Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:10:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Sm sam mal na hitr pršla po kukat, kako ste napredovale, pa vidm da je kr zatišje , večina vas je šla že v ravno lego . No, Videk že spi, je biu tud en alarem v mes, pa mislm da bo še. Mulc noče mleka pit . Bom ju3 P vprašala, k mava pregled, kaj naj nardim. Najprej ga ni hotel, pa sm ga komej prpravla da je začel pit, pol se je odloču, da on nebi več, pa sm ga najprej uspavala pa pol podturila flašo v usta in je spil. Zdej mu dam v mleko kakav, pa gospodiču ne gre kej preveč v ritko, sm ga uspavala in zopet podturila, da je spil. Dns pa ni šans, da bi pil ne mleka ne kakava, tud k sm ga uspavala. sem jezna. Pol bo pa po noč tulu . Zdej mava mleko Aptamil2, ju3 bom kupla Novalac, če bo kej drgač, če ne bomo pa brez. Novalac je še bolj bljak, Hipp pa imajo rajši, ker je boljšega okusa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:12:33
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, boga Asja ... se bo že zlizala boš videla,....ja je ne boš uspavala, saj je še živahna punca Pa upam, da Alji hitro minejo pikice Za vse zamašene noske, prehlade in ostale bolančke pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:19:34
|
|
|
|
kasso
|
Včeraj pa smo prišli pozno domov. Otroke sem kar v banji pri mami skopala, vsi trije so šli notri in Varja ni še nikoli toliko uživala, čofotala, norela...očitno rabi plac Zvečer, ko smo prišli domov, pa ni in ni hotela spat v posteljici, trikrat sem jo nesla in spet auf, potem sem jo odložila na kavč in ko je bil mir, sem si začela pripravljat, da se špiknem, ona pa zraven se zbudi in vrešči, ker je nisem dvignila. Potem pa sva šle spat, seveda je spala zraven mene vse do 05:30, vmes se ni nič zbudila Zjutraj sem otroke spakirala v avto, Varjo v varstvo, druga dva v vrtec, potem sem šla na pošto in trgovino, domov, psico peljala ven, pa še nekaj za službo naredila, zdaj pa pijem zeleni čaj, da pridem malo k sebi Danes se moja požrtija nadaljuje. V trgovini nisem mogla mimo krofa, tako da sem ga že v avtu pojedla , njami je bil dober, doma pa maloprej še en manjši sendvič...Tako, da bom najbrž začela vzhajat Nič, zdaj pa grem še kaj narest. Mejte se in uživajte na sončku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:21:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj pa smo prišli pozno domov. Otroke sem kar v banji pri mami skopala, vsi trije so šli notri in Varja ni še nikoli toliko uživala, čofotala, norela...očitno rabi plac Zvečer, ko smo prišli domov, pa ni in ni hotela spat v posteljici, trikrat sem jo nesla in spet auf, potem sem jo odložila na kavč in ko je bil mir, sem si začela pripravljat, da se špiknem, ona pa zraven se zbudi in vrešči, ker je nisem dvignila. Potem pa sva šle spat, seveda je spala zraven mene vse do 05:30, vmes se ni nič zbudila Zjutraj sem otroke spakirala v avto, Varjo v varstvo, druga dva v vrtec, potem sem šla na pošto in trgovino, domov, psico peljala ven, pa še nekaj za službo naredila, zdaj pa pijem zeleni čaj, da pridem malo k sebi Danes se moja požrtija nadaljuje. V trgovini nisem mogla mimo krofa, tako da sem ga že v avtu pojedla , njami je bil dober, doma pa maloprej še en manjši sendvič...Tako, da bom najbrž začela vzhajat Nič, zdaj pa grem še kaj narest. Mejte se in uživajte na sončku pri nas ga ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:24:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj pa smo prišli pozno domov. Otroke sem kar v banji pri mami skopala, vsi trije so šli notri in Varja ni še nikoli toliko uživala, čofotala, norela...očitno rabi plac jst tudi evo po novem kopam kar v tuš kadi, ker ji je banjica že premala. pa ful uživa! Zvečer, ko smo prišli domov, pa ni in ni hotela spat v posteljici, trikrat sem jo nesla in spet auf, potem sem jo odložila na kavč in ko je bil mir, sem si začela pripravljat, da se špiknem, ona pa zraven se zbudi in vrešči, ker je nisem dvignila. Potem pa sva šle spat, seveda je spala zraven mene vse do 05:30, vmes se ni nič zbudila Zjutraj sem otroke spakirala v avto, Varjo v varstvo, druga dva v vrtec, potem sem šla na pošto in trgovino, domov, psico peljala ven, pa še nekaj za službo naredila, zdaj pa pijem zeleni čaj, da pridem malo k sebi Danes se moja požrtija nadaljuje. V trgovini nisem mogla mimo krofa, tako da sem ga že v avtu pojedla , njami je bil dober, doma pa maloprej še en manjši sendvič...Tako, da bom najbrž začela vzhajat Nič, zdaj pa grem še kaj narest. Mejte se in uživajte na sončku ti si le odpočij! delo bo počakalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:30:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dpbro jutro! Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 Zdej gremo pa želodčke polnit o ti revica, mi smo mal pred vami papcali drugo dozo nočnega papcanja..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:30:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Mislm to človk ne more verjet... tamau se mi zbuja že 14 dni ob 5.30, dons mormo it pa čimprej v bolnico pa še zmer spi . Za znoret... U glavnem midva greva v nove boje ali nove zmage, bomo vidl . Bom poslala kak sms, kaj se kej dogaja. Mam tak čudn filing, da ko bom povedala, kake reakcije je mel tamau na vso možno hrano, da naju znajo še kej dlje obdržat, me je že zdej strah tiste monotonosti tam . No ga grem zbudit, da šibamo. Pridne bodte pa se kmal kej beremo! upam da čimbolje zrihtata...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:31:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnik .Dobim nazaj za en konkreten dopust .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur. Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šli Naty...dobro opravita v bolnici SS...pri vas ste pa res zgodnji midva sicer mečeva v ježeka, vse do dveh eur, in se je že tudi nabralo kar zajeten kupček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:31:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je rekla, da lahko kar po potrebi. Hvala za vračilo. Jaz bom pa plačala in to kar precej več kot lani. Pa za zbiranje kovancev. To se pa kar nabere. Kaj vam premalo odvajajo,da boš morala plačati.jaz do sedaj nisem še nikoli.Zmeraj sem dobila eno malonkost nazaj,odkar imam pa otroka,pa kar precej tud jst bi morala plačat, moj pa dobi nazaj, tako da sva dla otroka vsak pol noter, in dobiva par evrov nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:31:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Kako kaj pri vas? to deli Gregi..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:31:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc! Eva...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:33:20
|
|
|
|
jana81
|
aja pa dobro jutro.. Mi smo spali do 8h, se je zbal barbawinih besed.. sva že pojedla keksolino in zdej mi čeblja kaka, baba, papa, ...ne vem kaj bi rad povedal ..mogoče bo kakal Jst morem danes mal pospravit stanovanje, pa vlogo morem nest v vrtec, sicer je rekla da ne verjame da bo plac, ampak vseeno naj dam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:42:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pozdravljene čvekice moje! Evo da vas pozdravim po prekratkem vikendu ...mi smo se samo potepali... Včeraj nas je babi povabla nakosilo za nejno v redo dopolnjeno 60tko...in potem smo bli še pri moji sestri...imeli smo se fajn fajn fajn, kot zmeraj ko smo vsa najožja družina skupaj...V soboto pa se nama je valentinov večer malo izjalovil...no v bistvu sva ga kot normalen večer potem preživela doma...smo bili na obisku pri sestrični, ki je 3 februarja rodila..in sem se spet nacartala ...moja Taja pa samo debelo gledala kaj se mami gre ...no se nam je zavleklo vse skupaj pri njih in potem sva bla prepozna za kino... ma saj sva see tud doma lepo imela Pa ve, ste lepo valentinovale? no, grem malo prebrat , vsega itak ne morem...da vidim...kaj dogaja...če pa sem kaj pomembnega spustila pa mi naj ena pove
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:46:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? kasso, ti kar jej, ti ne bo škodilo Čmrlika, ti pa zadnje čase samo frišne crkljaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:55:28
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, bi bilo še lepše če bi sonček sijal Za nami je spet ena težka noč, pa spet se mi zdi da je še en ven prilezo (zobek mislim), vendar tako težko ugotovim po tipanju, ne morem nikakor pogledat. SS vidiš da se spanje podaljšuje, vsak dan par minutk več, pravijo da se počasi daleč pride Naty fajn zrihtajte v bolnici Eva vse naj naj za obmesečnico in za plazenje Anitka upam da se vam nosek čimprej pozdravi Estrella boga Asja, držima z Nio pestke da bi se ji popravilo Špelin za Gregijovo spanje Zdaj grem pa probat srečo pri hranjenju moje frače, upam da bo dala kaj v žnable razen mleka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:57:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex. koliko časa mu pa daješ Kapljice.Ko je Tilen imel vnete,mi je rekla,da naj mu en teden dajem brez prestanka,da se ne ponovi Rekli so mo da 3-4 dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:58:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex. Tudi mi smo spet na Tobrexu, ker si z mencanjem smrkelj zanese v očke in začne še iz njih teč rumenkasto-zelen izcedek Ojej, tudi vi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:59:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj pa smo prišli pozno domov. Otroke sem kar v banji pri mami skopala, vsi trije so šli notri in Varja ni še nikoli toliko uživala, čofotala, norela...očitno rabi plac Zvečer, ko smo prišli domov, pa ni in ni hotela spat v posteljici, trikrat sem jo nesla in spet auf, potem sem jo odložila na kavč in ko je bil mir, sem si začela pripravljat, da se špiknem, ona pa zraven se zbudi in vrešči, ker je nisem dvignila. Potem pa sva šle spat, seveda je spala zraven mene vse do 05:30, vmes se ni nič zbudila za spanje, kljub večernemu štrajku. Zjutraj sem otroke spakirala v avto, Varjo v varstvo, druga dva v vrtec, potem sem šla na pošto in trgovino, domov, psico peljala ven, pa še nekaj za službo naredila, zdaj pa pijem zeleni čaj, da pridem malo k sebi Danes se moja požrtija nadaljuje. V trgovini nisem mogla mimo krofa, tako da sem ga že v avtu pojedla , njami je bil dober, doma pa maloprej še en manjši sendvič...Tako, da bom najbrž začela vzhajat Nič, zdaj pa grem še kaj narest. Mejte se in uživajte na sončku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:01:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa dobro jutro.. Mi smo spali do 8h, se je zbal barbawinih besed.. priden Nejc. sva že pojedla keksolino in zdej mi čeblja kaka, baba, papa, ...ne vem kaj bi rad povedal ..mogoče bo kakal Jst morem danes mal pospravit stanovanje, pa vlogo morem nest v vrtec, sicer je rekla da ne verjame da bo plac, ampak vseeno naj dam. Bomo držali pestke, da se kakšno mesto vseeno sprosti za vas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:02:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene čvekice moje! Evo da vas pozdravim po prekratkem vikendu ...mi smo se samo potepali... Včeraj nas je babi povabla nakosilo za nejno v redo dopolnjeno 60tko...in potem smo bli še pri moji sestri...imeli smo se fajn fajn fajn, kot zmeraj ko smo vsa najožja družina skupaj...V soboto pa se nama je valentinov večer malo izjalovil...no v bistvu sva ga kot normalen večer potem preživela doma...smo bili na obisku pri sestrični, ki je 3 februarja rodila..in sem se spet nacartala ...moja Taja pa samo debelo gledala kaj se mami gre ...no se nam je zavleklo vse skupaj pri njih in potem sva bla prepozna za kino... ma saj sva see tud doma lepo imela za preživeli vikend. Kino pa bosta kdaj drugič nadoknadila. Pa ve, ste lepo valentinovale? no, grem malo prebrat , vsega itak ne morem...da vidim...kaj dogaja...če pa sem kaj pomembnega spustila pa mi naj ena pove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:03:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, bi bilo še lepše če bi sonček sijal Za nami je spet ena težka noč, pa spet se mi zdi da je še en ven prilezo (zobek mislim), vendar tako težko ugotovim po tipanju, ne morem nikakor pogledat. za težko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:04:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Niste zadnjič nič napisale - a lahko tudi midva prideva?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:07:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? kasso, ti kar jej, ti ne bo škodilo Čmrlika, ti pa zadnje čase samo frišne crkljaš Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna, vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:07:21
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči; za vračilo dohodnine. Jaz dobim nekaj nazaj, prvič v življenju Pa preudarno zapravi denar! špelin@: Gregor je vse boljši Resnično upam, da se je krivujla obrnila navzgor in da bo nadaljevala s tem trendom tally: za kompromis glede kuhinjskih ploščic. A sedaj bosta oba kuhala? kasso: ja upam, da se Asja zliže. Krvavitev se je ustavila in sedaj lahko samo čakam A ti je kaj dolgča ko ni MR B? Alja je pojedla jabolko s piškotom, sedaj pa še čaj in gasa v posteljo. Se javim kasnej
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.