arneja
|
Dobro jutro . Sem mislila, da bom ta prva, pa me je T1979 prehitela . Punca, mi je zelo všeč, da greš tako pogumno naprej. Fino se nasmučaj danes, da bo šla vsa negativna energija (če je je slučajno kje kaj ostalo) ven. Kakšno terapijo si pa imela v tem zadnjem postopku (vas nisem ves čas brala pa ne vem)? Kaj pa v prejšnjih? Marjetka Cvetka, to pa je novička . Včasih je Afrika črtice prinašala, zdaj jih pa Prekmurje . Bbpikica, ti si nas pa lepo za nos vlekla . Smo mislile, da počivaš, si pa v ilegali z atom Rešem tajne operacije izvajala . Mislim, da ste se super odločili. Da ti folikli tako hitro popokajo? In verjamem, da boste že naslednjič enega foliklčka pravočasno ujeli . Kruce, verjamem, da boš izpit z levo roko naredil . Dajamaja, Prometrium bom pa tudi jaz kar jemala, če nama zdajle slučajno ne uspe. Kdaj ti planiraš ponovni napad na špikice ? Grethy, je tebe tečka tudi že obiskala? Se mi zdi, da sva časovno kar zelo na kupu. Mi naj bi imeli po Klomifenu en tak lep folikel, uspeha pa spet nobenega. Ti papcaš samo polovičko tabletke ali kaj več? Lučka, super za podaljšanje porodniške . Pozdravi našo Shukico, prav ? Miška, imaš pridne foliklčke . Upam, da bo tale Puregonček tudi moje čimbolj aktiviral. Si zdaj mislim, da so kot kokice, ki jih zdravila pripravijo do poka . Krvavim pa kot strela . Te fino špika po jajčnikih? Dakec, bravo za pupiko . To uživate, kaj ? Zvezdica in Gloria, še slikc prosim . Larči, buši pridno raste, ne ? Blančka, pa tvoj tudi ? Slikce, prosim . Se moram stimulirat, ne ? Sem včeraj celo dva deci temnega piva popila v Kratochwillu, kar je zame velika stvar . Špelka, nam opišeš svoje nosečniške znakce ? Koliko zamrznjenčkov imaš? Pa Gigi, še ti svoje . Gigi, a lahko jem Evitol poleg Centramed mami ? Če ja, koliko tabletk pa na dan?? Pa Omega 3, ali raje ne? No, sem se spomnila zdajle, da moram matični mleček po grlu spustit . Ledenka, ne morem verjeti, da je samo še en mesec in boš ti že na porodniškem dopustu . Mateja Goljev, tvoj avatarček mi je tako luškan . Držim pesti, da so se folikli dali v turbo pogon . Pozdravček tudi Abri, Dejziki, Kajsici, Mismis, Piji, Pikovit in vsem ostalim pridnim pupam . Kakšen sonček bo spet danes .