|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
14.2.2009 19:47:31   
marjetka cvetka
Hojla bejbike,
me prav veseli, da sem vam dala upanje in vas razveselila, ker to je bil tudi moj namen! Se pa sedaj razvajam 100 na uro in tudi moj user posted image  še bolj kot ponavadi skrbi zame in me razvaja user posted image user posted image

Sem pa napisala, da je k uspehu pripomogel tudi izlet na Goričko in ne Goriško. Šla sva namreč preganjati štorklje na sam sever Slovenije - daleč preko Mure. Če sem bolj natančna, sva bila nastanjena v Čebeljem gradiču, potem pa sva delala izlete po celem Prekmurju. Morda se je izplačalo ravno touser posted image

Ja Pija saj že delam zapiske, samo tole od zadnjih treh mesecev pa imam še v svežem spominu, tako da ti lahko tudi sredi noči ponovim :)

Hvala še enkrat, držim pesti za vse vas, na naslednjem srečanju pa je vsaj ena runda na moj račun!!! Velja!

M.C.

ps: Kruce hvala za tako fenomenalen link!!!!

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
14.2.2009 23:42:39   
Grethy
Marjetka

user posted image

mirno in lepo user posted image user posted image ti želim

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.2.2009 6:58:35   
T1979
Jutro,

ja nič, kaj naj napišem. Zgodba se ponavalja, 14 dan ET-ja test negativen (že četrtič). Verjetno sem edina "srečnica", ki čaka do 14 dne, pol pa še minus dočakam. user posted image

Jokal ne bomo nič, ker sem itak vedla, da ne bo nič, test je to danes samo potrdil. Sem vedla, da je zgodba že nekaj dni nazaj končana, tako da sem že prebolela.

Danes greva smučat in izkoristit sončka.

Aja, pa še vse tiste (Reby, Špelka,....), ki ste me hotle po riti našeškat, prosim, da tisto palico nazaj vzamete in jo skrijete.user posted image  user posted image  user posted image

Lepo nedeljo želim vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.2.2009 7:04:54   
T1979
Marjetka cvetka čestitke. user posted image  user posted image    Super, da si malo našo statistiko popravila.

Ostalo nisem brala.

Zdej se bo že moj zbudu in rekel, ja a še nisi oblečena. Nič letim, greva smučat.

pa-pa

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.2.2009 7:30:27   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Sem mislila, da bom ta prva, pa me je T1979 prehitela user posted image . Punca, mi je zelo všeč, da greš tako pogumno naprej. Fino se nasmučaj danes, da bo šla vsa negativna energija (če je je slučajno kje kaj ostalo) ven. Kakšno terapijo si pa imela v tem zadnjem postopku (vas nisem ves čas brala pa ne vem)? Kaj pa v prejšnjih?

Marjetka Cvetka, to pa je novička user posted image . Včasih je Afrika črtice prinašala, zdaj jih pa Prekmurje user posted image .

Bbpikica, ti si nas pa lepo za nos vlekla user posted image . Smo mislile, da počivaš, si pa v ilegali z atom Rešem tajne operacije izvajala user posted image . Mislim, da ste se super odločili. Da ti folikli tako hitro popokajo? In verjamem, da boste že naslednjič enega foliklčka pravočasno ujeli user posted image .

Kruce, verjamem, da boš izpit z levo roko naredil user posted image .

Dajamaja
, Prometrium bom pa tudi jaz kar jemala, če nama zdajle slučajno ne uspe. Kdaj ti planiraš ponovni napad na špikice user posted image ?

Grethy, je tebe tečka tudi že obiskala? Se mi zdi, da sva časovno kar zelo na kupu. Mi naj bi imeli po Klomifenu en tak lep folikel, uspeha pa spet nobenega. Ti papcaš samo polovičko tabletke ali kaj več?

Lučka, super za podaljšanje porodniške user posted image . Pozdravi našo Shukico, prav user posted image ?

Miška, imaš pridne foliklčke user posted image . Upam, da bo tale Puregonček tudi moje čimbolj aktiviral. Si zdaj mislim, da so kot kokice, ki jih zdravila pripravijo do poka user posted image . Krvavim pa kot strela user posted image . Te fino špika po jajčnikih?

Dakec, bravo za pupiko user posted image . To uživate, kaj user posted image ?

Zvezdica in Gloria, še slikc prosim user posted image .

Larči, buši pridno raste, ne user posted image ? Blančka, pa tvoj tudi user posted image ? Slikce, prosim user posted image . Se moram stimulirat, ne user posted image ? Sem včeraj celo dva deci temnega piva popila v Kratochwillu, kar je zame velika stvar user posted image .

Špelka, nam opišeš svoje nosečniške znakce user posted image ? Koliko zamrznjenčkov imaš? Pa Gigi, še ti svoje user posted image . Gigi, a lahko jem Evitol poleg Centramed mami user posted image ? Če ja, koliko tabletk pa na dan?? Pa Omega 3, ali raje ne? No, sem se spomnila zdajle, da moram matični mleček po grlu spustit user posted image .

Ledenka, ne morem verjeti, da je samo še en mesec in boš ti že na porodniškem dopustu user posted image .

Mateja Goljev, tvoj avatarček mi je tako luškan . Držim pesti, da so se folikli dali v turbo pogon .

Pozdravček tudi Abri, Dejziki, Kajsici, Mismis, Piji, Pikovit in vsem ostalim pridnim pupam user posted image . Kakšen sonček bo spet danes user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.2.2009 7:41:21   
arneja
N74, bova res zelo na kupu. Jaz sem pridna samo s sladkorjem (pa še to sem malo grešila), bele moke sem pa kar nekaj pokonzumirala user posted image . Ti si se striktno držala diete? Katere vitamine jemlješ? In kakšno terapijo imaš na GK?

Zvezdica, jaz bi tudi slikco sandalčkov videla user posted image . Tvoj možek je pa res car user posted image .

Noki
, super zgodbice nam pišeš (sem se narežala kot nora), zdaj nam pa še slikce nalimaj user posted image . Hedi, pa ti tudi user posted image .

Mi pa pospravljat zdaj. Nismo včeraj nič.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.2.2009 8:44:20   
Reby
Dobro jutro!
A še noben ni skuhal kavice user posted image

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.2.2009 8:46:41   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Aja, pa še vse tiste (Reby, Špelka,....), ki ste me hotle po riti našeškat, prosim, da tisto palico nazaj vzamete in jo skrijete.user posted image  user posted image  user posted image

:(, pošiljam ti en velik user posted image , našeškala bi te pa vseeno, ker si ves čas mislila samo na to, da itak ne bo uspelo in da greš spet maja v nove boje... Uživaj maksimalno na smučanju, danes bo lep dan!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.2.2009 8:48:27   
Stella Rossa
Dobro jutro pupike....
Vsem želim eno krasno sončno nedeljo.
T1979 tebi pa velikouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.2.2009 8:51:11   
Stella Rossa
Navijam za današnje akterke
Nedelja, 15.02.
cukica - ETZ
Miska73 - UZ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.2.2009 9:09:11   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Nedelja, 15.02.
cukica - ETZ
Miska73 - UZ

Se kar podpišem pod tole navijanje, dajmo punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.2.2009 10:48:49   
gloria
user posted image

Arneja posebaj za tebeuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.2.2009 10:49:58   
gloria
.. dober dan....sem vam pršla zaželet lepo nedeljo...uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.2.2009 11:02:23   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

iiiiiiiiiiiii kaki cukrček
user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.2.2009 11:07:01   
Grethy
Arneja ... moje tečke še ni ... v torek naj bi ne prišla ... če je pa ne bo, bo pa treba kak test nardit verjetno ...

a tvoja se je pa že pojavla al kaj ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.2.2009 11:32:31   
Reby

Nedelja, 15.02.
cukica - ETZ
Miska73 - UZ

Tut jaz!!!!

Gloria - joj, tale tvoj Nikec mora bit pa tak fajni za mečkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.2.2009 11:33:50   
kozica

Nedelja, 15.02.
cukica - ETZ
Miska73 - UZ

jaz tudi navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.2.2009 11:43:23   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Špelka, nam opišeš svoje nosečniške znakce user posted image ? Koliko zamrznjenčkov imaš? Pa Gigi, še ti svoje user posted image . Gigi, a lahko jem Evitol poleg Centramed mami user posted image ? Če ja, koliko tabletk pa na dan?? Pa Omega 3, ali raje ne? No, sem se spomnila zdajle, da moram matični mleček po grlu spustit user posted image .

Nosečniški znaki: slabost, špikanje, boleče joške in zelo nadležna hiperstimulacija. Imam pa še 3 zamrznjenčke. Ampak to je prvi postopek, da sem prišla sploh do pingvinov. Prej nikoli.
Omega 3 kar jej, glede folne pa mislim, da je ena tableta na dan dovolj, v navodilih izrecno piše, da samo ena.
Upam, da sem ti pomagala

gretka uuuuu tečke ne bo praviš user posted image . Sem že začela navijat, pa pesti držat pa.........
T1979 palica gre v kot do naslednjičuser posted image , ostalo je v zs-ju. Žal mi je.user posted image
gloria uuuu kakšne stimulacije nam daješ, kakšen cuker je.
stella rossa nov avatar? lepa siiii.

Jest počivam po valentinovem, je bil naporenuser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.2.2009 12:01:27   
Stella Rossa
Oj spelka..... ja sem menjala slikco....a ni kjutkanauser posted image user posted image user posted image
Še ena urca na šihtu pol pa pičim domov. Greva z mojim regrat nabirat....njamiiiiii

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.2.2009 12:21:07   
loremi
Pozdrav vsem skupaj,
nisem sedaj prav pogosto sledila temam, tiste, ki ste zalgedale pluske, vse čestitke, borkam želim oromno uspeha, vsem, kjer pa ni šlo pa glavo pokonci in upanje za naprej.

Jaz imam jutri punkcijo, imam okoli 15 foliklov, od tega jih je še za prste ene roke komaj dovolj velikih, ostali se bodo zargli user posted image . Ampak upam, da se bi tista peščica dobro odrezala.

Stella Rossa, a je že regrat? Uuu njami, komaj čakam, da ga bom tudi sama imela pred seboj celo skledo.

Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.2.2009 12:25:25   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Pozdrav vsem skupaj,
nisem sedaj prav pogosto sledila temam, tiste, ki ste zalgedale pluske, vse čestitke, borkam želim oromno uspeha, vsem, kjer pa ni šlo pa glavo pokonci in upanje za naprej.

Jaz imam jutri punkcijo, imam okoli 15 foliklov, od tega jih je še za prste ene roke komaj dovolj velikih, ostali se bodo zargli user posted image . Ampak upam, da se bi tista peščica dobro odrezala.

Stella Rossa, a je že regrat? Uuu njami, komaj čakam, da ga bom tudi sama imela pred seboj celo skledo.

Za punkcijo in foliklčke držim pesti

Jap regrat pa je že, sem ga prejšnji teden nardila z jajčki in krompirjem pa sva ga zmazala ko da bi pihno.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.2.2009 12:39:47   
loremi
Hvala Stella.

Joooj kakšne skomine imam, bi ga kar sedaj zmazala, ampak ... mogoče bo pa moj oče spet pri volji mi ga nabrat, jaz se sedaj do ET-ja in če bo ET, potem do testa, ne bom glih pasla, po tistem pa že.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.2.2009 12:59:46   
sonček33
Vam ne sledim.
Ima katera kakšne informacije o Šukici? Mislim, vem, da je rodila in ji iskreno čestitam. Kako pa so?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.2.2009 13:01:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

ker cortekuser posted image user posted image user posted image

Sam pozdravit sem vas hotelauser posted image . Moram tavelizga spajdrmena pedenat.

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.2.2009 13:28:45   
ledenka

Nedelja, 15.02.
cukica - ETZ
Miska73 - UZ

tudi jaz, čeprav sta že opravili user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?