Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 7:28:28
|
|
|
|
suzy85
|
jst bi tudi to jedla, če bi mi le kdo pripravil... pa še kavica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 7:56:08
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:00:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ma nč, grem jest še mal na zrak pol pa spat. Jutr pa spet na potepanje , jah kaj čmo doma počet, treba mal v svet . Se popolnoma strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:01:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Sm sam mal na hitr pršla po kukat, kako ste napredovale, pa vidm da je kr zatišje , večina vas je šla že v ravno lego . No, Videk že spi, je biu tud en alarem v mes, pa mislm da bo še. Mulc noče mleka pit . Bom ju3 P vprašala, k mava pregled, kaj naj nardim. Najprej ga ni hotel, pa sm ga komej prpravla da je začel pit, pol se je odloču, da on nebi več, pa sm ga najprej uspavala pa pol podturila flašo v usta in je spil. Zdej mu dam v mleko kakav, pa gospodiču ne gre kej preveč v ritko, sm ga uspavala in zopet podturila, da je spil. Dns pa ni šans, da bi pil ne mleka ne kakava, tud k sm ga uspavala. sem jezna. Pol bo pa po noč tulu . Zdej mava mleko Aptamil2, ju3 bom kupla Novalac, če bo kej drgač, če ne bomo pa brez. Dobro opravita na pregledu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:02:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dpbro jutro! Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 Zdej gremo pa želodčke polnit Ojej, tale Mančita pa je res zgodnja ptica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:03:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Mislm to človk ne more verjet... tamau se mi zbuja že 14 dni ob 5.30, dons mormo it pa čimprej v bolnico pa še zmer spi . Za znoret... To je pa se mi zdi vsepovsod tak - ko je treba zgodaj vstat pa še kar spijo . U glavnem midva greva v nove boje ali nove zmage, bomo vidl . Bom poslala kak sms, kaj se kej dogaja. Mam tak čudn filing, da ko bom povedala, kake reakcije je mel tamau na vso možno hrano, da naju znajo še kej dlje obdržat, me je že zdej strah tiste monotonosti tam . Dobro opravita No ga grem zbudit, da šibamo. Pridne bodte pa se kmal kej beremo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:04:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bi tudi to jedla, če bi mi le kdo pripravil... Mmmmmmmmmm, mamljivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:05:30
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnik .Dobim nazaj za en konkreten dopust .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur. Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šli Naty...dobro opravita v bolnici SS...pri vas ste pa res zgodnji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:06:27
|
|
|
|
Anitka
|
Sem se prebila skozi večerno pisanje. Včeraj se nisem poslovila, ker sem kar z Galom zaspala. Noč je bila pa spet kar malce slabša proti predhodnim, tako da sem kar malce utrujena. Je imel Gal čisto zabasan nosek in smo ga morali čistiti. Se je drl ko zverinica in je še kar nekaj časa trajalo, da je potem zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:08:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem se prebila skozi večerno pisanje. Včeraj se nisem poslovila, ker sem kar z Galom zaspala. Noč je bila pa spet kar malce slabša proti predhodnim, tako da sem kar malce utrujena. Je imel Gal čisto zabasan nosek in smo ga morali čistiti. Se je drl ko zverinica in je še kar nekaj časa trajalo, da je potem zaspal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:08:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je rekla, da lahko kar po potrebi. Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnik .Dobim nazaj za en konkreten dopust .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur. Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šli za vračilo. Jaz bom pa plačala in to kar precej več kot lani. Pa za zbiranje kovancev. To se pa kar nabere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:10:50
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa na zajtrk preden bodo glasovi iz spalnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:10:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je rekla, da lahko kar po potrebi. Hvala za vračilo. Jaz bom pa plačala in to kar precej več kot lani. Pa za zbiranje kovancev. To se pa kar nabere. Kaj vam premalo odvajajo,da boš morala plačati.jaz do sedaj nisem še nikoli.Zmeraj sem dobila eno malonkost nazaj,odkar imam pa otroka,pa kar precej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:12:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Mi smo bili že pred 7h pokonc Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ust Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala not Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!! Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počil Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavat Upam,da je ne bo treba uspavati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:12:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Mi smo bili že pred 7h pokonc Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ust Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala not Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!! Ojej. Upam, da mine kmalu Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počil Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavat Želim ti, da Asja kmalu okreva in da se vam ne bo treba poslovit od nje Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa. Drži se prijateljica naša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:14:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je rekla, da lahko kar po potrebi. Hvala za vračilo. Jaz bom pa plačala in to kar precej več kot lani. Pa za zbiranje kovancev. To se pa kar nabere. Kaj vam premalo odvajajo,da boš morala plačati.jaz do sedaj nisem še nikoli.Zmeraj sem dobila eno malonkost nazaj,odkar imam pa otroka,pa kar precej Ma tule na CSD-ju majo zgleda kar malce čuden sistem, ker v službi imajo dobro nastavljen program in sem vedno kako malenkost dobila nazaj ali pa plačala tam maksimalno 30 evrov. Zdaj imam pa za plačat 250!!! Je pa res, da ima Gala ati, ker se bolj splača.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:27:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dpbro jutro! Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 boga ti Zdej gremo pa želodčke polnit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:27:59
|
|
|
|
Anitka
|
O čupko, dobro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:28:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Mislm to človk ne more verjet... tamau se mi zbuja že 14 dni ob 5.30, dons mormo it pa čimprej v bolnico pa še zmer spi . Za znoret... pri nas je tudi tako, ko je treba kam iti U glavnem midva greva v nove boje ali nove zmage, bomo vidl . Bom poslala kak sms, kaj se kej dogaja. Mam tak čudn filing, da ko bom povedala, kake reakcije je mel tamau na vso možno hrano, da naju znajo še kej dlje obdržat, me je že zdej strah tiste monotonosti tam . za vaju dobro opravita No ga grem zbudit, da šibamo. Pridne bodte pa se kmal kej beremo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:29:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bi tudi to jedla, če bi mi le kdo pripravil... pa še kavica mamljivooooooooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 8:31:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O čupko, dobro jutro dobro jutro, čupka pa tako tepe pojočo knjigico ker je ugasnjena, da se mi zdi da se bo razpadla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.