oko lahko vidi. Štefan je videl
zamišljeno mamo in rekel:
Draga mama, vem kaj misliš, ampak lahko mi  verjameš, ona je samo moja
sostanovalka in nič več! Čez slab teden pravi  Julija:
Štefan, odkar je bila tvoja mama tu, pogrešam majhen lonec. Nikjer  ga
ne najdem!
Štefan pravi: Ne verjamem, da ga je mama nesla s  seboj, vseeno pa ji
bom pisal. Usedel se je za mizo in pisal:
Draga mama, ne rečem, da si vzela moj lonec s sabo, in tudi ne rečem,
da  ga nisi vzela. Dejstvo pa je, da odkar si bila pri nama na večerji,
pogrešava lonec.
Tvoj Štefan.
Nekaj dni kasneje je dobil Štefan  pismo. Odpre ga in bere:
Dragi Štefan, ne rečem, da ti z Julijo spiš, in  tudi ne rečem, da ti z
Julijo ne spiš. Dejstvo pa je, da če bi ona  spala v SVOJI postelji, bi
lonec že zdavnaj našla...
Tvoja mama

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
13.2.2009 12:22:56   
zverinca
OOO Martka, lepo da si doma!!
in evo, jaz se čisto strinjam... ko je mali buden sem čist njegova, pa tudi če mi čez dan spi na rokah - pa naj, delo itak vse počaka. Mali bo pa prehitro zrastel, sedaj je pa taki cuker, tako miceni, tako moj, da ga enostavno moram ujčkat. Kdaj ga pa bom?

Valentinovo: nič. Mi več pomeni da me vsak dan stisne, lupčka, da sva tako skupaj...

Cipresa: od Splet.ke (btw kje pa je? nič več je ni okoli...??) punčka je imela že prej norice, moja Nika jih je pa lih prebolela, tako da zdej še Jernej pa smo opravili.

Smo bili pa že na 2h sprehodu, mali še spi v vozičku na balkonu, jaz pa sem se malo priklopila, da vas pozdravim.

Saj verjetno tudi ve uživate zunaj in prav je tako!!

Fajn bodite!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
13.2.2009 13:33:31   
lonja
Dan,

Martka, še user posted image user posted image user posted image  tri pikepoke za Gajo, da bo čim prej spet vesela in zdrava punčka. PA user posted image user posted image  tako lepo si vse skupaj napisala in se bi kr strinjala s stabo. Tudi sama sem ravno o tem včeraj razmišljala, da v bistvu smo na porodniški res zaradi teh naših malih klopkov, vse drugo bo počakalo. In prav je tako user posted image .

Valentinovo, tudi pri nas nam ne pomeni nič, veliko več so vredne vsakodnevne pozornosti user posted image . No, mogoče mu bom dala kakšen Baci bombon, tako za štos.

Imejte se lepo, moram si nekaj toplega skuhat, že cel dan žvakam suho hrano user posted image .

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
13.2.2009 13:47:16   
martka
AJDA 31.12.2005, ob 2.37
MANCA 08.12.2008, ob 08.37

kak fajn....
sem ugotovila da imam tudi jaz enake minute porodov... in mesec seveda tudi.

luka 16.12.1999 ob 11.58
gaja 12.12.2008 ob 02.58

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
13.2.2009 14:27:29   
5ra_28
Ojla, kako smo kaj??

Ni me bilo celo večnost. Če pa takko mmine čas. Pa vsak dan ful vozičkava, ko je vsak dan tak lep sonček, pa zmanjka časa za internet, sploh ko mali nič ne spi čez dan, zvečer ko gre spat pa se mi ne ljubi.

grem mal teme prečekirat...

Končno smo trije:)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
13.2.2009 15:35:44   
Vplanu
Ojla punce,
Evo mene z virozo - katastrofa. Včeraj sem mislila, da bom iz sebe vse izbruhala. Grozno je če človek ni navajen biti bolan. HB mala ni zaenkrat pokasirala nič niti od moža, starejše hčere in mene.
Martka: še sreča, da si tako odreagirala. Jaz bi verjetno mislila, da je to normalno. Hvala za tako fajn napisan post glede nošenja, crkljanja,....PRAV JE TAKO.....prehitro odrastejo.....delo pa počaka....in doma smo zato, da se ukvarjamo z dojenčkom....user posted image ne pa s pospravljanjem.
Jaz pa pri naši še nisem opazila solzic.
Glede pleničk: prisegam na Baby Love iz DM in Mullerjeve Pamperske. Tiste Pamperske iz Lidla so mi pa čist zanič, ker ob strani vse pride mimo. Kako različna mnenja a ne?
Nič, grem ležat. Lepo se imejte.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
13.2.2009 16:16:29   
CIPRESA
Martka - šit, sploh nisem vedela da sta šli v bolnicouser posted image Ja tega RSV-ja je mene tudi najbolj strah. Mož ima sestrično na infekcijski in pravi da je vsako zimo ogromno otrok z tem obolenjem in tudi po par mesecev starih dojenčkov, ki so se okužili od tavečjih. To je tudi virusno obolenje. Kriza, samo da sta O.K.user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
13.2.2009 20:11:53   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: martka

zdaj nas naši sončki rabijo ob sebi. pa kaj potem če spi na rokah? opazujte ga, božajte, mu kaj nežno povejte... delo počaka!... ko pride pa mož domov, pa naj on pestuje otročka, pa lahko zmečete cote v stroj in pospravite posodo iz pomivalca... tako hitro bo leto naokoli, da nam ne bo potem žal, ker ga nismo imeli več v naročju. po enem letu se začne otrok zanimat tudi za druge reči in takrat bo več "sam" s svojimi igračami. in bo hodil za nami v kopalnico, pa bo "pomagal" kuhat, brisat prah, .... zdaj pa le naj spi v naročju!

martka to si tako lepo napisala ... se popolnoma strinjam s tabo ... mi imamo doma bombo ... mala je pa na rokah skoraj vedno ... že od začetka jo "razvajam" od kar sem pa prebrala knjigo POVEZOVALNO STRAŠEVSTVO pa še bolj ... toplo priporočam v branje

naša pupa je bila včeraj stara 2 meseca ... danes pa sva bili v posvetovalnici na tehtanju ... velika je 58cm in težka 5510g ... na pogled so bili vsi user posted image v posvetovalnici manjši in bolj drobčkeni ... moja je zgladala kot, da je vsaj 1 mesec starejša ... no pa me zanima koliko tehtajo vaši user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.2.2009 20:21:46   
b
naša pupa je bila včeraj stara 2 meseca ... danes pa sva bili v posvetovalnici na tehtanju ... velika je 58cm in težka 5510g ... na pogled so bili vsi user posted image v posvetovalnici manjši in bolj drobčkeni ... moja je zgladala kot, da je vsaj 1 mesec starejša ... no pa me zanima koliko tehtajo vaši user posted image

Naj povem da je našuser posted image imel že pri 1 mesecu 59 cm in 5400 user posted image tako da so vsi naši decemberčki pravi korenjaki, kajneuser posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.2.2009 20:53:34   
skorpika

medika 13: mi smo imeli tehtanje 11.2., torej pri dveh mesecih in tehtamo 5600g, veliki pa smo 60cm
martka: upam da bo z Gajo kmal vse ok...morm rečt da sem kar solzne učke dobila ko sem tole brala...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.2.2009 21:40:13   
*nina*
ahoj, da se še jaz malo javim, naša puža je vredu ima ima še tiste izpuščaje, sva bile pri zdravniku in sva dobile kremice, drugače je pridna in pravi cartek. prehlad je šel mimo, malo še kašlja ampak ni hudega, nosek ji spiram z fiziološko.

martika: sem vesela da je z vašo gajo vse vredu in čisto prav ti dam kar si napisala glede razvajanja, js se sploh več ne obremenjujem ali je dobro da spi zraven mene ali ne, da jo dvignem v naročje ko joče ali ne...razvajam jo in kaj potem, je moja in leta prehitro grejo, da bi jih zapravila za taka razmišljanja. otrok mora vedeti, da ga imaš raduser posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.2.2009 22:26:13   
lonja
Martka, mi se pa v bistvu lahk zmenimo in decembra skupaj praznujemo user posted image . Upam, da je Gaja že bolje in da že lepo pančka. Moji dve čebelici in ta starejši trotek že tudi pančkajo, jst pa se jim bom tudi kmalu pridružila.

Nočko.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.