Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:33:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem se prebila skozi večerno pisanje. Včeraj se nisem poslovila, ker sem kar z Galom zaspala. Noč je bila pa spet kar malce slabša proti predhodnim, tako da sem kar malce utrujena. Je imel Gal čisto zabasan nosek in smo ga morali čistiti. Se je drl ko zverinica in je še kar nekaj časa trajalo, da je potem zaspal. bogi mali mišek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:34:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnik .Dobim nazaj za en konkreten dopust .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur. Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šli za vračilo. jaz bom tudi dobila nekaj malega nazaj, moj bo pa neki malega plačal, tko da sva 20 € v plusu. dopust si pa kr privoščite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:36:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Mi smo bili že pred 7h pokonc Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ust Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala not Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!! bogica Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počil Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavat Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa. za Asjo. upam da vam jo ne bo treba uspavat. pa še zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:37:02
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Kako kaj pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:38:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O čupko, dobro jutro dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla Ja mami, zakaj je pa ne prižgeš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:38:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Kako kaj pri vas? Gregi.To delaj mami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:40:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Sem te pogrešala in welcome back . Pa za knjigo. Zdaj bom pa tudi jaz morala v knjižnico in si nekaj vzet, ker že tako dolgo nisem knjige prebrala. Včasih sem jih kar požirala Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, zdaj bi te pa najraje objela in močno stisnila. Tako sem vesela, da vam ratuje Kako kaj pri vas?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:46:16
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, Manca vstaja kot za na šiht Res upam, da se bo naučila malo potegniti spanec Naty*, dobro opravita suzy85, jagodeeeeeeeeeeeee Vse najboljše Evi ob obmesečnici tilči, za vračilo dohodnine, hudirjevo prav pride Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Estrella*, glede izpuščajev okrog ust: naša mala pika jih ima še vedno vsake toliko, ker čisto vse tlači v usta, nonstop liže prste,... Za Asjo pa tally, pojoča knjigica je silno trpežna stvar, Gregi jo tudi tako trpinči, da se res čudim, da je še cela...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:46:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O čupko, dobro jutro dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla Ja mami, zakaj je pa ne prižgeš? ati spi ker je iz nočne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:47:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Kako kaj pri vas? jeeej, gregi, to delaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:47:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Kako kaj pri vas? za spanje, je tako lepo brati da se izboljšuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:49:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:49:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O čupko, dobro jutro dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla Ja mami, zakaj je pa ne prižgeš? ati spi ker je iz nočne A tako . Upam samo, da ni s pretepanjem bolj glasna kot bi bila, če bi jo prižgala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:51:02
|
|
|
|
suzy85
|
sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:52:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc! Eva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:53:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex. za vaše zdravje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:00:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:01:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O čupko, dobro jutro dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla Ja mami, zakaj je pa ne prižgeš? ati spi ker je iz nočne A tako . Upam samo, da ni s pretepanjem bolj glasna kot bi bila, če bi jo prižgala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:02:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc! Odlično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:02:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex. koliko časa mu pa daješ Kapljice.Ko je Tilen imel vnete,mi je rekla,da naj mu en teden dajem brez prestanka,da se ne ponovi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:03:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex. Tudi mi smo spet na Tobrexu, ker si z mencanjem smrkelj zanese v očke in začne še iz njih teč rumenkasto-zelen izcedek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:04:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala, zate pa . Tele viroze ali kaj že se sploh ne nehajo... Mah ja, kar ni miru. Pa včeraj je imel spet očke malce vnete tako, da sem mu spet začela dajati Tobrex. koliko časa mu pa daješ Kapljice.Ko je Tilen imel vnete,mi je rekla,da naj mu en teden dajem brez prestanka,da se ne ponovi Ja, za maksimalen učinek jih je treba uporabljati vsaj 5 dni zaporedoma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:07:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O čupko, dobro jutro dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla Ja mami, zakaj je pa ne prižgeš? ati spi ker je iz nočne A tako . Upam samo, da ni s pretepanjem bolj glasna kot bi bila, če bi jo prižgala tako nekako, zdej že spi svojo prvo rundo pa je mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 9:10:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Mislm to človk ne more verjet... tamau se mi zbuja že 14 dni ob 5.30, dons mormo it pa čimprej v bolnico pa še zmer spi . Za znoret... U glavnem midva greva v nove boje ali nove zmage, bomo vidl . Bom poslala kak sms, kaj se kej dogaja. Mam tak čudn filing, da ko bom povedala, kake reakcije je mel tamau na vso možno hrano, da naju znajo še kej dlje obdržat, me je že zdej strah tiste monotonosti tam . No ga grem zbudit, da šibamo. Pridne bodte pa se kmal kej beremo! dobro opravita
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.