|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.2.2009 11:52:59   
Anonimen
Če bomo v takem tempu pisale pa mogoče že ta teden pridemo na nov deluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
16.2.2009 11:53:15   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
16.2.2009 11:56:12   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

christy a pri vas je sonček? Pri nas oblačno pa mrazuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image isto................glede KM ,samo v razmislek,zdej imajo ljub.mlekarne,novo mleko brez laktoze,je baje boljše od navadnega

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
16.2.2009 11:57:39   
lunca14

Če bomo v takem tempu pisale pa mogoče že ta teden pridemo na nov deluser posted image

...ćak,da pridemo do 180,potem pa vžgemo turbo pogon.........no moj je pa zaninan,je tečka rataluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
16.2.2009 12:00:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

christy a pri vas je sonček? Pri nas oblačno pa mrazuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image isto................glede KM ,samo v razmislek,zdej imajo ljub.mlekarne,novo mleko brez laktoze,je baje boljše od navadnega

Jaz sem tu vidla,da imajo prav otrosko mleko,samo si  se nisem dobr ogledala,bom naslednjic mal bolj pocekirala.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.2.2009 12:03:20   
Anonimen
glede KM-lunca nisem vedla, bom naslednjič prav v trgovini pogledalauser posted image

Ja če bo tak tempo bomo zvečer že na 180user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.2.2009 12:03:48   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image žan za 8 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.2.2009 12:07:15   
Anonimen
no, pa spet ploskam.user posted image pa monologe mam tud

evo še sporočilo od Eme:

lj b jhb  ,........  lvnhuguziu                                           ,bbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvv
<<<,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jbbbbbbbbbbbbnm čć.

kaj pa to pomeni naj vam pa vaši user posted image pomagajo pri prevajanju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.2.2009 12:09:57   
Anonimen
user posted image user posted image moja spi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
16.2.2009 12:22:22   
babysolza
Uau, kaj je pa zdaj to? user posted image user posted image user posted image

Grem hitr prebrat, dokler Sabina še spi. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
16.2.2009 12:23:53   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRMuser posted image ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. user posted image user posted image user posted image  Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra. user posted image

že zdaj ve, kako te mora obrnit user posted image user posted image user posted image

JA! Najhujše je pa to, da se mi zdi, da jo prečitam in se sama sebi zdim ful pametna, na koncu pa itak njena obvelja. user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
16.2.2009 12:26:21   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRMuser posted image ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Sej sem jaz tud mislila, da se bom zjokala, sam je bla včeraj toooooolk tečna, da me sploh ni tako ganlo, sem ji štela kr mal v minus, češ da me mal podkupuje. user posted image user posted image user posted image  Danes pa seveda ne duha ne sluha več o mami, sam je pa ful pridna, se že cel čas igra. user posted image

Dobr te obracauser posted image

aja... pa user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

Zobek ima Lukasuser posted image

Bravo Kleo za sokolje oko!!! user posted image user posted image

Ma ni vrag da se ne bom še ta teden tud jaz kej pohvalila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
16.2.2009 12:28:32   
lunca14
ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
16.2.2009 12:29:58   
Anonimen
BS,sem mislila da se bom jaz tut lahko hvalilauser posted image z njenimi kocniki,ker ima res fejst zateceno, pa nazadnje sesta otroska ven vdari....ampak zobke se kar cakamuser posted image .

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
16.2.2009 12:30:20   
Anonimen

Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. user posted image user posted image  Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. user posted image user posted image user posted image

No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane.
Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja.

Ja Lunca, sej je res. Smo prijatelji, pravi ostanejo....ampak kolkr je tukaj enga jamranja zadnje čase, to zame ni normalno,mogoče zato, ker sem tako potrpežljiv človek.Sam ko mi je dovolj, mi je pa dovolj. Rada pomagam, če lahko, brez problema, itak. In rada dam ramo za zjokat.
Sam, če pa prideš sem na RR, pa vidiš samo še ploskanje, jokanje....te pač mine, da bi karkol napisal. Sej ni problema, da se pohvališ, pojokaš, ampak to je blo včasih med pogovorom, dolgimi posti in mnogo obrnjenimi stranmi, pa veliko smo se hecali. Ko napišeš o GH, te napadejo kot največjega kriminalca (ne govorim zdej o sebi, so ble tud druge, katere že vedo).....itak pa je sonce zunaj, ptički se oglašajo in komaj čakam, da grem spet ven.user posted image Nimam jaz časa zabušavat pri lepem vremenu po forumih. Niti nimam srca, da se mi tam otrok igra v svojem kotičku v kotu, jaz pa tukaj tipkam kot nora. HB ni bilo tega niti do sedaj.user posted image Jes, lej sama sebi ploskam, sej ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, pomlad je tu, sonček kar kliče ven. Pa lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
16.2.2009 12:30:51   
babysolza

pri nas bo danes pečenica, zelje in krompir, Maša je v vrtcu, Ema bo pa imela špinačko in pire

No, mi bomo podobno - danes govejo juhico, pečenico in krompir ter motovilec, Sabina bo pa bučko in cvetačo z malo juhice in govejega meska, jutri bo pa špinačko in pire s korenčkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
16.2.2009 12:31:17   
Anonimen

ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...ko se Meri zbudi bo se ona nekaj napisala,da Lun prevede,me res zanimauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
16.2.2009 12:33:28   
babysolza

Pri nas na momente mal sonček posije, sam se bova danes še notri držali, ker je imela včeraj ponoči vročino in tudi včeraj na momente je mal zakuhala. Danes je ok, ma čez zihr ga ni. Pa tle je itak mrrrazzzz kot v Sibiriji, tako da user posted image user posted image . Mam en kup opravkov, ki gredo hitreje brez Sabine, user posted image  tako da bom šla mal ven, ko pride oči domov pa bo menjava. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
16.2.2009 12:33:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. user posted image user posted image  Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. user posted image user posted image user posted image

No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane.
Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja.

Ja Lunca, sej je res. Smo prijatelji, pravi ostanejo....ampak kolkr je tukaj enga jamranja zadnje čase, to zame ni normalno,mogoče zato, ker sem tako potrpežljiv človek.Sam ko mi je dovolj, mi je pa dovolj. Rada pomagam, če lahko, brez problema, itak. In rada dam ramo za zjokat.
Sam, če pa prideš sem na RR, pa vidiš samo še ploskanje, jokanje....te pač mine, da bi karkol napisal. Sej ni problema, da se pohvališ, pojokaš, ampak to je blo včasih med pogovorom, dolgimi posti in mnogo obrnjenimi stranmi, pa veliko smo se hecali. Ko napišeš o GH, te napadejo kot največjega kriminalca (ne govorim zdej o sebi, so ble tud druge, katere že vedo).....itak pa je sonce zunaj, ptički se oglašajo in komaj čakam, da grem spet ven.user posted image Nimam jaz časa zabušavat pri lepem vremenu po forumih. Niti nimam srca, da se mi tam otrok igra v svojem kotičku v kotu, jaz pa tukaj tipkam kot nora. HB ni bilo tega niti do sedaj.user posted image Jes, lej sama sebi ploskam, sej ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, pomlad je tu, sonček kar kliče ven. Pa lep dan še naprej.user posted image

No moja se ne zalosti sama v kotu ker spi.....mas lep uc,mi je koj v oko padeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
16.2.2009 12:34:51   
Samsa
Eno vprašanje? Rabi katera kaj slineeee? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
16.2.2009 12:35:44   
babysolza

Sem ravno včeraj vidla reklamo. Se opravičujem za nevednost, sam zakaj je pa to boljše? V čem je sploh fora te laktoze? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sklenila, da bom z mlekom in jogurti počakala vsaj do pregleda pri 9. mesecih, potem bom pa vidla, kaj bo rekla P. Čeprav najbrž ne bo nič hudega, ker Sabina je že vse živo in doslej HB vse bp.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
16.2.2009 12:37:30   
babysolza

evo še sporočilo od Eme:

lj b jhb  ,........  lvnhuguziu                                           ,bbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvv
<<<,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jbbbbbbbbbbbbnm čć.

Ema bo pa poredne sorte. Če tle vmes vtakneš samoglasnike, dobiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
16.2.2009 12:38:25   
babysolza

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
16.2.2009 12:39:38   
Anonimen

Eno vprašanje? Rabi katera kaj slineeee? user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi jo mamo dovolj.Že preveč časa.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
16.2.2009 12:40:31   
babysolza

BS,sem mislila da se bom jaz tut lahko hvalilauser posted image z njenimi kocniki,ker ima res fejst zateceno, pa nazadnje sesta otroska ven vdari....ampak zobke se kar cakamuser posted image .

user posted image user posted image  Ajoj, na šesto pa tudi pomislila nisem. Oziroma včeraj sem, ker je imela ene dve pikici na bradi. A pri šesti pridejo najprej pikce pa pol vročina al obratno al vse na hmal? Ker Sabina je v bistvu imela vročino sam v soboto zvečer pa včeraj dopoldne, potem je pa že nehalo. Pa zgornja enkica je mislim da včeraj prebila čistoooo malooooo, tako da upam da je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?