T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dobro jutro . Sem mislila, da bom ta prva, pa me je T1979 prehitela . Punca, mi je zelo všeč, da greš tako pogumno naprej. Fino se nasmučaj danes, da bo šla vsa negativna energija (če je je slučajno kje kaj ostalo) ven. Kakšno terapijo si pa imela v tem zadnjem postopku (vas nisem ves čas brala pa ne vem)? Kaj pa v prejšnjih? Oj arneja, ta je bil moj četrti postopek. Zgodba je pa taka: 1. postopek, začela z Dipherelinom ene 7 dni pred M, potem dodali še 2 ampuli Menopurja, rezultat 4 celice, vse oplojene, samo 2 sta se prenehali razvijat, 2 mi je vstavil, rezultat - 2. postopek, imela 3 ampule Gonala F, rezultat 1 celica, ta oplojena in vstavljena, rezultat - 3. postopek, imela 3 ampule Menogona, rezultat 3 celice, 2 oplojeni in vstavljeni, rezultat - 4. postopek začela hkrati z 1 Dipherelinom in 4 ampule Menopurja, rezultat 3 celice, 3 oplojene, 2 vstavljeni, rezultat -. Najboljši je bil prvi postopek, ker se nisem obremenjevala, nisem vedla v kaj se spuščam in rezultat najboljši, potem drugi postopek, sem probala vse, malo prehrana, vitamini, masaža pri Karmen,... rezultat najslabši, pol tretji postopek sem samo še Centramed mami jemala pa nič več, rezultat malo boljši, sedaj pri četrtem, sem si kupila 7-keto in dheo, pa še matični mleček sem jemala, drugih vitaminov pa nič. Mislim, da ta keto in dhea meni nista naredila dobro, ker so bili zarodki do sedaj najslabši. V ostalih postopkih so bili vsaj približno lepi, zdaj pa je Reš takoj rekel, da so res slabi. Cukica lepo grej pikici. Miška73 super za stopko. Fargesia a ti tudi al kaj. Joj no. Špelka in Gigi na vama je, da prevzameta častno mesto .
|