Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:15:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj Joj sta srčkana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:16:35
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje se me še spomnete Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkala Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca. Je tukaj kej novga? Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim. Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp. Aja Estrella kako ti je šlo v petek? Zaenkrat tolk,čav čav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:19:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:21:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje se me še spomnete Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkala Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca. Je tukaj kej novga? Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim. Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp. Aja Estrella kako ti je šlo v petek? Zaenkrat tolk,čav čav Čimprej poštimaj računalnik Super za Laro in varuško Ti pa le pazi na svoje zdravje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:22:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale. za zobke. No, kar se spanja tiče: Gregi od jutra še ni nič zadremal... Se prav bori, vmes je sicer siten kot driska, ampak se ne da Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:27:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale. za zobke. No, kar se spanja tiče: Gregi od jutra še ni nič zadremal... Se prav bori, vmes je sicer siten kot driska, ampak se ne da Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven. Gregcu so pa danes zrasli . Upam, da ga kmalu pobere v svet sanj. Jaz grem štimat za kosilo, še ne vem kaj bom kuhala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:30:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje se me še spomnete Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkala Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca. Je tukaj kej novga? Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim. Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp. Aja Estrella kako ti je šlo v petek? Zaenkrat tolk,čav čav za varuško, pametno ravnaš. Jaz bi tud rabila kaj takega, samo kaj ko ni nobene v bližini Upam, da ti bodo tablete služile na poti k tvojemu cilju. V petek je šlo kar OK, ju3 pa imam 2 obisk, pa da vidim, če mi bo še Sem pa do kosila kar lačna, popoldan, mi pa odveč hodijo obroki Upam, da se moje telo kmalu navadi na misnus kalorije.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:31:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj O copy/paste Luškana sta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:32:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Niste zadnjič nič napisale - a lahko tudi midva prideva? zelo, zelo, zelo veseli bomo će prideta tudi vidva... vabljene ste vse .. moremo se samo zmenit za datum.. Jaz pridem, če bo vse OK z Aljo in Asjo ter če bo v dopoldanskem času, ker popoldan moram po tamalga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:33:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje se me še spomnete Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkala Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca. Je tukaj kej novga? Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim. Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp. Aja Estrella kako ti je šlo v petek? Zaenkrat tolk,čav čav za varstvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:36:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale. za zobke. No, kar se spanja tiče: Gregi od jutra še ni nič zadremal... Se prav bori, vmes je sicer siten kot driska, ampak se ne da Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven. Upam,da bo kmalu omagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:37:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem štimat za kosilo, še ne vem kaj bom kuhala Si se že odločila? Pri nas bodo kruhovi cmoki in piščančja jetra v omaki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:51:37
|
|
|
|
tilči
|
Kje pa ste vse?Ko bi jaz rada prišla do 5. ,pa nikjer nobene. Nič,gremo na sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:55:47
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Se vidi, da je ponedeljek. Jaz sem bila v službi in podpisala odločbo za popust in z sva zapravila bon od božičnice. Vzela sem si torbico, ki jo nujno potrebujem, moj pa hlače in eno majico. Sva se pa zagledala v eno majico in ker je možno doplačilo samo 5 eur in ne 10 kot lani je nisva mogla vzet na bon, ker je presegalo znesek. Mi je pa predraga, ker šparamo za fasado. Imam popust sicer a ipak je draga za majico s kratkimi rokavi. Več sreče prihodnjič. Zdaj pa moram malo pospravit pa Maji rit previt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:09:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale. za zobke. No, kar se spanja tiče: Gregi od jutra še ni nič zadremal... Se prav bori, vmes je sicer siten kot driska, ampak se ne da Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven. No upam da ko bo zaspal bo spal, Nia je namreč že drugo rundo spala in to celo 20 minut . Ma pa čist rdeča lička, predvidevam da od zobekov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:10:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kje pa ste vse?Ko bi jaz rada prišla do 5. ,pa nikjer nobene. Nič,gremo na sončka Vi ga vsaj imate , pri nas ga ni, pa še mrzlo je ko sto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:12:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!! in tudi jaz ji želim vso srečo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:13:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se vidi, da je ponedeljek. Jaz sem bila v službi in podpisala odločbo za popust in z sva zapravila bon od božičnice. Vzela sem si torbico, ki jo nujno potrebujem, moj pa hlače in eno majico. Sva se pa zagledala v eno majico in ker je možno doplačilo samo 5 eur in ne 10 kot lani je nisva mogla vzet na bon, ker je presegalo znesek. Mi je pa predraga, ker šparamo za fasado. Imam popust sicer a ipak je draga za majico s kratkimi rokavi. Več sreče prihodnjič. Zdaj pa moram malo pospravit pa Maji rit previt. Ja mi je znano to šparanje, jaz si nisem kupla nove cunje od nosečnosti, ampak res, sicer pa zaenkrat še ne rabim in rajši Nii kaj kupim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:13:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Čimprej se pozdravi Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Dedci Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:14:17
|
|
|
|
kodrana
|
dan. nisem brala za nazaj. danes popravljam diplomo, ker imam sestro tu na počitnicah in malo pazi na Taro. spimo zelo zelo slabo in sicer očitno po navadnem aptamilu, ki sme ji ga spet začela dajat. ji ne odgovarja. tud po ličkih dobi suho kožo, ki je drugače nima. danes grem nabavit nazaj aptamil ha. naša tara še nima nobenega zobka. a je še kateri majski hrošček brez? glede na to, da me jaz prvega dobila pri 1,5 letu, sklepam da bo tud ona malo kasnila . imam pa dobre zobe, namreč brez plombic. ne vem, pa če to kaj drži. za valentinovo sem dobila sveže nabrane zvončke. moj pa je dobil kosilo. šla sem v New Yorker in si kupila 3 majčke z dolgimi rokavi in en pulovar po 1E. super. vsak dan spreminjajo. vsak dna ej nekaj novega znižanega na 1E. in sicer majičke, pulovarji, hlače..ki so bili prej po 20E, 25E.. mislim, ugodno, samo če trofiš. zdaj grem kuhat.. segedin imam iz skrine in krompir še skuham.. mmm..dober tek .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:14:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa še nekaj sem čisto slučajno izvohala. A se spomnite naše majčice sashy? No, očitno delajo še na enem Vidim, da je vpisana med marčevske borke za Špelinca ti si pa prava FBI-jevka . Za Sashy pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:15:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale. za zobke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:16:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj sta si podobna kot jajce jajcu!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:17:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Niste zadnjič nič napisale - a lahko tudi midva prideva? zelo, zelo, zelo veseli bomo će prideta tudi vidva... vabljene ste vse .. moremo se samo zmenit za datum.. To se pa dajte ve zmenit, midva špa se vam bova pridružila, če nama bo šlo skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:17:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj Iiiiiii kak fajn
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.