|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
16.2.2009 9:31:13   
Stella Rossa
Dobro jutro babike...Upam, da ste preživele čudovit Valentinov vikend.....
user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.2.2009 9:32:08   
Anonimen
Jutro. user posted image

t1979, user posted image user posted image .  Drugače je pa lepo slišat takšne pozitine misli!! Kar drži se jih in ni hudič, da naslednjič ne rata!!

loremi, držim pesti za čimbolj nebolečo punkcijo in čimveč celic!!user posted image

stella, regrat je pa ja user posted image user posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.2.2009 9:32:12   
Bumo
Fargesia ,samo ne prehitro puške v koruzo metat. Ni konec, dokler ti ne bodo povedali, da je konec.
TI1979 Žal mi je za minus. Ampak ti bo že uspelo, samo pozitivno je treba mislit.
Se,kako si mi kaj ti prekmurka?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.2.2009 9:35:09   
Stella Rossa
Ponedeljek, 16.02.
mateja_goljev - kri  + UZ
loremi - punkcija

Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi kaj je regrat??????? A ga ne maraš?  NNNnjjjjjjaaaaammiiiiiiii

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.2.2009 9:39:42   
Fargesia
sem klicala voglerja in je rekel, da naj danes pridem popoldne k njemu da mi napiše terapijo...gonal F bom dobila...me je strah injekcij...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.2.2009 9:40:34   
mojsonček
Jutrčka srčice in srčki!

Sej ne, da sem vas namerno zanemarjala, tko včasih pride... najprej bolezen potem smo pa spičili predčasno na zimske počitnice, da sta moja fanta lahko v miru posmučkala, jst sm pa uživala v lepotah narave... Vogel je res prečudovit, meni najlepše slovensko smučišče... v glavnem, nafilala sem baterije, pljučnico smo pozdravili in se že veselim, da bom spet lahko normalno funkcionirala...

Sem pa kar malo žalostna, kaj vse sem prebrala po prihodu domov... ZARJA želim ti čim prej sončeca, ki ti bo pogrelo srce in dalo nove energije pa pridi kmalu nazaj...
od naše ŠUKI nobenega glasu user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sploh ne vem kaj naj rečem... upam, da se kmalu javi in da nas je le po nepotrebnem skrbelo... upam, upam, upam...

in vidim, da tudi prve trepetalke niso imele sreče... ah... včasih je res težko prebirati slabe novice... pupe, želim vam čim prejšnje okrevanje po neuspehu in še več moči za novi boj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAKEC iskrene čestitke za lepotičko Isabello user posted image

SONČIKA, ZVEZDIČ IN GLORIA hvala za prekrasno stimulacijo... sami lepotci teli ivf/icsi pobči user posted image user posted image   in kolk bo še lepotcev in lepotičk v bližnji prihodnosti prijokcalo na svet user posted image

MIŠMIŠKA sem pozabila sporočit spremembo pri pregledu... tisti 12. 2. je odpadel, ker smo uživali na dopustu in imam datum za pregled 26.2., sorči, me še usekajo hormoni po buči... vseeno hvala vsem za navijanje, tega nikoli ni preveč user posted image user posted image

ARNEJA lepo, da si spet med nami

LARA upam, da čim prej dobiš nazaj SVOJ hrbet, ki ne bo tako bolel, vem kako ti je lubica, nisem nič na boljšem user posted image
LUČKA lepo, da so te tako razvajali in si uživala na obali
REBY ti želim, da se čim prej spričkaš s svojo novo prijateljico user posted image

Lepotičke, če ne pošljem mi bo cel post spiču pol bom pa huda... Blanč upam, da izcedki ne najedajo več tvojih živčkov, Žižika kao si- dan D se bliža, teta Greti, ki pridno nabirš km na poti v službo in iz nje zate tut držim pesti, da bo kkšna lepa novička padla, Miške, Pikice in ostale lepotičke pa tanartabol prjazn S. Primorc Kruce in vse ostale neneamerno neimenovane... kup poljubčkov in objemčkov in naredite si dan čim lepši...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.2.2009 9:41:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sem klicala voglerja in je rekel, da naj danes pridem popoldne k njemu da mi napiše terapijo...gonal F bom dobila...me je strah injekcij...user posted image

Fargi, nič bati, saj bo šlo.
Gonal je pa še taka fina špikica, kot svinčnik, samo odmeriš, zapišič in je.
Ti vsaj ne bo treba mešati  vodami kot pri Menopurju

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.2.2009 9:44:32   
Anonimen
Sem morala prej na hitro zaključit, ker sem dobila obisk v pisarno. user posted image  Sedaj pa naprej lepo po vrsti:

cukica, bravo za user posted image   user posted image !!! Za + pa že držim pesti!!

miška, bravo za stopko!!! Pa je res punkcija na torek, tako, kot si predvidevala!! user posted image   user posted image   user posted image

lučka, pa nisi ti stara 32?? user posted image user posted image  jaz pa sem mislila, da si tam nekje 27-29!!! user posted image

fargi, ne obupat! Spomni se na svoje pozitivne misli in jih imej še naprej!!! Nič se sedaj izgovarjat - klomifenke računamo nate ta mesec in na to, da častiš kosilo. user posted image  Vidim, da greš na gonal - a se je ulilo ali je še vedno le izcedek?

stella, ne, ne maram regrata. Ful mi je grenak!! user posted image  Pa še kužati lulajo po njem. user posted image   user posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.2.2009 9:48:16   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Ponedeljek, 16.02.
loremi - punkcija

Še k navijačicam se prištulim...

STELLA daljna soseda user posted image  kako, pridno delaš?

FARGI nč bat, tele injekcije so res mala malca sploh če ti še mešanice ne bo treba delat...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.2.2009 9:50:50   
Abra
Daaan!
Me kar neki dni ni blo tuki, ker na veliko pohajamo. So bli tko lepi dnevi in smo pupo kar zapakiral in šli. Ko smo doma, pa na veliko vozičkamo. Kako upam, da je zime konec!

Vidim, da je ful novičk user posted image Šuki in Dakec čestitke!!!! Lepo se cartajte! Šuki, pa sem izgubila stavo user posted image najbrž sem spregledala, je s-manček ali pupka?

Ta teden je pa teden testkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že komaj čakam pluske! Trepetalke močno držim pesti!

Lupčke in pozdravčke vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.2.2009 10:00:24   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

stella, ne, ne maram regrata. Ful mi je grenak!! user posted image  Pa še kužati lulajo po njem. user posted image   user posted image

HAHAHAHA........ja če ga nabiraš tam kjer se sprehajajo kužoti pol zna bit res polulanuser posted image user posted image user posted image
morš it daleč vstran od civilizacije pol pa je njammmiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.2.2009 10:03:20   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

STELLA daljna soseda user posted image  kako, pridno delaš?

mojsonček delam, delam.....dans kr cel dan

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.2.2009 10:09:18   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: n74

TI1979-bemti za minus, kaj pa krvni test, če se še ni vlila tečka?

Na krvnega nimam kaj hodit, ker tečka se bo zdej vlila, ko sem s prometriumom prenehala.

Lp

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.2.2009 10:09:34   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

T1979, sta se nasmučala user posted image ?

Sva Arneja, super je blo. Bil je tko lep dan, da me je še sonček malo opalil.
Pol sva šla pa še zvečer v savno in sva čist vse za nazaj izkoristila. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.2.2009 10:13:21   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Dobro jutro user posted image .

Sem mislila, da bom ta prva, pa me je T1979 prehitela user posted image . Punca, mi je zelo všeč, da greš tako pogumno naprej. Fino se nasmučaj danes, da bo šla vsa negativna energija (če je je slučajno kje kaj ostalo) ven. Kakšno terapijo si pa imela v tem zadnjem postopku (vas nisem ves čas brala pa ne vem)? Kaj pa v prejšnjih?

Oj arneja,

ta je bil moj četrti postopek.
Zgodba je pa taka:
1. postopek, začela z Dipherelinom ene 7 dni pred M, potem dodali še 2 ampuli Menopurja, rezultat 4 celice, vse oplojene, samo 2 sta se prenehali razvijat, 2 mi je vstavil, rezultat -
2. postopek, imela 3 ampule Gonala F, rezultat 1 celica, ta oplojena in vstavljena, rezultat -
3. postopek, imela 3 ampule Menogona, rezultat 3 celice, 2 oplojeni in vstavljeni, rezultat -
4. postopek začela hkrati z 1 Dipherelinom in 4 ampule Menopurja, rezultat 3 celice, 3 oplojene, 2 vstavljeni, rezultat -.

Najboljši je bil prvi postopek, ker se nisem obremenjevala, nisem vedla v kaj se spuščam in rezultat najboljši, potem drugi postopek, sem probala vse, malo prehrana, vitamini, masaža pri Karmen,... rezultat najslabši, pol tretji postopek sem samo še Centramed mami jemala pa nič več, rezultat malo boljši, sedaj pri četrtem, sem si kupila 7-keto in dheo, pa še matični mleček sem jemala, drugih vitaminov pa nič. Mislim, da ta keto in dhea meni nista naredila dobro, ker so bili zarodki do sedaj najslabši. V ostalih postopkih so bili vsaj približno lepi, zdaj pa je Reš takoj rekel, da so res slabi. 

Cukica lepo grej pikici. user posted image  user posted image

Miška73 super za stopko. user posted image  user posted image

Fargesia user posted image  a ti tudi al kaj. Joj no.

Špelka in Gigi na vama je, da prevzameta častno mesto user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.2.2009 10:17:00   
gigi1
Helou pupike in Kruce.

Cvetka moja draga presrečna sem, da vam je ratalo. čestitam iz srca in ti želim lepo in mirno nosečnost user posted image

Fargi user posted image  žal mi je srčica. Držim pestke, da bo naslednjič ratalo.

Obi vse moji misli so danes pri tebi. user posted image user posted image user posted image

Kaj več kot toliko nisem prebrala...držim pestke za vsako od vas user posted image

Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je...

Malo se bom odklopila. Hvala prav vsem za navijanje.

Rada vas imam

Špelka in ostale trepetalke držim pestke, da vam rata.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.2.2009 10:17:17   
T1979
Aja, pa še hvala za vsem za objemčke.
Jaz pa vam pošiljam poljubčke. Še mal valentinčka.
user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.2.2009 10:17:49   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

[
Ponedeljek, 16.02.
loremi - punkcija
Stella Rossa - sestra Milica (GK) 

Obayifo - NS
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naviiijaaaam! user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.2.2009 10:26:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je...

še v sliki user posted image user posted image , če potrebuješ karkoli, veš kje me dobiš

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.2.2009 10:27:38   
Stella Rossa
Opala....malce pomote......jaz pa nimam danes sestre Miliceuser posted image user posted image user posted image
šele drug teden.....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.2.2009 10:29:19   
ledenka
žiži user posted image user posted image user posted image  moje misli so s tabo. ti pošiljam pozitivno energijo in te objemčkam...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.2.2009 10:34:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kaj več kot toliko nisem prebrala...držim pestke za vsako od vas user posted image

Malo se bom odklopila. Hvala prav vsem za navijanje.

Rada vas imam

Še tu en ogromen user posted image od mene.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.2.2009 10:53:40   
mateja_goljev
user posted image user posted image user posted image user posted image gremo naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.2.2009 10:55:40   
bbpikica
Dan punce in Kruce.

Kruce jaz tako delikatne zadeve najraj sama opravim, če bom pa kdaj rabla kakšno pomoč se pa vem na koga obrntuser posted image , hvala.

Mismis tale tvoj predlog je pa mamljiv, če nama bo pa pol tvoj še pico spekel se bom pa sploh težko uprlauser posted image

Gigi kaj naj ti rečem kot da sem žalostna in razočarana, kot bi se to zgodilo meni. Drži se puncauser posted image user posted image .

Miška73 a paziš na foliklčkeuser posted image user posted image

Arneja a v Hervisu praviš, ja najbolj da grem res mal počekiratuser posted image

Vsem ki vas pa nisem posebej imenovala, mislim na vas in vam želim lep dan.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.2.2009 11:00:19   
lana08
Gigi user posted image  prosim ne obupaj, seveda pa te razumem da se hočeš malo odklopiti od vsega.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?