|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
16.2.2009 7:28:28   
suzy85
jst bi tudi to jedla, če bi mi le kdo pripravil...user posted image
user posted image
user posted image

pa še kavica
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.2.2009 7:56:08   
Anitka
Dobro jutro vsem skupaj

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.2.2009 7:59:42   
Anitka
EVA (Suzy85)

VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.2.2009 8:00:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ma nč, grem jest še mal na zrak pol pa spat. Jutr pa spet na potepanjeuser posted image , jah kaj čmo doma počet, treba mal v svetuser posted image user posted image .

Se popolnoma strinjamuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.2.2009 8:01:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ohoj!
Sm sam mal na hitr pršla po kukat, kako ste napredovale, pa vidm da je kr zatišjeuser posted image , večina vas je šla že v ravno legouser posted image . No, Videk že spi, je biu tud en alarem v mes, pa mislm da bo še. Mulc noče mleka pituser posted image . Bom ju3 P vprašala, k mava pregled, kaj naj nardim. Najprej ga ni hotel, pa sm ga komej prpravla da je začel pit, pol se je odloču, da on nebi več, pa sm ga najprej uspavala pa pol podturila flašo v usta in je spil. Zdej mu dam v mleko kakav, pa gospodiču ne gre kej preveč v ritko, sm ga uspavala in zopet podturila, da je spil. Dns pa ni šans, da bi pil ne mleka ne kakava, tud k sm ga uspavala. user posted image sem jezna. Pol bo pa po noč tuluuser posted image . Zdej mava mleko Aptamil2, ju3 bom kupla Novalac, če bo kej drgač, če ne bomo pa brez.

Dobro opravita na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.2.2009 8:02:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dpbro jutro!

Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 user posted image

Zdej gremo pa želodčke polnit user posted image

Ojej, tale Mančita pa je res zgodnja ptica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.2.2009 8:03:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Mislm to človk ne more verjet... tamau se mi zbuja že 14 dni ob 5.30, dons mormo it pa čimprej v bolnico pa še zmer spi user posted image user posted image user posted image . Za znoret...

To je pa se mi zdi vsepovsod tak - ko je treba zgodaj vstat pa še kar spijouser posted image user posted image .

U glavnem midva greva v nove boje ali nove zmage, bomo vidl user posted image . Bom poslala kak sms, kaj se kej dogaja. Mam tak čudn filing, da ko bom povedala, kake reakcije je mel tamau na vso možno hrano, da naju znajo še kej dlje obdržat, me je že zdej strah tiste monotonosti tam user posted image .

Dobro opravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ga grem zbudit, da šibamo. Pridne bodte pa se kmal kej beremo!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.2.2009 8:04:19   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image
user posted image

Mmmmmmmmmm, mamljivouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.2.2009 8:05:30   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Naspali smo se kolikor toliko.user posted image
Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo user posted image  paše.Bom kasneje kaj konkretnega.
Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla?

Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnikuser posted image .Dobim nazaj za en konkreten dopustuser posted image .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur.user posted image Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šliuser posted image
Naty...dobro opravita v bolniciuser posted image user posted image user posted image
SS...pri vas ste pa res zgodnjiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.2.2009 8:06:27   
Anitka
Sem se prebilauser posted image user posted image user posted image user posted image skozi večerno pisanje.

Včeraj se nisem poslovila, ker sem kar z Galom zaspala.

Noč je bila pa spet kar malce slabša proti predhodnim, tako da sem kar malce utrujena. Je imel Gal čisto zabasan nosek in smo ga morali čistiti. Se je drl ko zverinica in je še kar nekaj časa trajalo, da je potem zaspal.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.2.2009 8:07:13   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

EVA (Suzy85)

user posted image

se pridružujemo čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.2.2009 8:08:37   
tilči

Sem se prebilauser posted image user posted image user posted image user posted image skozi večerno pisanje.

Včeraj se nisem poslovila, ker sem kar z Galom zaspala.

Noč je bila pa spet kar malce slabša proti predhodnim, tako da sem kar malce utrujena. Je imel Gal čisto zabasan nosek in smo ga morali čistiti. Se je drl ko zverinica in je še kar nekaj časa trajalo, da je potem zaspal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.2.2009 8:08:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo user posted image  paše.Bom kasneje kaj konkretnega.
Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla?

Mi je rekla, da lahko kar po potrebi.

Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnikuser posted image .Dobim nazaj za en konkreten dopustuser posted image .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur.user posted image Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vračilo. Jaz bom pa plačala in to kar precej več kot lani.user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za zbiranje kovancev. To se pa kar nabere.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.2.2009 8:10:37   
Estrella*
Dobro jutro!

Mi smo bili že pred 7h pokoncuser posted image  Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ustuser posted image Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala notuser posted image Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!!

Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počiluser posted image Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavatuser posted image
Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa.

Naty: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nove boje!

srčekgirll: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled

EVI vse naj naj za  9 mesecev!!!!

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.2.2009 8:10:50   
Anitka
Zdaj grem pa na zajtrk preden bodo glasovi iz spalniceuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.2.2009 8:10:51   
tilči

Hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vračilo. Jaz bom pa plačala in to kar precej več kot lani.user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za zbiranje kovancev. To se pa kar nabere.
user posted image user posted image user posted image Kaj vam premalo odvajajo,da boš morala plačati.jaz do sedaj nisem še nikoli.Zmeraj sem dobila eno malonkost nazaj,odkar imam pa otroka,pa kar precej

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.2.2009 8:12:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

Mi smo bili že pred 7h pokoncuser posted image  Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ustuser posted image Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala notuser posted image Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!!
user posted image user posted image user posted image

Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počiluser posted image Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavatuser posted image
user posted image user posted image user posted image Upam,da je ne bo treba uspavati

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.2.2009 8:12:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

Ojej. Upam, da mine kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da Asja kmalu okreva in da se vam ne bo treba poslovit od njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa.
Drži se prijateljica našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.2.2009 8:14:52   
Anitka

Hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj vam premalo odvajajo,da boš morala plačati.jaz do sedaj nisem še nikoli.Zmeraj sem dobila eno malonkost nazaj,odkar imam pa otroka,pa kar precej

Ma tule na CSD-ju majo zgleda kar malce čuden sistem, ker v službi imajo dobro nastavljen program in sem vedno kako malenkost dobila nazaj ali pa plačala tam maksimalno 30 evrov. Zdaj imam pa za plačat 250!!! Je pa res, da ima Gala ati, ker se bolj splača.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.2.2009 8:25:38   
suzy85

EVA (Suzy85)

user posted image

hvala za čestitke!

me je kr malo sram! se nisem spomnila na evo, dokler nisem videla teh čestitk! user posted image user posted image user posted image  še dobro, da imam vas! user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.2.2009 8:27:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dpbro jutro!

Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 user posted image

user posted image user posted image user posted image boga tiuser posted image user posted image

Zdej gremo pa želodčke polnit user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.2.2009 8:27:59   
Anitka
O čupko, dobro jutrouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.2.2009 8:28:46   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Mislm to človk ne more verjet... tamau se mi zbuja že 14 dni ob 5.30, dons mormo it pa čimprej v bolnico pa še zmer spi user posted image user posted image user posted image . Za znoret...
pri nas je tudi tako, ko je treba kam iti user posted image user posted image

U glavnem midva greva v nove boje ali nove zmage, bomo vidl user posted image . Bom poslala kak sms, kaj se kej dogaja. Mam tak čudn filing, da ko bom povedala, kake reakcije je mel tamau na vso možno hrano, da naju znajo še kej dlje obdržat, me je že zdej strah tiste monotonosti tam user posted image .

za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravita

No ga grem zbudit, da šibamo. Pridne bodte pa se kmal kej beremo!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.2.2009 8:29:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image
user posted image

pa še kavica
user posted image

mamljivooooooooooooooo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.2.2009 8:31:28   
tally

O čupko, dobro jutrouser posted image user posted image

user posted image user posted image dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.