|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
16.2.2009 11:15:25   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutrajuser posted image

user posted image

Joj sta srčkana user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.2.2009 11:16:35   
katy82
Čau mačkice moje se me še spomneteuser posted image

Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkalauser posted image

Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca.

Je tukaj kej novga?

Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim.

Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp.

Aja Estrella kako ti je šlo v petek?

Zaenkrat tolk,čav čavuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.2.2009 11:19:46   
špelin@

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.2.2009 11:21:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkalauser posted image

Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca.

Je tukaj kej novga?

Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim.

Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp.

Čimprej poštimaj računalnik user posted image
Super za Laro in varuško user posted image
Ti pa le pazi na svoje zdravje!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.2.2009 11:22:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

No moja je pojedla pol kašice user posted image napredek user posted image . Spala pa je 10 minut user posted image , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale.

user posted image  za zobke.
No, kar se spanja tiče: Gregi od jutra še ni nič zadremal... Se prav bori, vmes je sicer siten kot driska, ampak se ne da user posted image  Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.2.2009 11:27:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No moja je pojedla pol kašice user posted image napredek user posted image . Spala pa je 10 minut user posted image , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale.

No, kar se spanja tiče: Gregi od jutra še ni nič zadremal... Se prav bori, vmes je sicer siten kot driska, ampak se ne da user posted image  Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven.

Gregcu so pa danes zrasli user posted image . Upam, da ga kmalu pobere v svet sanj.

Jaz grem štimat za kosilo, še ne vem kaj bom kuhalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.2.2009 11:30:22   
Estrella*

Je tukaj kej novga?

user posted image user posted image  za varuško, pametno ravnaš. Jaz bi tud rabila kaj takega, samo kaj ko ni nobene v bližiniuser posted image

Upam, da ti bodo tablete služile na poti k tvojemu cilju. V petek je šlo kar OK, ju3 pa imam 2 obisk, pa da vidim, če mi bo šeuser posted image Sem pa do kosila kar lačna, popoldan, mi pa odveč hodijo obrokiuser posted image Upam, da se moje telo kmalu navadi na misnus kalorije.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.2.2009 11:31:25   
Estrella*

user posted image

user posted image user posted image

O copy/pasteuser posted image Luškana stauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.2.2009 11:32:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ?

Midva z Gregcem bi tudi prišla user posted image  Do tebe res nimam daleč.

Niste zadnjič nič napisale - a lahko tudi midva prideva?user posted image user posted image user posted image

zelo, zelo, zelo veseli bomo će prideta tudi vidva... vabljene ste vse ..
moremo se samo zmenit za datum..

Jaz pridem, če bo vse OK z Aljo in Asjo ter če bo v dopoldanskem času, ker popoldan moram po tamalga.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.2.2009 11:33:44   
tilči

Je tukaj kej novga?

user posted image user posted image user posted image za varstvo

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.2.2009 11:36:44   
tilči

user posted image user posted image user posted image Upam,da bo kmalu omagal

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.2.2009 11:37:56   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz grem štimat za kosilo, še ne vem kaj bom kuhalauser posted image

Si se že odločila?user posted image
Pri nas bodo kruhovi cmoki in piščančja jetra v omaki

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.2.2009 11:51:37   
tilči
user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste vse?Ko bi jaz rada prišla do 5. user posted image ,pa nikjer nobene.
Nič,gremo na sončkauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.2.2009 11:55:47   
barbaw
Dan!

Se vidi, da je ponedeljek. Jaz sem bila v službi in podpisala odločbo za popust in z user posted image  sva zapravila bon od božičnice. Vzela sem si torbico, ki jo nujno potrebujem, moj pa hlače in eno majico. Sva se pa zagledala v eno majico in ker je možno doplačilo samo 5 eur in ne 10 kot lani je nisva mogla vzet na bon, ker je presegalo znesek. user posted image  Mi je pa predraga, ker šparamo za fasado. Imam popust sicer a ipak je draga za majico s kratkimi rokavi. Več sreče prihodnjič.

Zdaj pa moram malo pospravit pa Maji rit previt.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.2.2009 12:09:36   
nia5

No upam da ko bo zaspal bo spal, Nia je namreč že drugo rundo spala in to celo 20 minutuser posted image . Ma pa čist rdeča lička, predvidevam da od zobekov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.2.2009 12:10:46   
nia5

user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste vse?Ko bi jaz rada prišla do 5. user posted image ,pa nikjer nobene.
Nič,gremo na sončkauser posted image

Vi ga vsaj imate user posted image , pri nas ga ni, pa še mrzlo je ko sto user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.2.2009 12:12:07   
Anitka

Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 user posted image user posted image user posted image , tole je njen post z dne 12.2.2009:
"Sem naredila test pa je pokazal močno user posted image , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom  takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......"
VSO SREČO!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi jaz ji želim vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.2.2009 12:13:06   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Se vidi, da je ponedeljek. Jaz sem bila v službi in podpisala odločbo za popust in z user posted image  sva zapravila bon od božičnice. Vzela sem si torbico, ki jo nujno potrebujem, moj pa hlače in eno majico. Sva se pa zagledala v eno majico in ker je možno doplačilo samo 5 eur in ne 10 kot lani je nisva mogla vzet na bon, ker je presegalo znesek. user posted image  Mi je pa predraga, ker šparamo za fasado. Imam popust sicer a ipak je draga za majico s kratkimi rokavi. Več sreče prihodnjič.

Zdaj pa moram malo pospravit pa Maji rit previt.

Ja mi je znano to šparanje, jaz si nisem kupla nove cunje od nosečnosti, ampak res, sicer pa zaenkrat še ne rabim in rajši Nii kaj kupim user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.2.2009 12:13:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem.

Čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat.
Dedciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj kuhat.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.2.2009 12:14:17   
kodrana
dan.

nisem brala za nazaj. danes popravljam diplomo, ker imam sestro tu na počitnicah in malo pazi na Taro.

spimo zelo zelo slabo in sicer očitno po navadnem aptamilu, ki sme ji ga spet začela dajat. ji ne odgovarja. tud po ličkih dobi suho kožo, ki je drugače nima. danes grem nabavit nazaj aptamil ha.

naša tara še nima nobenega zobka. a je še kateri majski hrošček brez? glede na to, da me jaz prvega dobila pri 1,5 letu, sklepam da bo tud ona malo kasnilauser posted image . imam pa dobre zobe, namreč brez plombic. ne vem, pa če to kaj drži.

za valentinovo sem dobila sveže nabrane zvončke. moj pa je dobil kosilo.

šla sem v New Yorker in si kupila 3 majčke z dolgimi rokavi in en pulovar po 1E. super. vsak dan spreminjajo. vsak dna ej nekaj novega znižanega na 1E. in sicer majičke, pulovarji, hlače..ki so bili prej po 20E, 25E.. mislim, ugodno, samo če trofiš.

zdaj grem kuhat.. segedin imam iz skrine in krompir še skuham.. mmm..dober tekuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.2.2009 12:14:58   
Anitka

Pa še nekaj sem čisto slučajno izvohala. A se spomnite naše majčice sashy? No, očitno delajo še na enem user posted image  Vidim, da je vpisana med marčevske borke za user posted image

Špelinca ti si pa prava FBI-jevkauser posted image user posted image user posted image .

Za Sashy pa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.2.2009 12:15:44   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.2.2009 12:16:34   
suzy85

user posted image

sta si podobna kot jajce jajcu! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.2.2009 12:17:10   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ?

Midva z Gregcem bi tudi prišla user posted image  Do tebe res nimam daleč.

Niste zadnjič nič napisale - a lahko tudi midva prideva?user posted image user posted image user posted image

zelo, zelo, zelo veseli bomo će prideta tudi vidva... vabljene ste vse ..
moremo se samo zmenit za datum..

To se pa dajte ve zmenit, midva špa se vam bova pridružila, če nama bo šlo skozi.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.2.2009 12:17:50   
Anitka

user posted image

Iiiiiii kak fajnuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.